Adaçayi kullanilmamali canim icmemen iyi olurMasallah kizlar tum mesajları okuyamadim ama cogunuz guzel haberler almissiniz,bnimde yarin randevum var ogluma emmeyi biraktiriyorum cok mizmiz kademeli azaltmadigi icin birden kesmek zorunda kaldim adacayinin sutu azaltigini okudum hamileyken iciyormusunuz ben ilk hamileligimden beri icmedim 3ayrisklidiye artik bi sorun olur mu
Su balayi ayini tek ben mi yasayamiyorum diye dusunurken sen geldin hos geldin :)Kızlar benim 1 haftadır hiç halim yok. Aşırı halsizim ve sürekli uyumak istiyorum. Anlayamıyorum nedenini. Vitamin haplarımı kullanıyorum. Sanki yeni hamile kalmışım gibi. Bu haftalarda daha dinç olmamız gerekmiyormuydu. Depresyonamı girdim acaba. Çok mutsuzum
Herkese merhaba.
Gecen hafta hatirlarsaniz ikili sonucumda hem yas hemdd trizomi riskim cikmisti. Devletteki doktorum yineleyelim dedi. Ayni zamanda pers gunu genoksa kan verdim hala sonucu bekliyorum ama umutlu degilim cunku
Bugun dunya basima yikildi.
2li test icin detayli usg girdim.
1 saat bakti doktor. Sonuc;
* ense 3.79 mm. Ensede 3.75mm kalinlikta kistik higroma mevcut
*nazal : hipoplazik 1.7mm (olmasi gerekenden kucuk dedi)
*ductus venosuz ters a dalgasi mevcuttur. Kan akimini bile izletti kan akisinda da sorun var dedi. Kalple alakliymis ve kromozomsal anomalilerde gorulebiliyormus.
Sonuc: t21 lehije bulgular.
Kizlar dleirmek uzereyim 1 haftadir uyku uyumadim. Nifty sonucunu alip periontologa gitmeyi dusunuyorum.
Varmi cevresinde duyan bilen napiyim ne ediyim.cokmus durumdayim
Ben bugun doktora kasik agrim cok fazla var deyince magnezyum yazmis. Suan vitamin,kan ilaci, d vitamin damlasi ve magnezyum kullaniyorum bu ne ya
Kızlar benim 1 haftadır hiç halim yok. Aşırı halsizim ve sürekli uyumak istiyorum. Anlayamıyorum nedenini. Vitamin haplarımı kullanıyorum. Sanki yeni hamile kalmışım gibi. Bu haftalarda daha dinç olmamız gerekmiyormuydu. Depresyonamı girdim acaba. Çok mutsuzum
Allah yardımcın olsun arkadaşım,bu durumda ne desm boş,seni çok iyi anlıyorum,iki hafta önce bende sonlandırmak zorunda kaldım,inşallah sen güzel ve sağlıklı haberler alırsın,çok ama çok zor bir durum
Cok uzuldum cnmAllah sabir versin
Canım rabbim hakkında hayırlısını nasip eylesin. İnşallah sağlıklıdır bebeğin ve sağlıkla kucağına alırsın. İçini ferah tut test sonucun çıkmadan canını sıkma.
Canım öncelikle sakin ol. Dünya başına yıkılmadı.. Allah a tevekkül et. Ben bilmiyorum değerlerden anlamıyorum ama bunlar kesin sonuçlar mı yoksa 2li test sonuçları gibi ihtimalleri olan sonuçlar mı? Rabbim bebeğine şifalar versin canım. Sağlıkla kucağına almanı nasip eylesinBebeğin için Ayet-el Kürsi okudum. Güzel haberlerini bekliyoruz
Arkadaşım şer gördüklerimizde bir hayır vardır. Belki niftty temiz çıkacak hemen canını sıkma bence. Her şeyin hayırlısını dile Allahtan
Allahim sana sabir ve kolaylik versin. Ne yapman gerekiyorsa yap icinde kalmasin. Sonucunu bekle once insallah hayirli sonuclar alırsın
rabbim gercekten yardimcin olsun insallah guzel haberlerini aliriz test sonucunda... sende kendini cok uzme tabiki demek kolay yapmak zor.. test sonucun ne zaman cikicak?Amin canim Allah razi olsun insallah. Rabbime sigindim.. bugun bir cumlenin ne kadar da derin ve dogru oldugunu anladim "Allah saglikli bir sekilde kucagimiza almak nasip olsun" cok klise ama ne kadar da anlamliymis.
Nifty sonuclari gelince ortaya cikar canım, ultrasonda milimetrik olcumlerde her zaman yanilma payi var, kan sonucu kesin bilgi. Once o gelsin sonra degerlendirirsin durumu. Hakkinda hayirlisi.Herkese merhaba.
Gecen hafta hatirlarsaniz ikili sonucumda hem yas hemdd trizomi riskim cikmisti. Devletteki doktorum yineleyelim dedi. Ayni zamanda pers gunu genoksa kan verdim hala sonucu bekliyorum ama umutlu degilim cunku
*ductus venosuz ters a dalgasi mevcuttur. Kan akimini bile izletti kan akisinda da sorun var dedi. Kalple alakliymis ve kromozomsal anomalilerde gorulebiliyormus.
Kizlar dleirmek uzereyim 1 haftadir uyku uyumadim. Nifty sonucunu alip periontologa gitmeyi dusunuyorum.
Teşekkür ederim,sabırlar diliyorum,Allahtan umut kesilmez nifty sonucu ne gelecek bakalım,ne zaman çıkacak sonuc bellimiCok kotuyum ama vardir rabbimin bir bildigi diyorum. Pek umudum yok ama nifty i bekliyorum. Ve bebek hareketsiz bugun 1 saat usg le baktilar aktif elleri kollari hareket eden bir bebek degil. Bir de anneler hisseder derler ya en basindan beri kuruntu mu yapiyorum acaba diyodum korktugum basima geldi(
Allah razi olsun arkadasim, sana da cok gecmis olsun gercekten cok zor bir durum
Canim su an endiselenmekte haklisin. Yerinde kim olsa aynisini dusunurdu. Ama gen testini bekle. Biliyorum beklemek cok zor. Allah sabir versin, ins korktuguna ugratmasin. Mucize bi bebek olur ins.Herkese merhaba.
Omegayi sordum bende. Aralik ocaga kadar haftada 1 balik ye zamaniyken dediBenim dr um sadece kan ilacı verdi. Diğerlerini kesti. Vitamin ve d vit kullanmıyorum şuan. Bende dedim ki magnezyum kalsiyum omega vermeyecek misiniz. Daha dur ileriki haftalarda dedi
Ben ayniyim ama kizimdan dolayi cok yorgunumKızlar benim 1 haftadır hiç halim yok. Aşırı halsizim ve sürekli uyumak istiyorum. Anlayamıyorum nedenini. Vitamin haplarımı kullanıyorum. Sanki yeni hamile kalmışım gibi. Bu haftalarda daha dinç olmamız gerekmiyormuydu. Depresyonamı girdim acaba. Çok mutsuzum
Allah yardimcin olsun insaallah temiz sonuclar gelir canimAllah razi olsun arkadasimcok tsk ederim. Ikili test sonucu deil cnm.o zaten riskli cikmisti ben devlette ds yinelemek istedim.amacim usg ile detayli baktirmakti cnku fetal dna kapsamli yaptrdm sonucu bekliyorum. Ama bugun ultrason beni cok hayal kirikligina ugratti ust uste kotu haberler
belki bi ihtimal genetik testi iyi gelir mi diyorum ama bilemiyorum guzel dileklerin icin cok tsk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?