2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhaba kızlar bugun dayanamayıp doktora gittim sanki gögüslerm inmiş gibi geliyodu bir sorun var mı diye .. doktor vucut alısıyor ondan dedi herhangi bir problem görmedi 11. Haftada erkek demişti suan 13 sayılır yine erkek dedi sanıırm yavas yavas bu fikre alısmam gerekiyor

bu arada bayanlar lc waikiki yenidogan tulumlarinda zibinlarinda falan cok guzel indirimler var -2’li takimlar falan ben erken oldugu halde (cinsiyette net degil ama olsun) birkac parca aldim, bilginiz olsun

Herkese merhaba.
Gecen hafta hatirlarsaniz ikili sonucumda hem yas hemdd trizomi riskim cikmisti. Devletteki doktorum yineleyelim dedi. Ayni zamanda pers gunu genoksa kan verdim hala sonucu bekliyorum ama umutlu degilim cunku
Bugun dunya basima yikildi.

2li test icin detayli usg girdim.

1 saat bakti doktor. Sonuc;

* ense 3.79 mm. Ensede 3.75mm kalinlikta kistik higroma mevcut

*nazal : hipoplazik 1.7mm (olmasi gerekenden kucuk dedi)

*ductus venosuz ters a dalgasi mevcuttur. Kan akimini bile izletti kan akisinda da sorun var dedi. Kalple alakliymis ve kromozomsal anomalilerde gorulebiliyormus.

Sonuc: t21 lehije bulgular.

Kizlar dleirmek uzereyim 1 haftadir uyku uyumadim. Nifty sonucunu alip periontologa gitmeyi dusunuyorum.

Varmi cevresinde duyan bilen napiyim ne ediyim.cokmus durumdayim

Allahim sana sabir ve kolaylik versin. Ne yapman gerekiyorsa yap icinde kalmasin. Sonucunu bekle once insallah hayirli sonuclar alırsın

Doğrudur aynen milletin baskısı ve stresten anneler napacağını bilemiyorlar tabi.

Arkadaşım şer gördüklerimizde bir hayır vardır. Belki niftty temiz çıkacak hemen canını sıkma bence. Her şeyin hayırlısını dile Allahtan

Canım öncelikle sakin ol. Dünya başına yıkılmadı.. Allah a tevekkül et. Ben bilmiyorum değerlerden anlamıyorum ama bunlar kesin sonuçlar mı yoksa 2li test sonuçları gibi ihtimalleri olan sonuçlar mı? Rabbim bebeğine şifalar versin canım. Sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin Bebeğin için Ayet-el Kürsi okudum. Güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar multivitaminle beraber demir ilacı kullanan var mı? Bugün bana doktor regenesis verdi ben sormayı unutmuşum numarası da yok. Demir ilacıma devam edeyim mi diye?
Ben ikisini birlikte kullanıyorum canım. Doktor aksini demediyse sende kullanabilirsin bence.

Ben bugun doktora kasik agrim cok fazla var deyince magnezyum yazmis. Suan vitamin,kan ilaci, d vitamin damlasi ve magnezyum kullaniyorum bu ne ya
Benim dr um sadece kan ilacı verdi. Diğerlerini kesti. Vitamin ve d vit kullanmıyorum şuan. Bende dedim ki magnezyum kalsiyum omega vermeyecek misiniz. Daha dur ileriki haftalarda dedi

Canım rabbim hakkında hayırlısını nasip eylesin. İnşallah sağlıklıdır bebeğin ve sağlıkla kucağına alırsın. İçini ferah tut test sonucun çıkmadan canını sıkma.

Cok uzuldum cnm Allah sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…