Hemencik geçer emin olBahaneye gecen ay dayandim bu sefer beklicem diye sabrediyorum sunun surasinda 10 gun kaldi :)
Ben de sadece hafta sonu süpürebiliyorum evi her yer kılAynen ben zaten tesettürlüyüm eve gelince bir açıyorum saçımı omuzlarımdan aşağı doğru dökülğyor. Eşim şikayetçi artık her yerde saç var diyorgerçekten yerler hep benim saçım
Sasirdim birdenEvet ☺
Bende ayni evde yasadim 4 bucuk yil2 tane oğlu var kız evladı yok eşimide dolduruyolar sana erkek çocuk yakışırdı erkek olsaydı daha iyi olurdu diye ve bunlarla aynı evde yaşıyorum evim ayrı olsaydı yine kulaklarımı tıkardım ama aynı evin içinde olunca mümkün olmuyor
Muhtemelen oyledir kafana takmaYani suan benim bas popo olarak hesapladigi icinmi kisa cikti
Ben uzmuyorum hu sebeple kendimi. Kafama bile takmiyorum. Cinsiyet belli olsun o zaman konuşcam benLayel_ Amine Busra Hanımlar lütfen bu tatsız düşüncelerle kendinizi üzmeyin. Evlat nasip işidir. Bu zihniyetteki insanlara hiçbir şey anlatamazsınız. Kendinizi yormayın ve üzmeyin. Benzer veya farklı formlarda ama bu tarz sorunlar birçok ailede olabiliyor..
tabi senin kararin onemli cnm bende bugun kestirdim sacimi kuafor ombre dusunur musun sacinin rengi cok guzel dedi hamile olduguma dikkat etmedi sanirim hamilleyim dedim aaa pardon dedi:)Bana da boyatabilirsin dedi kuzum ama ben emin olamadım bir türlü
İnşallah iyilerdir canım. büyük çok kasik agrisi yaşadım.karnimin alt kısmında çok sertleşme oluyordu korktum biraz şimdi daha iyiyim şükür.Sasirdim birdennasil gidiyor iyimi bebisler
ah cnm Allah kolaylik versin burada iş esins dusuyor siz inanci olan insanlarsiniz kiz da olsa Allahtan erkek de olsa Allah dan bunu yargilamak size bize mi dustu ,erkek olunca Allah tan kiz olunca kuldan mi diyecek bak bi dsha acabiliyorlar mi agizlarini herkes yerini ve haddini bilse ne guzel olur bu dünya2 tane oğlu var kız evladı yok eşimide dolduruyolar sana erkek çocuk yakışırdı erkek olsaydı daha iyi olurdu diye ve bunlarla aynı evde yaşıyorum evim ayrı olsaydı yine kulaklarımı tıkardım ama aynı evin içinde olunca mümkün olmuyor
aman bu insanlara uzulme cnm benim kendi annem cok zor bi insan hayatim boyunca gercek anne sevgisini kosulsuz sevgisini tatmadim babam da bi o kadar iyiydi guler yuzlu sakaci onu da nisan ayinda ani kalp krizi ile kaybettik ve engelli bi kiz kardesim var annem tutturdu o kaldigi sehirde kalcam fiye cok uzak cenaze de bile zor gittik o yol bitmek bilmedi ani olunca 2 ay sonra hamile oldugumu ogerendim ve erkek babamin ismini koyucam ve anneme yardimci olmak icin esim netten su faturalarini falan harcamalarini hesaplayip ayiriyor su kadar para birak anne faturalarina bu kadar gudecek diye falan biz her ay anlatiyorduk bu para suraya su suraya diye inanmadi her aradiginda hamileyken bile beni uzdu aglatti bi kere nasilsin demek icin aramadi en son yine ssime ben karti degistirdim dedi sanki parasini aliyoruz kavga ettiler bende konusmuyorum annemleBiraz karmaşık çokta anlayışlı değiller duruma göre değişiyo ilk hamile olduğumu öğrenince evde sevinç çığlıkları atılmıştı kaynanam ağlamıştı hatta ama zaman geçtikçe değişmeye başladı nasıl oldu anlamadım bende
tek dusundugum kardesim engelli oldugu icin ve malesef benim kendi annem boyle teyzelerimi amcalarimi herkesi aradim dedim annemin yaptiklarini anlattim hani insani degistiren bsyler olur ya agir sryler babamin ölümü cok agur bana cok agir omrumden bi 10 yil gitti o olunce onu da degistirir yanima tasinir iyi olumlu insan olur dedim olmadi aksine esim stresten onun yuzunden mide kanamasi gecirdi ben zaten kanamali hamilelik geciriyorum bastan beri ama o degismedi aksine bizi hep uzdu inanmadi bende herkese boyle boyle dedim esim mide kanamasi gecirdigini telde demis bi gecmis olsun bile dememis annem beni hayirsiz evlaf bilmesinler diye herkese anlattim arasam beni yine daha daha cok uzecek bi evladim var 2. ciye hamileyim uzulmek istemiyorum o yuzden konusmuyorum annemle dedim yani boyle insanlar hep var ha uzulmuyormuyuz uzuluyoruz ama bazen uzak durmak en iyisi kendi annen bile olsaaman bu insanlara uzulme cnm benim kendi annem cok zor bi insan hayatim boyunca gercek anne sevgisini kosulsuz sevgisini tatmadim babam da bi o kadar iyiydi guler yuzlu sakaci onu da nisan ayinda ani kalp krizi ile kaybettik ve engelli bi kiz kardesim var annem tutturdu o kaldigi sehirde kalcam fiye cok uzak cenaze de bile zor gittik o yol bitmek bilmedi ani olunca 2 ay sonra hamile oldugumu ogerendim ve erkek babamin ismini koyucam ve anneme yardimci olmak icin esim netten su faturalarini falan harcamalarini hesaplayip ayiriyor su kadar para birak anne faturalarina bu kadar gudecek diye falan biz her ay anlatiyorduk bu para suraya su suraya diye inanmadi her aradiginda hamileyken bile beni uzdu aglatti bi kere nasilsin demek icin aramadi en son yine ssime ben karti degistirdim dedi sanki parasini aliyoruz kavga ettiler bende konusmuyorum annemle
Cok sukur canim Allah bozmasinİnşallah iyilerdir canım. büyük çok kasik agrisi yaşadım.karnimin alt kısmında çok sertleşme oluyordu korktum biraz şimdi daha iyiyim şükür.
Sen nasılsın?
Tika kulaklarini Ben rabbimin verdigine sukrediyorum diyip inatlarina sev bebegini ve takilma Onlar cinsiyetle alakali bisey soyledikce canimmm kizim de yaslaninca bizede bakar de Buarada kizi olmayan babayim demesin diyen 3oglu olan amcam var kizi yok Ben baba degilimki kizlar aldi oglanlarimi gittiler diyor :) amannnnn tatlim takma lutfen salla gitsin olurmu? Ohhhhhh bebislerimiz olacak yaaaa Kim nederse desin pehhhhhhhBişey söylemeye kalkınca eşimle sorun yaşıyorum eşimide dolduruşa getiriyolar arada kalıyorum napacağımı bilmiyorum ama doğduğu zaman kesinlikle ellerini sürmelerine bile müsaade etmiycem
Kızlar size fikir danışmak istiyorum dün doktor kontrolümüz vardı bebeğimizin cinsiyetine %90 kız dedi ve benim tedavilerden sonra olan bebişim gönlümdeki kız ama rabbim ne nasip ederse elbetteki kabulümdür eve geldik eşim ailesine söyleyince suratlar beş karış aşağıda bende gerildim doğal olarak şükretmek gerekir allah yıllar sonra bi evlat nasip etmiş ama onlar erkek değil diye suratları aşağı salıyo bende bebeğim doğunca kimseye sevdirmiycem el sürmek istedikleri zaman o surat ifadelerini hatırlatmak istiyorum tavrımı koymalımıyım siz olsanız tepkiniz ne olurdu
Kızlar ben 4 kilo aldım. Çok mu aldım. Kafama takıyorum artık. Herkes kilo aldın diyip duruyo. 55 ile başladım. 59um şimdi. Sabah tartıldıgımda 58.5 çıkıyorum.
Ben erkege benzettim ama saglikli olsun en muhimi oBizde 12 haftalığız tahmin var mı acaba ? Doktorumuz bi daha kontrolde söyleyeceğim dedi
Teşekkür ederim evet Allah sağlık sıhhat versin hayırlı evlat olsun tabii cinsiyet mesele değilBen erkege benzettim ama saglikli olsun en muhimi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?