- 8 Mayıs 2018
- 253
- 212
- 103
- 35
Sağ tüpüm tıkalı tatlım 3 senedir olmuyoruz şimdi doktora geldim bakalım o ne diyecekhayırlı olsun tatlımmmneden tüp bebek yapacaktınız ?hiç olmamışmıydı bu zamanakdr normal yolla
Evet bana işte bak kız diye özellikle göstermedi bende şüphe kaldı16.haftada baya uygun bir zaman cinsiyet için ama tabi her zaman birazda olsa yanılma payları oluyor. Kesin gördüm diyorsa bilemem ama ben kız çok istiyordum ama net bir şekilde göründü bize de gösterdi doktor . Sana net göstermediği için içinde şüphe kalmış
Uzatmış ayakları keyfine bakıyorAyaklara bakin yerim
ben dahiliyeciye ve kendi doktoruma sordugumda zencefil hamilelerde cok cok dikkatli kullanilmasi gerektigini soyledi..ihlamur da sadece gunde 1 fincan... fazlasini icme dedi...Ben antibiyotik kullanmamak için direndim ve 7 günde anca iyileştim. Şuanda da tamamen iyileştim denemez öksürük falan oluyor ama çok değil. İlaç kullanmayacaksan sirkeli gargara, burna tuzlu su, hergün ıhlamur nane limon, bal, zencefil hep karışım yapıp kullan canım. Ben o şekilde toparladım ilaçsız.
Ihlamuru günde 1 bardak içtim, zencefili de 1 çay kaşığı kadar. Çok fazla tüketilmediği sürece bir sıkntısı olmaz heralde. Ne gibi bir sakıncası varmış düşük riski mi? Hamilelikte mide bulantısına zencefil önermiyorlar mı? Herkeste farklı birşey söylüyor vallaben dahiliyeciye ve kendi doktoruma sordugumda zencefil hamilelerde cok cok dikkatli kullanilmasi gerektigini soyledi..ihlamur da sadece gunde 1 fincan... fazlasini icme dedi...
Benim kusmam bitti .. iştahım eskisi gibi maşallah yiyorum da yiyorumSelam kizlar nasil geciyor bulantilariniz duzelip istahiniz acildi mi :)
Bulantım çok olmamıştı zaten. Şuan daha iyim ama akşamları erken uykumun gelmesi devam ediyor. İyiz ama şuan :)Selam kizlar nasil geciyor bulantilariniz duzelip istahiniz acildi mi :)
Elif hanima gidiyormussunuz ben dun esim isten cikamayince irem hanima gidemedim bu aksam elif hanim nibetciymis cinsiyeti merak ediyorum belki giderim elif hanima elif hanim cisiyet soyleme karsıtimi soylermi sizce size harhangi bir cinsiyet tahmininde bulundumu? En son kac haftalikken gittiniz?Elif hanıma gidiyorum canım ben. İlk başlarda bana biraz soğuk gelmişti ama sonradan sevdim kendisini. Doğuma kadar devam edeceğim gibi görünüyor.
Istah yok tiksinme cok fazla boyle giderse kilo almadan hamileligi tamamlarim :)Selam kizlar nasil geciyor bulantilariniz duzelip istahiniz acildi mi :)
gözün aydın canım daha çok yeni bi gebelik, İnşallah sağlıkla ilerler :)Kızlar 65.4 bhcg ☺
O daha yeni hamile oldugunu ogrendi cikan hcg sonucunu paylasiyo bizimle ikili testle alakasi yokBenim ikili testteki hcg yüksek. Sanırım bu ilk hcg yanılmıyorsam. Pap a ve hcg var ya onu sordum. Ama yine de tşk ederim
Dedim ve dilimi ısırsaydım keşke. Çok fena kustum az önce of ofBenim kusmam bitti .. iştahım eskisi gibi maşallah yiyorum da yiyorum
Ne guzel kusmalar durmustu. Arada bulanti ve gegirti olsa da. Bugun cok fena kustum. Hasta olunca tetikledi yine
Ben de öyle tam kusmalar bitti diyorum arada kendını hatırlatıyor.Tam olarak geçemiyor sanırım
İŞALLAH CANIM İÇİM İÇİME SIĞMIYOR SABAK İDRARDA ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI SONRA ÖZEL HASTANEDE KAN VERDİM SONUÇ 3 SAATE ÇIKAR DEDİ DAYANAMADIM DEVLETE DE VERDİM. İLK VERDİĞİM KAN 40KÜSÜR SONUCU İKİNCİ VERDİĞİM KAN 65.4 DOKTOR BİR SAATDE BİLE ARTMIŞ SAĞLIKLIDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM DEDİ İŞALLAH RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞIMA ALMAYI NASİP EDER HEPİMİZİNKİNİgözün aydın canım daha çok yeni bi gebelik, İnşallah sağlıkla ilerler :)
Bobrek tasi dusuruyormusum canlar.. Hastaneye yattim bu gece burdayiz. Bebek iyi cok sukur oraya bi erkek bebek daha eklemenizi rica ediciimmHoney_86
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?