Bazen bi pırpır ediyor kanat çırpışı gibi bazen gıdıklanma oluyor bazende dediğin gibi baloncuk patlarcasına pıtpıt diye bişey oluyor. Ben çok zayıf olduğum için epeydir hissediyorum şükürler olsun. Darısı sizede tez zamandaYaaaa nasıl bişey ya ben hala hissedemiyorum aslında 21.hftaya kdr normal diyolar ama.ne yaparken hissettin anlatabilirmisin ve nasıl şeydi balon patlaması gibimi
İzmir’in tadı bir başka yahu. Ben çiğlide oturuyorum eğitim araştırmaya çok yakınım. Oranın en meşhur doktoru oğlan irfan beye gidiyorum. Hastane de iyi doktor da. Yolunu bilirsen sıra almak da problem degil. En kötü ihtimalle sabah gidip sırayı alıyorum. Öğleden sonra yine gidiyorumAa İzmirli misin yoksa, hemşeri miyiz? :) ben hamileliğimi İzmir’de öğrendim hatta, annemdeydim.İzmir’de her şeye devlet hastanesine giderdim. kalabalık ama standartları daha iyi geliyordu bana ama İstanbul’da cesaret edemiyorum hele ki ilçelerde, biraz şehir dışında İzmir hastaneleri gerçekten iyi
Ayy ben de kafayı yiyeceğim valla yüzükler olmuyor diyeçıkarayım ben de. Şimdi giriyor ama parmağımda dönmüyor. Ödem de yok halbuki anlamadım gitti.
Valla ben de öyle istiyorum inşallah Rabbim kolaylık sağlar.
Özelde beni doktorum 4 haftada çağırdı. Bir sonraki kontrolümü 3 hafta sonraya verdi. Ayrıntılı ultrason randevusu da ondan 4 hafta sonrayani öyle karman çorman kafasına göre ama standart 4 hafta sanırım.
Ben dogumdan sonra her gaz hareketinde karnimi tutmustumPeki ya doktorun bugün ultrasonu benim bebeği hissettiğimi zannettiğim yerin 1 karış aşağısına koymasına ne demeli..............resmen içimdeki gaz hareketini bebeğim diye sevmişim
Yaaa çok kıskandım şuan zayf değilim malesefBazen bi pırpır ediyor kanat çırpışı gibi bazen gıdıklanma oluyor bazende dediğin gibi baloncuk patlarcasına pıtpıt diye bişey oluyor. Ben çok zayıf olduğum için epeydir hissediyorum şükürler olsun. Darısı sizede tez zamanda
Aslında doktorm vermişti ama farklı bi doktor zararı da yok faydasıda dediğiniçin kullanmamıştım en iyiisi kullanaymBenimde öyle ağrım oldu 2 gün önce ara ara zorluyor hatta..oğlumdada olmustu doktor magnezyum verince gecmisti.bu hafta kontrolum var ozaman söylicem yine verir magnezyum .
Ben tek Dr gidiyorum biara gideyim baska Dr dedim sonra aklim karisacak ikilemde kalip 3.bir Dr danisma ihtiyaci duyacam diye gitmedim Herseyi netten arastiriyorum icim rahat bide guveniyorum Druma ondan benim dusuncem boyleMerhaba hanımlar ne güzel birden fazla doktora gidiyorsunuz. ben tek doktora gidiyorum ikili testten sonra 5 hafta sonraya almıştım randevuyu hala bir hafta var zaman hiç geçmiyor. Bir kaç dr a gidince aklınız karışmıyormu yoksa daha mı iyi oluyor. Öyleyse bende bi dr daha bulayım ☺
BENDE aldim indirimdeydi watson netten 42.5tl aldim kullanmaya baslamadim buara mide bulantim var tiksinmeyim falan die basliycam ins buaraBen bunu sipariş vereceğim. Araştırmalarım sonucu çok memnun kalınmış ve kimyevi açıdan sağlıklı olarak tavsiye ediliyor
İnşallah hemencecik hissedinYaaa çok kıskandım şuan zayf değilim malesefen yakın zamanda bnde hissederim inşallahh
Hadi yaBen kızımında hic birseyini saklamadımkız olsaydıda sil bastann alınacaktı kim benden ne istediyse dagıtmıstım küvetinden anakucagına gogus pompama kadar
Ayy aynen ya gözüm kiz kıyafetlerinde valla onlardan alasim geliyoHah iste ben deben de almaya basladim bu hafta ama mavilere elim hic alismamis ya, hala kiz takimlarina bakip ay ne cici diye geziyorum
Bende sizin gibi düşündüğümden gidemedim ama çok uzun geliyor beklemekBen tek Dr gidiyorum biara gideyim baska Dr dedim sonra aklim karisacak ikilemde kalip 3.bir Dr danisma ihtiyaci duyacam diye gitmedim Herseyi netten arastiriyorum icim rahat bide guveniyorum Druma ondan benim dusuncem boyle
Allah uardimcin olsun adin ne, hep aklimda olcaksinTeyzeleriii dun serkaj islemi oldum(rahime dikis atildi) biraz sancilarim var gazimda olunca oturamiyorum resmen.... cok sukur bebisler iyi net olmamakla 2prenses 1tanesi erkek olabilir ama net degil dedi ins boyledir RABBIM kalbimden gecende bu bakalim Saglikli olsunlar bebislerimiz... cogul gebelik risklerini okudum ama bebislerim Saglikli RABBIM sifa Saglik nasipeder dogum surecini iyi geciririm bebislerime ve bana bisey olmadan ins dogumsurecini tamamlariz hepimize saglikli hamilelik ve saglikla kucagimiza nasipetsin rabbim AMiN
Dualariniza benide ekleyin olurmu?
bugün söyler belki bence kontrolünüzü bekleyin. benim doktorum da söylemiyor kontrole gittiğimizde bugün şu şu işlemleri yapacağız şunlara bakacağız falan diye açıklıyor biraz sohbet ediyoruz sonra muayene ediyorbugün kontrolüm var kızlar doktorum ikili testle alakalı hiç bişey söylemedi bi önceki kontrolde, acaba benim mi sormam lazım anlamadım bugün sata göre 12+6 yım, ama bir önceki ultrasonda 6 gün ileride gözüküyordu. çok kafam karışık. yaptırmak için geç mi kaldım, yaptırsam mı yaptırmasam mı ense kalınlığı iyi derse... of fikir verin nolurr
Ben bir ayı bekleyemiyorum maalesef. Mesela bu hafta sonu gideceğim artık 3 hafta oldu. Özledim merak ediyor insan :)Nekadar sıklıkla gidiyorsunuz kontrole genelde devlette 1 ay dedi dr özeldeki dr bir zararı yok ultrasonun dedi yani 1 ay şartı yok diye konuştu ayrıntılı ultrasona kadar 5 hafta var arada insan çok merak ediyor benim 3 sene olmadı bebeğim hiç artık düşğnmeyi bıraktım hiç ummadığım andan kendiliğinden oldu şükür hala değişik duygulardayım.. Bir hareket etse belki avunurum
Masallah cnm.Teyzeleriii dun serkaj islemi oldum(rahime dikis atildi) biraz sancilarim var gazimda olunca oturamiyorum resmen.... cok sukur bebisler iyi net olmamakla 2prenses 1tanesi erkek olabilir ama net degil dedi ins boyledir RABBIM kalbimden gecende bu bakalim Saglikli olsunlar bebislerimiz... cogul gebelik risklerini okudum ama bebislerim Saglikli RABBIM sifa Saglik nasipeder dogum surecini iyi geciririm bebislerime ve bana bisey olmadan ins dogumsurecini tamamlariz hepimize saglikli hamilelik ve saglikla kucagimiza nasipetsin rabbim AMiN
Dualariniza benide ekleyin olurmu?
Hayır olsun inşallah. Tahminde bulunmuşmuydu dr.Kızlar rüyamda sanırım bebeğimi gördüm. Benim bebeğimdi ama eminim ve kokusu o kadar netti ki sanki beni ondan ayırmışlar gibi bağrım acıyor şu an, burnumda tütüyor
Balkonda yatıyor beşiğinde. Ben de alıyorum yanağını yanağıma koyuyorum sıcak geliyor. Ateşi çıkmış diye korkuyorum ama ateşi de 36ymışve kızdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?