2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhaba 7+3 haftalık hamileyim.
az önce midemin bulantısı yüzünden mideme baskı yapmak zorunda kaldım .
fakat suan midem ve karnım agrı yapmaya başladı . nedendir yaşayan varmı ?

Bugun evden çalışıyorum, firsat bulmusken kizimin kuculenlerini bi kez daha elden geçirdim. Guzelim elbiseler, tavsanli tulumlar baska bahara kaldi ama bazi tulumlarinin kumaşı o kadar güzel ki sanirim oglana da pembe giydiricem evde, insallah beni affeder büyüyünce kizlar bu arada bursadaki kanz magazasi kapanmis diye duydum, bursa ya da istanbulda baska magazasi var mi, bilen var mi aranızda? Aralikta turkiyeye gelecegim, bulursam bi kac parca kiyafet alirim oradan da.

Kizlar alisveris listesi hazirlayan varmi liste halinde birbirmizle paylasalim eksikler varsa ekleriz. Benim daha listem yok tabi ama bu vesileyle hazirlarim diye dusundum

Reactions: Eva
Bu gün ikili test icin tepecik Ege Doğumevine gittim. Doktor önce bilgilerimi aldı. Bu sırada 40 yasında olduğum icin nifty test yapılacağını söyledi. Ardından ultrasonda 10 dakika kadar ölçüm yapıldı. Ense kalınlığı normal burun kemiğini gördü ancak bebis pozisyon almadığı icin olcemedi. Kanımı verdim. Çarşamba sonuç alındıktan sonra nifty icin kan alacaklar. Güzel yanı 2500 gibi bir rakamdan kurtuldum. Kötü yanı ise devlette nifty sonucunda cinsiyet söylenmiyormuş gelişmeleri paylaşırım kızlar

Maşallah doğal yollarla mi üçüz gebelik yaşadınız.Saglikla kucağınıza alırsınız InsAllah

İnşallah güzel sonuçlar alırsın cnm.nifty devlette yapılıyor mu yani bilmiyordum.
Cinsiyet içinde üzülme ogrenirsin 14. haftada falan. Bende dün öğrendim.

İnşallah güzel sonuçlar alırsın cnm.nifty devlette yapılıyor mu yani bilmiyordum.
Cinsiyet içinde üzülme ogrenirsin 14. haftada falan. Bende dün öğrendim.
Beni de doktorum yönlendirdi dün. Kendi hastalarına yapıyorlarmış meğerse. Ben zaten orada Tup bebek yaptırmıştım hiç uğraştırmadılar bile

Reactions: Eva
Beni de doktorum yönlendirdi dün. Kendi hastalarına yapıyorlarmış meğerse. Ben zaten orada Tup bebek yaptırmıştım hiç uğraştırmadılar bile
Nifty- nipt -fetal dna hepsi aynı test isimleri farklı ve maalesef dah Turkiyede hic bir labaratuarda yapılamıyor. Kan örneği yurt dısına gidiyor. Oradaki anlsmalı laboratuarda test yapılıp 10 gun icinde sonuclar gelmiş oluyor. Devlet hangi
Lbaratuarla anlasmalı acaba ? Bende bunu karşıladıgını bilmiyordum hiç.

Kizlar selam.
Iki gundur migren istifra kendime gelemedim.
Allah razi olsun dua eden anneler iyi dileklerini iletenler tek tek alinti yapamadim

Bugun perinatologa gittim. Ayni seyleri soyledi ek olarak kalpte parlaklik dedi biraz iyi seyler duyarim dedim ama malesef
Cvs yapalim dedi ya da amnylsentez devlet hastanesi hemen yapabiliriz dedi. Ben kaldim. Nifty sonucumu beklemek istiyorm dedim.
O sonuc gelsede yapmam lazim dedi peki usg bulgulari ve kan degerleri kotu olsa da her halukarda ozel de de bu boyle mi isler ? Nifty sonucunu al gel oyle yapariz dedi.

Yani iyi seyler soylemedi ben de artik kusana kadar aglamaktan kendimi alip mantikli dusunup karar vermek istiyorum. Cok sukur saglikli bir oglum var diyorum. ALLAH IM icimi ferahlat diyorm. Rabbim sabrini da vericek insallah
Bilgisi olanlar beni surec hakkinda bilgilendirirse cok sevinirim..

Ne güzel Allah bağışlasın.Belirtiler nasıldı sizde yüzük testi çin takvimi falan ne cikariyordu
amiiinn :) bende çin takvimi de yüzük testi de tutmadı hatta kız erkek belirtileri diye şeyler okumuştum erkek belirtileri yaşadım ama kız bebeğim :)) ben her şeye rağmen kızım olacak diye hissediyorum diyordum :)))

Kızlar ben randevum dan geldim. Kızım aslında erkekmiş :))
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah

Selam kızlar doktordan geldim 15+6 bugün ozeldeydi direk cinsiyetini gösterdi bu sefer supriz yok hala ve kesin erkek bize de gösterdi minnak şeyini yüzü bize dönüktü ilk defa gözler açıkmis doktorun demesine göre bize bakıyordu prensimm Rabbim hepinize göstersin hayirli haberleri inşallah Honey_86 listede cinsiyeti erkek olarak güncelleyebilirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…