2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar 11 haftadayım ama sola sağa yatamıyorum sırt üstü çok rahat uyuyorum ama sola yatmak gerekmiş siz napıyosunuz

Bilmiyorum ki küçülme normalmiş bu haftalarda ama bende emin olamadım. Birde hastayım aksi gibi. Üstüne birde missfirlerim var hiç dinlenemiyorum sabahtan beri ayaktayım.
10 gundur antibiyotik alip hala iylesemeyen biri olarak soyluyorum istirahat etmen lazim yoksa hergecen gun iylesmiyor daha da kotuye gidiyor 10 gundur resmen 10 yas coktum ( hamileyken gecirilen enfeksiyonlar cok daha agir geciyormus hakkaten yasadim ogrendim...

Arkadaşlar 16 haftalık oldum ama hala arada kusuyorum. 2 günde 1 gibi. Kustuktan sonra da en son kan geliyor. Kanlı balgam gibi.. sizde de öyle mi oluyordu

Bilmiyorum ki küçülme normalmiş bu haftalarda ama bende emin olamadım. Birde hastayım aksi gibi. Üstüne birde missfirlerim var hiç dinlenemiyorum sabahtan beri ayaktayım.
Insanlar ne anlayissiz ya, misafir oluyor daha yeni hamile kadina. Kendilerine hizmet ettirecekler, bi de Allah bilir memnun edemeyecksin.

Kızlar 11 haftadayım ama sola sağa yatamıyorum sırt üstü çok rahat uyuyorum ama sola yatmak gerekmiş siz napıyosunuz
Sirt ustu hic yatamiyorum. Belim sirtim agrimaya başlıyor ve kitleniyorum. Kizimda da oyle oluyordu. Birgun esimlw temizlik yaptik yataga uzandim dumduz. Biraz zaman gecti bagira bağıra yana döndüm oyle canim yandiki

Arkadaşlar 16 haftalık oldum ama hala arada kusuyorum. 2 günde 1 gibi. Kustuktan sonra da en son kan geliyor. Kanlı balgam gibi.. sizde de öyle mi oluyordu
Bu sefer bulantim oldu ama istifra etmedim acikcasi canim. Ama ilkinde ciddi kilo vermistim istahsizlik, bulanti,istifra yuzunden. Eger sabah istifra etmissem, safra cikardi. Ama herhangi bi zamanda hic kan gelmedi bir damla dahi.
Belki bilip yasayanlar vardir onlar daha dogru cevap verirler ama bence normal degil durumun. Sen doktora danis bu konuyu bence. Dua et son aya kadar devam etmesin bulantin, bazilarinda ole olabiliyormus die duymustum da. Gecmis olsun.

Hic kan kusmadim o boğazı zorladigin icindir bence. Kizimda kusmalar 17 haftada bitmisti. İnsallah az kalmistir sabret. Benim kusmalar kizimla hastanede kaldigimizdan beri yok oldu

Ben de geçenlerde bir ara kullandım ama alışkın olmadığım için kaşıntı yaptı bende. Parfümsüz kullanırsanız daha iyi olur

Yeni baslayinca hassasiyet yapmis olabilir canim su bilindik markanin pamuklulari iyi olabilir ihtiyaciniz olursa ,en iyisi saglikli eski yasam iste ama elimden geldigi kadr dikkt edi yorum bnde herseye

Ben geldiimmmm :) :) Kuzummm sen hamile misiiinnn, yoksa Deva' mı geliyorrr :) Sizi yerim yaaa :) çok özlemişim forumu.. Dedim selam vereyim hemennn..

Hangi aylarda oluyor?

Arkadaşlar şu ana kadar 1 kilo aldım. Aşırı olmamak kaydıyla düzenli beslenmeye dikkat ediyordum. 2 gündür aşırı yeme başladı bende. Ama sanki 3 gün hiçbir şey yememişim gibi bi açlık ve yeme isteği beliriyor bir anda. Sorun şu ki bu durumu midem kabul etmiyor. Bugün çok yedim akşam özellikle. Fakat midem balon gibi oldu çok rahatsız oldum. Uyumuşum, gecenin bi yarısı uyandım, şükür daha iyi hissediyorum. Yeme düzensizliğini midem kabul etmiyor. Ama bu ani gelen yeme isteğini nasıl bastıra bilirim, önerisi olan var mı? Bu arada kan değerlerim de demir eksiğim vardı, demir takviyesi ayrıca alıyorum. Henüz multivitamin başlamadım. Bittikten sonra bana bi kutu daha folik asit kullan demişti doktorum. O yeni kutu da henüz bitmedi.

ferrum ve vinalac kullanan var mi? memnun musunuz? bir de ilk zamanlar hep uyurken simdi asiri uykusuzluk cekiyorum gece uykum neredeyse 0 napabilirim uyuyabilmek icin

Insanlar ne anlayissiz ya, misafir oluyor daha yeni hamile kadina. Kendilerine hizmet ettirecekler, bi de Allah bilir memnun edemeyecksin.
Aynen öyle eşimde de hata var. Yatılı çağırmış birde. Hayır hamileliği geçtim hastalıktan ayakta duramıyorum bana bakılması gereken yerde ben yemekti hizmetti hepsini yapıyorum. Eşim hastayken misafir çağırsam kıyametler kopar. Gerçekten anlayış yok insanlarda ya.

Sirt ustu hic yatamiyorum. Belim sirtim agrimaya başlıyor ve kitleniyorum. Kizimda da oyle oluyordu. Birgun esimlw temizlik yaptik yataga uzandim dumduz. Biraz zaman gecti bagira bağıra yana döndüm oyle canim yandiki
Anladım cnm bende tam tersi sırt üstü yatımca rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…