2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

hayırlısı olsun canım sağ salim kucağına al da operasyon falan atlatılır... peki sende şuan ahim açıklığı var mıydı? benim doktor bana hiç bahsetmiyor rahim boyu şöyle böyle falan diye hiç bişey söylemedi... ailede de erken doğumla bebeğini kaybeden yakın akrabalarım var kendim sorucam bir sonraki kontolde

Gunydin kizlar doktordan geliyorum devlet hastanesinden detayli renkli ultrason icin gun almistim kac gundur heyecanla bu gunu bekliyorum ekran tamamen doktora dönük seni insan yerine koyupda tek kelime etmiyor bense agzinin icine baktim bisey desin diye hic bisey demedi ben sordum nasil hocam bi sikinti vrmi diye yok bi sıkıntı dedi Hocam bende gorebilirmiyim ekrandan dedim fotograf cikartti verdi ne kadar vicdansizlik cok zoruma gitti sanki bir suc islemisim gibi ağladım hocam cinsiyet icin tahmininiz varmi dedim yari yariya ya erkek ya kiz dedi onu bizde biliyoruz yeterki saglikli olsun ama merak ediyor iste insan neyse insallah siz boyle vicdansizlara denk gelmezsiniz canlarim... bakin teyzeleri bacaklarini acmis ama bi cikinti goremedim sizce tahmin edilebilirmi bu fotodan cinsiyet

Eklentiler

• C461DAC0-EDD0-4A72-9B84-7ABFC7E81B20.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 71
Acikcasi ne bizim sulalede ne herhangi bi arkadasimdan bile duymamistim, basima gelince tecrube ettim. Allah kimseye vermesin farkedilmeyen bi sikinti. Rahim boyunda bi problem yok. Ama bu sabah dedi ki hafif bi aciklik var. Zaten iki haftada bir gidiyorum ben doktora. Doktor temkinli davraniyor. Yani dikilip kapatilmasi gerekiyor iste. Ama sen doktoruna kendin hatirlat, rahim boyunda bid egisiklik yada aciklik var mi hocam de. Bunda kotu bi sey yok bebce

Konto Kontrolun oldugu gunler bize bayram. Bunu anlamamakta israr eden doktorlari anlamis degilim. Ne var iki dil dokse, annesi bu acikmis heralde, ne biliym kocaman olmus diyip gonderse seni nolurdu sanki. Bahsettigin doktorun Foto vermesi bile buyuk nimet baksana

vajinada dediğiniz gibi batma zonklama ağrı oldu benim de geçenlerde. gaz problemi de var maalesef hep bi şişkinlik yemeklerden sonra .

Kızlar göbeğimin sağ tarafı agriyor ara ara normal mi acaba ya. Kramp gibi mi desem ne desem tam anlatamiyorum

Evet katılıyorum hatta bana USG verin dediğimde kâğıt bitti dedi devletteki

Ben aren koyacağım erkek olursa

Canim bende oyleydim inan kisisel gelisim kitaplari sayesinde öğrendim hayir demeyi okurken biraz inancsiz okudum bir kitapla olmaz diyodum ama bittikten sonra farkettimki artik bende kendi keyfime gore cevap verebiliyorum hayir diyebiliyorum. Oneririm sanada

Dikkat et kendine canim bisey olmamistir insaallah korkma :) biraz mesafeli durabilirsen cocuklara iyi olur aslinda ama zor tabi ogretmensin. Benimde esimin yigenleri hep etrafimda 1bucuk yasinda olana bile bebek var burda diyorum anlayip seviyor karnimi onceden cilginca oynardik onlarla bende anaokulunda ogretmenlik yapmistim o sebeple cocuklarla guzel vakit gecirirz aliskinlar benimle oynamaya ama suan yaklasmiyolar fazla bende cok sakiniyorum kendimi onlardan bir sure boyle olucak malesef :)

Selam kızlar. Bir şey sormak istiyorum. Sizde unutkanlık, dalgınlık varmı? bende feci şekilde birden başladı. İnternetten baktım hormanal olduğu yazıyor.

doktordan simdi ciktik devlet hastanesi ultrasonu pek iyi degil ama bizim bebek yine kendiji gostermedi cikolata yedim su icip sıkışık gittim yok uzanmis elini almis cenesine uyuyo doktor gecen 1 tik erkek demisti simdi 2 tik erkek dedi emin olamadi yine

tipe baksaniza el cenede uyuyo tam bi uzaylı 14+3 ciktik

Eklentiler

• B44B8830-581F-464B-ADD9-35A6956629E5.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 60
kızlar benim GA iki tane yazıyor birinde 10+0 yazıyordu iki hafta önceki kontrolde, diğer GA da 10+6 yazıyor hangisini baz almam gerekir ikili test için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…