Canım çok teşekkür ederimOy oyyy maşallah onaerkek olsak bizde Demir olcaktık teyzesi adıyla yaşasın inşAllah bahtı güzel olsun kuzucuğun
Yahu zaten surekli kaka olacak, hele o tulumlar var ya bazilarini sadece 2 hafta giyecek. Ben kizimdan kalan bazi seyleri vermistim simdi pismanim, yeniye yenisini alirim dedim simdi cok pahali geliyor gozume. Pasa pasa aliyorum ama kucuk olan bedenleri markasiz ucuz seyler alip daha buyukleri iyilerden almaya calisiyorum. Verecek kimse olsaydi alir kullanirdim umrumda olmaz. Bizde aile ici kiyafet degis tokusu cok olur, benim kuculenlerim yillarca kuzenime gitti.Kullanırım canım elbette ama işte aklıma bir kurt düştü sonradan keşke yeni yeni alsaydım dermiyim diyeAma illaki alıncak zaten bir ton şey :))
Çok güzel bir laf var bu konuyla ilgili. Çocuğu yediği helal giydiği haram derler :) İllaki yeni şeyler alınır ama kucuk zıbınlar kıyafetler zaten çok kısa süre kullanılıyor yeni duruyor hepsi. Ben sanırım hiçbir şey almayacağım. Ablasının kıyafetleri duruyorİlk bebişini bekleyenlere bir sorum var kızlar bebiş için kardeşinizin ya da görümcenizin çocuğunun küçüklerini kullanmayı düşünür müsünüz? Dün biz 1 poşet dolusu ayırdık renkleri olabilecek zıbın badi vs. Ama bi yandan da içimden sürekli yepyeni şeyler almak geçiyor
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz ellerimizi boş bırakmaz işallah sağlıkla kucağımıza alırızhep aynı saat verirsen daha iyi. 1,66 kat artması da yeterli ama genelde iki kat artması gerek deniliyor. seninki 2 katıda geçmiş.. artışların çok iyi bence.. artışlardan sonra esas korkular başlıyor.. yok kalbi atacak mı sağlıklı mı.. ikili taraması ne çıkacak.. üçlüsü ne çıkacak.. niffty ne çıkacak.. doğum nasıl olacak vs vs vs..
en en güzel noktadasın şu an
Gaz olayini bilmem de erkegi buyutmek, kiza nazaran daha zor, erkek bebekler daha nazli buyutulmek zorunda kaliniyor diyor bana da yakinlarim. Iki kizdan sonra, erkek doguranlar mesela. Ama korkacak ne var neden korktun tatlim ? Bebek bu, gazi da olacak, hasta da olacak, vs vs . Birden buyurler canini sikma.sen.Ya kızlar bugün okulda kızımı beklerken veliler erkek bebek zor olur gazlı olur diye korkuttu lar valla
Gerçekten erkekler öle mi oluyor?
Ne bileyim hepsi birden üstüme geldi şöyle böyleGaz olayini bilmem de erkegi buyutmek, kiza nazaran daha zor, erkek bebekler daha nazli buyutulmek zorunda kaliniyor diyor bana da yakinlarim. Iki kizdan sonra, erkek doguranlar mesela. Ama korkacak ne var neden korktun tatlim ? Bebek bu, gazi da olacak, hasta da olacak, vs vs . Birden buyurler canini sikma.sen.
Gazli olduklarini gorumcemin oglundan anladim cnm bir sure gaz sikayetiyle ugrasmislardiYa kızlar bugün okulda kızımı beklerken veliler erkek bebek zor olur gazlı olur diye korkuttu lar valla
Benim bobregimde yine buyume baslamis. Takipte olcazKizlar demistim ya bobrek icin gideyim mi diye gittim bugun 1 hafta sonraya usg verdiler bugunde idrar verdim ins guzel sonuclara
Belçikadayım ben, haftaya çıkar dediler bakalım. Güzel haberler alırız inşallahben de sabah verdim. hangi ilde nereye verdiniz?
Bana biri verse temiz olduktan sonra seve seve kullanirdim. Cunku kucukken cok kisa sure giyiliyor. Bazi kıyafetler 1 ay bile giyilmiyor. Kizimin hic giyilmeden kalan kiyafetleri oldu...İlk bebişini bekleyenlere bir sorum var kızlar bebiş için kardeşinizin ya da görümcenizin çocuğunun küçüklerini kullanmayı düşünür müsünüz? Dün biz 1 poşet dolusu ayırdık renkleri olabilecek zıbın badi vs. Ama bi yandan da içimden sürekli yepyeni şeyler almak geçiyor
Oyy masallah. Boyke duydukca merakim giderek artiyor ya :)Teyzeleeerrr kontrolden geldik161 gram bir delikanlıdan selam getirdim Ali Demir geliyor
Alakasi yok. Benim kizimda 26 aylik hala problemli gazda. Yapi meselesiYa kızlar bugün okulda kızımı beklerken veliler erkek bebek zor olur gazlı olur diye korkuttu lar valla
Teşekkür ederim inşallahHayırlı olsun kız bence sağlıkla kucağına al ❤
Ben ilk gebelik de vazelin çok kullandım şimdi evet petrol türevi duyunca
Ne bileyim farmasi helal diyorlar elimde vardı kullanıyorum.
Ama yapısal bir şey bol su içip nem ihtiyaç karsilamaliyiz
İlk gebelikde de iç basen ve alt karin çatladı tabi
Bunda +5fazla kilo ile başladım daha çok gerilecegim muhtemelen bakalım ne olacak
İşte bende her şey pahalı diye düşünüyorum bir yandan ama bir yandan da içimde sonra ukte kalırmı ki diyorum bilemedim valla :/
Sağlıkla gelsin kuzular, hep böyle güzel meraklarımız olsunOyy masallah. Boyke duydukca merakim giderek artiyor ya :)
Ablam da biraz ayırdığıni söyledi kullanırım şahsen.İlk bebişini bekleyenlere bir sorum var kızlar bebiş için kardeşinizin ya da görümcenizin çocuğunun küçüklerini kullanmayı düşünür müsünüz? Dün biz 1 poşet dolusu ayırdık renkleri olabilecek zıbın badi vs. Ama bi yandan da içimden sürekli yepyeni şeyler almak geçiyor
Kabin boy bebek arabasi tam yatmiyor, 1 yasindan sonrasina daha uygun. Bizde gb pocket var asiri memnunuz, 2 senedir kullaniyoruz ama kucuk bebege olmaz.
İlk bebişini bekleyenlere bir sorum var kızlar bebiş için kardeşinizin ya da görümcenizin çocuğunun küçüklerini kullanmayı düşünür müsünüz? Dün biz 1 poşet dolusu ayırdık renkleri olabilecek zıbın badi vs. Ama bi yandan da içimden sürekli yepyeni şeyler almak geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?