2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
kızlar bende arada vaj. da batma oluyor dış kısımda yani içten değil ama farklı bişey iğne batıp çekiyor gibi... yaşayan var mı boyle bişey

Maşallah canım , kocaman olmuşş, 4 boyutlu ultrasonu senmi istedin özellikle ? Hersey daha net gorunuyor dimi ❤Ben hic girmedim 4 boyutluya, sanırım benim dr da yok ondan.
Yok ben istemedim canim kendisi direk açtı bende sasirdim

Ben ya Tuğra ya da Sıraç koyacagim insallah

ben yurtdisindayim, türkce karakter olursa yazmasi zor olur isimde. zaten oglan ismi bulmasi zor, bi de almanlar düzgün telafuz etsin, türkce harf olmasin diye düsününce iyice zor.
Sarp, Nova, Vega.. arkadaşların çocuklarının adı herkes telafuz edebiliyor. Ben Atlas koyacağım erkek olursa

Gozunaydin canim bi kiz bi oglan olmus oldu Allah bagislasin darisi basima insallah
Yurtdışında yasamanin bir yani daha yabancilarin okuma sorunsali ve bazi isimlerimizin anlamlari onlarda cok komik kotu olabiliyor

Ben ayaz koyucam kesinlesti bizim :)

Cok tebrikler canim! Benim de nipt sonuclarim gecen hafta temiz cikti ama cinsiyet bakmadilar, ultrasonu bekliyorum.
Yurtdisinda erkek ismi zor valla
Umut
Mert
Mete
Sarp
Pars
Atlas

Bir cogu arkadaslarimin cocuklarinin ismi:) benim erkek olsa napicam bilmiyorum

Bu isimlerde son dönemlerde öok popüler oldu. Her çocuğun ismi bunlardan bir tanesi. Yoksa benimde hoşuma gidiyorlardı. Ben Çınar istiyordum eşim istemedi onu.
Cihan koyacağız sanırım. Kesin olmamakla birlikte en çok içimize sinen isim oldu.

İki çocuğumdada isimleri ben koydum gönlüme göre kızıma bekarken diyordum Nehir koycam diye doğuma bir hafta kala rüyamda rüya diye seslendim ama herşeyi Nehir olarak hazırladığım için isimliklerden künyelere kadar Nehir Rüya koydum oğluma da Yiğit istiyordum şükürler olsun eşim hiç karışmadı iki isminde çok beğendi ve koydu gelgelelim şimdi eşim tek çocuk hamileliği planlarken annesinin veya babasının adını koyalım diye şakalaşıyorduk tam çocuktan vaz geçmişken hamile kaldım ve koymaya karar verdim kız olursa Naz Elmas erkek olursa İsmet Efe veya İsmet Aras düşünüyoruz tabi kayın validen isterse

Kizlar doktordan geldim. Bebis iyi cok sukur. Ancak, onceki gebeligim rahim acikligi sebebiyle erken dogumla sona erdigi icin, bu sefer serklaj yani rahme dikis atilacak. Randevu verdi dr. Cuma sabah anesteziyle kucuk bi operasyon olacak. Ins hersey yolunda gider bu sefer. Dua ve dileklerinize ihtiyacim var.

Rabbim yardımcın olsun canım inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…