2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kullanırım canım elbette ama işte aklıma bir kurt düştü sonradan keşke yeni yeni alsaydım dermiyim diye Ama illaki alıncak zaten bir ton şey :))
Yahu zaten surekli kaka olacak, hele o tulumlar var ya bazilarini sadece 2 hafta giyecek. Ben kizimdan kalan bazi seyleri vermistim simdi pismanim, yeniye yenisini alirim dedim simdi cok pahali geliyor gozume. Pasa pasa aliyorum ama kucuk olan bedenleri markasiz ucuz seyler alip daha buyukleri iyilerden almaya calisiyorum. Verecek kimse olsaydi alir kullanirdim umrumda olmaz. Bizde aile ici kiyafet degis tokusu cok olur, benim kuculenlerim yillarca kuzenime gitti.

Ya kızlar bugün okulda kızımı beklerken veliler erkek bebek zor olur gazlı olur diye korkuttu lar valla
Gerçekten erkekler öle mi oluyor?

Çok güzel bir laf var bu konuyla ilgili. Çocuğu yediği helal giydiği haram derler :) İllaki yeni şeyler alınır ama kucuk zıbınlar kıyafetler zaten çok kısa süre kullanılıyor yeni duruyor hepsi. Ben sanırım hiçbir şey almayacağım. Ablasının kıyafetleri duruyor Hem düşününce çok tatlı geliyor aynı kıyafetleri ikisinin de giydiğini

Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz ellerimizi boş bırakmaz işallah sağlıkla kucağımıza alırız

Ya kızlar bugün okulda kızımı beklerken veliler erkek bebek zor olur gazlı olur diye korkuttu lar valla
Gerçekten erkekler öle mi oluyor?
Gaz olayini bilmem de erkegi buyutmek, kiza nazaran daha zor, erkek bebekler daha nazli buyutulmek zorunda kaliniyor diyor bana da yakinlarim. Iki kizdan sonra, erkek doguranlar mesela. Ama korkacak ne var neden korktun tatlim ? Bebek bu, gazi da olacak, hasta da olacak, vs vs . Birden buyurler canini sikma.sen.

Ne bileyim hepsi birden üstüme geldi şöyle böyle

Bana biri verse temiz olduktan sonra seve seve kullanirdim. Cunku kucukken cok kisa sure giyiliyor. Bazi kıyafetler 1 ay bile giyilmiyor. Kizimin hic giyilmeden kalan kiyafetleri oldu...

Bn kullanmamistim vazelin, krem kullanmistim ama bu kez yag icerikli urun bakmayi dusunuyorum bikac marka var aklimda oturuo incelemedim helalde ols iceriginin temiz oldugu anlamina gelmiyor malesef canim kimyasal icerikler cok fazla hamilelikte en masumunu bulmak zor
Cok icerim ben gunde 2litreden bile fazla ilk basta yoktu ama yapısal oldugunu dusunuyorum zira dogumdan cikinca oncesinden daha coktu

İşte bende her şey pahalı diye düşünüyorum bir yandan ama bir yandan da içimde sonra ukte kalırmı ki diyorum bilemedim valla :/

Canim karar senin ama bence cok almak istediklerini yinede kendin al kibarca soylersin bunlari kullanicam ama şunu cok begendim diye ,bi tanidigimiz cocuk arabasi setini vermek istemisti ilk bebegimde bende kabul etmemistim sonucta hevesleniyoruz kendi begendigimiz olsun istiyoruz giysileri en kotu ihtimal onlar geldiginde filan evde giydirrsin gorucekleri kaadr

Ablam da biraz ayırdığıni söyledi kullanırım şahsen.
Tabiki ilk çocuklarım yinede alırım istediğimi ama madem yegeniminkiler de yeni sayılır, kullanırım yani.

Kabin boy bebek arabasi tam yatmiyor, 1 yasindan sonrasina daha uygun. Bizde gb pocket var asiri memnunuz, 2 senedir kullaniyoruz ama kucuk bebege olmaz.

Kraft you model sanki yatıyor Du video da görmüştüm. Şuan zaten kızımdan kalan travel sistem de var araştırayım

İlk kızımda hep ablamin küçülenler ı kullanıyorum bi kot pantolon bile çok işimi görüyor her şey çok pahalı.
Ablam temiz kullandığın bildiğim için.
Ama atıyorum görümcem verse içim rahat etmez istemem zaten onun temiz olmadığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…