- 6 Mart 2019
- 582
- 1.145
- 43
Ben ve eşim biliyor sadece :)Valla bilemedim ya herkese de duyurdum kız diye
İkiz mi amanında maşallah yaBen ve eşim biliyor sadece :)
Biz paylaşmak istemedik.
Üstelik ikiz olduğunu da paylasmadik, kirilanlar olacak ama pek takmıyorum :)
Massallah diyeyim :)Gecer insaallah oda :) Bende oda yok herseyi yiyebiliyorum
Kesin konusmamislar degisme ihtimali olabillirKızlar 12.Hafta cinsiyet için gittik. Ilkinde pek göstermedi doktorum kendince tahmin yaptı Kız olabilir ama bir kaç hafta sonra tekrar gel bakalım dedi. Dün tekrar gittim kendi doktorum yoktu farklı doktora gitmek zorunda kaldım oda çok emin değilim ama kız olabilir dedi. Değişme ihtimali var mı yoksa kesin kız diyebilir miyiz ? Kafamı karıştırdılar ya
Ay harbiden mi yaKesin konusmamislar degisme ihtimali olabillir
Bize yuzde 100 kesin diyene kadar umutlanmamistik ama erkek olsaydi erken gosterirdi kendini :)Ay harbiden mi ya
Amin inşallah canim❤İkiz mi amanında maşallah yaAllah bağışlasın ikisini de
Mesajını tesadüfen gördüğümde eklemiştim zaten. Hayırlı olsun inşallah❤
Ben cok siddetli agriyla kum döktümYa bende bobrekle ilgili oyle bi sknti olmasindan korktum gerci gecen hafta ozelde idrar tahlili yaptirmistik bisey cikmadi ama seninde mi agri oldu
Devlete gittim zaten. Bir hafta sonraya randevu aldim usg icin. Bolgedeb bolgeye degisir tabiBide bunun icin devlete gittin mi hic orda usg ayni gun yapiliyor mu
Bende öyleyim canım herkesin farklı olabiliyor. Belki durur kilo almamız son aylara kadar. Yememe içmeme ekstra dikkat etmeye çalışıyorum . Ama bende 5 kg aldımKızlar ben 4 kilo aldım. Çok mu aldım. Kafama takıyorum artık. Herkes kilo aldın diyip duruyo. 55 ile başladım. 59um şimdi. Sabah tartıldıgımda 58.5 çıkıyorum.
Plasenta 20li haftalarda yukari cikabiliyor. Ama asagida olursa malesef normal dogum icin tehlike arz eder. Banu ciftci videolarini dinleyebilirsinizbirde bana tup bebek oldugu icin sezeryani oneriyor doktorlar. bugun ki muayne oldugum doktor plasentan asagida dedi ne demek bilmiyorum kendi doktor randevum 15 gun sonra ondan detayli bilgi alicam artik... bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi!!
Git bence garanti olsun. Benim de seninki gibi baslamisti ciddiye almadim. Meger tas dusuruyormusum. Insallah seninki temiz cikar.Kizlar bisey daniscam dun ara ara belimin sol yani agridi aksam artti baya bende bobrektir diye korktum hatta devletten sali gunune randevu aldim urolojiye. agri devam ederse diye. Ama orasi belmi anlamadim ya.. birazda gaz problemi vardi sonra agri gecti birden simdi napsam gitsemmi bi gitmesemmi kararsiz kaldim ya yasadinizmi boyle bisey
Bende de bobrek kanallari genislemesi dedi. Nasil bi tedavi yontemi uygulanmisti sende canimHer ihtimale karsi git. Benim kizimda bobrek buyumesi oldu. Cok sik idrar enf. Gecirdim. Bunda da enf. Ve kum dokme olunca drum mutlaka git dedi. Sali gunu usg cektircem böbrekten
Canim bence sen bi kere de bir perinatologa gorun,bi baksin. Plesantanin asagida olmasi erken dogum sebebplerinden. Haliyle risk altinda oluyorsun, belki ozel takip edilmen gerekir. Bir kere git ne kaybedeceksin kibirde bana tup bebek oldugu icin sezeryani oneriyor doktorlar. bugun ki muayne oldugum doktor plasentan asagida dedi ne demek bilmiyorum kendi doktor randevum 15 gun sonra ondan detayli bilgi alicam artik... bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi!!
Benim asiri genislemedigi icin birsey yapilmadi. Sen hastaneden ciktinmi? Arada benimde sol yanima agri giriyor. Kizimda sag böbrek büyümüştü. Normalde birşey takiliyormus suan hatirlayamadimBende de bobrek kanallari genislemesi dedi. Nasil bi tedavi yontemi uygulanmisti sende canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?