İnşallahAma bence yaşla ilgili değil. Bu kadar naif olmak en çok sizi üzer. Ben de zaman zaman kendimden ödün veriyorum ama her defasında neden ödün vermemem gerektiğini hatırlıyorum.
Kuzum doktorum izinliymiş Çarşamba gideceğim. Sen ne yaptındün gittin mi kontrole nasıl geçti:)
benim haftaya salı ama dayanamıyorum ya bu cumaya mı alsam diye... hiç hissedemiyorum içimde onu panik oluyorum doktor zamanına da çok var diyeÇok teşekkür ederim canım :)
Kuzum doktorum izinliymiş Çarşamba gideceğim. Sen ne yaptın
Kizlar doktordan geldim. Bebis iyi cok sukur. Ancak, onceki gebeligim rahim acikligi sebebiyle erken dogumla sona erdigi icin, bu sefer serklaj yani rahme dikis atilacak. Randevu verdi dr. Cuma sabah anesteziyle kucuk bi operasyon olacak. Ins hersey yolunda gider bu sefer. Dua ve dileklerinize ihtiyacim var.
Acikcasi ne bizim sulalede ne herhangi bi arkadasimdan bile duymamistim, basima gelince tecrube ettim. Allah kimseye vermesin farkedilmeyen bi sikinti. Rahim boyunda bi problem yok. Ama bu sabah dedi ki hafif bi aciklik var. Zaten iki haftada bir gidiyorum ben doktora. Doktor temkinli davraniyor. Yani dikilip kapatilmasi gerekiyor iste. Ama sen doktoruna kendin hatirlat, rahim boyunda bid egisiklik yada aciklik var mi hocam de. Bunda kotu bi sey yok bebcehayırlısı olsun canım sağ salim kucağına al da operasyon falan atlatılır... peki sende şuan ahim açıklığı var mıydı? benim doktor bana hiç bahsetmiyor rahim boyu şöyle böyle falan diye hiç bişey söylemedi... ailede de erken doğumla bebeğini kaybeden yakın akrabalarım var kendim sorucam bir sonraki kontolde
Kontrolun oldugu gunler bize bayram. Bunu anlamamakta israr eden doktorlari anlamis degilim. Ne var iki dil dokse, annesi bu acikmis heralde, ne biliym kocaman olmus diyip gonderse seni nolurdu sanki. Bahsettigin doktorun Foto vermesi bile buyuk nimet baksanaGunydin kizlar doktordan geliyorum devlet hastanesinden detayli renkli ultrason icin gun almistim kac gundur heyecanla bu gunu bekliyorum ekran tamamen doktora dönük seni insan yerine koyupda tek kelime etmiyor bense agzinin icine baktim bisey desin diye hic bisey demedi ben sordum nasil hocam bi sikinti vrmi diye yok bi sıkıntı dedi Hocam bende gorebilirmiyim ekrandan dedim fotograf cikartti verdi ne kadar vicdansizlik cok zoruma gitti sanki bir suc islemisim gibi ağladım hocam cinsiyet icin tahmininiz varmi dedim yari yariya ya erkek ya kiz dedi onu bizde biliyoruz yeterki saglikli olsun ama merak ediyor iste insan neyse insallah siz boyle vicdansizlara denk gelmezsiniz canlarim... bakin teyzeleri bacaklarini acmis ama bi cikinti goremedim sizce tahmin edilebilirmi bu fotodan cinsiyet
Valla ben de merak içindeyim allahtan leke vs yok. Yoksa koşarak giderdimbenim haftaya salı ama dayanamıyorum ya bu cumaya mı alsam diye... hiç hissedemiyorum içimde onu panik oluyorum doktor zamanına da çok var diye
kod şeklinde mi reçeten ? neden öyle dedin kuzumAma ilacin adini nasil ogrencem sorun orda
Evet katılıyorum hatta bana USG verin dediğimde kâğıt bitti dedi devlettekiKonto
Kontrolun oldugu gunler bize bayram. Bunu anlamamakta israr eden doktorlari anlamis degilim. Ne var iki dil dokse, annesi bu acikmis heralde, ne biliym kocaman olmus diyip gonderse seni nolurdu sanki. Bahsettigin doktorun Foto vermesi bile buyuk nimet baksana
Ben aren koyacağım erkek olursaKizlar, sabah doktorumun asistani aradi, prena testin sonuclari cikmis, bebis saglikli, hicbir riski yok
Honey_86 listeye bir Erkek daha yazalim, kesin bilgi
simdi gelelim isim sorunsalina, beni bi düsünmeler aldi, kisa modern söylenmesi kolay erkek ismi bulmam gerek...
Canim bende oyleydim inan kisisel gelisim kitaplari sayesinde öğrendim hayir demeyi okurken biraz inancsiz okudum bir kitapla olmaz diyodum ama bittikten sonra farkettimki artik bende kendi keyfime gore cevap verebiliyorum hayir diyebiliyorum. Oneririm sanadaMaalesef kendimi ne kadar dizginlemeye çalışsam da her zaman birilerine evet derken buluyorum kendimi. Özel şoför gibi kim çağırırsa gidiyorum. Hayır demekle ilgili soru larim var. En basitinden evimde kullanmadığım bir sehpa var. Onu depoya indirecekken dip komşumla karşılaştım. Balkondaki çiçeklerini koymak için istedi benden. Su gelecek bozulacak güzelim sehpa. Ama hayır diyemedim. Diyemiyorum
Oy oy masaallah canim gozunuz aydin :)Eki Görüntüle 2308309
Kizlar bi maşallahınızı aliriz cok sukur
Oglum olacakmiş Allahin izniyle %90erkek dedi doktorum tabii degismezse
Dikkat et kendine canim bisey olmamistir insaallah korkma :) biraz mesafeli durabilirsen cocuklara iyi olur aslinda ama zor tabi ogretmensin. Benimde esimin yigenleri hep etrafimda 1bucuk yasinda olana bile bebek var burda diyorum anlayip seviyor karnimi onceden cilginca oynardik onlarla bende anaokulunda ogretmenlik yapmistim o sebeple cocuklarla guzel vakit gecirirz aliskinlar benimle oynamaya ama suan yaklasmiyolar fazla bende cok sakiniyorum kendimi onlardan bir sure boyle olucak malesef :)Kızlar ben anasınıfı öğretmeniyim. Bugün bir boşluğuma geldi, bir öğrencim koşarak gelip bana sarıldı. Tabi kafa tam kasıklarıma vuruyor öyle olunca1 saat falan ağrıdı kasıklarım. Ama psikolojik de olabilir diye rahatlattım kendimi.
Bir de aşırı kas ağrısı yaşayan var mı? Ben bıktım artık, okuldan çıkınca belimin, kalçamın ağrısından yürüyemiyorum neredeyse. Doktora söyleyeceğim artık nasıl bir çare önerir bana bilemem ama ağrılar böyle devam ederse karnım büyüdüğünde ne yapacağım?
Kızlar, meme ucunuz içten içten kaşındıgı oluyormu ? Benim ole cok kaşınıyor ki anlatamam, üstünden nazikce kaşıyorum ama banamısın demiyor feci kaşınıyor gecmiyor da.
Tesekkur ederiz teyzeleriOy oy masaallah canim gozunuz aydin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?