2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar ya kıyafet koyarken dolapta rafa uzandım parmak ucunda sorun olur mu herhangi bi ağrım vs yok ama kızdım kendime çok
O kadardan birşey olmaz canım ya kendini bu kadar şartlama. Benim boyum kısa her gün bir yerlere uzanıyorum Allaha şükür bugüne kadar sıkıntısız geldim :)

Kartal da kanz mağazası var diye biliyorum. Bir bak istersen canım.

İnan’ın hangi lavaratuar bilmiyorum. İnternette bakındım biraz 2018 yılından beri benim gittiğim yerde yapılıyormuş öncesi var mi bilmiyorum
Ben dün yine devletteki doktora gitmiştim. Direk oraya yönlendirdi. Yasin yüksek olduğu icin sana nifty yaparlar dedi. Bu gün doktor başladı bu konuda Bilgi vermeye nifty mi dedim evet dedi direk.
Araştırmak lazımmış demeli ya. Az para değil çünkü. Hoş devlet işi bu muhtemelen her hastaya yapılmıyordur.

Kartal da kanz mağazası var diye biliyorum. Bir bak istersen canım.
Ay dayanamadim anneme arattirdim, butun magazalari kapatmislar artik kanz üretimi yapilmiyormus yurtdisinda kanz, steiff cok pahali, orda cok ucuzdu ve defalarca kaka ve yikamaya bana misin dememisti kumaslari. Neyse benim oglan ablasindan kalan pembeleri giyer evde napalim

Mobilya olarak dedin sandım canım. Birde mobilya üretimi var sanırım. Geçen bir youtuberda hatta paylaşmış denk gelip izlemiştim.

Kıyafet için Carters i öneriyorlar ama fiyatlar bence bebek kıyafeti için pahalı. Kullananlarsa çok memnun. İkinci bebeğe saklanma fikri varsa mantıklı olabilir. Ama benim şuan için öyle bir fikrim yok

Pzt Ankara genoksa vereceğim ben. Test ankarada yapılıyormuş. Yurtdışına girmiyormuş

12+6 da %70 kız demişti. 1 haftada kız olduğuna o kadar alışmıştım ki en baştan beri erkek hissetsem de şoktayım şuan
Seni cok iyi anliyorum aynı sey bana da oldu 1 hafta sonra ikiliye çağırdı kızdan erkeğe döndü erkek hissetmiştim bende ilk başta ama kiza da hayir demezdim yani duyunca sok oldum

Seni cok iyi anliyorum aynı sey bana da oldu 1 hafta sonra ikiliye çağırdı kızdan erkeğe döndü erkek hissetmiştim bende ilk başta ama kiza da hayir demezdim yani duyunca sok oldum
Bende en baştan beri erkek hissediyorum ki hep kız isterdim. Kontrolde büyük olasılık kız dedi bi şok yaşadım. Ama hemen 3 gündür kıza adepte oldum çok ilginç. Bir sonraki gittiğimde erkek derse hemen ona adapte olabilirim
Sağlıklı olsunda yavrularımız cinsiyetin ne önemi var

Bende yarin gidicem insaallah hastaneye 3hafta once %99 kiz dedi degsr diye korkuyorum cunku dayanamayp biseyler aldik bayada kizim kizim diyerrk alistik .

Sanirim bi kac parca kiz kiyafeti bende giydirdicem yaza kadar

Aile hekimi ilac yazmadi bana. Yarin daha kotu olursan yada ateş olursa mutlaka gel diye defalarca dedi. Beni ates basiyo ama vucudum soğuk. Simdilik sicak seyler icmeye, gargara yapıp burnumu acmaya devam edicem. Cok sukur bogazim birazcik yumusadi sanki. Limon yok evde sirke kullancam mecbur

Kız çocuklarına pek Bi düşkünüm ben. Aile de herkesin oğlu oldu son zamanlarda herkeste bir kız çocuk beklentisi vardı ama bizim de kız değilmiş sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Sağlıklı olsun tabii ki de Allah biliyor ya gönlümüzden geçen bir şey mutlaka oluyor. İlk çocuk benim. İkinciye kalsın benim hayallerim
Ben bir haftadır kızım diyorum oğluma umarım darılmamıştır
Bende yarin gidicem insaallah hastaneye 3hafta once %99 kiz dedi degsr diye korkuyorum cunku dayanamayp biseyler aldik bayada kizim kizim diyerrk alistik .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…