2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Varsa kanda hemen belli olur. Benim testtimde silikti ama seninki kadar değil, değerim 530 çıkmıştı.
İnşallah vardır cnm bi an test yaptığım gün geldi aklıma. Bende ihtimal vermemistim.

Ayaklara bakin yerim

Hemsire misin canim ben 5 aydir çalışmıyorum. Kizima hamileyken ogrendigim gunden itibaren nobet tutmamistim

Canım bencede var gibi. Allah hayırlısı ile gönlüne göre versin Ama bence eğer gebelik yoksa silik çizgi bile belirmiyor. Ama senin testinde silik te olsa belirgin. Muhtemelen daha çok yeni olduğu için hcg çok yüksek değil. Ama yine de Allah bilir. İnşallah hayırlısı ile vardır canım bebişin ☺

Oyle dumduz icememde suya karistirip icicem sicak sicak. Midemde bulaniyor korkuyorum kuscam diye boğazım zaten Aciyo
direk icince iyi olduruyor bogazdaki bakterileri aaa bi de majezik bogaz spreyi var dr una danis kullan cnm onlar hamilelikte kullaniliyor diye biliyorum esim sabah aksam kullandi 2. gunde etki etti acisina sen yine de dr una danis yazdir aile hekimine ,aile hekimi de kullanabilirsin desin de oyle yazdir

Kizlar çok siddetli sol tarafimda agri var bagirtiyor karnima vuruyor ne oldugunu cozemedim gaz sancisi mi kaburga agrisi mi. Napmami öneriyosunuz. Çok korkuyorum ya bebeğime bi sey olacak diye
kusarken asladi demissin ani bi spazm gecirmis olabilir karin kaslarin cok ogurduysen benim de gaz priblemim var o da cok agri yapiyor cnm bi dr uba git istersen

Ben de bugün 16+1 deyim, inşallah yakın bir zamanda benimki de durur. Genetik saç beyazım var hamilelikten dolayı boyamak istemiyorum,böyle de döküldüğünü görünce ister istemez kafama takılıyor
bazen boya isteyen sac da boyaya alistigi icin dökülme, dipte kasinti yapabiliyor benim dr um 3 ayi gecince itkisel boya ile boyatabilirsiniz diyordu ben boyatmadim hic sac ama biri sordu oyle dedi ,ilk gittigim kadin dogumcu da 3 aydan sonra boyatabilirsin dedi

Bobrek tasi dusuruyormusum canlar.. Hastaneye yattim bu gece burdayiz. Bebek iyi cok sukur oraya bi erkek bebek daha eklemenizi rica ediciimm Honey_86
gecmis olsun Allah kolaylik versin cnm gilaburu diye bi meyve var kendi kadin dogum dr una sor bi bol c vitamini var bobrek tasini eritiyor cok iyi geliyor kadin dogumcun icebilirsin derse ic agrini hafifletir tasin kolay parcalanir az acili dusurursun

24+0 oldugunda tam soyletebilirsin ve nobete gitmezsin cnm ,son sat a göre drun dan tam 24+0 da yazi al o yazini idareye ver ve tutma

Kızlar bende Kasım ayında tüp bebek yaptıracaktım ama adetim 3 gün gecikti sabah test yaptım bi bakın allah aşkına hastaneye koştum şimdi sıra bekliyorum ama çok heyecanlıyım
var gibi duruyor cnm ,bence yarin ilk idrarinla yap daha net olacaktir

Akıntısı çok artan var mı kızlar 3 gündür aşırı arttı benim dün resmen regl oldum sandım öyle bir his olarak geldi bi baktım baya katı bir ıslaklık bugün de aynı devam ediyor.

Akıntısı çok artan var mı kızlar 3 gündür aşırı arttı benim dün resmen regl oldum sandım öyle bir his olarak geldi bi baktım baya katı bir ıslaklık bugün de aynı devam ediyor.
Beeeeen Nemli nemli sürekli, bi bakıyorum ıslanmış tamamen iç çamaşırım. Günlük ped kullanmaya başladım tekrar.

Ben antibiyotik kullanmamak için direndim ve 7 günde anca iyileştim. Şuanda da tamamen iyileştim denemez öksürük falan oluyor ama çok değil. İlaç kullanmayacaksan sirkeli gargara, burna tuzlu su, hergün ıhlamur nane limon, bal, zencefil hep karışım yapıp kullan canım. Ben o şekilde toparladım ilaçsız.

Kızlar ikili testinizde serbest hcg ve pap a
ile karşısında yazan mom değerleriniz ne çıktı? Yazabilirmisiniz??

Kızlar saçları çok fazla dökülen var mı? Benim tutam tutam dökülüyor nerdeyse ne yapmamız lazım? Var mı bir fikri olan?
Bneim zaten saçım dökülüyordu. Şimdi iyice yumak yumak dökülüyor. Herhangi bir çözüm bulamadım bulan olursa bana da söylesin
Yakında kel kalıcam yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…