2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
valla nedenini sormadim ama kendisine cok cok guvendigim bir dahiliyeci.. o yuzden hasta oldugunda hic tuketmedim... bana siyah caydan acik bal ve limon lu bol bol tuket dedi ilik su da olur demisti.. ve ben birde gunde 2 fincan balli sut icmistim..

Istah yok tiksinme cok fazla boyle giderse kilo almadan hamileligi tamamlarim :)

Benimde birden bire bulantim basliyor ve ardindan kusma ilacim var ama uyku yaptigi icin oglumla kullanamiyorum -4 kiloyla devam ediyorum eger bulantilarim ge erdede yemege baslarsam cok kilo alirim kesin

Eki Görüntüle 2309384

Benimki boyle canim hcg ye gore cinsiyet tahmini yapiyilardi galiba ama benimki 100lu degerler bendr anlayamadim doktor risk yok demisti
çok tşk ederim bana da doktorum mesaj yoluyla sorun yok dedi ama benim hcg 100 pap a 48 civarı.. yaş riskim yüksek zaten. allahım sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah.

cinsiyetini kesinleştirmi?

ben ilk üç ayda hiç bulantım olmadığı ve normal yemeye devam ettiğim halde hiç kilo alamadım ama gobek hafif cıktı.. var mı boyle durumda olan?
Komsum benden 3 gun onde. Baktim gobusu 5 aylik gibi belli. 3 kg vermis aslinda. Yani iç karinla alakali. Zaten 3 ayi kilo almadan gecirmek cok iyi

Usg kagidinda ne yaziyor canim? Crl ise bastan popoya ölçümdür. Fl yazarsa tam boy olcumudur. Zaten 16 haftadan sonra falan kg baz aliniyor boy degil

Malesef bende 2 haftada rekor bir kg almışım. Surekli ekmek arasi yersem boyle olur. Sicak yemek yiyemiyorum. Ozenerek pisirip tiksinirek zorla yiyorum. Bende 2.5 kg almis oldum. 3 ay 1 kg son 2 haftada 1.5 kg

Kızlar ikili testte kan değerleri sonuçlarım çıkmış. Tam rapor oluşmadan bu değerlere bakarak bir şey demek sor biliyorum ama benim değerler sizinkinden çok dusuk aldı bana.
Serbest beta 35.8
Paapa 0,76 endişelendim ister istemez.

Ense 1.2 mm demişlerdi
Bir de betaya göre cinsiyet tahmini nasıl oluyordu?

Benimde yaş durumu var acıkcası merak ettim bende bu durumu.. hangi hastane bu gittigin? Nasıl ogreniriz acaba devletn karsılayıp karsılamadıgını
İzmir’de Tepecik Ege Doğum evi. Bana herhangi bir ücret söylenmedi. Eğitim araştırma hastanesinin kadın hastalıkları ve Doğumevi burası. Bence ilimizdeki hastanelerden Bilgi alabilirsiniz

Kız çocuklarına pek Bi düşkünüm ben. Aile de herkesin oğlu oldu son zamanlarda herkeste bir kız çocuk beklentisi vardı ama bizim de kız değilmiş sağlıkla gelsin bebişlerimiz ❤
Bizim
Aynen öyle yeterki sağlıklı olsunlar

Kizlar iki gündür istifar ediyorum bugun en son kan geldi biraz bunu yaşayan var mi? Korktum biraz da boğazım tahriş olmuş olabilir mi ?

çok tşk ederim bana da doktorum mesaj yoluyla sorun yok dedi ama benim hcg 100 pap a 48 civarı.. yaş riskim yüksek zaten. allahım sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah.

Bi sorun gorseydi kesin soylerdi canim dedigin gibi yas yuzunden yuksek cikmis olabilir ,yuzyuze daha cok rahatlatir seni saglikla kucaklariz insallah

Kizlar iki gündür istifar ediyorum bugun en son kan geldi biraz bunu yaşayan var mi? Korktum biraz da boğazım tahriş olmuş olabilir mi ?
Bogazin tahrisligindendir cnm endiselenecek birsey yok ama devamli olmaya baslarsa dr una yine de soyle ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…