2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Magnezyum ayrı mı, bir şeylerle birlikte mi?
Benim de kramplar başladı dün gece, doktora gitmeye çok var, eczaneden alıp kullansam olur mu acaba.
Kendi basina sormadan kullanma bence. Benim bacak krampida sık oluyodu zaten. Suda kaynama olarak veriliyor magnezyum ve kalsiyum

Kızlar multivitaminle beraber demir ilacı kullanan var mı? Bugün bana doktor regenesis verdi ben sormayı unutmuşum numarası da yok. Demir ilacıma devam edeyim mi diye?

Kızlar taze cinsiyet öğrenmiş gelmiş bir anne var burada Kız dedi doktor ama o kadar zor gösterdi artık pes edecektik Büyük büyük tekmeler atıyordu meleğim ama hissedilmiyor tabi
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah Ben de aşırı meraklardayım. Benim doktorcuğum da sağolsun 16.haftadan önce görsem de söylemem dediği için biraz daha beklemedeyim. Ama sabredemiyorum.

Oyyy.
Allah kolaylık versin.
Bu bebeler çökertiyor buzu, ama bi gülüş var diye diye kandırıyoruz kendimizi
Bu aralar cok zorluyor. Esim yogun calisiyor. Destekci kimse yok. Aglasam aglayamiyorum bende bir nefes almak istiyorum. Ama o uyuyunca izliyorum boyle dusundugum icin kendime kiziyorum.. yorgunluk uykusuzluk anneligin en zor yanı

Amin inşallah, hepimiz sağlıkla alalım inşallahBen bugün tam 16 haftada gittim canım doktora, sen de yakın zamanda öğrenirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…