Yuksek derecede yikiyorum bende hep ama yine de utu isine baslamaya karar verdimBende sık sık degistiriyorum ic camasirimi zaten gun icinde, ve onlari ayri 90 derecede yikayip, utulicem bu haftadan sonra artik. Enfeksiyona yakalanma olasiligi tam da 15- 16li haftalardan sonra artiyormus canim. Sen de dikkat et. Kasik agrilarina cozum olur mu bilmem ama ayagini sicak tutmanda fayda var yine de.
Gecti ya. Ama şu durumda odeyemem. Daha yeni kontrole gittim. İlaç adi verirse ozel alirim belkikontrol süren gecmisse, ödemek zorundasın canım
Galiba ya parmaginii emiyor yada dusunuyormus gibi yapiyor cok dertliParmağını emiyor yaaaaaa inanmıyorum çok tatlı hayırlı olsun canım
Amin canim insallah cunlemizinkini insallahMaşallah canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Galiba yada yuzune goturmus anlayamadim canimOyyy maşallah parmagını mı emiyor yaaa eridimAllahim hepimizin sürecini hayırla tamamlasin insallah yerim ya
Bendeeee yada yuzunde mi eli tam anlayamadim ama olsunOnun o emdiği parmağını ısırırım yaaa
Amin canim sagolasin❤Ne güzel canım hayırlı olsun ❤
İnşallah bende bu hafta ogrenirim merak ettim iyice.
Evet Allah herkese nasip etsin insallahya masallah allahim cok guzel
Bende kurban olurumelini mi emiyor ya ne tatlı maşallah.
Kurban olurum o elleri yaratana
Vitamin kullanıyor musun? Magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir. Kızıma hamileyken benzer sorunları yaşadım. Çok geçmiş olsun.Kızlar ben anasınıfı öğretmeniyim. Bugün bir boşluğuma geldi, bir öğrencim koşarak gelip bana sarıldı. Tabi kafa tam kasıklarıma vuruyor öyle olunca1 saat falan ağrıdı kasıklarım. Ama psikolojik de olabilir diye rahatlattım kendimi.
Bir de aşırı kas ağrısı yaşayan var mı? Ben bıktım artık, okuldan çıkınca belimin, kalçamın ağrısından yürüyemiyorum neredeyse. Doktora söyleyeceğim artık nasıl bir çare önerir bana bilemem ama ağrılar böyle devam ederse karnım büyüdüğünde ne yapacağım?
rosmarin (biberiye) yağı bir iki damla alnıma, enseme, bileklerime damlatıyorum rahatlıp masaj yapıyorum; çok kötüysem ılık duş sonrası parasetamol alıp karanlık odada uyuyabilmek de iyi geliyor. Daha iyisindir umarım. Geçmiş olsunKızlar baş agriniz tuttugunda ne yapıyorsunuz parol içtim ama hic fayda etmedi sanırım migrenim tuttu ne onerirsiniz aksamdan beri gecmiyor ❤
Hem de nasıl, her gece bu saatte midemin kazındığını hissedip bir lokma peynir ekmek atıyorum ağzıma, sonra tekrar uyuyabiliyorum.Kızlar sizinde karnınız acıkınca mideniz bulanır gibi oluyor mu?
Oluyor valla , resmen aç kalamıyorum. Mide bulantısı başlıyor hemenKızlar sizinde karnınız acıkınca mideniz bulanır gibi oluyor mu?
Maşallah canım , kocaman olmuşş, 4 boyutlu ultrasonu senmi istedin özellikle ? Hersey daha net gorunuyor dimiOrda kordonu tutmus bide bu ne diye bakiyo dedi doktor baya bi guldurdu bizi
Ben buz torbası koyuyorum , enseme şakaklarıma basımın tepesine, gezdiriyorum bana iyi geliyor. Hani ici mavi renkte ici yumuşk ama solapta sertleşen genelde spor yaralanmalarına konulan soguk torbalar varya onlardan koyuyorum benPatates bagladim başıma o iyi geliyor dediler bide onu deniyorum kafami duvarlara vurasim geliyor artikk
Benimde kontrol surem geçmişti.Gecti ya. Ama şu durumda odeyemem. Daha yeni kontrole gittim. İlaç adi verirse ozel alirim belki
Şimdi gebelik takvimindekj yazıyi okuyunca, senin bebis geldi aklıma ☺ Oda parmağını emmis yaEvet Allah herkese nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?