Baska doktora gidip yazdirdim. Kendi doktorum daha pahaliydi..Cok anlayislilarmis gercekten
Devlette hep oyle ben alıştım aglama canim :) masallah kuzuya. Bende 15hafta bitti daha ogrenmedim :)Gunydin kizlar doktordan geliyorum devlet hastanesinden detayli renkli ultrason icin gun almistim kac gundur heyecanla bu gunu bekliyorum ekran tamamen doktora dönük seni insan yerine koyupda tek kelime etmiyor bense agzinin icine baktim bisey desin diye hic bisey demedi ben sordum nasil hocam bi sikinti vrmi diye yok bi sıkıntı dedi Hocam bende gorebilirmiyim ekrandan dedim fotograf cikartti verdi ne kadar vicdansizlik cok zoruma gitti sanki bir suc islemisim gibi ağladım hocam cinsiyet icin tahmininiz varmi dedim yari yariya ya erkek ya kiz dedi onu bizde biliyoruz yeterki saglikli olsun ama merak ediyor iste insan neyse insallah siz boyle vicdansizlara denk gelmezsiniz canlarim... bakin teyzeleri bacaklarini acmis ama bi cikinti goremedim sizce tahmin edilebilirmi bu fotodan cinsiyet
Bana hâla güççük diyolar yaaaKızlaaaar normalde randevum 26sina ama ben bu ctesi gidicem dayanamiyorum meraktayim14+3 olucaz nasipse ctesi sizce cinsiyeti netlesir mi?
Tahlili isteyen doktor bakmak zorunda da sonuçlara. Ücret odemene gerek yok bunun için.Ama ilacin adini nasil ogrencem sorun orda
Canım, seni gerçekten o kadar iyi anlıyorum ki. Devlet hastanesindeki doktorların asık suratı yüzünden gidemez olduk.Gunydin kizlar doktordan geliyorum devlet hastanesinden detayli renkli ultrason icin gun almistim kac gundur heyecanla bu gunu bekliyorum ekran tamamen doktora dönük seni insan yerine koyupda tek kelime etmiyor bense agzinin icine baktim bisey desin diye hic bisey demedi ben sordum nasil hocam bi sikinti vrmi diye yok bi sıkıntı dedi Hocam bende gorebilirmiyim ekrandan dedim fotograf cikartti verdi ne kadar vicdansizlik cok zoruma gitti sanki bir suc islemisim gibi ağladım hocam cinsiyet icin tahmininiz varmi dedim yari yariya ya erkek ya kiz dedi onu bizde biliyoruz yeterki saglikli olsun ama merak ediyor iste insan neyse insallah siz boyle vicdansizlara denk gelmezsiniz canlarim... bakin teyzeleri bacaklarini acmis ama bi cikinti goremedim sizce tahmin edilebilirmi bu fotodan cinsiyet
Merhabalar dun ultrasona gittim bebegimin cinsiyeti belli oldu-erkek. ilave ederseniz sevinirim
Ay eskiden cok yakindim oraya simdi kanuniye gidiyorum bir tane duzgun denk gelmez miCanım, seni gerçekten o kadar iyi anlıyorum ki. Devlet hastanesindeki doktorların asık suratı yüzünden gidemez olduk.
Ben normalde takibimi özel hastanede yapıyordum. Sağlık ocağında yaptıramadığım tahlillerim için Beylikdüzü devlet hastanesi Bedia Zeynep Yıldırım isimli doktordan rastgele randevu almıştım. Doktor tam bir melek çıktı. Tüm önyargılarımı yıktı. Eğer civar bölgede oturan var ise şiddetle tavsiye ediyorum.
Cinsiyet mevzusuna gelince :) Geçen hafta 12+6'da Bedia hanıma ben cinsiyeti sorunca baktı da. Bacak arasını tam görememekle birlikte aynı senin ultrason görüntün gibi bacaklarını kaldırmıştı ve çıkıntı görünmeyince %70 kız dedi ve havalara uçtum :) Allah gönlümüzdekini, hayrıyla sağlığıyla versin hepimize
Baska doktora gittim. İlac yazdirdim. Cunku telefonda ilac yazdirmak icin kayit actirman gerekli dedi. Daha kontrol sürem pazar gunu doldu. Bosu bosuna fazla para odemek istemedim. Orda 110 tl bugun gittigim 60 tl idi. Tesekkur ederim yinede :)Tahlili isteyen doktor bakmak zorunda da sonuçlara. Ücret odemene gerek yok bunun için.
İlac yazmak için kayıt acmaniz lazım denilecek muhtemelen, sende açmaz sin ismini yazsın versin cnm.
Bnde de var cnm hatta normalde bnm iş yerinde birlikte çalıştığım arkadaş yapardı hep dalgınlık bn uyarırdım şimdi tam tersi butun unutkanlıklar bndeSelam kızlar. Bir şey sormak istiyorum. Sizde unutkanlık, dalgınlık varmı? bende feci şekilde birden başladı.İnternetten baktım hormanal olduğu yazıyor.
Benimde sol tarafi agriyor cnm normaldir heralde :)Kızlar göbeğimin sağ tarafı agriyor ara ara normal mi acaba ya. Kramp gibi mi desem ne desem tam anlatamiyorum
Normal cnm benimde oyle gazdan sisiyordur o gaz gidince iniyordur :)kızlar benim karnım bazen şiş bazen tamamen inik. korkutuyo beni bu durum
Oy yerim ben onu massallahdoktordan simdi ciktik devlet hastanesi ultrasonu pek iyi degil ama bizim bebek yine kendiji gostermedi cikolata yedim su icip sıkışık gittim yok uzanmis elini almis cenesine uyuyo doktor gecen 1 tik erkek demisti simdi 2 tik erkek dedi emin olamadi yine
tipe baksaniza el cenede uyuyotam bi uzaylı 14+3 ciktik
Saklamazsa nettir cnm :)Kızlaaaar normalde randevum 26sina ama ben bu ctesi gidicem dayanamiyorum meraktayim14+3 olucaz nasipse ctesi sizce cinsiyeti netlesir mi?
Hayirli olsun cnmMerhabalar dun ultrasona gittim bebegimin cinsiyeti belli oldu-erkek. ilave ederseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?