- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
Evet ya sanki alttan bişey çıkcak gibi sebebi ne olabilir acaba ya
ahh o rüyalar bende geçen rüyamda emzirdim bebek arabasıyla gezmeye çıkardım.. birde güzel emiyordu maşallahKızlar rüyamda sanırım bebeğimi gördüm. Benim bebeğimdi ama eminim ve kokusu o kadar netti ki sanki beni ondan ayırmışlar gibi bağrım acıyor şu an, burnumda tütüyor
Balkonda yatıyor beşiğinde. Ben de alıyorum yanağını yanağıma koyuyorum sıcak geliyor. Ateşi çıkmış diye korkuyorum ama ateşi de 36ymışve kızdı
Ay evet bir yandan sevinçliyim onu gördüğüm için bir yandan da üzgünüm ondan ayrıldığım için. Çok garipahh o rüyalar bende geçen rüyamda emzirdim bebek arabasıyla gezmeye çıkardım.. birde güzel emiyordu maşallahannelik duyguları oluşmaya başlıyor demek
Ben ilk hamileligimde mustela kullandim ama yinede cok catladim bikac kisi okadar para vercegine vazelin sursezdin hic catlamadik dediler ama normal vazelin petrolturevi diye okudum etkisi var mi gercekten
hayırlısı canım ferah tut icini, bu testler zaten net sonuç vermiyor. ben yaptırma konusunda bile kararsızım. kafam allak bullak şuanYarin cikacak. Sonucu alınca hemen nifty yapılacak o ne zaman çıkar bilemem. Rüyalarıma giriyor valla. Bir de herkes paap a değerlerini yazmış benimki cooook dusuk. İnternette biraz araştırdım tek basına paap a dusuklugu olarak bakınca preeklamsi ye neden olduğu falan yaziyor. Hakkımda hayırlısı
Kabin boy bebek arabasi tam yatmiyor, 1 yasindan sonrasina daha uygun. Bizde gb pocket var asiri memnunuz, 2 senedir kullaniyoruz ama kucuk bebege olmaz.Hayırlı olsun canım .
İlk kızımda bizimde travel sistem alt teker mekanizması çok yer kapladigi için tatile vs giderken bebek arabası feragat edip bırakmak durumunda kalıyordum.
Şimdi yine duruyor kullanırım küçük puseti oto koltuğu olarak çok iş gördü o ayrı.
Şimdi kabin boy bebekarabası modellerine bakıyorum katlanıp bayağı küçülen
Yakın zamanda mi aldınız bu fiyata ?BENDE aldim indirimdeydi watson netten 42.5tl aldim kullanmaya baslamadim buara mide bulantim var tiksinmeyim falan die basliycam ins buara
Bende hep erkek bebek gördüm ama bnmde kızBende ruyamda ilk erkek gordum sonra bi mavi bi pembe besik gordum 3. De ise sari tulumlu bi bebekti doktor kiz dedi :)
Hayir gayet iyi artisin. O kadar saati saati olmasına gerek yokKızlar bhcg değeri ölçtürürken hep aynı saat mı olması gerekiyor;
20.09.2019 saat 09:40 bhcg 65.3
22.09.2019 saat 13:21 bhcg 276.6
24.09.2019 saat 09:52 bhcg 679,6
Allah'ım isteyen herkese aratmadan sağlıkla sıhhatle yavrusuna kavuştursun inşallah. Sanki bugünkü değer tam artmamış ilki 4 kat artmıştı.
aynı durumdayım ben de.. atmadan oturamıyorumkızlar ofiste masa başı çalışanlara bir sorum olacak, ben bacak bacak üstüne atmadan oturamıyorum istemsizce bile atıyorum düzeltiyorum tekrar oyle olmuş bi bakıyorum... bi sakıncası var mıdır sizce
ben de sabah verdim. hangi ilde nereye verdiniz?Ben de birazdan nifty test için laboratuvara gideceğim. Bir uykum var.. dinlenmek istiyorum ama olmuyor annem kayınvalidem biri olsa kesintisiz bir iki gün uyuyasım var
Otururken hissettim balon patlamasinin cok hafifi pıt pıt yaptı. Ama bugun hissedemedim daha bakalimYaaaa nasıl bişey ya ben hala hissedemiyorum aslında 21.hftaya kdr normal diyolar ama.ne yaparken hissettin anlatabilirmisin ve nasıl şeydi balon patlaması gibimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?