Artık tavrımı koyucam hamileliğimi bile yaşayamıyorum üzüntüden benim ilk bebeğim yıllar sonra ve sevmelerinede müsaade etmiyecemCanım sen kendini hiç üzme. Bak üstlerine vazife olmayan şeyleri yapıyorlar. Ve bu her ailede oluyor. Insan sinir oluyor evet ama kendimize yaptığımızla kalıyoruz . Tavrını abartmadan koy bencede. Bu çocuk mevzularında torun sahibi olacaklar nedense ayrı bir tribe giriyorlar. Sanki senin çocuğun bi çekilin de rahat rahat yasayalım hamileliğimizi demek geliyor insanın içinden. Ama yalnız değilsin herkeste sorun var canım. Sakin kalmaya çalış pls.
Nasıl sinir bozucu kelime ayıptır ya ayıp gerçekten bunlar nasıl insanlarTerbiyesizler. Kayınpederimde bu da kizsa damatlari doyurursun dedi esime. Sanki kendi kizi yokmus gibi.
Mesafeni de tavrini da koy, esine de seni bu hamile halinle ne kadar uzduklerini mutlaka anlat. Ne kalpsiz insanlarmis, karsindaki insan ne hisseder diye dusunmuyorlar, hic mi cocuk dogurmadin da anlamiyorsun yani. Kendini sakin bu geri kafali insanlar icin uzme, birak allahindan bulsunlar. Evladın her turlusu guzel, hele ki kiz cocuk hic biseye degisilmez.İlk bebeğim ve ilk torunları şükretmek lazımken suratlarını asıyolar dünden beri hiç iyi değilim çok gerginim benim oğluma erkek çocuk yakışırdı deyip duruyolar allah akıl fikir versin böyle insanlara
2 tane oğlu var kız evladı yok eşimide dolduruyolar sana erkek çocuk yakışırdı erkek olsaydı daha iyi olurdu diye ve bunlarla aynı evde yaşıyorum evim ayrı olsaydı yine kulaklarımı tıkardım ama aynı evin içinde olunca mümkün olmuyorMesafeni de tavrini da koy, esine de seni bu hamile halinle ne kadar uzduklerini mutlaka anlat. Ne kalpsiz insanlarmis, karsindaki insan ne hisseder diye dusunmuyorlar, hic mi cocuk dogurmadin da anlamiyorsun yani. Kendini sakin bu geri kafali insanlar icin uzme, birak allahindan bulsunlar. Evladın her turlusu guzel, hele ki kiz cocuk hic biseye degisilmez.
Bişey söylemeye kalkınca eşimle sorun yaşıyorum eşimide dolduruşa getiriyolar arada kalıyorum napacağımı bilmiyorum ama doğduğu zaman kesinlikle ellerini sürmelerine bile müsaade etmiycemYa CANIM kusurabakma Ben Bu olaylara cok kiziyorum aile buyukleri sukretmek yerine neyin suratini yapiyorlar anlamsiz kaoslar yaratmak nedir ya? Sen kafana hic takma herkesin ayibi kendine sukurler olsun bebisin seninle ve Saglikli icinden nasil geliyorsa oyle davran Ben sahsen soylerdim Surat asacaginiza sukredin duaedin derdim tersim pistir kimsenin gonlunu egleyecek degilim kiii erkek cinsiyette baskindir kadinin rolu yok Yani bak nasil sinirlendim
Sen takma lutfen ayipetmisler yakistiramiyorum bu olaylari insanlara
Bizde 4 kız 1 erkek kardeşiz benim ailemde kızları çok sever ama eşim tarafı erkek düşkünü inş canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinbu arada rabbim nasip ederse benim de kızım olacak iki gün önce doktorumuz %80 kız dedi ve çok mutluyum gerçekten benim ailem kız evladı daha çok sever özellikle babam bu arada 5 kız 1 erkek kardeşiz biz :)))
İlk bebeğinmi olacak rabbim hepimiz için herşeyin hayırlısını nasip etsinBenim yasadigim cinsiyet degil cnm baska bir olay cocuk diye yanip tutustular bir takim sozler verdiler hamile kaldim verilen butun sozler unutuldu.
İnan dünden beri tadım tuzum yok ama doğduğu zaman sevdirmeyi düşünmüyorum bana bunu yaşattıkları içinBen bu düşünceden açık açık nefret ediyorum. Şükretmek varken ayrım yapmak neden. Allah nasip etmiş vermiş cinsiyetin ne önemi var. Erkek olunca ne oluyor. Doğunca çok sevecekler ama işte şimdiden senin tadını kaçırıyorlar boşuna
Esas onların sevinmesi lazim ilk defa kiz cocuk gelecek eve. Benim esim de 2 oglan, halasinda da oglan var, kizim dogdugunda herkes havalara ucmustu ailede ilk defa kiz bebek var diye. Pervane olmuslardi etrafında. Simdi erkek olacak, bu sefer de fener formasi derdine dustuler.2 tane oğlu var kız evladı yok eşimide dolduruyolar sana erkek çocuk yakışırdı erkek olsaydı daha iyi olurdu diye ve bunlarla aynı evde yaşıyorum evim ayrı olsaydı yine kulaklarımı tıkardım ama aynı evin içinde olunca mümkün olmuyor
Aynı evde yaşıyor olmana üzüldüm gerçekten . Sana karşı normalde anlayışlılar mı? Eşinle de paylaş ama aranızın açılmasına müsade etme. Birde cinsiyeti sen belirleyen sen değilsin ki. Bilmiyorum ben çok kızım olsun istiyordum olmadı herkes kız sevgimi bilir. Şimdi böyle duyunca gerçekten üzülüyorum.Sağlıklı olsun demeliler2 tane oğlu var kız evladı yok eşimide dolduruyolar sana erkek çocuk yakışırdı erkek olsaydı daha iyi olurdu diye ve bunlarla aynı evde yaşıyorum evim ayrı olsaydı yine kulaklarımı tıkardım ama aynı evin içinde olunca mümkün olmuyor
Burdayim canim da ismini falan mi degistirdin
Madammor sen misin canim?
Cnm bana da 2 hafta önce %80 kız demişti Geçen hafta kesin kız dedi 2 oğlum var şükürler olsun ben de nasıl mutluyum anlatamam evlat ayrımı yapanlara Inanamiyorum veren Allah hayirli saglikli olsunlar eli ayagi düzgün olsun valla bi tanıdığım vardı dr ilk kiz deyince baba üzülüyor ben eşe dosta nasıl dicem kızım olacak diye sonra erkek olduğunu söylüyor dr oğlan doğuyor ama kalp hastası ve çocuk sonra öldü o yüzden önemli olan sağlıklı olmasıbu arada rabbim nasip ederse benim de kızım olacak iki gün önce doktorumuz %80 kız dedi ve çok mutluyum gerçekten benim ailem kız evladı daha çok sever özellikle babam bu arada 5 kız 1 erkek kardeşiz biz :)))
Ne güzel çok sevindim senin adına rabbim bozmasın mutluluğunuzu bende diyodum kaynanamın kızı yok çok sevinirler diye ama dün akşam ev resmen yas evine döndü sessizlik ve suratsızlıkEsas onların sevinmesi lazim ilk defa kiz cocuk gelecek eve. Benim esim de 2 oglan, halasinda da oglan var, kizim dogdugunda herkes havalara ucmustu ailede ilk defa kiz bebek var diye. Pervane olmuslardi etrafında. Simdi erkek olacak, bu sefer de fener formasi derdine dustuler.
Evladin hepsi tatli hele torun daha da tatli diyor bizim buyukler hep. Allah onları da islah etsin, inşallah akillari baslarina gelir de seni de yipratmazlar daha fazla.
Ben böyle dayanamayınca bahaneyle gidiyorum hemenAy basi gelmek bilmedi dr kontrolumuz var :)
Bahaneye gecen ay dayandim bu sefer beklicem diye sabrediyorum sunun surasinda 10 gun kaldi :)Ben böyle dayanamayınca bahaneyle gidiyorum hemen
Evet ☺Madammor sen misin canim?
Biraz karmaşık çokta anlayışlı değiller duruma göre değişiyo ilk hamile olduğumu öğrenince evde sevinç çığlıkları atılmıştı kaynanam ağlamıştı hatta ama zaman geçtikçe değişmeye başladı nasıl oldu anlamadım bendeAynı evde yaşıyor olmana üzüldüm gerçekten . Sana karşı normalde anlayışlılar mı? Eşinle de paylaş ama aranızın açılmasına müsade etme. Birde cinsiyeti sen belirleyen sen değilsin ki. Bilmiyorum ben çok kızım olsun istiyordum olmadı herkes kız sevgimi bilir. Şimdi böyle duyunca gerçekten üzülüyorum.Sağlıklı olsun demeliler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?