- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Dr ismi aklimda bulunsun cnm medilife a gidiyorum bendeCanım, seni gerçekten o kadar iyi anlıyorum ki. Devlet hastanesindeki doktorların asık suratı yüzünden gidemez olduk.
Ben normalde takibimi özel hastanede yapıyordum. Sağlık ocağında yaptıramadığım tahlillerim için Beylikdüzü devlet hastanesi Bedia Zeynep Yıldırım isimli doktordan rastgele randevu almıştım. Doktor tam bir melek çıktı. Tüm önyargılarımı yıktı. Eğer civar bölgede oturan var ise şiddetle tavsiye ediyorum.
Cinsiyet mevzusuna gelince :) Geçen hafta 12+6'da Bedia hanıma ben cinsiyeti sorunca baktı da. Bacak arasını tam görememekle birlikte aynı senin ultrason görüntün gibi bacaklarını kaldırmıştı ve çıkıntı görünmeyince %70 kız dedi ve havalara uçtum :) Allah gönlümüzdekini, hayrıyla sağlığıyla versin hepimize
Subat mart erkek aylari bu senenin bende baktim :)hanımlarr her baktığımda erkek bebek haberi görüyorum :) sanırım erkek bebek senesi 2020
yaaa sizin cinsiyet ne :) ben de merakla bekliyorum öncelikle sağlıklı haberlerini sonrasında cinsiyetini inşallah :)Subat mart erkek aylari bu senenin bende baktim :)
Kanuni mi? Allah yardımcın olsun canım. Ailemin çoğu Halkalıda oturuyor. Gerçekten Kanuni'de bir tane iyi doktora denk gelmedi ailemden kimse.Ay eskiden cok yakindim oraya simdi kanuniye gidiyorum bir tane duzgun denk gelmez mi
Tebrik ederim canım, sağlıkla gelsin meleğinKızlar taze cinsiyet öğrenmiş gelmiş bir anne var burada ☺ Kız dedi doktor ama o kadar zor gösterdi artık pes edecektik☺ Büyük büyük tekmeler atıyordu meleğim ama hissedilmiyor tabi☺
Benimde öyle ve korkuyorum bendekızlar benim karnım bazen şiş bazen tamamen inik. korkutuyo beni bu durum
Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah evlatlarımızaTebrik ederim canım, sağlıkla gelsin meleğin
Ya ilkinde emzirme dahil oturamadım doğru düzgün, yemek bile ayak üstü yedim.Evet çok haklısın hamileyken 18, emzirirken süt olsun diye 7 kilo almıştım. Kızım 39 haftalık 2.900 doğdu. Sütüm 2 sene emzirmeye yetti ama. Pişman değilim ☺ Şimdi daha kontrollü gidiyorum, henüz almadım kilo
Kızlar göbeğimin sağ tarafı agriyor ara ara normal mi acaba ya. Kramp gibi mi desem ne desem tam anlatamiyorum
Benimde sol tarafi agriyor cnm normaldir heralde :)
Komsumda oraya gidiyor. Ben normalde nisa ya gidiyorum. Bazi tahliller icin kanuniye gitcektim ama allah dusurmesin suan vazgectimKanuni mi? Allah yardımcın olsun canım. Ailemin çoğu Halkalıda oturuyor. Gerçekten Kanuni'de bir tane iyi doktora denk gelmedi ailemden kimse.
Özel hastane olarak Sefaköy Medipol Üniversitesi Hastanesine gidiyorum ben. Büyük ihtimal doğumu da orada yapacağım.
Hayirli olsun canim :)Kızlar taze cinsiyet öğrenmiş gelmiş bir anne var buradaKız dedi doktor ama o kadar zor gösterdi artık pes edecektik Büyük büyük tekmeler atıyordu meleğim ama hissedilmiyor tabi
Benim kiz 26 aylik hâla gazli. Ben geceleri o uyumadikca sinirden birseyler yiyordum :/Ya ilkinde emzirme dahil oturamadım doğru düzgün, yemek bile ayak üstü yedim.
Hızlı kilo vermek isteyene gazlı bebe dileyebilirim :)
Allahım sakin bebeler ver de kilo falan kalsın Ya Rabbim amin.
Ben de verdiğimi aldım anca, artıya geçerim bundan sonra.
Almayınca da garip geldi bana :)
Malesef buyuklukle alakasi yok benim sutum yoktu meselaKızlar göğüslerim zaten kocaman olmuştu mavi damarlar baya çıkmıştı. Şimdi de ince küçük mor kırmızı damarlar çıkmış ya bunlar çatlak öncesi çıkıyordu heralde dimi. Çok keyfim kaçtı. Bir de bu kadar memeden süt gelmezse ağlarım
Erkek benimde :)yaaa sizin cinsiyet ne :) ben de merakla bekliyorum öncelikle sağlıklı haberlerini sonrasında cinsiyetini inşallah :)
Canım süt gelmez olur mu, gelir tabiki Allah ın izniyleKızlar göğüslerim zaten kocaman olmuştu mavi damarlar baya çıkmıştı. Şimdi de ince küçük mor kırmızı damarlar çıkmış ya bunlar çatlak öncesi çıkıyordu heralde dimi. Çok keyfim kaçtı. Bir de bu kadar memeden süt gelmezse ağlarım
Teşekkür ederim canım darısı henüz öğrenemediyseniz size olsun inşallahHayirli olsun canim :)
Magnezyum ayrı mı, bir şeylerle birlikte mi?Ben bugun doktora kasik agrim cok fazla var deyince magnezyum yazmis. Suan vitamin,kan ilaci, d vitamin damlasi ve magnezyum kullaniyorum bu ne ya
Malesef benim ogrenecegim gibi durmuyoTeşekkür ederim canım darısı henüz öğrenemediyseniz size olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?