2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Dün dr um kan ilacına başlattı. Bu sabah ilk kez aç karna içtim. Sorun yoktu fakat kahvaltı yapınca acayip bir mide bulantısı başladı. İlk kez böyle yaşadım kan ilacından olabilir mi bilgisi olan cvplarsa sevinirimmmm

Evet cnm bnm doktorum dediki kan ilacını ggece yatmadan iç mide bulantısı yapar çunku dedi

GUNAYDIN kizlar geceleri surekli uyaniyorum 2de yattim her saat basi kalktim evde birtur atip yatiyorum anlamadim 3gecedir Boyle 7den beride uyuyamadim
BUGUN Dr randevum var saat 4te bebeklerin gelisimine gore degerlendirme yapacaz demisti duaedin bana olurmu hepsinin gelisimi iyi olsun benimle olsunlar allahim Sen saglikla buyut bebislerimizi bizlere bagisla onlari amin....
Stres yaptim sanirim ondan uyuyamiyorum migrenim biyandan vuruo buyuk gun benim icin umarim guzel haberler veririm sizlere teyzeleri.....

Dualarımız sizinle kuzu haber ver bize de

Ben iki aydır kullanıyorum ama hep tok karnına alıyorum. Zaten doktorum mideni rahatsız edebilir demişti

Kızlar, meme ucunuz içten içten kaşındıgı oluyormu ? Benim ole cok kaşınıyor ki anlatamam, üstünden nazikce kaşıyorum ama banamısın demiyor feci kaşınıyor gecmiyor da.
Göğüsler büyüdüğü için çatlıyor büyük ihtimalle. Benim ilk hamileliğimde direk çatlaklar oluştu . Bunda da ağrı ve kaşıntı oluyor

Kan ilaci genellikle yapiyor cnm o yuzden yatmadan once ic gerci benim kan ilaci bulanti yaomadi bana bulanti yapan vitamin ilacim oldu

Kan ve demir ilacı bende kabızlık yapıyor sadece onun dışında bir yan etki görmedim ve aç karna alıyorum ben

kan ilaçları bazı kişilere yapıyor tatlım daha önce de soran olmuştu. Mesela ben gece yatmadan içiyorum

Kan ilacını bana ya yemekten yarım saat önce iç yada yemekten 2 saat sonra dedi dr. Önce içtim yemek yerken çok bulantı yaptı. Sonra içiyorum yapmıyor bulantı. Bİde vücudun alışma süresi oluyor ilaca. 4 5 gün mutlaka kullanın sonra kesilir bulantı alışınca.

dün gittin mi kontrole nasıl geçti:)

Kizlar konularimi gizledim ama oldumu bilmiyorum biri bakabilirmii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…