- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Onu bilmiyorum ama emzirme doneminde zayiflarsin diyenler kulliyen yalan :) sütüm olsun diye yiyor ve kilo aliyolarmis . Bende ilk aylar kilo almayan son aylarda biranda ve cok alirlarmis diye duydum . mesela bulantidan dolayi yiyemiyor mide alisiyor sonra rahatlayinca bianda kilo alimi fazla oluyomus. Bende onunla kendimi teselli ediyorum biraz simdi 2 - 2 bucuk kilo aldim ble belki hizli ve fazla almamBende oyle ama hamilelikte kilo almayanlar emzirme doneminde aliyormus diye duydum ins dogru degildir
Cikolata yiyin gitmeden once ben bir saat oncesinde falan yiyorum gittigimde kipir kipir oluyor oyuzden masaallahBende aynı durumdayım canım hafif bireyler varda tam olarak anlayamadım pazartesi kontrol var bakalım nasıl ne durumda bu sefer gösterecek i miniğim önce sağlık tabi
Konuşma bile canım. Bu düşünce seviyesindeki kimseye birşey anlatmak zorunda değilsin bence. Aslında ne tuhaf biliyor musun bazen bu gibi durumlarda bebek doğduktan sonra çevreye muhteşem nine-dede rolü yapılıyor. Bu bence o zihniyetlerinden de kötü bi samimiyetsizlik..Ben uzmuyorum hu sebeple kendimi. Kafama bile takmiyorum. Cinsiyet belli olsun o zaman konuşcam ben
Kesinlikle bizde hep kiz istedik esimle elhamdulillah kizimiz olcak :) S SevimliMuniiss Bizimde tedaviyle oldu canim cok ugrastik . Bak sana şöyle diyim insanlarda bir soy yurutme davasi var. Birde normal sekilde olmayip tedaviyle tup bebekle olduysa belki bidaha olmaz dusuncesiyle erkek olsun diyenler var bununda kesinlikle soyla ilgisi oldugunu dusunuyorum benim icin bunun onemi yok. Esimin ailesinde hep erkek var kiz yoktu yillardr. Ilk defa bir sene once kizi buldular kutlandi bu sulalecek sevinildi kizimiz oluyor diye :) Bizede sevinirler diye dusunduk ama oyle bir tepki alamadik yani sevinmis gibilerdi ben daha cok sevincekler saniyodum cunku kiz meraklilari hepsi kayinvalidem 2. De olur insaallah oda erkek olsun dedi bizde insaallah hayirlisi dedik esim ben kiz istiyodum dua ediyodm dedi heyecanla. sonradan esimle konustuk heralde tedaviyle oldugu icin oglumuzun soyu yurucekmi falan diye dusunuyolar yoksa kiz seven insanlar neden erkek beklediklerni belli etsin diye dusunduk . herneyse onlarin dusuncesinin bir onemi yok :) Biz cok mutlu olduk . Bizim istegimiz hayirli saglikli bir evlat sahibi olmakti sonrasindada kiz oluesa fena olmaz diyoduk :)) kimseyi kafana takma bence esine belli et sadece yanlis buldugunu ve icinden cikmicagini soyle bu durumun sonrasnda sana cok gormez sakinmalariniEşinin morelini hiç düşünemiyorum allah ıslah etsin bunları yakışanı allahtan iyimi biliyorlarmiş canim gecen teyzenin biri kızı olmayan evladim var demesin diye dert yaniyordu oglundan oglan kesin gidiyor ama kiz oylemi diye ilerde senin kapini kizin açacak bence morelini hiç bozma
Bende oyle ama hamilelikte kilo almayanlar emzirme doneminde aliyormus diye duydum ins dogru degildir
İnşallah canımCikolata yiyin gitmeden once ben bir saat oncesinde falan yiyorum gittigimde kipir kipir oluyor oyuzden masaallah
Okadar haklısın ki sana katılıyorum canım ne yazıkki büyüklerimiz ahkam kesmeden mükemmeller gösteriştede kafaya takmamak gerek ama bizde insanız sonuçtaKonuşma bile canım. Bu düşünce seviyesindeki kimseye birşey anlatmak zorunda değilsin bence. Aslında ne tuhaf biliyor musun bazen bu gibi durumlarda bebek doğduktan sonra çevreye muhteşem nine-dede rolü yapılıyor. Bu bence o zihniyetlerinden de kötü bi samimiyetsizlik..
Aslina bakarsan evet herkes oyle soyluyor. Benimde 2.ci guya, ama arada bi sey oluyor gibi oluyor sonra hissedemiyorum hala die endise ediyorumGünaydın kızlar . Bebem hareketlerini net bi şekilde hisseden var mı? Ben bir haftadır kafaya taktım . artık hissetmem lazım gibime geliyor .16 haftalığım sonuçta 3. Hamileliğim. Ama arada sırada hissediyormuş gibi oluyorum ama anlayamıyorumda. Baya bi kafama taktım .sizde durumlar nasıl ?
Kesinlikle bizde hep kiz istedik esimle elhamdulillah kizimiz olcak :) S SevimliMuniiss Bizimde tedaviyle oldu canim cok ugrastik . Bak sana şöyle diyim insanlarda bir soy yurutme davasi var. Birde normal sekilde olmayip tedaviyle tup bebekle olduysa belki bidaha olmaz dusuncesiyle erkek olsun diyenler var bununda kesinlikle soyla ilgisi oldugunu dusunuyorum benim icin bunun onemi yok. Esimin ailesinde hep erkek var kiz yoktu yillardr. Ilk defa bir sene once kizi buldular kutlandi bu sulalecek sevinildi kizimiz oluyor diye :) Bizede sevinirler diye dusunduk ama oyle bir tepki alamadik yani sevinmis gibilerdi ben daha cok sevincekler saniyodum cunku kiz meraklilari hepsi kayinvalidem 2. De olur insaallah oda erkek olsun dedi bizde insaallah hayirlisi dedik esim ben kiz istiyodum dua ediyodm dedi heyecanla. sonradan esimle konustuk heralde tedaviyle oldugu icin oglumuzun soyu yurucekmi falan diye dusunuyolar yoksa kiz seven insanlar neden erkek beklediklerni belli etsin diye dusunduk . herneyse onlarin dusuncesinin bir onemi yok :) Biz cok mutlu olduk . Bizim istegimiz hayirli saglikli bir evlat sahibi olmakti sonrasindada kiz oluesa fena olmaz diyoduk :)) kimseyi kafana takma bence esine belli et sadece yanlis buldugunu ve icinden cikmicagini soyle bu durumun sonrasnda sana cok gormez sakinmalarini
Ne kadar terbiyesizler ya. Allah veriyor neyin bıdı bıdısını yapıyor bu insanlar. Gerçekten insanlar ne konuşmayı ne de düşünmeyi biliyolar. Ben bile sinir oldum sizi düşünemiyorum.Terbiyesizler. Kayınpederimde bu da kizsa damatlari doyurursun dedi esime. Sanki kendi kizi yokmus gibi.
Evet canım çok takmamak gerek. Dediğin gibi insanız bazen duygusal yanımıza yenik düşüp her şeyi sıkıntı yapıyoruz. Ama zamanı gelince inanın çocuklar bile anlıyor kimin samimi kimin samimiyetsiz olduğunu. Ben bazen üzüldüğüm şeyler olduğunda kızıma çok ta yansıtmamya çalışıyorum. Gerçi kızım henüz çok küçük ama olsun. İleride kızım bana neden ninemle dedemle bağlarımızı kopardın derse üzülürüm. Zaten Allah büyük. Onun için canımı sıkan davranışları olursa dikkatimi daha güzel şeylere vermeye çalışıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsunOkadar haklısın ki sana katılıyorum canım ne yazıkki büyüklerimiz ahkam kesmeden mükemmeller gösteriştede kafaya takmamak gerek ama bizde insanız sonuçta
Bende 2-2.5 kilo aldım aslında normal ama kilolu olduğum için fazla geliyor. Emzirme döneminde ben kilo almamıştım ama hiçte verememiştim çünkü hamilelikten daha fazla iştahım olmuştu. Bunda da benzer bir durum olursa diyetisyene giderimOnu bilmiyorum ama emzirme doneminde zayiflarsin diyenler kulliyen yalan :) sütüm olsun diye yiyor ve kilo aliyolarmis . Bende ilk aylar kilo almayan son aylarda biranda ve cok alirlarmis diye duydum . mesela bulantidan dolayi yiyemiyor mide alisiyor sonra rahatlayinca bianda kilo alimi fazla oluyomus. Bende onunla kendimi teselli ediyorum biraz simdi 2 - 2 bucuk kilo aldim ble belki hizli ve fazla almam
Insaallah amin :)
Zor valla :) ben dün ayrıntılı ultrason için randevu almaya gittim. Doktora özellikle sormadım, oda birşey demedi. İkili testte erkeğe benziyor demişlerdi. Fakat kesin değil demişti doktor. 20. haftaya doğru beklemeyi daha uygun buluyorum. Hayırlı evlat olsunlar inşallahHoney_86 bende belli olur olmaz yazcam. İlk erkekti sonra kız dendi. Dün yine erkek denildi hayırlısı olsun da ama böyle de zor sürekli beklentimiz değişiyor
Suan yakinda gitmicem. Hastanelerden tiksindim malum bir aydir :SKuzum belli olmadımı hala? Ne zaman gidiyosun doktora
Suan öyle zaten. İcimde oyle biriken seyler var ki anlatip burda moral bozmicam. Ama bu seferki lohusaligim muhtesem olcak insallah simdi onlar dusunsunKonuşma bile canım. Bu düşünce seviyesindeki kimseye birşey anlatmak zorunda değilsin bence. Aslında ne tuhaf biliyor musun bazen bu gibi durumlarda bebek doğduktan sonra çevreye muhteşem nine-dede rolü yapılıyor. Bu bence o zihniyetlerinden de kötü bi samimiyetsizlik..
Ustelik ilk bebeğim tedavi ile oldu. Bende pco var. Esimde likefaksiyon problemi vardi.Ne kadar terbiyesizler ya. Allah veriyor neyin bıdı bıdısını yapıyor bu insanlar. Gerçekten insanlar ne konuşmayı ne de düşünmeyi biliyolar. Ben bile sinir oldum sizi düşünemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?