2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim eşim bu bebegin cinsiyeti daha belli degilken erkek degilse 3. Yapariz diye konusuyor. Bende cok gerildim ve cinsiyet öğrenmekten vazgeciyorum resmen. Allah veriyor onu ve once hayirli sağlıklı evlat olmasi onemli...
Çok canınızı sıkarlarsa bebeğin cinsiyetini baba belirliyor demek ki beceremedin deyin bırakın kendileri düşünsünler. Çileden çıkaracaklar valla

Doktor bana bi omega 3 verdi bende bulantı kusma yapıyor yaa 15 haftalığım ne varsa çıkardım hamileliğin başında böyle olmadım ben içmeyeceğim omega 3 falan

Hicbiri yazmiyor canim renkli ultrason verdi yani biz izlerken iyi duruyordu orantili gibiydi ben boyu sorunca 7 dedi oan soramadm ama kafama takildi heryerde daha uzun olmasi gerek diye yaziyor o sebeple
Canım bende bunu merak ediyorum banu çiftçinin programında falan 15 cm yazıyo ama ben en son salı günü doktora gttm 14+1 crl 82.64mm yazıyo ultrason kağıdnda

Doktor bana bi omega 3 verdi bende bulantı kusma yapıyor yaa 15 haftalığım ne varsa çıkardım hamileliğin başında böyle olmadım ben içmeyeceğim omega 3 falan
Ben doktoruma sordum. Simdi zamaniyken haftada 1 kez balık yemen yeterli dedi. Hap vermedi. Bunda cok sukur yiyebiliyorum az da olsa. Pazartesi günü bizim balik gunumuz

Canım bende bunu merak ediyorum banu çiftçinin programında falan 15 cm yazıyo ama ben en son salı günü doktora gttm 14+1 crl 82.64mm yazıyo ultrason kağıdnda
Videolarda diyor. artik bas popo degil normal olcume gectigi için onda oyle. Birkac haftaya bizimde öyle olcume gecilcektir. Ve artik boydan ziyade kg onemli olcak

Heralde orda fazla hesaplanmis dicem ama buradada fazla ozaman bana 7 cm dedi sasirdim bende enaz 9-10 bekliyodum ama gramini soyledi bu uygulamalardaki gramdan yuksek anlamadm bir terslik var ama haftaya cozucem bunu net konusucam konusamadim busefer .

Kızlar ben 4 kilo aldım. Çok mu aldım. Kafama takıyorum artık. Herkes kilo aldın diyip duruyo. 55 ile başladım. 59um şimdi. Sabah tartıldıgımda 58.5 çıkıyorum.
Hamile bi bayana çok kilo almışsın denir mi, benim aklım ermiyor.. Kilo aldığınızı söyleyen kişiler hamileliğinizi bilmiyor mu yoksa? Benim çevremde bi hamile gördüğümde 100 kilo bile olsa tam bi Türk anaç tavrımla yedirip içirmeye çalışırım büyük ihtimalle.

Bende daha bir gram bile almadan eltim bana cok kilo aldin diyodu :) o klise bir soz oldu artik hoslarina gidiyor heralde. Doganin kanunu bu hamile kadinlar kilo alir kendileri almadan dogursun ozaman. Gecen gun teyzelerm kili almaya basladin dedi mesela ama haklilardi gercekten 2bucuk kilo almistm . eltimde bu zamanda soyleseydi hak verirdim . 2bucuk kilo insanda farkediliyor ozellikle benim gibi yuzden kilo aliyorsa dahada belli ediliyor

Canım sen kendini hiç üzme. Bak üstlerine vazife olmayan şeyleri yapıyorlar. Ve bu her ailede oluyor. Insan sinir oluyor evet ama kendimize yaptığımızla kalıyoruz . Tavrını abartmadan koy bencede. Bu çocuk mevzularında torun sahibi olacaklar nedense ayrı bir tribe giriyorlar. Sanki senin çocuğun bi çekilin de rahat rahat yasayalım hamileliğimizi demek geliyor insanın içinden. Ama yalnız değilsin herkeste sorun var canım. Sakin kalmaya çalış pls.

Aynen canım ben de kestane balı yiyorum günde 1 kaşık. O da epey iyi geliyor, doğal yollarla iyileşmeye çalışıyorum mecburen. Ateşimi takip ediyorum, inşallah yükselmez.

valla nedenini sormadim ama kendisine cok cok guvendigim bir dahiliyeci.. o yuzden hasta oldugunda hic tuketmedim... bana siyah caydan acik bal ve limon lu bol bol tuket dedi ilik su da olur demisti.. ve ben birde gunde 2 fincan balli sut icmistim..

Valla ben de bugün siyah çay içtikçe boğazım rahatladı, hem de ıhlamurdan daha fazla. Bazısını limonsuz da içtim ama ne yapayım kaçtı bugünlük hastalık yüzünden

Al benden de o kadar, saçımı bağlasam açmaya korkuyorum tutam tutam geliyor tokayla beraber, yürürken bile kopup düşüyor
Aynen ben zaten tesettürlüyüm eve gelince bir açıyorum saçımı omuzlarımdan aşağı doğru dökülğyor. Eşim şikayetçi artık her yerde saç var diyor gerçekten yerler hep benim saçım

Terbiyesizler. Kayınpederimde bu da kizsa damatlari doyurursun dedi esime. Sanki kendi kizi yokmus gibi.
Çok ilginç insanlar var ya. Sinir bozucu gerçekten. Bizde kayınvalideme erkek dediğimizde "olsun napalım" sonra "kesin mi belki değişir sonradan" dedi yok dedim ümitlenme erkek. Hayalleri yıkıldı çok kız istiyordu ama olsun sağlıklı olsunda onu da severiz diyor şimdi benden önce kıyafet falan almaya başladı baya hevesli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…