Kendi basina sormadan kullanma bence. Benim bacak krampida sık oluyodu zaten. Suda kaynama olarak veriliyor magnezyum ve kalsiyumMagnezyum ayrı mı, bir şeylerle birlikte mi?
Benim de kramplar başladı dün gece, doktora gitmeye çok var, eczaneden alıp kullansam olur mu acaba.
Oyyy.Benim kiz 26 aylik hâla gazli. Ben geceleri o uyumadikca sinirden birseyler yiyordum :/
magnezyum için erken değil mi?Ben bugun doktora kasik agrim cok fazla var deyince magnezyum yazmis. Suan vitamin,kan ilaci, d vitamin damlasi ve magnezyum kullaniyorum bu ne ya
Benimki de çok zor gösterdi canım, baya uğraştı doktorMalesef benim ogrenecegim gibi durmuyo
Teşekkür ettim.Kendi basina sormadan kullanma bence. Benim bacak krampida sık oluyodu zaten. Suda kaynama olarak veriliyor magnezyum ve kalsiyum
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar taze cinsiyet öğrenmiş gelmiş bir anne var buradaKız dedi doktor ama o kadar zor gösterdi artık pes edecektik Büyük büyük tekmeler atıyordu meleğim ama hissedilmiyor tabi
Yok canim o da vitamin ya. Ilk gebeligimde 8. Hafyada verdi dr, kasik agrim var diyince. Erken olsaydi vermezdi. Agri arttikca magnezyum dozejini artiriyo doktorlar.magnezyum için erken değil mi?
Bu aralar cok zorluyor. Esim yogun calisiyor. Destekci kimse yok. Aglasam aglayamiyorum bende bir nefes almak istiyorum. Ama o uyuyunca izliyorum boyle dusundugum icin kendime kiziyorum.. yorgunluk uykusuzluk anneligin en zor yanıOyyy.
Allah kolaylık versin.
Bu bebeler çökertiyor buzu, ama bi gülüş var diye diye kandırıyoruz kendimizi
Agrilarim oldugu icin basladi sanirim. Kizimda hic agrim olmuyodu bu haftalardamagnezyum için erken değil mi?
Benimki duruyor kiprasmiyor bile doktorlar bakmiyo :/Benimki de çok zor gösterdi canım, baya uğraştı doktor
Demir degil benimki galiba ama kan ilaci basladimKızlar multivitaminle beraber demir ilacı kullanan var mı? Bugün bana doktor regenesis verdi ben sormayı unutmuşum numarası da yok. Demir ilacıma devam edeyim mi diye?
Ayni vitamini kullaniyorum cnm ayri kan hapida kullaniyorum.Kızlar multivitaminle beraber demir ilacı kullanan var mı? Bugün bana doktor regenesis verdi ben sormayı unutmuşum numarası da yok. Demir ilacıma devam edeyim mi diye?
Benim de öyle çok zor gördüBenimki de çok zor gösterdi canım, baya uğraştı doktor☺
Amin inşallah, hepimiz sağlıkla alalım inşallahHayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallahBen de aşırı meraklardayım. Benim doktorcuğum da sağolsun 16.haftadan önce görsem de söylemem dediği için biraz daha beklemedeyim. Ama sabredemiyorum.
Utanıyor demekki annesi bekleyeceğiz mecburenBenimki duruyor kiprasmiyor bile doktorlar bakmiyo :/
Geçen ay başka bir doktor kan değerlerin iyi ama demir depoların boşalmış diye ferro hausman mı ne ona başlatmıştıDemir degil benimki galiba ama kan ilaci basladim
Ben de her ikisine devam edeyim bakalım olmadı yarın felan hastaneyi arayıp ulaşmaya çalışayımAyni vitamini kullaniyorum cnm ayri kan hapida kullaniyorum.
Amin hayırlısı ile inşallah canım ☺Amin inşallah, hepimiz sağlıkla alalım inşallahBen bugün tam 16 haftada gittim canım doktora, sen de yakın zamanda öğrenirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?