2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İlk bebişini bekleyenlere bir sorum var kızlar bebiş için kardeşinizin ya da görümcenizin çocuğunun küçüklerini kullanmayı düşünür müsünüz? Dün biz 1 poşet dolusu ayırdık renkleri olabilecek zıbın badi vs. Ama bi yandan da içimden sürekli yepyeni şeyler almak geçiyor

Evet cnm gorumcem saolsun 1 koca dolusu poset verdi bende duzgun kullanabileceklerimi sectim kullanicam.Bende biraz alicam

ben düşünürüm açıkçası, her şeyi olmasa da bebek arabası anne yanı beşiği puset vs bunlar çok çabuk eskimeyen şeyler, ayrıca yeni doğanken giydikleri de en fazla birkaç ay giyiliyor o yüzden onlar da yıpranmıyor

yeni şeylerde alırsın kuzum. Hayat çok pahalı bence değerlendir. Zaten çok çabuk büyüyorlar en fazla ne kadar kullanılmış olabilir ki sana verilenler

Ben kullanırım kullanmasına ama eşim istemiyor yeni alırım çocuğuma diyor ama saçma bence ne olacak yani

Evet cnm gorumcem saolsun 1 koca dolusu poset verdi bende duzgun kullanabileceklerimi sectim kullanicam.Bende biraz alicam
Bizde dün ayırdık hatta görümcemin bebiş erkekti bende ortak renkli olanları ayırdım.

Ben kullanırım kullanmasına ama eşim istemiyor yeni alırım çocuğuma diyor ama saçma bence ne olacak yani
İşte bende her şey pahalı diye düşünüyorum bir yandan ama bir yandan da içimde sonra ukte kalırmı ki diyorum bilemedim valla :/

Bu arada Feramat diye bir ilaca da başlattı bugün, kullanan var mı kızlar

yeni şeylerde alırsın kuzum. Hayat çok pahalı bence değerlendir. Zaten çok çabuk büyüyorlar en fazla ne kadar kullanılmış olabilir ki sana verilenler
Hem de ne pahalı zıbınlar bile 3lü 80 diyo fazla kullanılmamış zaten canım bebekken giyilen zıbınlar badiler hep

Aynen yıpranan şeyler değiller zaten ilerleyen dönemlerde de tekrar bi alışverişe çıkarız artık.

Aynen yıpranan şeyler değiller zaten ilerleyen dönemlerde de tekrar bi alışverişe çıkarız artık.
Bence cocuga 1 yasindan sonra alınan seyler daha onemli, hem disari daha cok cikiyor hem de daha uzun sure giyiyor beden olarak. 1 yaşına kadar olan kiyafetler baskasindan olmus ilk çocuktan kalmis vs hic farketmez zaten cok hızlı buyuyorlar, eskimeye vakit kalmiyor.

hep aynı saat verirsen daha iyi. 1,66 kat artması da yeterli ama genelde iki kat artması gerek deniliyor. seninki 2 katıda geçmiş.. artışların çok iyi bence.. artışlardan sonra esas korkular başlıyor.. yok kalbi atacak mı sağlıklı mı.. ikili taraması ne çıkacak.. üçlüsü ne çıkacak.. niffty ne çıkacak.. doğum nasıl olacak vs vs vs..
en en güzel noktadasın şu an

Kullan gitsin cnm nolacak ki yenilerini de alırsın

İçim daha bir rahat şuan

canım bana kimse bir şey vermiyor.. ama verselerdi kullanırdım elbette ki benimde ilk bebeğim ve çalışan bir anneyim.. kalliteli ve temiz olduktan sonra ne önemi var ki.. sende alırsın daha cicilerini ama onlarıda giydir elbette ne olacak ki.. istemezsen bana gönder

Kullanırım canım elbette ama işte aklıma bir kurt düştü sonradan keşke yeni yeni alsaydım dermiyim diye Ama illaki alıncak zaten bir ton şey :))

Kızlar isim vermek yasak mı bilmiyorum ama e-...... Başlayan markada tulumlarda indirim var. Haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…