2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
99,9 kız dedi hatta işin koyun dedi

Gunaydinnn. Kizlar bende de çin takvimi tutmadi. Kız gösteriyordu ama bebiş erkek.
bu arada mesaja kişi eklemeyi nasıl yapıyoruz. Cinsiyet için honey86yi nasıl etiketleyeceğimi bir türlü bulamadım
Dikkatimi çekiyor erkek bebek sayısı açık ara farkla önde

Bende bilsem etiketlemeyi kendimi ekletcemm daha isimim yazmıyor kaldı cinsiyet

Reactions: Eva
Honey_86 ben etiketledim cnm senin yerine :)
İsmin başına @ isareti koyarak yapılıyor

16.haftada baya uygun bir zaman cinsiyet için ama tabi her zaman birazda olsa yanılma payları oluyor. Kesin gördüm diyorsa bilemem ama ben kız çok istiyordum ama net bir şekilde göründü bize de gösterdi doktor . Sana net göstermediği için içinde şüphe kalmış

Mutlaka Dr gitmeslisin sonucta bebiste etkilenio yazilan ilaclari kendi Dr danisarak kullanmalisin cunku hastayken bebeklerin gelisimlerini etkiliyor bu durumda ilac kullanmaktan korkmayalim tabiki Drlarimiza Danisip.. gecmks olsun

Kızlar birşey soracağım haftanızı söylerken ne diyorsunuz. Mesela ben şuan 16+3 üm 16 mı yoksa altta bilgi kısmında yazdığı gibi 17. hafta mı? Ona göre resmi işlerde bizim için hafta önemli. 24 ten sonra mesela nöbet tutmayacağım falan öyle durumlar var

Resmi kurumlari bilmiyorum ama mesela Dr ile konusurken 11+6 diye konusuyoruz Yani 12 demiyor dolmadan

bizim doktor da %80 kız dedi yanılmış olabilir mi acaba merakla bekliyorum ama biz kıza çok alıştık eşim evde kızım kızım diye geziyor inşallah değişmez

Kızlar bende Kasım ayında tüp bebek yaptıracaktım ama adetim 3 gün gecikti sabah test yaptım bi bakın allah aşkına hastaneye koştum şimdi sıra bekliyorum ama çok heyecanlıyım
Bence hamilesiniz ikinci çizgi belli oluyor hafif, gec dollenme olmuştur büyük ihtimal.
Kan sonucunu alınca bildirir misin merak ettim bende:)

Bence hamilesiniz ikinci çizgi belli oluyor hafif, gec dollenme olmuştur büyük ihtimal.
Kan sonucunu alınca bildirir misin merak ettim bende:)
Ayy kızlar işallah rabbim vermiştir tabi hemen haber veririm üç ay önce hsg çekilmiştim bir önceki ay adetim 20 gün geçti öyle oldu şimdi de iki gün geçti dün kokulardan rahatsız olduğumu fark ettim sabah yoktur diye emin yaptım testi hatta göz ucu ile baktım ki kalbim yerinden çıkacaktı Kasım Aralık gibi tüp bebek düşünüyoruz

İnşallah hamilesinizdir Allah büyüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…