2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
ahh o rüyalar bende geçen rüyamda emzirdim bebek arabasıyla gezmeye çıkardım.. birde güzel emiyordu maşallah annelik duyguları oluşmaya başlıyor demek

Ben ilk hamileligimde mustela kullandim ama yinede cok catladim bikac kisi okadar para vercegine vazelin sursezdin hic catlamadik dediler ama normal vazelin petrolturevi diye okudum etkisi var mi gercekten

Ben ilk gebelik de vazelin çok kullandım şimdi evet petrol türevi duyunca
Ne bileyim farmasi helal diyorlar elimde vardı kullanıyorum.
Ama yapısal bir şey bol su içip nem ihtiyaç karsilamaliyiz
İlk gebelikde de iç basen ve alt karin çatladı tabi
Bunda +5fazla kilo ile başladım daha çok gerilecegim muhtemelen bakalım ne olacak

Hamileliğimin ilk aylarında görmüştüm bende rüyamda çok güzel bir bebekti çıplak ve dışarda bebek arabasındaydı . Emzirmem lazım seni diye diye uyanmıştım bilinç altı işte bir daha da görmedim . Bugün devlet hastanesinde kontrolümüz var kızlar bana şans dileyin

hayırlısı canım ferah tut icini, bu testler zaten net sonuç vermiyor. ben yaptırma konusunda bile kararsızım. kafam allak bullak şuan

Ben de henüz almadım ama bunlardan birini bitkisel içerikli ürünlerden alacağım

Eklentiler

• 22B687F2-3D08-4D09-B9C1-DD1FE773CE8B.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 31
  • DF22C4CC-157E-4C1C-B0D8-8231C7064CF5.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 34
  • CFFB61C3-0935-481C-8D24-15FF3E1553D8.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 26
  • 61A57979-9D92-4549-B158-18BB7E361937.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 21
  • 92F1BF6D-E9D1-4221-B1D7-934B9BDD0FD7.webp
    31 KB · Görüntüleme: 30
Ben kızıma bugaboo cameleon almıştım, temiz kullandım. Ama büyük olduğu için baston puset de almak zorunda kaldım. Bugaboo’yu tavsiye ederim. Bugaboo bee alırsanız baston puset almanıza da gerek kalmaz 4 yaşına kadar tepe tepe kullanırsınız.

Eklentiler

• 1A0C1CFA-79D3-4D1A-9E12-27FE58DEC235.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 70
Kabin boy bebek arabasi tam yatmiyor, 1 yasindan sonrasina daha uygun. Bizde gb pocket var asiri memnunuz, 2 senedir kullaniyoruz ama kucuk bebege olmaz.

Merhaba kızlar. Ben de kontrolden geldim doktor erkek dedi baş popo mesafesine göre crl 1 hafta geriden göründü onu taktım biraz kafaya önemli değil o dedi. Bpd ye bakmıştıbaş çevresine ona göre de 3 gün önde o önemli dedi hayırlısı artık.
Önce göstermedi cinsiyetini doktor git tatlı bişeyler ye yürü biraz gel dedi.
Supangle ve meyve su içtim gittim gördü pipiyi
İşte bu da kanıtı

Eklentiler

• IMG_20190924_122248.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 63
Hayir gayet iyi artisin. O kadar saati saati olmasına gerek yok

Ben de birazdan nifty test için laboratuvara gideceğim. Bir uykum var.. dinlenmek istiyorum ama olmuyor annem kayınvalidem biri olsa kesintisiz bir iki gün uyuyasım var

kızlar ofiste masa başı çalışanlara bir sorum olacak, ben bacak bacak üstüne atmadan oturamıyorum istemsizce bile atıyorum düzeltiyorum tekrar oyle olmuş bi bakıyorum... bi sakıncası var mıdır sizce
aynı durumdayım ben de.. atmadan oturamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…