2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Honey_86 o zaman benide listeye eklermisin canim yasim 38 ilk bebegim 12 haziran son adetim cinsiyetimiz de erkek :))

yaklasik 12 gun antibiyotik kullandim sonrasinda da antibiyotik neden li eskiden yasadigim kurdesenim tetiklendi.. eskiden gida testi yaptirmistim gluten e alerjim vardi simdi kurdesen tekrar hortlayinca ilac almamak icin 3 gundur gluteni kestim bende bu kadar seyden sonra minigimi merak ettim gittim muayne oldum :)) cikolata yi da yedim kuduruk bir hali vardi :))) costukca costu :)) cok sukur hersey de yolunda.. biz fetal dna yaptirmistik sali gunu de sonucumuz gelmisti hersey yolunda cok sukur... cinsiyetimizde orda kesinlesmisti :)

kilo ya gelince ben 62.5 le hamile kaldim su an 66 cikiyorum ama tup bebek oldugu icin 12 haftaya kadar hormon ilaci kullandim o zaten fazla ca istah acti :))

birde bana tup bebek oldugu icin sezeryani oneriyor doktorlar. bugun ki muayne oldugum doktor plasentan asagida dedi ne demek bilmiyorum kendi doktor randevum 15 gun sonra ondan detayli bilgi alicam artik... bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi!!

Kesin konusmamislar degisme ihtimali olabillir

Kızlar ben 4 kilo aldım. Çok mu aldım. Kafama takıyorum artık. Herkes kilo aldın diyip duruyo. 55 ile başladım. 59um şimdi. Sabah tartıldıgımda 58.5 çıkıyorum.
Bende öyleyim canım herkesin farklı olabiliyor. Belki durur kilo almamız son aylara kadar. Yememe içmeme ekstra dikkat etmeye çalışıyorum . Ama bende 5 kg aldım

birde bana tup bebek oldugu icin sezeryani oneriyor doktorlar. bugun ki muayne oldugum doktor plasentan asagida dedi ne demek bilmiyorum kendi doktor randevum 15 gun sonra ondan detayli bilgi alicam artik... bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi!!
Plasenta 20li haftalarda yukari cikabiliyor. Ama asagida olursa malesef normal dogum icin tehlike arz eder. Banu ciftci videolarini dinleyebilirsiniz

Git bence garanti olsun. Benim de seninki gibi baslamisti ciddiye almadim. Meger tas dusuruyormusum. Insallah seninki temiz cikar.

Her ihtimale karsi git. Benim kizimda bobrek buyumesi oldu. Cok sik idrar enf. Gecirdim. Bunda da enf. Ve kum dokme olunca drum mutlaka git dedi. Sali gunu usg cektircem böbrekten
Bende de bobrek kanallari genislemesi dedi. Nasil bi tedavi yontemi uygulanmisti sende canim

Canim bence sen bi kere de bir perinatologa gorun,bi baksin. Plesantanin asagida olmasi erken dogum sebebplerinden. Haliyle risk altinda oluyorsun, belki ozel takip edilmen gerekir. Bir kere git ne kaybedeceksin ki

Bende de bobrek kanallari genislemesi dedi. Nasil bi tedavi yontemi uygulanmisti sende canim
Benim asiri genislemedigi icin birsey yapilmadi. Sen hastaneden ciktinmi? Arada benimde sol yanima agri giriyor. Kizimda sag böbrek büyümüştü. Normalde birşey takiliyormus suan hatirlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…