- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Kimse fazla kilo almaz insallah :)Onu bilmiyorum ama emzirme doneminde zayiflarsin diyenler kulliyen yalan :) sütüm olsun diye yiyor ve kilo aliyolarmis . Bende ilk aylar kilo almayan son aylarda biranda ve cok alirlarmis diye duydum . mesela bulantidan dolayi yiyemiyor mide alisiyor sonra rahatlayinca bianda kilo alimi fazla oluyomus. Bende onunla kendimi teselli ediyorum biraz simdi 2 - 2 bucuk kilo aldim ble belki hizli ve fazla almam
Insaallah amin :)
@Lalala1771
M Mucizem26619 listenin güncel olması sizlere bağlı arkadaşlar. Etiketlenmediğim mesajı görmem malesef şansa kalıyor.
Bugün kontrolden geldik kızlar bebegimi erkeğe benzetti %80 dedi ama bilmiyoruz tam belliimi bide akıntım içinde zalain diye bi fitil verdi tek kullanımlık kullandınızmı hiç
Insaallah :) Kilo almicam diyede yememezlik yapmayin kizlar sekeri ekmegi kisabiliriz mesela. Tabi ben hamile kalmdan once ekmek tatli yemezdim simdi dibine vuruyorum nasil olcak boyle bilmiyorum amaKimse fazla kilo almaz insallah :)
Bende tiskinme olmasa istahim var ama iste :)Insaallah :) Kilo almicam diyede yememezlik yapmayin kizlar sekeri ekmegi kisabiliriz mesela. Tabi ben hamile kalmdan once ekmek tatli yemezdim simdi dibine vuruyorum nasil olcak boyle bilmiyorum ama
Benimde agri olmustu sol tarafimda dedigin gibi bobrek diye dusundum korktum randevu alcaktim 2 gun surunce ama sonra gecti bidaha olmadi. Hazir randevunu almissin git bence baktirmis olursunKizlar bisey daniscam dun ara ara belimin sol yani agridi aksam artti baya bende bobrektir diye korktum hatta devletten sali gunune randevu aldim urolojiye. agri devam ederse diye. Ama orasi belmi anlamadim ya.. birazda gaz problemi vardi sonra agri gecti birden simdi napsam gitsemmi bi gitmesemmi kararsiz kaldim ya yasadinizmi boyle bisey
Gecer insaallah oda :) Bende oda yok herseyi yiyebiliyorumBende tiskinme olmasa istahim var ama iste :)
Bende yesilimsi akinti oluyodu ve iliskide cok agri. Vajinal kultur yaptırdım bakteri uremesi cikti. 3 gun arayla fitil kullandım. Gyno ile basliyor benimkiBugün kontrolden geldik kızlar bebegimi erkeğe benzetti %80 dedi ama bilmiyoruz tam belliimi bide akıntım içinde zalain diye bi fitil verdi tek kullanımlık kullandınızmı hiç
Her ihtimale karsi git. Benim kizimda bobrek buyumesi oldu. Cok sik idrar enf. Gecirdim. Bunda da enf. Ve kum dokme olunca drum mutlaka git dedi. Sali gunu usg cektircem böbrektenKizlar bisey daniscam dun ara ara belimin sol yani agridi aksam artti baya bende bobrektir diye korktum hatta devletten sali gunune randevu aldim urolojiye. agri devam ederse diye. Ama orasi belmi anlamadim ya.. birazda gaz problemi vardi sonra agri gecti birden simdi napsam gitsemmi bi gitmesemmi kararsiz kaldim ya yasadinizmi boyle bisey
Mesajını tesadüfen gördüğümde eklemiştim zaten. Hayırlı olsun inşallahHoney_86 Ben emin olmak için etiketleme yapmamıştım zaten canim ozaman şimdi etiketliyim Kızım olucak inşaallah fırsatın olduğunda yazabilirsin artık değismez diye umuyorum :)
Bana fiitil verdi canımKi
Onun kremini kullanmistim hamilelikten once mantar icindi galiba
Direkt enfeksiyona da gidebilirisn canim, idrar verirsen belli olur. Kan fln olunca idrarda kum dokuyorsun deniliyormus genelde ya da daha ciddi bi seyden suphelenirlerse de urolojiye gonderiyorlarmis. Git nolacak ki, en azindan icin rahat etsin.Kizlar bisey daniscam dun ara ara belimin sol yani agridi aksam artti baya bende bobrektir diye korktum hatta devletten sali gunune randevu aldim urolojiye. agri devam ederse diye. Ama orasi belmi anlamadim ya.. birazda gaz problemi vardi sonra agri gecti birden simdi napsam gitsemmi bi gitmesemmi kararsiz kaldim ya yasadinizmi boyle bisey
Bizimde 3 gun önce belli oldu, bi haftalarda normalde degismiyor artık ama belli de olmaz.Kızlar 12.Hafta cinsiyet için gittik. Ilkinde pek göstermedi doktorum kendince tahmin yaptı Kız olabilir ama bir kaç hafta sonra tekrar gel bakalım dedi. Dün tekrar gittim kendi doktorum yoktu farklı doktora gitmek zorunda kaldım oda çok emin değilim ama kız olabilir dedi. Değişme ihtimali var mı yoksa kesin kız diyebilir miyiz ? Kafamı karıştırdılar ya
Bencede değişmez ama Doktor yine bakmamiz lazım renkli ultrasonda gelirsin tam netleşir dedi. Bakalım artıkBizimde 3 gun önce belli oldu, bi haftalarda normalde degismiyor artık ama belli de olmaz.
Doktorum emin konuştu. 12. Haftada bana da yapılan tahminle aynı cikti
Her ihtimale karsi git. Benim kizimda bobrek buyumesi oldu. Cok sik idrar enf. Gecirdim. Bunda da enf. Ve kum dokme olunca drum mutlaka git dedi. Sali gunu usg cektircem böbrekten
Aramızda degisenlerde oldu ama :)Bencede değişmez ama Doktor yine bakmamiz lazım renkli ultrasonda gelirsin tam netleşir dedi. Bakalım artık
Valla bilemedim ya herkese de duyurdum kız diyeAramızda degisenlerde oldu ama :)
Her ihtimale karsi git. Benim kizimda bobrek buyumesi oldu. Cok sik idrar enf. Gecirdim. Bunda da enf. Ve kum dokme olunca drum mutlaka git dedi. Sali gunu usg cektircem böbrekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?