- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Bu hafta durdu dokulmesi benim 1 ay boyunca dokuldu benimde bayaKızlar saçları çok fazla dökülen var mı? Benim tutam tutam dökülüyor nerdeyse ne yapmamız lazım? Var mı bir fikri olan?
Ben de bugün 16+1 deyim, inşallah yakın bir zamanda benimki de durur. Genetik saç beyazım var hamilelikten dolayı boyamak istemiyorum,böyle de döküldüğünü görünce ister istemez kafama takılıyorBu hafta durdu dokulmesi benim 1 ay boyunca dokuldu benimde baya
Bize de 14. Haftada kız dedi umarım değişmez böyle duydukça tedirgin oluyorum12+6 da %70 kız demişti. 1 haftada kız olduğuna o kadar alışmıştım ki en baştan beri erkek hissetsem de şoktayım şuan
Canım benim de 2 gündür bel ağrısı kasık ve vajina ağrısı vardı bugün daha iyiyim. En başından beri bel ağrısı olmadı. O yüzden tedirgin oldum . Ates de arttı dün ama bugün iyiyim. Ben de gitmemek için kendimi zor tuttum bişey mi oldu diye .Kızlar benim ara ara dünden beri kasik agrim cok fazla oluyo.Dünde belim çok ağrıyordu.
Bide çok hararet basıyor beni ateşinde yok.
Dün hastaneye gittim yoksa yine bugün giderdim korkudan. Bu sıcak basmalari normalde mi?
Benim gibi olan var mı?
Ikimizde aynı haftadayiz , yaşadıklarını yaşıyorum inan.Canım benim de 2 gündür bel ağrısı kasık ve vajina ağrısı vardı bugün daha iyiyim. En başından beri bel ağrısı olmadı. O yüzden tedirgin oldum . Ates de arttı dün ama bugün iyiyim. Ben de gitmemek için kendimi zor tuttum bişey mi oldu diye .
Bende kizimda 14+3te ogrendim. Benim ne zaman gidecegim belli degjlAmine Busra benim randevum 3hafta sonraya o zaman kdar sen benden once ogrenirsin canim oglumda ogrenmistim bile coktan
Ben bugün gittim ilac yazmadi malesefArkadaşlar ben sanırım şifayı kaptımnormalde hemen ilaç kullanmaya başlardım ama durumlar malum.. dün rahatsızlandığımı gerçek anlamda hissettim, bugün de epey ilerledi gibi. Kbb’ye gidip ilaca başlamak mı, yoksa biraz daha dayanmak ve kendi kendine geçmesini beklemek mi?
Valla şu an ateş yok şükür. Boyuna mandalina ve ıhlamur takılıyorum öyleBen bugün gittim ilac yazmadi malesefates varsa muhakkak gidilmeliymiş enfeksiyon riskinden dolayi
Banada dr oyle dedi malesefValla şu an ateş yok şükür. Boyuna mandalina ve ıhlamur takılıyorum öyle
Canım görünmüyorsa kız olabilir, allah gönlüne göre versinGidiyorum bakmiyolaren son pazartesi gittim mantar icin ilac yazdirdim. Hem sordum daha kucuk dedi insanlar 11 haftada ogreniyor
Inşallah ıyidir bebişler benim kontrol 25 inde bekliyorum o yüzden canım. Rahim büyüyor herhalde o yüzden. Biraz araştırdım bu haftada oluyormuş bel ağrısı. Tabi tedirgin olmamak elde mı ah biz ahIkimizde aynı haftadayiz , yaşadıklarını yaşıyorum inan.
netten baktım biraz ateş sıcak basmalari gebelikte çok normalmis.
Benımde hiç belim agrimadi ama dün çok kötüydü.
Dün hastaneye iett yle gittim mecbur uzaktida biraz o yüzden oldu benimki galiba.
Kesin kız dediyse bacak arasını görüp demiştir canım. Benim bacak arasını görmeden bacaklarını kaldırınca çıkıntı görmemişti ondan kıza benziyor demişti ama ne kadar da olsa insan istediği bir şeyi ihtimal olarak duyunca bağlanıyor. Ben de öyle oldum. Şunun şurasında 1 hafta kız bebesi annesi oldumBize de 14. Haftada kız dedi umarım değişmez böyle duydukça tedirgin oluyorum
Benimde yaş durumu var acıkcası merak ettim bende bu durumu.. hangi hastane bu gittigin? Nasıl ogreniriz acaba devletn karsılayıp karsılamadıgınıİnan’ın hangi lavaratuar bilmiyorum. İnternette bakındım biraz 2018 yılından beri benim gittiğim yerde yapılıyormuş öncesi var mi bilmiyorum
Ben dün yine devletteki doktora gitmiştim. Direk oraya yönlendirdi. Yasin yüksek olduğu icin sana nifty yaparlar dedi. Bu gün doktor başladı bu konuda Bilgi vermeye nifty mi dedim evet dedi direk.
Araştırmak lazımmış demeli ya. Az para değil çünkü. Hoş devlet işi bu muhtemelen her hastaya yapılmıyordur.
Bendede durum aynı. Çin takvimi,rus takvimi, biyolojik takvim falan hepsi erkek diyordu fakat kızım olucak Allah izin verirseamiiinn :) bende çin takvimi de yüzük testi de tutmadı hatta kız erkek belirtileri diye şeyler okumuştum erkek belirtileri yaşadım ama kız bebeğim :)) ben her şeye rağmen kızım olacak diye hissediyorum diyordum :)))
Bizde oyle tahmin etmeye basladik. Kac doktora gittim o kadar bakiyorlar gorseler soylerler herhalde :)Canım görünmüyorsa kız olabilir, allah gönlüne göre versin
11 haftada nublar birbirine cok benzermiş bazen karisabilirmis. Baska bir doktora gidebilirsin. Ben kizimda 2 ayri drdan duydum oyle inandim. Sonrada renkli usgde de kiz denildiMerhaba arkadaşlar nasılsınız
bana 11. Haftada başka doktor erkeğe benziyor dedi 16. Haftada kendi doktorum kesin kız dedi ama bacak arasından bakmadı üstten görünüyordu bebeğimin bacakları hatta ultrason resmi de var. Ama benim içime hep erkek doğuyor bi ay renkli ultrasonu nasıl bekliycem bilmiyorum.
16 haftalıksın artık öğrenmen gerekirGidiyorum bakmiyolaren son pazartesi gittim mantar icin ilac yazdirdim. Hem sordum daha kucuk dedi insanlar 11 haftada ogreniyor
Bobrek tasi dusuruyormusum canlar.. Hastaneye yattim bu gece burdayiz. Bebek iyi cok sukur oraya bi erkek bebek daha eklemenizi rica ediciimmBirden sicak soguk gibi hava degisimine girdin mi canim ani degisimler gaz agrisi gibi sıkıştırabiliyor ilerleyen haftalarda olabiliyor ama kustuktan sonra başladida yazmistim kusarken elinle filan bastirtinmi farketmedem belki uzerinden zedelemessindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?