2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Usg kagidinda ne yaziyor canim? Crl ise bastan popoya ölçümdür. Fl yazarsa tam boy olcumudur. Zaten 16 haftadan sonra falan kg baz aliniyor boy degil
Hicbiri yazmiyor canim renkli ultrason verdi yani biz izlerken iyi duruyordu orantili gibiydi ben boyu sorunca 7 dedi oan soramadm ama kafama takildi heryerde daha uzun olmasi gerek diye yaziyor o sebeple

Kızlar size fikir danışmak istiyorum dün doktor kontrolümüz vardı bebeğimizin cinsiyetine %90 kız dedi ve benim tedavilerden sonra olan bebişim gönlümdeki kız ama rabbim ne nasip ederse elbetteki kabulümdür eve geldik eşim ailesine söyleyince suratlar beş karış aşağıda bende gerildim doğal olarak şükretmek gerekir allah yıllar sonra bi evlat nasip etmiş ama onlar erkek değil diye suratları aşağı salıyo bende bebeğim doğunca kimseye sevdirmiycem el sürmek istedikleri zaman o surat ifadelerini hatırlatmak istiyorum tavrımı koymalımıyım siz olsanız tepkiniz ne olurdu

gerçekten anlamıyorum bu zihniyeti bu toplum baskısını sanki padişahlık döneminde yaşıyoruz arkadaşşşş ve ilk bebeğiniz kesinlikle şükretmemiz gerekiyor hamileliği yaşadığımız için rabbim bize bebek nasip ettiği için nice isteyip de bu duyguya kavuşamayan var. bu erkek kız ayrımı yapanları kınıyorum gerçekten ve çok kızıyorum. Siz hiç kalbinizi köreltmeyin memnun değillerse sevmesinler çok da lazımlardııı

Tavrini istersen koy cnm cok abartmadan sonucta onlar oyle gormus yetismislerdir.Kimsenin ne dedigi umrunda olmamali.Biz esimle oyle yapiyoruz.Bende kendi ailemle limoni oldum küsmedim ama eski sevecen tavrimida gosteremiyorum icimden gelmiyor.

Ya CANIM kusurabakma Ben Bu olaylara cok kiziyorum aile buyukleri sukretmek yerine neyin suratini yapiyorlar anlamsiz kaoslar yaratmak nedir ya? Sen kafana hic takma herkesin ayibi kendine sukurler olsun bebisin seninle ve Saglikli icinden nasil geliyorsa oyle davran Ben sahsen soylerdim Surat asacaginiza sukredin duaedin derdim tersim pistir kimsenin gonlunu egleyecek degilim kiii erkek cinsiyette baskindir kadinin rolu yok Yani bak nasil sinirlendim
Sen takma lutfen ayipetmisler yakistiramiyorum bu olaylari insanlara

bu arada rabbim nasip ederse benim de kızım olacak iki gün önce doktorumuz %80 kız dedi ve çok mutluyum gerçekten benim ailem kız evladı daha çok sever özellikle babam bu arada 5 kız 1 erkek kardeşiz biz :)))

Kızlar hamileliğinizin ilk aylarında karın ağrısı şikayetiniz oldumu sanki gaz ağrısı gibi ama alt karında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…