Varsa kanda hemen belli olur. Benim testtimde silikti ama seninki kadar değil, değerim 530 çıkmıştı.Ayy kızlar işallah rabbim vermiştir tabi hemen haber veririm üç ay önce hsg çekilmiştim bir önceki ay adetim 20 gün geçti öyle oldu şimdi de iki gün geçti dün kokulardan rahatsız olduğumu fark ettim sabah yoktur diye emin yaptım testi hatta göz ucu ile baktım ki kalbim yerinden çıkacaktı Kasım Aralık gibi tüp bebek düşünüyoruz
Ayaklara bakin yerimMerhaba arkadaşlar nasılsınız
bana 11. Haftada başka doktor erkeğe benziyor dedi 16. Haftada kendi doktorum kesin kız dedi ama bacak arasından bakmadı üstten görünüyordu bebeğimin bacakları hatta ultrason resmi de var. Ama benim içime hep erkek doğuyor bi ay renkli ultrasonu nasıl bekliycem bilmiyorum.
Cok geçmiş olsun canim cok zorBobrek tasi dusuruyormusum canlar.. Hastaneye yattim bu gece burdayiz. Bebek iyi cok sukur oraya bi erkek bebek daha eklemenizi rica ediciimmHoney_86
Hemsire misin canim ben 5 aydir çalışmıyorum. Kizima hamileyken ogrendigim gunden itibaren nobet tutmamistimKızlar birşey soracağım haftanızı söylerken ne diyorsunuz. Mesela ben şuan 16+3 üm 16 mı yoksa altta bilgi kısmında yazdığı gibi 17. hafta mı? Ona göre resmi işlerde bizim için hafta önemli. 24 ten sonra mesela nöbet tutmayacağım falan öyle durumlar var
Canım bencede var gibi. Allah hayırlısı ile gönlüne göre versinAyy kızlar işallah rabbim vermiştir tabi hemen haber veririm üç ay önce hsg çekilmiştim bir önceki ay adetim 20 gün geçti öyle oldu şimdi de iki gün geçti dün kokulardan rahatsız olduğumu fark ettim sabah yoktur diye emin yaptım testi hatta göz ucu ile baktım ki kalbim yerinden çıkacaktı Kasım Aralık gibi tüp bebek düşünüyoruz
direk icince iyi olduruyor bogazdaki bakterileri aaa bi de majezik bogaz spreyi var dr una danis kullan cnm onlar hamilelikte kullaniliyor diye biliyorum esim sabah aksam kullandi 2. gunde etki etti acisina sen yine de dr una danis yazdir aile hekimine ,aile hekimi de kullanabilirsin desin de oyle yazdirOyle dumduz icememde suya karistirip icicem sicak sicak. Midemde bulaniyor korkuyorum kuscam diye boğazım zaten Aciyo
kusarken asladi demissin ani bi spazm gecirmis olabilir karin kaslarin cok ogurduysen benim de gaz priblemim var o da cok agri yapiyor cnm bi dr uba git istersenKizlar çok siddetli sol tarafimda agri var bagirtiyor karnima vuruyor ne oldugunu cozemedim gaz sancisi mi kaburga agrisi mi. Napmami öneriyosunuz. Çok korkuyorum ya bebeğime bi sey olacak diye
bazen boya isteyen sac da boyaya alistigi icin dökülme, dipte kasinti yapabiliyor benim dr um 3 ayi gecince itkisel boya ile boyatabilirsiniz diyordu ben boyatmadim hic sac ama biri sordu oyle dedi ,ilk gittigim kadin dogumcu da 3 aydan sonra boyatabilirsin dediBen de bugün 16+1 deyim, inşallah yakın bir zamanda benimki de durur. Genetik saç beyazım var hamilelikten dolayı boyamak istemiyorum,böyle de döküldüğünü görünce ister istemez kafama takılıyor
gecmis olsun Allah kolaylik versin cnm gilaburu diye bi meyve var kendi kadin dogum dr una sor bi bol c vitamini var bobrek tasini eritiyor cok iyi geliyor kadin dogumcun icebilirsin derse ic agrini hafifletir tasin kolay parcalanir az acili dusurursunBobrek tasi dusuruyormusum canlar.. Hastaneye yattim bu gece burdayiz. Bebek iyi cok sukur oraya bi erkek bebek daha eklemenizi rica ediciimmHoney_86
Cok gecmis olsun canim, acil sifalarBobrek tasi dusuruyormusum canlar.. Hastaneye yattim bu gece burdayiz. Bebek iyi cok sukur oraya bi erkek bebek daha eklemenizi rica ediciimmHoney_86
24+0 oldugunda tam soyletebilirsin ve nobete gitmezsin cnm ,son sat a göre drun dan tam 24+0 da yazi al o yazini idareye ver ve tutmaKızlar birşey soracağım haftanızı söylerken ne diyorsunuz. Mesela ben şuan 16+3 üm 16 mı yoksa altta bilgi kısmında yazdığı gibi 17. hafta mı? Ona göre resmi işlerde bizim için hafta önemli. 24 ten sonra mesela nöbet tutmayacağım falan öyle durumlar var
var gibi duruyor cnm ,bence yarin ilk idrarinla yap daha net olacaktirKızlar bende Kasım ayında tüp bebek yaptıracaktım ama adetim 3 gün gecikti sabah test yaptım bi bakın allah aşkına hastaneye koştum şimdi sıra bekliyorum ama çok heyecanlıyım
ayyy var gibi hadi hayırlısı kuzumKızlar bende Kasım ayında tüp bebek yaptıracaktım ama adetim 3 gün gecikti sabah test yaptım bi bakın allah aşkına hastaneye koştum şimdi sıra bekliyorum ama çok heyecanlıyım
BeeeeenAkıntısı çok artan var mı kızlar 3 gündür aşırı arttı benim dün resmen regl oldum sandım öyle bir his olarak geldi bi baktım baya katı bir ıslaklık bugün de aynı devam ediyor.
Ben antibiyotik kullanmamak için direndim ve 7 günde anca iyileştim. Şuanda da tamamen iyileştim denemez öksürük falan oluyor ama çok değil. İlaç kullanmayacaksan sirkeli gargara, burna tuzlu su, hergün ıhlamur nane limon, bal, zencefil hep karışım yapıp kullan canım. Ben o şekilde toparladım ilaçsız.Arkadaşlar ben sanırım şifayı kaptımnormalde hemen ilaç kullanmaya başlardım ama durumlar malum.. dün rahatsızlandığımı gerçek anlamda hissettim, bugün de epey ilerledi gibi. Kbb’ye gidip ilaca başlamak mı, yoksa biraz daha dayanmak ve kendi kendine geçmesini beklemek mi?
Bneim zaten saçım dökülüyordu. Şimdi iyice yumak yumak dökülüyor. Herhangi bir çözüm bulamadım bulan olursa bana da söylesinKızlar saçları çok fazla dökülen var mı? Benim tutam tutam dökülüyor nerdeyse ne yapmamız lazım? Var mı bir fikri olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?