- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Hatırlayan yada yazacak kimse yok mu
valla nedenini sormadim ama kendisine cok cok guvendigim bir dahiliyeci.. o yuzden hasta oldugunda hic tuketmedim... bana siyah caydan acik bal ve limon lu bol bol tuket dedi ilik su da olur demisti.. ve ben birde gunde 2 fincan balli sut icmistim..Ihlamuru günde 1 bardak içtim, zencefili de 1 çay kaşığı kadar. Çok fazla tüketilmediği sürece bir sıkntısı olmaz heralde. Ne gibi bir sakıncası varmış düşük riski mi? Hamilelikte mide bulantısına zencefil önermiyorlar mı? Herkeste farklı birşey söylüyor valla
Istah yok tiksinme cok fazla boyle giderse kilo almadan hamileligi tamamlarim :)
çok tşk ederim bana da doktorum mesaj yoluyla sorun yok dedi ama benim hcg 100 pap a 48 civarı.. yaş riskim yüksek zaten. allahım sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah.Eki Görüntüle 2309384
Benimki boyle canim hcg ye gore cinsiyet tahmini yapiyilardi galiba ama benimki 100lu degerler bendr anlayamadim doktor risk yok demisti
cinsiyetini kesinleştirmi?Kizlae Hastaneden geldim 15+0 suan boyu 7 cm 110 gram garip geldi bana acaba bastan popoya mi hesapladi sizleein nasildi bu haftada. Bu uygualama ve diger uygulamalarda hesaplar cok farkli yaziyor ama benim bebegimin suan nekadar olmasi gerek acaba kafam karisti dogrusu
Komsum benden 3 gun onde. Baktim gobusu 5 aylik gibi belli. 3 kg vermis aslinda. Yani iç karinla alakali. Zaten 3 ayi kilo almadan gecirmek cok iyiben ilk üç ayda hiç bulantım olmadığı ve normal yemeye devam ettiğim halde hiç kilo alamadım ama gobek hafif cıktı.. var mı boyle durumda olan?
Usg kagidinda ne yaziyor canim? Crl ise bastan popoya ölçümdür. Fl yazarsa tam boy olcumudur. Zaten 16 haftadan sonra falan kg baz aliniyor boy degilKizlae Hastaneden geldim 15+0 suan boyu 7 cm 110 gram garip geldi bana acaba bastan popoya mi hesapladi sizleein nasildi bu haftada. Bu uygualama ve diger uygulamalarda hesaplar cok farkli yaziyor ama benim bebegimin suan nekadar olmasi gerek acaba kafam karisti dogrusu
Kilo almak istiyorum bende artik :) bol yemek istiyorum :)Benimde birden bire bulantim basliyor ve ardindan kusmailacim var ama uyku yaptigi icin oglumla kullanamiyorum -4 kiloyla devam ediyorum eger bulantilarim ge erdede yemege baslarsam cok kilo alirim kesin
Ay cok sevindim Hadi ins saglikla buyusun kalpatislarinida duyalimmm ins. Simdi bol bol dua stres yok ins 2gunde birde artislarin olacakKızlar 65.4 bhcg ☺
Ben de severim hatta hamile kaldığından beri canim daha çok istiyor diyebilirimGünaydın hanımlar. Ben normalde acı yemeyi çok seviyorum. Tabi şimdi azalttım ama yinede merak ediyorum sizlerden yiyen varmı bebeğe dokunuyor mudur ki
İzmir’de Tepecik Ege Doğum evi. Bana herhangi bir ücret söylenmedi. Eğitim araştırma hastanesinin kadın hastalıkları ve Doğumevi burası. Bence ilimizdeki hastanelerden Bilgi alabilirsinizBenimde yaş durumu var acıkcası merak ettim bende bu durumu.. hangi hastane bu gittigin? Nasıl ogreniriz acaba devletn karsılayıp karsılamadıgını
BizimKız çocuklarına pek Bi düşkünüm ben. Aile de herkesin oğlu oldu son zamanlarda herkeste bir kız çocuk beklentisi vardı ama bizim de kız değilmişsağlıkla gelsin bebişlerimiz ❤
Aynen öyle yeterki sağlıklı olsunlarBende en baştan beri erkek hissediyorum ki hep kız isterdim. Kontrolde büyük olasılık kız dedi bi şok yaşadım. Ama hemen 3 gündür kıza adepte oldumçok ilginç. Bir sonraki gittiğimde erkek derse hemen ona adapte olabilirim
Sağlıklı olsunda yavrularımız cinsiyetin ne önemi var
çok tşk ederim bana da doktorum mesaj yoluyla sorun yok dedi ama benim hcg 100 pap a 48 civarı.. yaş riskim yüksek zaten. allahım sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah.
Bogazin tahrisligindendir cnm endiselenecek birsey yok ama devamli olmaya baslarsa dr una yine de soyle ne olur ne olmazKizlar iki gündür istifar ediyorum bugun en son kan geldi biraz bunu yaşayan var mi? Korktum biraz da boğazım tahriş olmuş olabilir mi ?
Yok canım öğretmenimHemsire misin canim ben 5 aydir çalışmıyorum. Kizima hamileyken ogrendigim gunden itibaren nobet tutmamistim
Baya açıldıSelam kizlar nasil geciyor bulantilariniz duzelip istahiniz acildi mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?