2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlaaaar normalde randevum 26sina ama ben bu ctesi gidicem dayanamiyorum meraktayim 14+3 olucaz nasipse ctesi sizce cinsiyeti netlesir mi?

Devlette hep oyle ben alıştım aglama canim :) masallah kuzuya. Bende 15hafta bitti daha ogrenmedim :)

Ama ilacin adini nasil ogrencem sorun orda
Tahlili isteyen doktor bakmak zorunda da sonuçlara. Ücret odemene gerek yok bunun için.
İlac yazmak için kayıt acmaniz lazım denilecek muhtemelen, sende açmaz sin ismini yazsın versin cnm.

Canım, seni gerçekten o kadar iyi anlıyorum ki. Devlet hastanesindeki doktorların asık suratı yüzünden gidemez olduk.
Ben normalde takibimi özel hastanede yapıyordum. Sağlık ocağında yaptıramadığım tahlillerim için Beylikdüzü devlet hastanesi Bedia Zeynep Yıldırım isimli doktordan rastgele randevu almıştım. Doktor tam bir melek çıktı. Tüm önyargılarımı yıktı. Eğer civar bölgede oturan var ise şiddetle tavsiye ediyorum.

Cinsiyet mevzusuna gelince :) Geçen hafta 12+6'da Bedia hanıma ben cinsiyeti sorunca baktı da. Bacak arasını tam görememekle birlikte aynı senin ultrason görüntün gibi bacaklarını kaldırmıştı ve çıkıntı görünmeyince %70 kız dedi ve havalara uçtum :) Allah gönlümüzdekini, hayrıyla sağlığıyla versin hepimize

Ay benim gittigim doktorlarin hicbir bakmiyor cinsiyete bebisim durup duruyor hemde poz veriyor halbuki en sonunda kızımı doğurduğum doktora gidip soyle dicem galiba adam bir anda soyleyivermişti

Ay eskiden cok yakindim oraya simdi kanuniye gidiyorum bir tane duzgun denk gelmez mi

Tahlili isteyen doktor bakmak zorunda da sonuçlara. Ücret odemene gerek yok bunun için.
İlac yazmak için kayıt acmaniz lazım denilecek muhtemelen, sende açmaz sin ismini yazsın versin cnm.
Baska doktora gittim. İlac yazdirdim. Cunku telefonda ilac yazdirmak icin kayit actirman gerekli dedi. Daha kontrol sürem pazar gunu doldu. Bosu bosuna fazla para odemek istemedim. Orda 110 tl bugun gittigim 60 tl idi. Tesekkur ederim yinede :)

Reactions: Eva
Selam kızlar. Bir şey sormak istiyorum. Sizde unutkanlık, dalgınlık varmı? bende feci şekilde birden başladı. İnternetten baktım hormanal olduğu yazıyor.
Bnde de var cnm hatta normalde bnm iş yerinde birlikte çalıştığım arkadaş yapardı hep dalgınlık bn uyarırdım şimdi tam tersi butun unutkanlıklar bnde

Oy yerim ben onu massallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…