- 6 Ağustos 2019
- 49
- 42
- 3
- 37
Evet cnm gorumcem saolsun 1 koca dolusu poset verdi bende duzgun kullanabileceklerimi sectim kullanicam.Bende biraz alicamİlk bebişini bekleyenlere bir sorum var kızlar bebiş için kardeşinizin ya da görümcenizin çocuğunun küçüklerini kullanmayı düşünür müsünüz? Dün biz 1 poşet dolusu ayırdık renkleri olabilecek zıbın badi vs. Ama bi yandan da içimden sürekli yepyeni şeyler almak geçiyor
ben düşünürüm açıkçası, her şeyi olmasa da bebek arabası anne yanı beşiği puset vs bunlar çok çabuk eskimeyen şeyler, ayrıca yeni doğanken giydikleri de en fazla birkaç ay giyiliyor o yüzden onlar da yıpranmıyorİlk bebişini bekleyenlere bir sorum var kızlar bebiş için kardeşinizin ya da görümcenizin çocuğunun küçüklerini kullanmayı düşünür müsünüz? Dün biz 1 poşet dolusu ayırdık renkleri olabilecek zıbın badi vs. Ama bi yandan da içimden sürekli yepyeni şeyler almak geçiyor
yeni şeylerde alırsın kuzum. Hayat çok pahalı bence değerlendir. Zaten çok çabuk büyüyorlar en fazla ne kadar kullanılmış olabilir ki sana verilenlerİlk bebişini bekleyenlere bir sorum var kızlar bebiş için kardeşinizin ya da görümcenizin çocuğunun küçüklerini kullanmayı düşünür müsünüz? Dün biz 1 poşet dolusu ayırdık renkleri olabilecek zıbın badi vs. Ama bi yandan da içimden sürekli yepyeni şeyler almak geçiyor
Ben kullanırım kullanmasına ama eşim istemiyor yeni alırım çocuğuma diyor ama saçma bence ne olacak yaniİlk bebişini bekleyenlere bir sorum var kızlar bebiş için kardeşinizin ya da görümcenizin çocuğunun küçüklerini kullanmayı düşünür müsünüz? Dün biz 1 poşet dolusu ayırdık renkleri olabilecek zıbın badi vs. Ama bi yandan da içimden sürekli yepyeni şeyler almak geçiyor
Bizde dün ayırdık hatta görümcemin bebiş erkekti bende ortak renkli olanları ayırdım.Evet cnm gorumcem saolsun 1 koca dolusu poset verdi bende duzgun kullanabileceklerimi sectim kullanicam.Bende biraz alicam
İşte bende her şey pahalı diye düşünüyorum bir yandan ama bir yandan da içimde sonra ukte kalırmı ki diyorum bilemedim valla :/Ben kullanırım kullanmasına ama eşim istemiyor yeni alırım çocuğuma diyor ama saçma bence ne olacak yani
Hem de ne pahalı zıbınlar bile 3lü 80 diyoyeni şeylerde alırsın kuzum. Hayat çok pahalı bence değerlendir. Zaten çok çabuk büyüyorlar en fazla ne kadar kullanılmış olabilir ki sana verilenler
Aynen yıpranan şeyler değiller zaten ilerleyen dönemlerde de tekrar bi alışverişe çıkarız artık.ben düşünürüm açıkçası, her şeyi olmasa da bebek arabası anne yanı beşiği puset vs bunlar çok çabuk eskimeyen şeyler, ayrıca yeni doğanken giydikleri de en fazla birkaç ay giyiliyor o yüzden onlar da yıpranmıyor
Oy oyyy maşallah onaTeyzeleeerrr kontrolden geldik161 gram bir delikanlıdan selam getirdim Ali Demir geliyor
Kullan gitsin cnm nolacak ki yenilerini de alırsınİşte bende her şey pahalı diye düşünüyorum bir yandan ama bir yandan da içimde sonra ukte kalırmı ki diyorum bilemedim valla :/
Bence cocuga 1 yasindan sonra alınan seyler daha onemli, hem disari daha cok cikiyor hem de daha uzun sure giyiyor beden olarak. 1 yaşına kadar olan kiyafetler baskasindan olmus ilk çocuktan kalmis vs hic farketmez zaten cok hızlı buyuyorlar, eskimeye vakit kalmiyor.Aynen yıpranan şeyler değiller zaten ilerleyen dönemlerde de tekrar bi alışverişe çıkarız artık.
hep aynı saat verirsen daha iyi. 1,66 kat artması da yeterli ama genelde iki kat artması gerek deniliyor. seninki 2 katıda geçmiş.. artışların çok iyi bence.. artışlardan sonra esas korkular başlıyor.. yok kalbi atacak mı sağlıklı mı.. ikili taraması ne çıkacak.. üçlüsü ne çıkacak.. niffty ne çıkacak.. doğum nasıl olacak vs vs vs..Kızlar bhcg değeri ölçtürürken hep aynı saat mı olması gerekiyor;
20.09.2019 saat 09:40 bhcg 65.3
22.09.2019 saat 13:21 bhcg 276.6
24.09.2019 saat 09:52 bhcg 679,6
Allah'ım isteyen herkese aratmadan sağlıkla sıhhatle yavrusuna kavuştursun inşallah. Sanki bugünkü değer tam artmamış ilki 4 kat artmıştı.
Kullan gitsin cnm nolacak ki yenilerini de alırsın
Bence cocuga 1 yasindan sonra alınan seyler daha onemli, hem disari daha cok cikiyor hem de daha uzun sure giyiyor beden olarak. 1 yaşına kadar olan kiyafetler baskasindan olmus ilk çocuktan kalmis vs hic farketmez zaten cok hızlı buyuyorlar, eskimeye vakit kalmiyor.
canım bana kimse bir şey vermiyor.. ama verselerdi kullanırdım elbette ki benimde ilk bebeğim ve çalışan bir anneyim.. kalliteli ve temiz olduktan sonra ne önemi var ki.. sende alırsın daha cicilerini ama onlarıda giydir elbette ne olacak ki.. istemezsen bana gönderİlk bebişini bekleyenlere bir sorum var kızlar bebiş için kardeşinizin ya da görümcenizin çocuğunun küçüklerini kullanmayı düşünür müsünüz? Dün biz 1 poşet dolusu ayırdık renkleri olabilecek zıbın badi vs. Ama bi yandan da içimden sürekli yepyeni şeyler almak geçiyor
Kullanırım canım elbette ama işte aklıma bir kurt düştü sonradan keşke yeni yeni alsaydım dermiyim diyecanım bana kimse bir şey vermiyor.. ama verselerdi kullanırdım elbette ki benimde ilk bebeğim ve çalışan bir anneyim.. kalliteli ve temiz olduktan sonra ne önemi var ki.. sende alırsın daha cicilerini ama onlarıda giydir elbette ne olacak ki.. istemezsen bana gönder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?