2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar özel hastahanelerde doğum fiyatları ne kadar ? Kimler hangi hastanelre gidiyor yazar mısınız?
Ben Dragos Bezmialem hastanesine gidiyorum. Bu seneki doğum ücreti 3000 tl. Ama Kozyatağı Central Hospital' da da devam edebilirim orda da 3300 tlmiş.

Rabbim şifa versin sana da canım ya. Off çok üzüldüö gerçekten çok zor. Benim faranjit vardı boğazlarım kötüydü şimdi gribe çevirdi. Nefes alamadım doğru düzgün gece uyuyamadım.

kizlar merhaba nasilsiniz bayadir giremiyordum, benim varislerim baya artti ayaga kalkarken cok cnm yaniyor bi kardiyolojiye gidicem bklm ne diyecek onemliymis varis kalbe ve beyine pihti atmamasi icin

Merhaba birşey sormak istiyorum
12+4 te kanamam oldu. İkizlere hamileyim. Kanama alanın keselerde uzak ama küçük bir kanama alanı değil.
Kan pıhtılaşma sorunum nedeniyle kan sulandırıcı iğne ve corasprin kullanıyorum.
Drum coraprini kanama alanı geçene kadar burakalım dedi ama kan sulandırıcı iğneyi kesip kesmemekte çok arada kaldı.
Kan sulandırıcı iğne kullanıpta kanama alanı olunca dr unuz ne gibi bir tutum izledi acaba?

Günaydın hanımlar. Dün bebişi görmeye gittik . Hic hareket etmiyordu. 3 hafta önceki gittiğimizde kıpır kıpırdı o zaman çikolata yemiştim. Dün yemedim. Kalbi atıyordu çok şükür ama o kalbi görene kadar oldum oldum dirildim yattığım yerde. Şey soracam size çikolata yersel hareketlenir olayı şehir efsanesi mi? Yada sizin duyduğunuz şeyler var mı bu konuda ultrasondan önce ne yiyelim ne yemeyelim

Ben sadece düzgün bir kahvaltı yapıp gidiyorum. 3 hafta önce kıpır kıpırdı. Doktor yerinde duramıyor yahu, nasıl hareketli dedi. İlk oğlumda öyleydi benim Özel birşey yemezdim onda da. Biraz şehir efsanesi gibi yani çikolata olayi benim için

Arkadaşlar merhaba, dun aksam eşimle haftasonu 1 gecelik evden uzakta kalmak icin dısardaydık, tuvalete gittigimde kanamam oldugunu farkettim. Hamileliğimin en başından beri hiç kanamam olmamıştı baya bir telaşlandım.Kendi dr umu aradım kanama durumunu sordu, şakır şakır bir kanamam yok ama normal kan geldigni soyledim istirahat et artarsa istersen hastaneye de gidebilirsin dedi tabi dışarıda oldugumuz icin ben biraz telaşlandım, 2-3 saat bekledik istirahat halinde. Sonra dayanamadım hastaneye gittik çok şükür bebeğimi gördüm. İyiydi, dr kanama alanı goremedi. Bazen plasentada ufak ayrılmalar olabiliyormus ve onu da ultrasonda gormek zor dedi, boyle birsey var demedi ama olabiliyor dedi, zamanla daha cokta ayrılabiliyormus sonrasını soylemek istemiyroum Progesteron verdi. Ve evimize geldik, hemen yattım, gece kanamam olmamıs ama sabah tuvalete girdigimde yine az ama kan vardı. Boyle bir durum yaşayan oldu mu ? Gercekten çok canım sıkıldı moralim bozuldu, iyi duşunuyorum sorun yok diyorum kendime ama içim içimi yiyor

Seker iceren besinler cocuga gercektende enerji veriyor cnm kipir kipir oluyorlar.

Bebisin iyiymis onemli olan o beslennene dikkat et bol bol dinlen cnm

Canım bu bebegimde ben de kan sulandiricı iğne kullandim fayda etmedi.
çok geçmiş olsun allah kimseye yaşatmasın böyle acıları,benimde kalp durmasından dolayı 5 kaybım var malesef ,bende hamileliklerimde iğne kullandım en uun 9 haftalık kalpleri duruyordu bebeklerimin ,sonra pıhtılaşma testlerini ve genetik testlerimi tekrarlattım ve kullandığım iğnenin yetersi olduğunu ekstradanda coraspin kullanmam gerektiğini öğrendim çok şükürki 13 haftama ulaştım ,ama hala korkuyorum ,bişey olacak diye

Benim kizimda bir keresinde nst de hic hareket etmedi. Drum sekerli cay ic, cikolata ye ve 20 dk yürü dedi. Hastanenin etrafini tavaf ettik sonunda uyanmisti

Benimde oldu geçen hafta canım. bana iğne verdi doktorum vurduruyorum. İğne iyi geldi sanırım birdaha kanamam olmadı. Bebekte iyiydi. Benim kanama alanım vardı küçük. Şimdide sürekli tedirginim sürekli acaba bebeğim iyimi diye düşünmeden duramıyorum nasıl geçiricez bu tedirginlikle zamanı bilmiyorum.

Size de büyük geçmiş olsun. BeniM kayıplar büyük maalesef en küçük 12. En büyük 22 haftalık. Benim pıhtılaşma düşük seviyede ama yine de 4000 lik iğne ile 100 mg coraspin kullandımm. Bi kızım var onda iğne aspirin filan bişi kullanmadim. Kii bu genetik testler 7 sinde neyse 70 inde ayniymis. Hiç bişi değişmez dediler. Hatta daha önce pıhtılaşma testi yapmistik hamile degildim o zaman.
Hamile kalınca bi daha yaptırmak istedim. Kan aldılar dış laboratuvar a gönderdiler ama daha önce yapılmış diye kanimi direk çöpe atmislar degismezmis yanii.

Erkekler cok ilgincler bi kere. Bazen bazi davranislarina sasip kaliuor insan. Icimden kendi kendime, hamile olan o olsaydi ben boyle davranmazdim bile diyorum yani. Esin cagirmissa, insanlara da bi sey denmez tabi, cat kapi yapmamislar sonucta. Ancak, yatili misafir hamile olmayana bile zor canim ya. Allah kolaylik versin yapma yemek fln, disardan soyle, agrim var de agla artik. Temizlikge de gelsin biri, olsun bitsin. Digerleri de esek degil ya, giderler.
Bence iyi fikir

bende tetleri tekrarlatmak istediğimde banada asla değişmeyeceğini söylemişti doktor, fakat ben başka bir araştırma hastanesinde tekrarlattım inan iki testin arasında dünya kadar fark çıktı ,ilk testi yapan doktor bile inanamadı ama iki testi de hamile değilken yaptırdım.senin için de öyledir demiyorum belki de başka sıkıntı vardır .İnşallah bundan sonrası senin için hayırlısı neyse o olur

Hmm.olabilir aslında ben aynı hastanede aynı doktor takibinde yaptirdim. Alakasi varmıdır diyosunuz. Biraz toparlanalim yarın bi sagsalim bebeği aldırma işlemi bitsin bi daha yaptirirz inşallah. Ama burda bi tane araştırma Hastanesi var diğerleri yapar mı acaba.

canım dediğim gibi seninde benimki gibi olcak diye bişey yok sadece bir düşünce.Ben istanbuldayım bu yüxden şanslıyım galiba,mesala ilk testimde 4000 binlik iğne yeterli başka bişeye gerek yok denildi ,hatta o iğneyide benim içimi rahatlatmak için verildiğini söylemişti doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…