2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Dr ismi aklimda bulunsun cnm medilife a gidiyorum bende

Ay eskiden cok yakindim oraya simdi kanuniye gidiyorum bir tane duzgun denk gelmez mi
Kanuni mi? Allah yardımcın olsun canım. Ailemin çoğu Halkalıda oturuyor. Gerçekten Kanuni'de bir tane iyi doktora denk gelmedi ailemden kimse.
Özel hastane olarak Sefaköy Medipol Üniversitesi Hastanesine gidiyorum ben. Büyük ihtimal doğumu da orada yapacağım.

Ya ilkinde emzirme dahil oturamadım doğru düzgün, yemek bile ayak üstü yedim.
Hızlı kilo vermek isteyene gazlı bebe dileyebilirim :)
Allahım sakin bebeler ver de kilo falan kalsın Ya Rabbim amin.
Ben de verdiğimi aldım anca, artıya geçerim bundan sonra.
Almayınca da garip geldi bana :)

Kızlar göğüslerim zaten kocaman olmuştu mavi damarlar baya çıkmıştı. Şimdi de ince küçük mor kırmızı damarlar çıkmış ya bunlar çatlak öncesi çıkıyordu heralde dimi. Çok keyfim kaçtı. Bir de bu kadar memeden süt gelmezse ağlarım

Komsumda oraya gidiyor. Ben normalde nisa ya gidiyorum. Bazi tahliller icin kanuniye gitcektim ama allah dusurmesin suan vazgectim

Benim kiz 26 aylik hâla gazli. Ben geceleri o uyumadikca sinirden birseyler yiyordum :/

Malesef buyuklukle alakasi yok benim sutum yoktu mesela

Canım süt gelmez olur mu, gelir tabiki Allah ın izniyle Bi doktordan dinlemiştim tv de. Doktorun ismini hatırlamıyorum. Süt gelmemesi veya sütün az olması diye birşey söz konusu değil. Mutlaka süt bebeğe yetecek kadar gelir. Fakat toplumumuzda yeni doğum yapmış hanımlara özellikle bebek beslenmesi konusunda öyle olumsuz eleştiriler geliyor ki, anneler emzirme sıkıntıları yaşamaya başlıyor demişti. Çok haklıydı bence

Ben bugun doktora kasik agrim cok fazla var deyince magnezyum yazmis. Suan vitamin,kan ilaci, d vitamin damlasi ve magnezyum kullaniyorum bu ne ya
Magnezyum ayrı mı, bir şeylerle birlikte mi?
Benim de kramplar başladı dün gece, doktora gitmeye çok var, eczaneden alıp kullansam olur mu acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…