2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kimse fazla kilo almaz insallah :)

Kizlar bisey daniscam dun ara ara belimin sol yani agridi aksam artti baya bende bobrektir diye korktum hatta devletten sali gunune randevu aldim urolojiye. agri devam ederse diye. Ama orasi belmi anlamadim ya.. birazda gaz problemi vardi sonra agri gecti birden simdi napsam gitsemmi bi gitmesemmi kararsiz kaldim ya yasadinizmi boyle bisey

Benimde agri olmustu sol tarafimda dedigin gibi bobrek diye dusundum korktum randevu alcaktim 2 gun surunce ama sonra gecti bidaha olmadi. Hazir randevunu almissin git bence baktirmis olursun

Bugün kontrolden geldik kızlar bebegimi erkeğe benzetti %80 dedi ama bilmiyoruz tam belliimi bide akıntım içinde zalain diye bi fitil verdi tek kullanımlık kullandınızmı hiç
Bende yesilimsi akinti oluyodu ve iliskide cok agri. Vajinal kultur yaptırdım bakteri uremesi cikti. 3 gun arayla fitil kullandım. Gyno ile basliyor benimki

Her ihtimale karsi git. Benim kizimda bobrek buyumesi oldu. Cok sik idrar enf. Gecirdim. Bunda da enf. Ve kum dokme olunca drum mutlaka git dedi. Sali gunu usg cektircem böbrekten

Kızlar 12.Hafta cinsiyet için gittik. Ilkinde pek göstermedi doktorum kendince tahmin yaptı Kız olabilir ama bir kaç hafta sonra tekrar gel bakalım dedi. Dün tekrar gittim kendi doktorum yoktu farklı doktora gitmek zorunda kaldım oda çok emin değilim ama kız olabilir dedi. Değişme ihtimali var mı yoksa kesin kız diyebilir miyiz ? Kafamı karıştırdılar ya

Reactions: Eva
Direkt enfeksiyona da gidebilirisn canim, idrar verirsen belli olur. Kan fln olunca idrarda kum dokuyorsun deniliyormus genelde ya da daha ciddi bi seyden suphelenirlerse de urolojiye gonderiyorlarmis. Git nolacak ki, en azindan icin rahat etsin.

Bizimde 3 gun önce belli oldu, bi haftalarda normalde degismiyor artık ama belli de olmaz.
Doktorum emin konuştu. 12. Haftada bana da yapılan tahminle aynı cikti

Her ihtimale karsi git. Benim kizimda bobrek buyumesi oldu. Cok sik idrar enf. Gecirdim. Bunda da enf. Ve kum dokme olunca drum mutlaka git dedi. Sali gunu usg cektircem böbrekten

Ya bende bobrekle ilgili oyle bi sknti olmasindan korktum gerci gecen hafta ozelde idrar tahlili yaptirmistik bisey cikmadi ama seninde mi agri oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…