2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet bana işte bak kız diye özellikle göstermedi bende şüphe kaldı

ben dahiliyeciye ve kendi doktoruma sordugumda zencefil hamilelerde cok cok dikkatli kullanilmasi gerektigini soyledi..ihlamur da sadece gunde 1 fincan... fazlasini icme dedi...

ben dahiliyeciye ve kendi doktoruma sordugumda zencefil hamilelerde cok cok dikkatli kullanilmasi gerektigini soyledi..ihlamur da sadece gunde 1 fincan... fazlasini icme dedi...
Ihlamuru günde 1 bardak içtim, zencefili de 1 çay kaşığı kadar. Çok fazla tüketilmediği sürece bir sıkntısı olmaz heralde. Ne gibi bir sakıncası varmış düşük riski mi? Hamilelikte mide bulantısına zencefil önermiyorlar mı? Herkeste farklı birşey söylüyor valla

Elif hanıma gidiyorum canım ben. İlk başlarda bana biraz soğuk gelmişti ama sonradan sevdim kendisini. Doğuma kadar devam edeceğim gibi görünüyor.
Elif hanima gidiyormussunuz ben dun esim isten cikamayince irem hanima gidemedim bu aksam elif hanim nibetciymis cinsiyeti merak ediyorum belki giderim elif hanima elif hanim cisiyet soyleme karsıtimi soylermi sizce size harhangi bir cinsiyet tahmininde bulundumu? En son kac haftalikken gittiniz?

ben ilk üç ayda hiç bulantım olmadığı ve normal yemeye devam ettiğim halde hiç kilo alamadım ama gobek hafif cıktı.. var mı boyle durumda olan?

Benimde sabah kusmalarim devam ediyor hala tam yemek yemeye gecemedim corba makarna patates oyle seyler yiyorum hep bide meyve. Bu arada en tam 12 haftalikken kontrole gittim gecen hafta doktor kiza benziyo bacak arasi duz dedi banada gosterdi ama degisirmi ki ya cokta erken sanki ogrenmek icin kia alistirdim kendimi simdi :)

Kızlar iki ayrı hastanede
gözün aydın canım daha çok yeni bi gebelik, İnşallah sağlıkla ilerler :)
İŞALLAH CANIM İÇİM İÇİME SIĞMIYOR SABAK İDRARDA ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI SONRA ÖZEL HASTANEDE KAN VERDİM SONUÇ 3 SAATE ÇIKAR DEDİ DAYANAMADIM DEVLETE DE VERDİM. İLK VERDİĞİM KAN 40KÜSÜR SONUCU İKİNCİ VERDİĞİM KAN 65.4 DOKTOR BİR SAATDE BİLE ARTMIŞ SAĞLIKLIDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM DEDİ İŞALLAH RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞIMA ALMAYI NASİP EDER HEPİMİZİNKİNİ

Kizlae Hastaneden geldim 15+0 suan boyu 7 cm 110 gram garip geldi bana acaba bastan popoya mi hesapladi sizleein nasildi bu haftada. Bu uygualama ve diger uygulamalarda hesaplar cok farkli yaziyor ama benim bebegimin suan nekadar olmasi gerek acaba kafam karisti dogrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…