2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar benim ara ara dünden beri kasik agrim cok fazla oluyo.Dünde belim çok ağrıyordu.
Bide çok hararet basıyor beni ateşinde yok.
Dün hastaneye gittim yoksa yine bugün giderdim korkudan. Bu sıcak basmalari normalde mi?
Benim gibi olan var mı?

Carters in kaliplari cok dar, ben kizimda onu da kullandim, sezon sonuna denk gelip toplamistim baya uyguna o zaman. Kalite olarak memnun kaldim ama uzun giyemedi kaliptan oturu.

Bende hep oluyordu ama suan hastayim daha fena oluyo

Kizlar çok siddetli sol tarafimda agri var bagirtiyor karnima vuruyor ne oldugunu cozemedim gaz sancisi mi kaburga agrisi mi. Napmami öneriyosunuz. Çok korkuyorum ya bebeğime bi sey olacak diye

Bir anda mi basladi? Eger devam ederse mutlaka git doktora sonucta ilk gebeligin
Dün gündüz kustuktan sonra başladı canım. korkuyorum çok. Belim kasigim agrimiyor. Bugun pazara gittim yemek yaptim falan yoruldum galiba. Of cok pismanim ya. Dua edin bana kizlar bebegim iyi olsun

Kizlar çok siddetli sol tarafimda agri var bagirtiyor karnima vuruyor ne oldugunu cozemedim gaz sancisi mi kaburga agrisi mi. Napmami öneriyosunuz. Çok korkuyorum ya bebeğime bi sey olacak diye
Herkeste olan seylerin hepsi benim basima geliyor :) gecen hafta oldu 1 gun boyunca hicbirsey yapmadim dinlendim ertesi gun yoktu acı.benim gobek deligimle kaburga arasinda solda kaliyordu cnm

Birden sicak soguk gibi hava degisimine girdin mi canim ani degisimler gaz agrisi gibi sıkıştırabiliyor ilerleyen haftalarda olabiliyor ama kustuktan sonra başladida yazmistim kusarken elinle filan bastirtinmi farketmedem belki uzerinden zedelemessindir

Arkadaşlar ben sanırım şifayı kaptım normalde hemen ilaç kullanmaya başlardım ama durumlar malum.. dün rahatsızlandığımı gerçek anlamda hissettim, bugün de epey ilerledi gibi. Kbb’ye gidip ilaca başlamak mı, yoksa biraz daha dayanmak ve kendi kendine geçmesini beklemek mi?

Kızlar saçları çok fazla dökülen var mı? Benim tutam tutam dökülüyor nerdeyse ne yapmamız lazım? Var mı bir fikri olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…