Çok sağol canım ya inşallah öledir:) herkes aman uzanma aman eğilme kafalar gitti artıkBen nerelere uzaniyorum bi bilsen :) birsey olmaz cnm
Evet eskiler oyle der cok uzanma sünme her yere diyeÇok sağol canım ya inşallah öledir:) herkes aman uzanma aman eğilme kafalar gitti artık
Rica ederim 75 TL idiÇok teşekkür ederim ayrıntılı anlattığınız için muayene ücreti ne kadar acaba İrem hanımın bende İrem ve Pelin hanım da kararsızım ikisinide deneyeceğim sanırım:)
Onlara bakarsan yataktan cikmayacaksin :)Çok sağol canım ya inşallah öledir:) herkes aman uzanma aman eğilme kafalar gitti artık
Merhaba ben başkent üni. hastanesine gidiyorum sertaç esin'e şimdilik memnunum zaten önceki gebeliğim takibi ve doğum yine başkentte olmuştu.kızlar ankarada olanlar hangi hastaneye hangi doktorlara gidiyorsunuz yardımcı olur musunuz
Ilk kez duydum incelicem simdiMedela calma almayı düşünüyorum.
Maşallah doğal yollarla mi üçüz gebelik yaşadınız.Saglikla kucağınıza alırsınız InsAllah3cuz tabiki cok sukur sagliklar miyon oldugum icin Dr tasiyamayacagimi erken dogum, gebelik zehirlenmesi, yuksek tansion gibi risklerden korkuyor
BEN hep allahima duaettim saglikla gelissinler Saglikli olsunlar dogurucam Beni bebislerimle sinama yarabbim diye duaettim
Biri tek yumurta ikizi biri ayri :) RABBIM saglikla kucagimiza almayi nasipetsin
Ne güzel Allah bağışlasın.Belirtiler nasıldı sizde yüzük testi çin takvimi falan ne cikariyorduKızlaaar merhaba ben de kontrolden geldim ense kalınlığı normal çıktı kan verdik sonuçlarımızı bekleyeceğiz veee doktor %80 kız dedi bize
İnşallah güzel sonuçlar alırsın cnm.nifty devlette yapılıyor mu yani bilmiyordum.Bu gün ikili test icin tepecik Ege Doğumevine gittim. Doktor önce bilgilerimi aldı. Bu sırada 40 yasında olduğum icin nifty test yapılacağını söyledi. Ardından ultrasonda 10 dakika kadar ölçüm yapıldı. Ense kalınlığı normal burun kemiğini gördü ancak bebis pozisyon almadığı icin olcemedi. Kanımı verdim. Çarşamba sonuç alındıktan sonra nifty icin kan alacaklar. Güzel yanı 2500 gibi bir rakamdan kurtuldum. Kötü yanı ise devlette nifty sonucunda cinsiyet söylenmiyormuş gelişmeleri paylaşırım kızlar
Beni de doktorum yönlendirdi dün. Kendi hastalarına yapıyorlarmış meğerse. Ben zaten orada Tup bebek yaptırmıştım hiç uğraştırmadılar bileİnşallah güzel sonuçlar alırsın cnm.nifty devlette yapılıyor mu yani bilmiyordum.
Cinsiyet içinde üzülme ogrenirsin 14. haftada falan. Bende dün öğrendim.
Nifty- nipt -fetal dna hepsi aynı test isimleri farklı ve maalesef dah Turkiyede hic bir labaratuarda yapılamıyor. Kan örneği yurt dısına gidiyor. Oradaki anlsmalı laboratuarda test yapılıp 10 gun icinde sonuclar gelmiş oluyor. Devlet hangiBeni de doktorum yönlendirdi dün. Kendi hastalarına yapıyorlarmış meğerse. Ben zaten orada Tup bebek yaptırmıştım hiç uğraştırmadılar bile
amiiinn :) bende çin takvimi de yüzük testi de tutmadı hatta kız erkek belirtileri diye şeyler okumuştum erkek belirtileri yaşadım ama kız bebeğim :)) ben her şeye rağmen kızım olacak diye hissediyorum diyordum :)))Ne güzel Allah bağışlasın.Belirtiler nasıldı sizde yüzük testi çin takvimi falan ne cikariyordu
Kızlar 16. haftaya kadar sabredeyim diyordum ama dayanamadım14+1'iz şuan ve akşam 5'e randevu aldım cinsiyet öğrenmek için
Devletteki doktor 12+5'te %70 kız demişti bakalım özeldeki doktorum ne diyecek :)) Çok merak ediyorum. Randevusu olan herkese güzel haberler almayı diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?