Evet cnm bnm doktorum dediki kan ilacını ggece yatmadan iç mide bulantısı yapar çunku dediDün dr um kan ilacına başlattı. Bu sabah ilk kez aç karna içtim. Sorun yoktu fakat kahvaltı yapınca acayip bir mide bulantısı başladı. İlk kez böyle yaşadım kan ilacından olabilir mi bilgisi olan cvplarsa sevinirimmmm
Ayyy kuzuuum maşallah bu miniğe ne güzel poz vermiş yerim ben bunu
Dualarımız sizinle kuzu haber ver bize deGUNAYDIN kizlar geceleri surekli uyaniyorum 2de yattim her saat basi kalktim evde birtur atip yatiyorum anlamadim 3gecedir Boyle 7den beride uyuyamadim
BUGUN Dr randevum var saat 4te bebeklerin gelisimine gore degerlendirme yapacaz demisti duaedin bana olurmu hepsinin gelisimi iyi olsun benimle olsunlar allahim Sen saglikla buyut bebislerimizi bizlere bagisla onlari amin....
Stres yaptim sanirim ondan uyuyamiyorum migrenim biyandan vuruo buyuk gun benim icin umarim guzel haberler veririm sizlere teyzeleri.....
Ben iki aydır kullanıyorum ama hep tok karnına alıyorum. Zaten doktorum mideni rahatsız edebilir demiştiDün dr um kan ilacına başlattı. Bu sabah ilk kez aç karna içtim. Sorun yoktu fakat kahvaltı yapınca acayip bir mide bulantısı başladı. İlk kez böyle yaşadım kan ilacından olabilir mi bilgisi olan cvplarsa sevinirimmmm
Göğüsler büyüdüğü için çatlıyor büyük ihtimalle. Benim ilk hamileliğimde direk çatlaklar oluştu . Bunda da ağrı ve kaşıntı oluyorKızlar, meme ucunuz içten içten kaşındıgı oluyormu ? Benim ole cok kaşınıyor ki anlatamam, üstünden nazikce kaşıyorum ama banamısın demiyor feci kaşınıyor gecmiyor da.
Kan ilaci genellikle yapiyor cnm o yuzden yatmadan once ic gerci benim kan ilaci bulanti yaomadi bana bulanti yapan vitamin ilacim olduDün dr um kan ilacına başlattı. Bu sabah ilk kez aç karna içtim. Sorun yoktu fakat kahvaltı yapınca acayip bir mide bulantısı başladı. İlk kez böyle yaşadım kan ilacından olabilir mi bilgisi olan cvplarsa sevinirimmmm
Kan ve demir ilacı bende kabızlık yapıyor sadece onun dışında bir yan etki görmedim ve aç karna alıyorum benDün dr um kan ilacına başlattı. Bu sabah ilk kez aç karna içtim. Sorun yoktu fakat kahvaltı yapınca acayip bir mide bulantısı başladı. İlk kez böyle yaşadım kan ilacından olabilir mi bilgisi olan cvplarsa sevinirimmmm
kan ilaçları bazı kişilere yapıyor tatlım daha önce de soran olmuştu. Mesela ben gece yatmadan içiyorumDün dr um kan ilacına başlattı. Bu sabah ilk kez aç karna içtim. Sorun yoktu fakat kahvaltı yapınca acayip bir mide bulantısı başladı. İlk kez böyle yaşadım kan ilacından olabilir mi bilgisi olan cvplarsa sevinirimmmm
Haftaya kontrolüm var söyleyeceğim doktoraVitamin kullanıyor musun? Magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir. Kızıma hamileyken benzer sorunları yaşadım. Çok geçmiş olsun.
Kan ilacını bana ya yemekten yarım saat önce iç yada yemekten 2 saat sonra dedi dr. Önce içtim yemek yerken çok bulantı yaptı. Sonra içiyorum yapmıyor bulantı. Bİde vücudun alışma süresi oluyor ilaca. 4 5 gün mutlaka kullanın sonra kesilir bulantı alışınca.Dün dr um kan ilacına başlattı. Bu sabah ilk kez aç karna içtim. Sorun yoktu fakat kahvaltı yapınca acayip bir mide bulantısı başladı. İlk kez böyle yaşadım kan ilacından olabilir mi bilgisi olan cvplarsa sevinirimmmm
Bendede tam tersi cikmami kolaylastiriyo sanki:)Kan ve demir ilacı bende kabızlık yapıyor sadece onun dışında bir yan etki görmedim ve aç karna alıyorum ben
40 yaşına gireceğim Kasım’da insallah dediğin gibi olur. Elimden geldiğince net olmaya çalışıyorum ama çocuklarım dışında kimseye hayır diyemiyorum. En yakın arkadaşlarım ve akrabalarım yıllarca kullandı benim bu özelliğimi. Mesela yeni evlenen biri bana “bir çeyrek takarsın” dediğinde vatandaşın eşimin sadece 1 yıldır tanıdığı is arkadaşı olduğunu umursamadan o çeyreği takıyorum maalesef. Halbuki dugununden beri gormedim o kişiyi :) her neyse umarım 40 yaş bana uğurlu gelir de hayır demeyi ogrenirim
Ama ilacin adini nasil ogrencem sorun ordaBenimde kontrol surem geçmişti.
Tekrar ilaç yazdirmak istedim kayıt actirmaniz gerek dediler.
Yazdiracağim ilaç muayene ücretinden azdi bende yazdirmadim.
Normalde 10 tlye aldihim
Asistanina ulasmaya calis benceAma ilacin adini nasil ogrencem sorun orda
Ulastim simdi. İlac yazilmasi gerekiyor kontrol sureniz dolmuş kayıt açılması gerekli dediAsistanina ulasmaya calis bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?