2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İlk bebeğim ve ilk torunları şükretmek lazımken suratlarını asıyolar dünden beri hiç iyi değilim çok gerginim benim oğluma erkek çocuk yakışırdı deyip duruyolar allah akıl fikir versin böyle insanlara

hiç kafanıza takmayın bebeğiniz de etkilenir siz sadece bebeğinizi ve hamilelik sürecinizi düşünün eşinizin tutumu nasıl bu konuda?

Tavrini istersen koy cnm cok abartmadan sonucta onlar oyle gormus yetismislerdir.Kimsenin ne dedigi umrunda olmamali.Biz esimle oyle yapiyoruz.Bende kendi ailemle limoni oldum küsmedim ama eski sevecen tavrimida gosteremiyorum icimden gelmiyor.
Sizdemi yaşadınız bu durumu nefret duygusu besletiyolar içimde resmen

bebegin cinsiyetini rabbim belirler ve erkegin kromozonu sayesinde olusur seninle hic bir alakasi yok.. surat asacaklarsa ogullarina assinlar. bence hic birseyi takma onlarada bisey yapma kendi ayiplariyla kalsinlar evlat senin evladin sevinc senin sevincin.. sen kocana ve evladina iyi ol gerisi hicmi hic onemli degil...

Selam herkese
Güzel haberlere maşallah, kötü haberleri de Rabbim bir daha yaşatmasın. Yarın doktor kontrolümüz var bizim de. 3Buçuk hafta önce kesin erkek demişti diğer doktor. Çok deneyimli. Şaşacağını sanmam ama sizleri okuyunca merak da etmiyor değilim. Rabbim sağlık versin tabi bebeklerimize, en önemlisi o

Bana da boyatabilirsin dedi kuzum ama ben emin olamadım bir türlü

Bneim zaten saçım dökülüyordu. Şimdi iyice yumak yumak dökülüyor. Herhangi bir çözüm bulamadım bulan olursa bana da söylesin
Yakında kel kalıcam yoksa.
Al benden de o kadar, saçımı bağlasam açmaya korkuyorum tutam tutam geliyor tokayla beraber, yürürken bile kopup düşüyor

Bu arada takip ettiğim İngilizce bir app var. Günlük olarak ne söylerse çıkıyor ben de. Geçenlerde burun kanaması dedi. Ertesi gün burnum kanadı. Dün de alerjik rahatsızlıklardan hemen ve şiddetli bir şekilde etkilenilebileceği yazıyordu. Hafta başında burnum tıkandı, boğazım yanmaya başladı, sonra şeffaf burun akıntısı... Okulda her teneffüs limonlu balli sıcak su, ıhlamur, karabiber bal gibi takviyeler yapmazsam gün bitmiyor. Akşama boğazımı çıkarıp atasim geliyor alerji, faranjit birbirine karışmış durumda. Sprey yapmamak için zor duruyorum

Ben bu düşünceden açık açık nefret ediyorum. Şükretmek varken ayrım yapmak neden. Allah nasip etmiş vermiş cinsiyetin ne önemi var. Erkek olunca ne oluyor. Doğunca çok sevecekler ama işte şimdiden senin tadını kaçırıyorlar boşuna

Bence de tavır koy ve kimseye laf söyletme. Çok ayıp yaptıkları. Önemli olan sağlıklı olması. Sende üzme kendini.

Benim eşim bu bebegin cinsiyeti daha belli degilken erkek degilse 3. Yapariz diye konusuyor. Bende cok gerildim ve cinsiyet öğrenmekten vazgeciyorum resmen. Allah veriyor onu ve once hayirli sağlıklı evlat olmasi onemli...

Eklentiler

• IMG_20190919_133837_490.webp
    29 KB · Görüntüleme: 49
Terbiyesizler. Kayınpederimde bu da kizsa damatlari doyurursun dedi esime. Sanki kendi kizi yokmus gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…