2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Eki Görüntüle 2538925 ben bunu aldim arkadaslar travel sistem rengi cok hosuma gitti yesili cok severim :)
Gulerek kullan canim aynisinin pembesine bakmistim e bebekte. Dusunduklerim arasindaydi.Bende Elele allroad aldim. Elele velar alicaktim magazinda cok kaba geldi bize allroad aldik . insaallah memnun kaliriz bende resmini yukliyim arkadaslara fikir olur

Eklentiler

• Screenshot_20190923-002309.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 40

Bende kakao yagi duydum almak istiyorum birsey ama karar veremiyoruuum

Farmasi nin vazelin e benzeyen bi kremi var duştan sonra onu sürdüm uzun süre yumuşak yapıyor elimde vardı şimdilik kullanıyorum
Eki Görüntüle 2538955

Ben ilk hamileligimde mustela kullandim ama yinede cok catladim bikac kisi okadar para vercegine vazelin sursezdin hic catlamadik dediler ama normal vazelin petrolturevi diye okudum etkisi var mi gercekten

Ben ilk hamileligimde mustela kullandim ama yinede cok catladim bikac kisi okadar para vercegine vazelin sursezdin hic catlamadik dediler ama normal vazelin petrolturevi diye okudum etkisi var mi gercekten
Evet sık kullanım için hiç uygun bir ürün değil. Normalde bile yapısı çok kimyasal, hamilelikte daha da zararlı diye düşünüyorum.

canım, benim yaşım 22,başladığım kilo 42,şehir Gaziantep, 2.çocuk ve cinsiyet kız

Eki Görüntüle 2538925 ben bunu aldim arkadaslar travel sistem rengi cok hosuma gitti yesili cok severim :)
Merhaba rengi çok güzel ama bence kol öne arkaya giden model seçin bebek içindeyken yön değiştirmesi zor oluyor ben aldım civilimde kampanya vardı kanz prixmo plus incelemenizi tavsiye ederim

Eklentiler

• BC710214-E7A7-4C01-8907-B40D180DA1BE.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 39
  • 3C97B6B4-1E23-4D62-91B4-84F324C9FA18.webp
    62,9 KB · Görüntüleme: 44
Ben hindistancevizi yağı kullanıyorum netten baktım tavsiye eden çok doğum sonrası bile kullanıp iyi sonuç alan çokmuş gratisten almıştım şimdide indirim var

Canim ben ozel hastaneye gidiyorum ilk zamanlar 2 haftada 3 haftada gidiyordum. 12. Haftadan sonra 1 ay sonra goruselim dedi dr. Ayin 4unde nasipse gidecegim

Kalbimiz ve dualarimiz seninle cnm

badem kakao jojoba yağı dün üçünü kavanozda karıştırdım kullanmaya başladım çok etkiliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…