2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yuksek derecede yikiyorum bende hep ama yine de utu isine baslamaya karar verdim

Vitamin kullanıyor musun? Magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir. Kızıma hamileyken benzer sorunları yaşadım. Çok geçmiş olsun.

Kızlar baş agriniz tuttugunda ne yapıyorsunuz parol içtim ama hic fayda etmedi sanırım migrenim tuttu ne onerirsiniz aksamdan beri gecmiyor ❤
rosmarin (biberiye) yağı bir iki damla alnıma, enseme, bileklerime damlatıyorum rahatlıp masaj yapıyorum; çok kötüysem ılık duş sonrası parasetamol alıp karanlık odada uyuyabilmek de iyi geliyor. Daha iyisindir umarım. Geçmiş olsun

Benim de dün kontrolüm vardı, kan değerlerime bakmıştı o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi neticede ben de Demir ilacına başlıyorum, bebekse çok hareketliydi doğru düzgün ölçüm bile yapamadı doktor. Cinsiyetine net bir şey söylemek için henüz erken dedi. Sağlıklı görünüyor ama isterseniz test yaptırabilirsiniz daha net öğrenmiş oluruz dedi; bu haftanın sonunda nipt testi yaptıracağım. Hem sağlık durumunu, hem de cinsiyetini öğreneceğiz.

Patates bagladim başıma o iyi geliyor dediler bide onu deniyorum kafami duvarlara vurasim geliyor artikk
Ben buz torbası koyuyorum , enseme şakaklarıma basımın tepesine, gezdiriyorum bana iyi geliyor. Hani ici mavi renkte ici yumuşk ama solapta sertleşen genelde spor yaralanmalarına konulan soguk torbalar varya onlardan koyuyorum ben

Gecti ya. Ama şu durumda odeyemem. Daha yeni kontrole gittim. İlaç adi verirse ozel alirim belki
Benimde kontrol surem geçmişti.
Tekrar ilaç yazdirmak istedim kayıt actirmaniz gerek dediler.
Yazdiracağim ilaç muayene ücretinden azdi bende yazdirmadim.
Normalde 10 tlye aldihim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…