2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Artık tavrımı koyucam hamileliğimi bile yaşayamıyorum üzüntüden benim ilk bebeğim yıllar sonra ve sevmelerinede müsaade etmiyecem

Mesafeni de tavrini da koy, esine de seni bu hamile halinle ne kadar uzduklerini mutlaka anlat. Ne kalpsiz insanlarmis, karsindaki insan ne hisseder diye dusunmuyorlar, hic mi cocuk dogurmadin da anlamiyorsun yani. Kendini sakin bu geri kafali insanlar icin uzme, birak allahindan bulsunlar. Evladın her turlusu guzel, hele ki kiz cocuk hic biseye degisilmez.

2 tane oğlu var kız evladı yok eşimide dolduruyolar sana erkek çocuk yakışırdı erkek olsaydı daha iyi olurdu diye ve bunlarla aynı evde yaşıyorum evim ayrı olsaydı yine kulaklarımı tıkardım ama aynı evin içinde olunca mümkün olmuyor

Bişey söylemeye kalkınca eşimle sorun yaşıyorum eşimide dolduruşa getiriyolar arada kalıyorum napacağımı bilmiyorum ama doğduğu zaman kesinlikle ellerini sürmelerine bile müsaade etmiycem

bu arada rabbim nasip ederse benim de kızım olacak iki gün önce doktorumuz %80 kız dedi ve çok mutluyum gerçekten benim ailem kız evladı daha çok sever özellikle babam bu arada 5 kız 1 erkek kardeşiz biz :)))
Bizde 4 kız 1 erkek kardeşiz benim ailemde kızları çok sever ama eşim tarafı erkek düşkünü inş canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

İnan dünden beri tadım tuzum yok ama doğduğu zaman sevdirmeyi düşünmüyorum bana bunu yaşattıkları için

Esas onların sevinmesi lazim ilk defa kiz cocuk gelecek eve. Benim esim de 2 oglan, halasinda da oglan var, kizim dogdugunda herkes havalara ucmustu ailede ilk defa kiz bebek var diye. Pervane olmuslardi etrafında. Simdi erkek olacak, bu sefer de fener formasi derdine dustuler.
Evladin hepsi tatli hele torun daha da tatli diyor bizim buyukler hep. Allah onları da islah etsin, inşallah akillari baslarina gelir de seni de yipratmazlar daha fazla.

Aynı evde yaşıyor olmana üzüldüm gerçekten . Sana karşı normalde anlayışlılar mı? Eşinle de paylaş ama aranızın açılmasına müsade etme. Birde cinsiyeti sen belirleyen sen değilsin ki. Bilmiyorum ben çok kızım olsun istiyordum olmadı herkes kız sevgimi bilir. Şimdi böyle duyunca gerçekten üzülüyorum.Sağlıklı olsun demeliler

bu arada rabbim nasip ederse benim de kızım olacak iki gün önce doktorumuz %80 kız dedi ve çok mutluyum gerçekten benim ailem kız evladı daha çok sever özellikle babam bu arada 5 kız 1 erkek kardeşiz biz :)))
Cnm bana da 2 hafta önce %80 kız demişti Geçen hafta kesin kız dedi 2 oğlum var şükürler olsun ben de nasıl mutluyum anlatamam evlat ayrımı yapanlara Inanamiyorum veren Allah hayirli saglikli olsunlar eli ayagi düzgün olsun valla bi tanıdığım vardı dr ilk kiz deyince baba üzülüyor ben eşe dosta nasıl dicem kızım olacak diye sonra erkek olduğunu söylüyor dr oğlan doğuyor ama kalp hastası ve çocuk sonra öldü o yüzden önemli olan sağlıklı olması

Ne güzel çok sevindim senin adına rabbim bozmasın mutluluğunuzu bende diyodum kaynanamın kızı yok çok sevinirler diye ama dün akşam ev resmen yas evine döndü sessizlik ve suratsızlık

Biraz karmaşık çokta anlayışlı değiller duruma göre değişiyo ilk hamile olduğumu öğrenince evde sevinç çığlıkları atılmıştı kaynanam ağlamıştı hatta ama zaman geçtikçe değişmeye başladı nasıl oldu anlamadım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…