- 26 Haziran 2019
- 1.153
- 1.024
- 83
ben de aynı durumdayım gaz ve sık idrar... geceleri top atsan uyanmazdım önceden şimdi kurulu saat gibi 4te uyanıyorumKIZLAR GÜNAYDIN. BAĞIRSAKLARIMDA AŞIRI GAZ VAR. VE GECELERİ ARTIK İDRARA SIKIŞIR GİBİ SIK UYANIR OLDUM SİZDEDE VAR MI?
yatakta sağa sola dönerken aniden bıçak saplanır gibi oluyor ya bendede var.kızlar bende arada vaj. da batma oluyor dış kısımda yani içten değil ama farklı bişey iğne batıp çekiyor gibi... yaşayan var mı boyle bişey
Önceden kullandıysanız e-nabiz’da hepsi çıkıyor reçetelerinAma ilacin adini nasil ogrencem sorun orda
Cok anlayislilarmis gercektenUlastim simdi. İlac yazilmasi gerekiyor kontrol sureniz dolmuş kayıt açılması gerekli dedi
Yok ben istemedim canim kendisi direk açtı bende sasirdimMaşallah canım , kocaman olmuşş, 4 boyutlu ultrasonu senmi istedin özellikle ? Hersey daha net gorunuyor dimi ❤Ben hic girmedim 4 boyutluya, sanırım benim dr da yok ondan.
Aaaa evett lkumamistim ben daha tam da burada yazarken benim parmagini emerken görmem❤❤❤❤Şimdi gebelik takvimindekj yazıyi okuyunca, senin bebis geldi aklıma ☺ Oda parmağını emmis ya
Evet ya kordonunu tutuyor bide bakiyor bu ne diyeAyyy kuzuuum maşallah bu miniğe ne güzel poz vermiş yerim ben bunu
Ben ya Tuğra ya da Sıraç koyacagim insallahKizlar, sabah doktorumun asistani aradi, prena testin sonuclari cikmis, bebis saglikli, hicbir riski yok
Honey_86 listeye bir Erkek daha yazalim, kesin bilgi
simdi gelelim isim sorunsalina, beni bi düsünmeler aldi, kisa modern söylenmesi kolay erkek ismi bulmam gerek...
ben yurtdisindayim, türkce karakter olursa yazmasi zor olur isimde.Ben ya Tuğra ya da Sıraç koyacagim insallah
Sarp, Nova, Vega.. arkadaşların çocuklarının adı herkes telafuz edebiliyor. Ben Atlas koyacağım erkek olursaben yurtdisindayim, türkce karakter olursa yazmasi zor olur isimde.zaten oglan ismi bulmasi zor, bi de almanlar düzgün telafuz etsin, türkce harf olmasin diye düsününce iyice zor.
Kizlar, sabah doktorumun asistani aradi, prena testin sonuclari cikmis, bebis saglikli, hicbir riski yok
simdi gelelim isim sorunsalina, beni bi düsünmeler aldi, kisa modern söylenmesi kolay erkek ismi bulmam gerek...
Ben ayaz koyucam kesinlesti bizim :)Kizlar, sabah doktorumun asistani aradi, prena testin sonuclari cikmis, bebis saglikli, hicbir riski yok
Kizlar, sabah doktorumun asistani aradi, prena testin sonuclari cikmis, bebis saglikli, hicbir riski yok
Bu isimlerde son dönemlerde öok popüler oldu. Her çocuğun ismi bunlardan bir tanesi. Yoksa benimde hoşuma gidiyorlardı. Ben Çınar istiyordum eşim istemedi onu.Cok tebrikler canim! Benim de nipt sonuclarim gecen hafta temiz ciktiama cinsiyet bakmadilar, ultrasonu bekliyorum.
Yurtdisinda erkek ismi zor valla
Umut
Mert
Mete
Sarp
Pars
Atlas
Bir cogu arkadaslarimin cocuklarinin ismi:) benim erkek olsa napicam bilmiyorum
Rabbim yardımcın olsun canım inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın.Kizlar doktordan geldim. Bebis iyi cok sukur. Ancak, onceki gebeligim rahim acikligi sebebiyle erken dogumla sona erdigi icin, bu sefer serklaj yani rahme dikis atilacak. Randevu verdi dr. Cuma sabah anesteziyle kucuk bi operasyon olacak. Ins hersey yolunda gider bu sefer. Dua ve dileklerinize ihtiyacim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?