2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Can kızlar hiç kimseyi memnun edemezsiniz belki yaş olarak belki çocuk tecrübesi olarak çoğunuzdan büyük olabilirim 13yıllık evliliğin boyunca yuttuklarım bir kız bir erkek çocuğum olmasına rağmen duyduklarım inanınki sabır taşına döndüm ben tek kız çocuğuyum eşimde tek erkek yıllarca hayalimdi çok çocuklu olmak tabi uzun süre cesaret edemedim tam vaz geçtim hamd olsun hamileyim bir gün emeği olmayan insanların akıl vermesi çok garibime gidiyor açıkçası size tavsiyem bu anların tadını çıkarın inanın çok özleniyor hepinize bir abla tavsiyesi cvp vermekten millete yoruldum sessiz kalıp duymazdan gelmek daha iyiymiş onu anladım

Aynen ben zaten tesettürlüyüm eve gelince bir açıyorum saçımı omuzlarımdan aşağı doğru dökülğyor. Eşim şikayetçi artık her yerde saç var diyor gerçekten yerler hep benim saçım
Ben de sadece hafta sonu süpürebiliyorum evi her yer kıl umarım hemencecik geçer bu süreç

Bende ayni evde yasadim 4 bucuk yil

Ben uzmuyorum hu sebeple kendimi. Kafama bile takmiyorum. Cinsiyet belli olsun o zaman konuşcam ben

ah cnm Allah kolaylik versin burada iş esins dusuyor siz inanci olan insanlarsiniz kiz da olsa Allahtan erkek de olsa Allah dan bunu yargilamak size bize mi dustu ,erkek olunca Allah tan kiz olunca kuldan mi diyecek bak bi dsha acabiliyorlar mi agizlarini herkes yerini ve haddini bilse ne guzel olur bu dünya

aman bu insanlara uzulme cnm benim kendi annem cok zor bi insan hayatim boyunca gercek anne sevgisini kosulsuz sevgisini tatmadim babam da bi o kadar iyiydi guler yuzlu sakaci onu da nisan ayinda ani kalp krizi ile kaybettik ve engelli bi kiz kardesim var annem tutturdu o kaldigi sehirde kalcam fiye cok uzak cenaze de bile zor gittik o yol bitmek bilmedi ani olunca 2 ay sonra hamile oldugumu ogerendim ve erkek babamin ismini koyucam ve anneme yardimci olmak icin esim netten su faturalarini falan harcamalarini hesaplayip ayiriyor su kadar para birak anne faturalarina bu kadar gudecek diye falan biz her ay anlatiyorduk bu para suraya su suraya diye inanmadi her aradiginda hamileyken bile beni uzdu aglatti bi kere nasilsin demek icin aramadi en son yine ssime ben karti degistirdim dedi sanki parasini aliyoruz kavga ettiler bende konusmuyorum annemle

tek dusundugum kardesim engelli oldugu icin ve malesef benim kendi annem boyle teyzelerimi amcalarimi herkesi aradim dedim annemin yaptiklarini anlattim hani insani degistiren bsyler olur ya agir sryler babamin ölümü cok agur bana cok agir omrumden bi 10 yil gitti o olunce onu da degistirir yanima tasinir iyi olumlu insan olur dedim olmadi aksine esim stresten onun yuzunden mide kanamasi gecirdi ben zaten kanamali hamilelik geciriyorum bastan beri ama o degismedi aksine bizi hep uzdu inanmadi bende herkese boyle boyle dedim esim mide kanamasi gecirdigini telde demis bi gecmis olsun bile dememis annem beni hayirsiz evlaf bilmesinler diye herkese anlattim arasam beni yine daha daha cok uzecek bi evladim var 2. ciye hamileyim uzulmek istemiyorum o yuzden konusmuyorum annemle dedim yani boyle insanlar hep var ha uzulmuyormuyuz uzuluyoruz ama bazen uzak durmak en iyisi kendi annen bile olsa

Bişey söylemeye kalkınca eşimle sorun yaşıyorum eşimide dolduruşa getiriyolar arada kalıyorum napacağımı bilmiyorum ama doğduğu zaman kesinlikle ellerini sürmelerine bile müsaade etmiycem
Tika kulaklarini Ben rabbimin verdigine sukrediyorum diyip inatlarina sev bebegini ve takilma Onlar cinsiyetle alakali bisey soyledikce canimmm kizim de yaslaninca bizede bakar de Buarada kizi olmayan babayim demesin diyen 3oglu olan amcam var kizi yok Ben baba degilimki kizlar aldi oglanlarimi gittiler diyor :) amannnnn tatlim takma lutfen salla gitsin olurmu? Ohhhhhh bebislerimiz olacak yaaaa Kim nederse desin pehhhhhhh

Benim eşime de ilk hamileliğimde hep erkek erkek yok erkek rüyası o gördü bu gördü derken o kadar empoze ettiler ki
Ben hep kız dedim
Cinsiyet öğrendiğimiz gün eşim resmen surat düştü bi sinirlendi
Diyorum o hastane den kamera görüntüleri almak lazım .
Kafaya takma hayırlı evlat olsun ve gerçekten sağlıklı olsun en önemlisi o.
Şimdi ki hamileligim söyleyince bile gorumcem ay erkek geliyor diyor
Çok meraklı iseler kendileri yapsın soyu soylansin canım
Boşver diyorum tabi unutulmuyor

Kızlar ben 4 kilo aldım. Çok mu aldım. Kafama takıyorum artık. Herkes kilo aldın diyip duruyo. 55 ile başladım. 59um şimdi. Sabah tartıldıgımda 58.5 çıkıyorum.

Bende aldım her bünye farklı kimi kusarak 8kilo veriyor emzirme döneminde alıyor bi komşum öyle idi .
Hamilelik almadı emzirirken aldı.
Ben ilk doğumda 12 kilo aldım gayet normal diye düşünüyorum.
Bi ablam 3. Çocuk 20 ye yakın aldı ama şuan benden zayıf
Artık önemli olan sağlık.
Abur çubr sagliklis beslenmedigimiz sürece yapacak başka bir şey yok.
3aydir adet olmuyoruz be vücut emzirme dönemi için yağlar ı depoluyor sonuçta

Bizde 12 haftalığız tahmin var mı acaba ? Doktorumuz bi daha kontrolde söyleyeceğim dedi

Eklentiler

• 648B10D2-95BC-429D-BEF6-91A49C65EAEF.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…