- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Kaç haftalıksınız tam olarak hayırlı olsunGunaydin kizlar bayadir gelmedim buraya. Bugun kontrole gittim ve kesin erkek dedi
Carters in kaliplari cok dar, ben kizimda onu da kullandim, sezon sonuna denk gelip toplamistim baya uyguna o zaman. Kalite olarak memnun kaldim ama uzun giyemedi kaliptan oturu.Mobilya olarak dedin sandım canım. Birde mobilya üretimi var sanırım. Geçen bir youtuberda hatta paylaşmış denk gelip izlemiştim.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Kıyafet için Carters i öneriyorlar ama fiyatlar bence bebek kıyafeti için pahalı. Kullananlarsa çok memnun. İkinci bebeğe saklanma fikri varsa mantıklı olabilir. Ama benim şuan için öyle bir fikrim yok
Amaan evde kim görecek zaten, yepyeni duruyorlar, dakka basi kaka olacak hepsi, yedek olarak dursun giydiririmSanirim bi kac parca kiz kiyafeti bende giydirdicem yaza kadar
sirke ic cnm bi yemek kasigiBoğazlarım acıyor ya
Gidiyorum bakmiyolar
Ben de 16 haftaya girince gidecektim ama dayanamadım. Sen 16 olmuşsun bile yerinde olsam koşarak giderdim nasıl sabrediyorsun
Bende hep oluyordu ama suan hastayim daha fena oluyoKızlar benim ara ara dünden beri kasik agrim cok fazla oluyo.Dünde belim çok ağrıyordu.
Bide çok hararet basıyor beni ateşinde yok.
Dün hastaneye gittim yoksa yine bugün giderdim korkudan. Bu sıcak basmalari normalde mi?
Benim gibi olan var mı?
Oyle dumduz icememde suya karistirip icicem sicak sicak. Midemde bulaniyor korkuyorum kuscam diye boğazım zaten Aciyosirke ic cnm bi yemek kasigi
Bir anda mi basladi? Eger devam ederse mutlaka git doktora sonucta ilk gebeliginKizlar çok siddetli sol tarafimda agri var bagirtiyor karnima vuruyor ne oldugunu cozemedim gaz sancisi mi kaburga agrisi mi. Napmami öneriyosunuz. Çok korkuyorum ya bebeğime bi sey olacak diye
Dün gündüz kustuktan sonra başladı canım.Bir anda mi basladi? Eger devam ederse mutlaka git doktora sonucta ilk gebeligin
Herkeste olan seylerin hepsi benim basima geliyor :) gecen hafta oldu 1 gun boyunca hicbirsey yapmadim dinlendim ertesi gun yoktu acı.benim gobek deligimle kaburga arasinda solda kaliyordu cnmKizlar çok siddetli sol tarafimda agri var bagirtiyor karnima vuruyor ne oldugunu cozemedim gaz sancisi mi kaburga agrisi mi. Napmami öneriyosunuz. Çok korkuyorum ya bebeğime bi sey olacak diye
Bende de agrilar cok fazla hepimizde var. Ama siddetliyse ihmal etmeDün gündüz kustuktan sonra başladı canım.korkuyorum çok. Belim kasigim agrimiyor. Bugun pazara gittim yemek yaptim falan yoruldum galiba. Of cok pismanim ya. Dua edin bana kizlar bebegim iyi olsun
Kizlar çok siddetli sol tarafimda agri var bagirtiyor karnima vuruyor ne oldugunu cozemedim gaz sancisi mi kaburga agrisi mi. Napmami öneriyosunuz. Çok korkuyorum ya bebeğime bi sey olacak diye
Ben de öğrenmedim cinsiyeti canım daha.haftaya kontrolüm var o zaman söyler sanırımBu arada en geç hafta da cinsiyet ogrenen ben olcakmisim gibi hissetmeye başladımbana daha tahmin yapan bile olmadi :/
Sagol canim tam 16yimKaç haftalıksınız tam olarak hayırlı olsun
Aynen hepsi yeni kiyamiyorum bidw hemen buyuyolar dediğin gibi kim gorcekAmaan evde kim görecek zaten, yepyeni duruyorlar, dakka basi kaka olacak hepsi, yedek olarak dursun giydiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?