İlk bebeğim ve ilk torunları şükretmek lazımken suratlarını asıyolar dünden beri hiç iyi değilim çok gerginim benim oğluma erkek çocuk yakışırdı deyip duruyolar allah akıl fikir versin böyle insanlaragerçekten anlamıyorum bu zihniyeti bu toplum baskısını sanki padişahlık döneminde yaşıyoruz arkadaşşşş ve ilk bebeğiniz kesinlikle şükretmemiz gerekiyor hamileliği yaşadığımız için rabbim bize bebek nasip ettiği için nice isteyip de bu duyguya kavuşamayan var. bu erkek kız ayrımı yapanları kınıyorum gerçekten ve çok kızıyorum. Siz hiç kalbinizi köreltmeyin memnun değillerse sevmesinler çok da lazımlardııı
hiç kafanıza takmayın bebeğiniz de etkilenir siz sadece bebeğinizi ve hamilelik sürecinizi düşünün eşinizin tutumu nasıl bu konuda?İlk bebeğim ve ilk torunları şükretmek lazımken suratlarını asıyolar dünden beri hiç iyi değilim çok gerginim benim oğluma erkek çocuk yakışırdı deyip duruyolar allah akıl fikir versin böyle insanlara
Sizdemi yaşadınız bu durumu nefret duygusu besletiyolar içimde resmenTavrini istersen koy cnm cok abartmadan sonucta onlar oyle gormus yetismislerdir.Kimsenin ne dedigi umrunda olmamali.Biz esimle oyle yapiyoruz.Bende kendi ailemle limoni oldum küsmedim ama eski sevecen tavrimida gosteremiyorum icimden gelmiyor.
benim çok fazla kasık ağrım oluyordu özellikle de sağ tarafımda, gazım da oluyordu hala da oluyor ara araKızlar hamileliğinizin ilk aylarında karın ağrısı şikayetiniz oldumu sanki gaz ağrısı gibi ama alt karında
bebegin cinsiyetini rabbim belirler ve erkegin kromozonu sayesinde olusur seninle hic bir alakasi yok.. surat asacaklarsa ogullarina assinlar. bence hic birseyi takma onlarada bisey yapma kendi ayiplariyla kalsinlar evlat senin evladin sevinc senin sevincin.. sen kocana ve evladina iyi ol gerisi hicmi hic onemli degil...Kızlar size fikir danışmak istiyorum dün doktor kontrolümüz vardı bebeğimizin cinsiyetine %90 kız dedi ve benim tedavilerden sonra olan bebişim gönlümdeki kız ama rabbim ne nasip ederse elbetteki kabulümdür eve geldik eşim ailesine söyleyince suratlar beş karış aşağıda bende gerildim doğal olarak şükretmek gerekir allah yıllar sonra bi evlat nasip etmiş ama onlar erkek değil diye suratları aşağı salıyo bende bebeğim doğunca kimseye sevdirmiycem el sürmek istedikleri zaman o surat ifadelerini hatırlatmak istiyorum tavrımı koymalımıyım siz olsanız tepkiniz ne olurdu
Bende hissediyor gibiydim ama bu hafta pek farkedemiyorum. 2 bebekse bu haftalarda hissiyat baslarmisBenim bugün karnım baya gergin ve sağ tarafımda baya birşeyler hissediyorum. Sanırım bebek hareketleri
Benim yasadigim cinsiyet degil cnm baska bir olay cocuk diye yanip tutustular bir takim sozler verdiler hamile kaldim verilen butun sozler unutuldu.Sizdemi yaşadınız bu durumu nefret duygusu besletiyolar içimde resmen
Bana da boyatabilirsin dedi kuzum ama ben emin olamadım bir türlübazen boya isteyen sac da boyaya alistigi icin dökülme, dipte kasinti yapabiliyor benim dr um 3 ayi gecince itkisel boya ile boyatabilirsiniz diyordu ben boyatmadim hic sac ama biri sordu oyle dedi ,ilk gittigim kadin dogumcu da 3 aydan sonra boyatabilirsin dedi
Al benden de o kadar, saçımı bağlasam açmaya korkuyorum tutam tutam geliyor tokayla beraber, yürürken bile kopup düşüyorBneim zaten saçım dökülüyordu. Şimdi iyice yumak yumak dökülüyor. Herhangi bir çözüm bulamadım bulan olursa bana da söylesin
Yakında kel kalıcam yoksa.
Ben bu düşünceden açık açık nefret ediyorum. Şükretmek varken ayrım yapmak neden. Allah nasip etmiş vermiş cinsiyetin ne önemi var. Erkek olunca ne oluyor. Doğunca çok sevecekler ama işte şimdiden senin tadını kaçırıyorlar boşunaKızlar size fikir danışmak istiyorum dün doktor kontrolümüz vardı bebeğimizin cinsiyetine %90 kız dedi ve benim tedavilerden sonra olan bebişim gönlümdeki kız ama rabbim ne nasip ederse elbetteki kabulümdür eve geldik eşim ailesine söyleyince suratlar beş karış aşağıda bende gerildim doğal olarak şükretmek gerekir allah yıllar sonra bi evlat nasip etmiş ama onlar erkek değil diye suratları aşağı salıyo bende bebeğim doğunca kimseye sevdirmiycem el sürmek istedikleri zaman o surat ifadelerini hatırlatmak istiyorum tavrımı koymalımıyım siz olsanız tepkiniz ne olurdu
Evet 2.Bende hissediyor gibiydim ama bu hafta pek farkedemiyorum. 2 bebekse bu haftalarda hissiyat baslarmis
Yok kesin dedi hatta gösterdi12 de kesin mi dedi canım doktorun benzetti mi
4 kilo cok degil cnm idealKızlar ben 4 kilo aldım. Çok mu aldım. Kafama takıyorum artık. Herkes kilo aldın diyip duruyo. 55 ile başladım. 59um şimdi. Sabah tartıldıgımda 58.5 çıkıyorum.
Bence de tavır koy ve kimseye laf söyletme. Çok ayıp yaptıkları. Önemli olan sağlıklı olması. Sende üzme kendini.Kızlar size fikir danışmak istiyorum dün doktor kontrolümüz vardı bebeğimizin cinsiyetine %90 kız dedi ve benim tedavilerden sonra olan bebişim gönlümdeki kız ama rabbim ne nasip ederse elbetteki kabulümdür eve geldik eşim ailesine söyleyince suratlar beş karış aşağıda bende gerildim doğal olarak şükretmek gerekir allah yıllar sonra bi evlat nasip etmiş ama onlar erkek değil diye suratları aşağı salıyo bende bebeğim doğunca kimseye sevdirmiycem el sürmek istedikleri zaman o surat ifadelerini hatırlatmak istiyorum tavrımı koymalımıyım siz olsanız tepkiniz ne olurdu
Kızlar size fikir danışmak istiyorum dün doktor kontrolümüz vardı bebeğimizin cinsiyetine %90 kız dedi ve benim tedavilerden sonra olan bebişim gönlümdeki kız ama rabbim ne nasip ederse elbetteki kabulümdür eve geldik eşim ailesine söyleyince suratlar beş karış aşağıda bende gerildim doğal olarak şükretmek gerekir allah yıllar sonra bi evlat nasip etmiş ama onlar erkek değil diye suratları aşağı salıyo bende bebeğim doğunca kimseye sevdirmiycem el sürmek istedikleri zaman o surat ifadelerini hatırlatmak istiyorum tavrımı koymalımıyım siz olsanız tepkiniz ne olurdu
Terbiyesizler. Kayınpederimde bu da kizsa damatlari doyurursun dedi esime. Sanki kendi kizi yokmus gibi.İlk bebeğim ve ilk torunları şükretmek lazımken suratlarını asıyolar dünden beri hiç iyi değilim çok gerginim benim oğluma erkek çocuk yakışırdı deyip duruyolar allah akıl fikir versin böyle insanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?