- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Günaydın canım.Sen benden 2 hafta öndesinBugun 17.haftayida hayirlisiyla bitirdik gunaydin kizlar :)
Benim ilk hamileliğim Canım.Haraketlerini hiç hissetmedim dahaGünaydın kızlar . Bebem hareketlerini net bi şekilde hisseden var mı? Ben bir haftadır kafaya taktım . artık hissetmem lazım gibime geliyor .16 haftalığım sonuçta 3. Hamileliğim. Ama arada sırada hissediyormuş gibi oluyorum ama anlayamıyorumda. Baya bi kafama taktım .sizde durumlar nasıl ?
Gobek ayva gobek var cnm bulantilar 2 gun iyi 1 gun kotuyum ozellikle aksamlari bulantim oluyor bugun tartildim.hamilelige 61 kiloyla baslamistim su anda 59 kiloyum :) Tiskinme cok fazla var :)Günaydın canım.Sen benden 2 hafta öndesingöbeğin çıktı mı?bulantılar nasıl?ben 3-4 gün iyiyim 1-2 gün kötü.
Sabahlari sanki bi hareketlilik oluyor ama bebekmi gobekmi ayirt etmek zorGünaydın kızlar . Bebem hareketlerini net bi şekilde hisseden var mı? Ben bir haftadır kafaya taktım . artık hissetmem lazım gibime geliyor .16 haftalığım sonuçta 3. Hamileliğim. Ama arada sırada hissediyormuş gibi oluyorum ama anlayamıyorumda. Baya bi kafama taktım .sizde durumlar nasıl ?
Ben de aynıyım.56 kiloyla başladım hala 56 kiloyum.Tiksinmeler devam ediyor.Yemek yemeyi çok özledimGobek ayva gobek var cnm bulantilar 2 gun iyi 1 gun kotuyum ozellikle aksamlari bulantim oluyor bugun tartildim.hamilelige 61 kiloyla baslamistim su anda 59 kiloyum :) Tiskinme cok fazla var :)
Bende oyle ama hamilelikte kilo almayanlar emzirme doneminde aliyormus diye duydum ins dogru degildirBen de aynıyım.56 kiloyla başladım hala 56 kiloyum.Tiksinmeler devam ediyor.Yemek yemeyi çok özledim
Gunaydin. Bende geçen hafta arada hissediyorum gibi geliyodu bu hafta hiç yok. Bende biraz takmaya basladim 15+4üm. 2. GebeligimGünaydın kızlar . Bebem hareketlerini net bi şekilde hisseden var mı? Ben bir haftadır kafaya taktım . artık hissetmem lazım gibime geliyor .16 haftalığım sonuçta 3. Hamileliğim. Ama arada sırada hissediyormuş gibi oluyorum ama anlayamıyorumda. Baya bi kafama taktım .sizde durumlar nasıl ?
Kesin bilgi yayalım.. Ben hamileliklerimde hiç kilo almıyorum normalde kilolu ve istahli biriyim . hamilelikte istahım tamamen gidiyor hiç bisey yemek istemiyorum . bu hamileliğimde sebze meyveyle yaşıyorum resmen başka bişey canım istemiyor . ama emzirme dönemimde içime 3 tane hamile kaçmış gibi herşeyden 3 porsiyon yemek istiyorum. Acaip bi açlık geliyor. Zaten oyle oldugumi gorunce diyetisyene baslayip 18 kilo vermistim. Yine ayni sey olur eminim . yine diyetisyen yolları taşlı banaBende oyle ama hamilelikte kilo almayanlar emzirme doneminde aliyormus diye duydum ins dogru degildir
Korkutma bizi :) 2 kilo bile alsam vucudumu cok rahatsiz ediyor benim bir senede calismicam evdeyim yavrumu buyutucem yandim desene :)Kesin bilgi yayalım.. Ben hamileliklerimde hiç kilo almıyorum normalde kilolu ve istahli biriyim . hamilelikte istahım tamamen gidiyor hiç bisey yemek istemiyorum . bu hamileliğimde sebze meyveyle yaşıyorum resmen başka bişey canım istemiyor . ama emzirme dönemimde içime 3 tane hamile kaçmış gibi herşeyden 3 porsiyon yemek istiyorum. Acaip bi açlık geliyor. Zaten oyle oldugumi gorunce diyetisyene baslayip 18 kilo vermistim. Yine ayni sey olur eminim . yine diyetisyen yolları taşlı bana
Ben de söylemeyince kimse anlamıyo hamile olduğumutabi senin kararin onemli cnm bende bugun kestirdim sacimi kuafor ombre dusunur musun sacinin rengi cok guzel dedi hamile olduguma dikkat etmedi sanirim hamilleyim dedim aaa pardon dedi:)
Emzirirken şöyle bi avantaj var kontrollu yersen acaip güzel kilo veriyorsun . o yüzden korkma bilincinde olunca almazsın kilo.Korkutma bizi :) 2 kilo bile alsam vucudumu cok rahatsiz ediyor benim bir senede calismicam evdeyim yavrumu buyutucem yandim desene :)
Daha önce denedim fakat nasıl olacağını bulamadımHoney_86 bastaki listeyi bence ankete cevirelim ve cinsiyetleri yazalim % kac durumdayiz ogreniriz sayimiz ve cinsiyetlerimiz daha da netlesir gerci mart ayi erkek ayi belli oldu ama kaca kac ogreniriz :)))
Eşinin morelini hiç düşünemiyorum allah ıslah etsin bunları yakışanı allahtan iyimi biliyorlarmiş canim gecen teyzenin biri kızı olmayan evladim var demesin diye dert yaniyordu oglundan oglan kesin gidiyor ama kiz oylemi diye ilerde senin kapini kizin açacak bence morelini hiç bozmaİlk bebeğim ve ilk torunları şükretmek lazımken suratlarını asıyolar dünden beri hiç iyi değilim çok gerginim benim oğluma erkek çocuk yakışırdı deyip duruyolar allah akıl fikir versin böyle insanlara
Kuzum belli olmadımı hala? Ne zaman gidiyosun doktoraBen uzmuyorum hu sebeple kendimi. Kafama bile takmiyorum. Cinsiyet belli olsun o zaman konuşcam ben
Bende aynı durumdayım canım hafif bireyler varda tam olarak anlayamadım pazartesi kontrol var bakalım nasıl ne durumda bu sefer gösterecek i miniğim önce sağlık tabiGünaydın kızlar . Bebem hareketlerini net bi şekilde hisseden var mı? Ben bir haftadır kafaya taktım . artık hissetmem lazım gibime geliyor .16 haftalığım sonuçta 3. Hamileliğim. Ama arada sırada hissediyormuş gibi oluyorum ama anlayamıyorumda. Baya bi kafama taktım .sizde durumlar nasıl ?
Daha önce denedim fakat nasıl olacağını bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?