Günaydın hanımlar. Ben normalde acı yemeyi çok seviyorum. Tabi şimdi azalttım ama yinede merak ediyorum sizlerden yiyen varmı bebeğe dokunuyor mudur ki
Kızlar birşey soracağım haftanızı söylerken ne diyorsunuz. Mesela ben şuan 16+3 üm 16 mı yoksa altta bilgi kısmında yazdığı gibi 17. hafta mı? Ona göre resmi işlerde bizim için hafta önemli. 24 ten sonra mesela nöbet tutmayacağım falan öyle durumlar var
Ben doldurdugum haftayi soyluyorum. Zaten drlarda tam gününü soruyor genelde. Her zaman sat baz alinir bebek önde olsada. Diyelim bariz bir fark varsa da satı one cekerler
Bneim zaten saçım dökülüyordu. Şimdi iyice yumak yumak dökülüyor. Herhangi bir çözüm bulamadım bulan olursa bana da söylesin
Yakında kel kalıcam yoksa.
direk icince iyi olduruyor bogazdaki bakterileri aaa bi de majezik bogaz spreyi var dr una danis kullan cnm onlar hamilelikte kullaniliyor diye biliyorum esim sabah aksam kullandi 2. gunde etki etti acisina sen yine de dr una danis yazdir aile hekimine ,aile hekimi de kullanabilirsin desin de oyle yazdir
Günaydın hanımlar. Ben normalde acı yemeyi çok seviyorum. Tabi şimdi azalttım ama yinede merak ediyorum sizlerden yiyen varmı bebeğe dokunuyor mudur ki
Daha ilk haftalarda söylemiştim ağırlık erkek olacak diye.ama benm büyük ihtimalle kızım olacakmış.cinsiyetin bi önemi yok sağlıkla kucağımıza alalım inşallahh