Ben de geçen gece rüyamda gördüm. Kız çocuğuydu ama o kadar karaydi ki anlatamam. Eşim kumral yeşil gözlü ben ailenin en esmeriyim. Buğday tenliyim aslında ama tüm sülalem sarışın beyaz tenli olunca beni küçükken Arap diye severlerdi. Yeşil gözlüler mavi gözlüler arasında bir garip ela gözlüyüm kısacası. Neyse ben buğday tenli hatta sarışın bir bebek olur diye düşünürken rüyamda kapkara bir kız gördüm. Rüyaların tersi çıkar derler, sarışın bir oğlum mu olacak yoksa hahahKızlar rüyamda sanırım bebeğimi gördüm. Benim bebeğimdi ama eminim ve kokusu o kadar netti ki sanki beni ondan ayırmışlar gibi bağrım acıyor şu an, burnumda tütüyor
Balkonda yatıyor beşiğinde. Ben de alıyorum yanağını yanağıma koyuyorum sıcak geliyor. Ateşi çıkmış diye korkuyorum ama ateşi de 36ymışve kızdı
Yok canım bulunmamıştı. Sırtını döndü bebek resmen, önüne dönmedi hiçHayır olsun inşallah. Tahminde bulunmuşmuydu dr.
Benim bir arkadaşım hamileliği boyunca rüyasında gördüğü bebeği doğurmuş ama bilememBen de geçen gece rüyamda gördüm. Kız çocuğuydu ama o kadar karaydi ki anlatamam. Eşim kumral yeşil gözlü ben ailenin en esmeriyim. Buğday tenliyim aslında ama tüm sülalem sarışın beyaz tenli olunca beni küçükken Arap diye severlerdi. Yeşil gözlüler mavi gözlüler arasında bir garip ela gözlüyüm kısacası. Neyse ben buğday tenli hatta sarışın bir bebek olur diye düşünürken rüyamda kapkara bir kız gördüm. Rüyaların tersi çıkar derler, sarışın bir oğlum mu olacak yoksa hahah
Bende gaziantepliyim cnmcanım, benim yaşım 22,başladığım kilo 42,şehir Gaziantep, 2.çocuk ve cinsiyet kız
Kara haber veriyorsun resmen gani. Eltimle dalga geçerken basıma gelecek desene. Eltimler esmer sülalece bana geçen de diyor ki bir de bakmışsın sapsarı doguyor çocuk. Ben de dedim ki senin sarışın doğurmandan çok daha olası benim doğurmam hahaha. Eski eşim esmer olmasına rağmen küçük oğlum yeşil gözlü oldu. Ben hala umutluyum. Ondan bu çocuk çıktıysa bunda potansiyel daha yüksek hahahaBenim bir arkadaşım hamileliği boyunca rüyasında gördüğü bebeği doğurmuş ama bilemem
Ben hamile olduğumu bilmeden rüyamda erkek bebek görmüştüm. Dr.'un ilk tahmini erkek. İnş kesin halini cumartesi öğrenicem. Sana da malum olmuştur.Yok canım bulunmamıştı. Sırtını döndü bebek resmen, önüne dönmedi hiçbir sonraki kontrolüm 3 hafta sonra ama bence 7 hafta sonraki ayrıntılıda görebileceğim
canım çıktı mı senin ikili test sonucuKara haber veriyorsun resmen gani. Eltimle dalga geçerken basıma gelecek desene. Eltimler esmer sülalece bana geçen de diyor ki bir de bakmışsın sapsarı doguyor çocuk. Ben de dedim ki senin sarışın doğurmandan çok daha olası benim doğurmam hahaha. Eski eşim esmer olmasına rağmen küçük oğlum yeşil gözlü oldu. Ben hala umutluyum. Ondan bu çocuk çıktıysa bunda potansiyel daha yüksek hahaha
Hahahha olsun bak ben de kapkara doğmuşum 1 yaşıma gelene kadar sapsarı olmuşumKara haber veriyorsun resmen gani. Eltimle dalga geçerken basıma gelecek desene. Eltimler esmer sülalece bana geçen de diyor ki bir de bakmışsın sapsarı doguyor çocuk. Ben de dedim ki senin sarışın doğurmandan çok daha olası benim doğurmam hahaha. Eski eşim esmer olmasına rağmen küçük oğlum yeşil gözlü oldu. Ben hala umutluyum. Ondan bu çocuk çıktıysa bunda potansiyel daha yüksek hahaha
İlk önce sağlıklı bir bebek isterim elbette ama eşim de ben de kız bebek hastasıyız. Malum olduysa sevinirim vallaBen hamile olduğumu bilmeden rüyamda erkek bebek görmüştüm. Dr.'un ilk tahmini erkek. İnş kesin halini cumartesi öğrenicem. Sana da malum olmuştur. ☺
Yarin cikacak. Sonucu alınca hemen nifty yapılacak o ne zaman çıkar bilemem. Rüyalarıma giriyor valla. Bir de herkes paap a değerlerini yazmış benimki cooook dusuk. İnternette biraz araştırdım tek basına paap a dusuklugu olarak bakınca preeklamsi ye neden olduğu falan yaziyor. Hakkımda hayırlısıcanım çıktı mı senin ikili test sonucu
Canım benim ne güzel yazmışsın. Kendin için en doğrusu ne ise onu yap. Sen de iyiki aramıza katıldın. Herseyde bir hayır vardır diyelim . Inşallah hayatta ne istersen onu yaşarsın sağlıklı bir bebeğin bir gün olacak bunu unutma canım . Kendine dikkat et.Guzel anneler merhaba..
Bu gruba girdigim gunu heyecanimi hatirliyorum, acaba kese kalp ne zaman gorucez diye konusuyoduk.. sonra cinsiyet sonra testler derken aslinda kucuk bir aile olduk. Dertlerimizle dertlendik, sevinclerimizle sevindik. Anlik durumumuzu paylasip doktorlarimizdan once birbirimize sorduk..
Kendi adima oncelikle hepinize cok tsk ederim. Hakkinizi helal edin.. sizi ve guzel heyecanlarinizi okumak inanin cok keyifliydi. Gerek ulkemin cesitli yerleri gerekse farkli ulkelerden katilan bir cok annenin ortak platformunda cok guzel paylasimlar yaptik.
Ben bugun itibariyle aranizdan ayriliyorum. Fetal dna sonucuma gore %99.5 bebegime trizomi 21 (down sendromu) tanisi konuldu. Tabi bunu benim cvs ile dogrulamam sart bu nedenle bulundugum ilin hocasi olan bir perinatologa gidiyorum carsamba aksami, sonrasi da yapilmasi gerekenleri malesef yaptirmak zorundayim. 1 oglum var. Gerek o gerekse engelli bir cocugun yasam zorluklari ve 10 gundur beynim yanarcasina arastrdigim komplikasyonlar neticesinde sanirim gebeligimi sonlandiracagim. Lutfen yargilamayin beni olurmu
14 gundur yasayan bir ölüyüm..
Rabbim sizlere hayirli dogumlar nasip etsin cennet kokulularinizi sag salim kucaginiza almak nasip olsun insallah.
Allah a emanet olun
bugün kontrolüm var kızlar doktorum ikili testle alakalı hiç bişey söylemedi bi önceki kontrolde, acaba benim mi sormam lazım anlamadım bugün sata göre 12+6 yım, ama bir önceki ultrasonda 6 gün ileride gözüküyordu. çok kafam karışık. yaptırmak için geç mi kaldım, yaptırsam mı yaptırmasam mı ense kalınlığı iyi derse... of fikir verin nolurr
Kızlar bhcg değeri ölçtürürken hep aynı saat mı olması gerekiyor;
20.09.2019 saat 09:40 bhcg 65.3
22.09.2019 saat 13:21 bhcg 276.6
24.09.2019 saat 09:52 bhcg 679,6
Allah'ım isteyen herkese aratmadan sağlıkla sıhhatle yavrusuna kavuştursun inşallah. Sanki bugünkü değer tam artmamış ilki 4 kat artmıştı.
Ayy vallahi bebekle yatıp bebekle kalkıyorduk rabbimin mucizesi işte tam ümidimizi kestik bize süpriz yaptı. Şimdide en ufak birşeyden panik olup telaşa kapılıyorummasallah degerlerin cok guzel yukselmis hic kalbini bozup pimpiriklenme gereksiz yere kendinide bebisini de strese sokma.. rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin..
Kandan cinsiyet mi bakıldı2 kere ruyamda kizim oldugunu gordum seviyordum falan ailem artik kiz ismi arayisina girmisken ayni gun erkek oldugunu ogrendim :)) baya baya tersi cikti yani bende degisme ihtimali de yok kanda bakildi :)
Hiçbirimizin, hiçkimsenin sizi yargılamaya hakkı yok. Hepimizin başına gelebilir. Allah oğlunuza sağlıklı uzun ömür nasip etsin.Guzel anneler merhaba..
Bu gruba girdigim gunu heyecanimi hatirliyorum, acaba kese kalp ne zaman gorucez diye konusuyoduk.. sonra cinsiyet sonra testler derken aslinda kucuk bir aile olduk. Dertlerimizle dertlendik, sevinclerimizle sevindik. Anlik durumumuzu paylasip doktorlarimizdan once birbirimize sorduk..
Kendi adima oncelikle hepinize cok tsk ederim. Hakkinizi helal edin.. sizi ve guzel heyecanlarinizi okumak inanin cok keyifliydi. Gerek ulkemin cesitli yerleri gerekse farkli ulkelerden katilan bir cok annenin ortak platformunda cok guzel paylasimlar yaptik.
Ben bugun itibariyle aranizdan ayriliyorum. Fetal dna sonucuma gore %99.5 bebegime trizomi 21 (down sendromu) tanisi konuldu. Tabi bunu benim cvs ile dogrulamam sart bu nedenle bulundugum ilin hocasi olan bir perinatologa gidiyorum carsamba aksami, sonrasi da yapilmasi gerekenleri malesef yaptirmak zorundayim. 1 oglum var. Gerek o gerekse engelli bir cocugun yasam zorluklari ve 10 gundur beynim yanarcasina arastrdigim komplikasyonlar neticesinde sanirim gebeligimi sonlandiracagim. Lutfen yargilamayin beni olurmu
14 gundur yasayan bir ölüyüm..
Rabbim sizlere hayirli dogumlar nasip etsin cennet kokulularinizi sag salim kucaginiza almak nasip olsun insallah.
Allah a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?