Aaaaa kaçıncı haftada kız demişti pekiiiiiKızlar ben randevum dan geldim. Kızım aslında erkekmiş :))
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Erken diye daha yapmadim cnm kasim da yapicam ben :)Kizlar alisveris listesi hazirlayan varmi liste halinde birbirmizle paylasalim eksikler varsa ekleriz. Benim daha listem yok tabi ama bu vesileyle hazirlarim diye dusundum
O kadardan birşey olmaz canım ya kendini bu kadar şartlama. Benim boyum kısa her gün bir yerlere uzanıyorum Allaha şükür bugüne kadar sıkıntısız geldim :)Kızlar ya kıyafet koyarken dolapta rafa uzandım parmak ucunda sorun olur mu herhangi bi ağrım vs yok ama kızdım kendime çok
12+6 da %70 kız demişti. 1 haftada kız olduğuna o kadar alışmıştım ki en baştan beri erkek hissetsem de şoktayım şuanAaaaa kaçıncı haftada kız demişti pekiiiii
Kartal da kanz mağazası var diye biliyorum. Bir bak istersen canım.Bugun evden çalışıyorum, firsat bulmusken kizimin kuculenlerini bi kez daha elden geçirdim. Guzelim elbiseler, tavsanli tulumlar baska bahara kaldiama bazi tulumlarinin kumaşı o kadar güzel ki sanirim oglana da pembe giydiricem evde, insallah beni affeder büyüyünce kizlar bu arada bursadaki kanz magazasi kapanmis diye duydum, bursa ya da istanbulda baska magazasi var mi, bilen var mi aranızda? Aralikta turkiyeye gelecegim, bulursam bi kac parca kiyafet alirim oradan da.
İnan’ın hangi lavaratuar bilmiyorum. İnternette bakındım biraz 2018 yılından beri benim gittiğim yerde yapılıyormuş öncesi var mi bilmiyorumNifty- nipt -fetal dna hepsi aynı test isimleri farklı ve maalesef dah Turkiyede hic bir labaratuarda yapılamıyor. Kan örneği yurt dısına gidiyor. Oradaki anlsmalı laboratuarda test yapılıp 10 gun icinde sonuclar gelmiş oluyor. Devlet hangi
Lbaratuarla anlasmalı acaba ? Bende bunu karşıladıgını bilmiyordum hiç.
Ay dayanamadim anneme arattirdim, butun magazalari kapatmislar artik kanz üretimi yapilmiyormusKartal da kanz mağazası var diye biliyorum. Bir bak istersen canım.
Mobilya olarak dedin sandım canım. Birde mobilya üretimi var sanırım. Geçen bir youtuberda hatta paylaşmış denk gelip izlemiştim.Ay dayanamadim anneme arattirdim, butun magazalari kapatmislar artik kanz üretimi yapilmiyormusyurtdisinda kanz, steiff cok pahali, orda cok ucuzdu ve defalarca kaka ve yikamaya bana misin dememisti kumaslari. Neyse benim oglan ablasindan kalan pembeleri giyer evde napalim
Pzt Ankara genoksa vereceğim ben. Test ankarada yapılıyormuş. Yurtdışına girmiyormuşNifty- nipt -fetal dna hepsi aynı test isimleri farklı ve maalesef dah Turkiyede hic bir labaratuarda yapılamıyor. Kan örneği yurt dısına gidiyor. Oradaki anlsmalı laboratuarda test yapılıp 10 gun icinde sonuclar gelmiş oluyor. Devlet hangi
Lbaratuarla anlasmalı acaba ? Bende bunu karşıladıgını bilmiyordum hiç.
Seni cok iyi anliyorum aynı sey bana da oldu 1 hafta sonra ikiliye çağırdı kızdan erkeğe döndü12+6 da %70 kız demişti. 1 haftada kız olduğuna o kadar alışmıştım ki en baştan beri erkek hissetsem de şoktayım şuan
Bende en baştan beri erkek hissediyorum ki hep kız isterdim. Kontrolde büyük olasılık kız dedi bi şok yaşadım. Ama hemen 3 gündür kıza adepte oldumSeni cok iyi anliyorum aynı sey bana da oldu 1 hafta sonra ikiliye çağırdı kızdan erkeğe döndüerkek hissetmiştim bende ilk başta ama kiza da hayir demezdim yani duyunca sok oldum
Bende yarin gidicem insaallah hastaneye 3hafta once %99 kiz dedi degsr diye korkuyorum cunku dayanamayp biseyler aldikBende en baştan beri erkek hissediyorum ki hep kız isterdim. Kontrolde büyük olasılık kız dedi bi şok yaşadım. Ama hemen 3 gündür kıza adepte oldumçok ilginç. Bir sonraki gittiğimde erkek derse hemen ona adapte olabilirim
Sağlıklı olsunda yavrularımız cinsiyetin ne önemi var
Biz basladik bile biseyler almaya esimi durduramiyorum liste yap diyip duruyor eksik olmasin diye :) cinsiyet degisirse kotu olcakErken diye daha yapmadim cnm kasim da yapicam ben :)
Sanirim bi kac parca kiz kiyafeti bende giydirdicem yaza kadarBugun evden çalışıyorum, firsat bulmusken kizimin kuculenlerini bi kez daha elden geçirdim. Guzelim elbiseler, tavsanli tulumlar baska bahara kaldiama bazi tulumlarinin kumaşı o kadar güzel ki sanirim oglana da pembe giydiricem evde, insallah beni affeder büyüyünce kizlar bu arada bursadaki kanz magazasi kapanmis diye duydum, bursa ya da istanbulda baska magazasi var mi, bilen var mi aranızda? Aralikta turkiyeye gelecegim, bulursam bi kac parca kiyafet alirim oradan da.
İstemsiz güldüm hayirli evlat olsunKızlar ben randevum dan geldim. Kızım aslında erkekmiş :))
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
İstemsiz güldüm hayirli evlat olsun
Ben de 16 haftaya girince gidecektim ama dayanamadım. Sen 16 olmuşsun bile yerinde olsam koşarak giderdim nasıl sabrediyorsunBu arada en geç hafta da cinsiyet ogrenen ben olcakmisim gibi hissetmeye başladımbana daha tahmin yapan bile olmadi :/
Kız çocuklarına pek Bi düşkünüm ben. Aile de herkesin oğlu oldu son zamanlarda herkeste bir kız çocuk beklentisi vardı ama bizim de kız değilmişSeni cok iyi anliyorum aynı sey bana da oldu 1 hafta sonra ikiliye çağırdı kızdan erkeğe döndüerkek hissetmiştim bende ilk başta ama kiza da hayir demezdim yani duyunca sok oldum
Sağlıklı olsun tabii ki de Allah biliyor ya gönlümüzden geçen bir şey mutlaka oluyor. İlk çocuk benim. İkinciye kalsın benim hayallerimBende en baştan beri erkek hissediyorum ki hep kız isterdim. Kontrolde büyük olasılık kız dedi bi şok yaşadım. Ama hemen 3 gündür kıza adepte oldumçok ilginç. Bir sonraki gittiğimde erkek derse hemen ona adapte olabilirim
Sağlıklı olsunda yavrularımız cinsiyetin ne önemi var
Bende yarin gidicem insaallah hastaneye 3hafta once %99 kiz dedi degsr diye korkuyorum cunku dayanamayp biseyler aldikbayada kizim kizim diyerrk alistik .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?