10 gundur antibiyotik alip hala iylesemeyen biri olarak soyluyorum istirahat etmen lazim yoksa hergecen gun iylesmiyor daha da kotuye gidiyor 10 gundur resmen 10 yas coktumBilmiyorum ki küçülme normalmiş bu haftalarda ama bende emin olamadım. Birde hastayım aksi gibi. Üstüne birde missfirlerim var hiç dinlenemiyorum sabahtan beri ayaktayım.
Gunluk ped zararli diyirlar cnm cantanda yedek ic camasiri koyabilirsin
İkisini de Allah bağışlasın, Allah sağlık versinBenim ikinci.
Bu sefer daha hevesle bekliyorum hareketlerini, gebeliğin eğlenceli kısmı bu çünkü :)
Ben de geçenlerde bir ara kullandım ama alışkın olmadığım için kaşıntı yaptı bende. Parfümsüz kullanırsanız daha iyi olurEvt aslında oyle diyorlar ama bn cok rahatsiz oluyorum herandada disarda filn zor oluyor aliskanlik olmuş ama sık sık degistiriyorum
Insanlar ne anlayissiz ya, misafir oluyor daha yeni hamile kadina. Kendilerine hizmet ettirecekler, bi de Allah bilir memnun edemeyecksin.Bilmiyorum ki küçülme normalmiş bu haftalarda ama bende emin olamadım. Birde hastayım aksi gibi. Üstüne birde missfirlerim var hiç dinlenemiyorum sabahtan beri ayaktayım.
Sirt ustu hic yatamiyorum. Belim sirtim agrimaya başlıyor ve kitleniyorum. Kizimda da oyle oluyordu. Birgun esimlw temizlik yaptik yataga uzandim dumduz. Biraz zaman gecti bagira bağıra yana döndüm oyle canim yandikiKızlar 11 haftadayım ama sola sağa yatamıyorum sırt üstü çok rahat uyuyorum ama sola yatmak gerekmiş siz napıyosunuz
Bu sefer bulantim oldu ama istifra etmedim acikcasi canim. Ama ilkinde ciddi kilo vermistim istahsizlik, bulanti,istifra yuzunden. Eger sabah istifra etmissem, safra cikardi. Ama herhangi bi zamanda hic kan gelmedi bir damla dahi.Arkadaşlar 16 haftalık oldum ama hala arada kusuyorum. 2 günde 1 gibi. Kustuktan sonra da en son kan geliyor. Kanlı balgam gibi.. sizde de öyle mi oluyordu
Hic kan kusmadim o boğazı zorladigin icindir bence. Kizimda kusmalar 17 haftada bitmisti. İnsallah az kalmistir sabret. Benim kusmalar kizimla hastanede kaldigimizdan beri yok olduArkadaşlar 16 haftalık oldum ama hala arada kusuyorum. 2 günde 1 gibi. Kustuktan sonra da en son kan geliyor. Kanlı balgam gibi.. sizde de öyle mi oluyordu
Nasil rahat ediyorsam oyle yatiyorumKızlar 11 haftadayım ama sola sağa yatamıyorum sırt üstü çok rahat uyuyorum ama sola yatmak gerekmiş siz napıyosunuz
Ben de geçenlerde bir ara kullandım ama alışkın olmadığım için kaşıntı yaptı bende. Parfümsüz kullanırsanız daha iyi olur
Ben geldiimmmm :) :) Kuzummm sen hamile misiiinnn, yoksa Deva' mı geliyorrr :) Sizi yerim yaaa :) çok özlemişim forumu.. Dedim selam vereyim hemennn..Selam güzel anneler bugün hamile kıyafeti bakmaya çıktım istanbulda olanlar 212 avm de lcw outlette hamile reyonunda güzel ve uygun ürünler var bakın isterseniz ben bir kaç parça birşey aldım alt hamile reyonundan aldım ileride de rahatca giyinebileyim diye şimdilik üstleri normal t-shirt lerden bir bedeb büyük aldım aklınızda bulunsun yakin olanlar bir baksin derim hanile kotlari falan uygun baya
Hangi aylarda oluyor?Birer ay arayla tetanoz var sadece. Annelik evham işi. Allah’a emanet endişeler hepimizde var. Hele şu dönem herşeye çocuk gibi hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum. Emzirirken de aynı psikoloji devam ediyor
20.haftada sonra 1 ay sonraHangi aylarda oluyor?
Aynen öyle eşimde de hata var. Yatılı çağırmış birde. Hayır hamileliği geçtim hastalıktan ayakta duramıyorum bana bakılması gereken yerde ben yemekti hizmetti hepsini yapıyorum. Eşim hastayken misafir çağırsam kıyametler kopar. Gerçekten anlayış yok insanlarda ya.Insanlar ne anlayissiz ya, misafir oluyor daha yeni hamile kadina. Kendilerine hizmet ettirecekler, bi de Allah bilir memnun edemeyecksin.
Anladım cnm bende tam tersi sırt üstü yatımca rahatımSirt ustu hic yatamiyorum. Belim sirtim agrimaya başlıyor ve kitleniyorum. Kizimda da oyle oluyordu. Birgun esimlw temizlik yaptik yataga uzandim dumduz. Biraz zaman gecti bagira bağıra yana döndüm oyle canim yandiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?