2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Günaydın kızlar . Bebem hareketlerini net bi şekilde hisseden var mı? Ben bir haftadır kafaya taktım . artık hissetmem lazım gibime geliyor .16 haftalığım sonuçta 3. Hamileliğim. Ama arada sırada hissediyormuş gibi oluyorum ama anlayamıyorumda. Baya bi kafama taktım .sizde durumlar nasıl ?

Benim ilk hamileliğim Canım.Haraketlerini hiç hissetmedim daha

Gunaydin bayanlar carsamba kan ve idrar tahlili vermistim kolestrolum hep yuksek, sekerim dusuk diye uzuluyordum simdi hemsire aradi Dr ile gorusup donucez tsh dusuk cikmis 0.38 ile 5.33 refarans araligi benim 0.098cikmis bakalim dahiliyeye yonlendirebiliriz dediler haber bekliom BENIM GIBI TRIOD DUSUK OLAN VARMI ACABA? NELER YAPTINIZ 1DE ILAC FALAN GIBI ?

Günaydın canım.Sen benden 2 hafta öndesingöbeğin çıktı mı?bulantılar nasıl?ben 3-4 gün iyiyim 1-2 gün kötü.
Gobek ayva gobek var cnm bulantilar 2 gun iyi 1 gun kotuyum ozellikle aksamlari bulantim oluyor bugun tartildim.hamilelige 61 kiloyla baslamistim su anda 59 kiloyum :) Tiskinme cok fazla var :)

Sabahlari sanki bi hareketlilik oluyor ama bebekmi gobekmi ayirt etmek zor

Gunaydin. Bende geçen hafta arada hissediyorum gibi geliyodu bu hafta hiç yok. Bende biraz takmaya basladim 15+4üm. 2. Gebeligim

Bende oyle ama hamilelikte kilo almayanlar emzirme doneminde aliyormus diye duydum ins dogru degildir
Kesin bilgi yayalım.. Ben hamileliklerimde hiç kilo almıyorum normalde kilolu ve istahli biriyim . hamilelikte istahım tamamen gidiyor hiç bisey yemek istemiyorum . bu hamileliğimde sebze meyveyle yaşıyorum resmen başka bişey canım istemiyor . ama emzirme dönemimde içime 3 tane hamile kaçmış gibi herşeyden 3 porsiyon yemek istiyorum. Acaip bi açlık geliyor. Zaten oyle oldugumi gorunce diyetisyene baslayip 18 kilo vermistim. Yine ayni sey olur eminim . yine diyetisyen yolları taşlı bana

Korkutma bizi :) 2 kilo bile alsam vucudumu cok rahatsiz ediyor benim bir senede calismicam evdeyim yavrumu buyutucem yandim desene :)

tabi senin kararin onemli cnm bende bugun kestirdim sacimi kuafor ombre dusunur musun sacinin rengi cok guzel dedi hamile olduguma dikkat etmedi sanirim hamilleyim dedim aaa pardon dedi:)
Ben de söylemeyince kimse anlamıyo hamile olduğumuDaha göbek felan yok ya

Eşinin morelini hiç düşünemiyorum allah ıslah etsin bunları yakışanı allahtan iyimi biliyorlarmiş canim gecen teyzenin biri kızı olmayan evladim var demesin diye dert yaniyordu oglundan oglan kesin gidiyor ama kiz oylemi diye ilerde senin kapini kizin açacak bence morelini hiç bozma

Bende aynı durumdayım canım hafif bireyler varda tam olarak anlayamadım pazartesi kontrol var bakalım nasıl ne durumda bu sefer gösterecek i miniğim önce sağlık tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…