- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
Bn kullanmamistim vazelin, krem kullanmistim ama bu kez yag icerikli urun bakmayi dusunuyorum bikac marka var aklimda oturuo incelemedim helalde ols iceriginin temiz oldugu anlamina gelmiyor malesef canim kimyasal icerikler cok fazla hamilelikte en masumunu bulmak zor
Cok icerim ben gunde 2litreden bile fazla ilk basta yoktu ama yapısal oldugunu dusunuyorum zira dogumdan cikinca oncesinden daha coktu
Gecmis olsun canim. Ciddi risk olusturacak bi sey degildi ama sanirim demi ? Ilkinde de vardi dmistin ,? Tedavisi nasil acaba ?Benim bobregimde yine buyume baslamis. Takipte olcaz
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2020-nisan-anneleri.1130464/ buyrunKızlar merhaba 2020 Nisan anneleri grubu yok mu bulamadım bi fikriniz varmı
Teşekkür ederim canım
ZuhalAllah uardimcin olsun adin ne, hep aklimda olcaksin
Öyle yapıcam gibi canım bakalım sağlıkla gelsinlerde hepsiCanim karar senin ama bence cok almak istediklerini yinede kendin al kibarca soylersin bunlari kullanicam ama şunu cok begendim diye ,bi tanidigimiz cocuk arabasi setini vermek istemisti ilk bebegimde bende kabul etmemistim sonucta hevesleniyoruz kendi begendigimiz olsun istiyoruz giysileri en kotu ihtimal onlar geldiginde filan evde giydirrsin gorucekleri kaadr
3hafta oldu magzada 84kusurdu netten aldim indirimdeydiYakın zamanda mi aldınız bu fiyata ?
Ben kardesimin kucuklerini giydiricem tabiki begendigim seyleri alicam soyle dusunuyorum cabuk buyucekler ve bir cok seyi giydiremeyecegim bile OYUZDEN icime siniyor giydirmekİlk bebişini bekleyenlere bir sorum var kızlar bebiş için kardeşinizin ya da görümcenizin çocuğunun küçüklerini kullanmayı düşünür müsünüz? Dün biz 1 poşet dolusu ayırdık renkleri olabilecek zıbın badi vs. Ama bi yandan da içimden sürekli yepyeni şeyler almak geçiyor
fetal dna dan ogrenildi cinsiyetiKandan cinsiyet mi bakıldı
Oğlumun hiç gaz problemi olmamıştı. İnşallah bu oğluşta öyle olurYa kızlar bugün okulda kızımı beklerken veliler erkek bebek zor olur gazlı olur diye korkuttu lar valla
Gerçekten erkekler öle mi oluyor?
Teşekkür ederim cevabınız için. Netten araştırdım da bugün watsonsta 50 tl ye dusmus 2 tane sipariş verdim bende.3hafta oldu magzada 84kusurdu netten aldim indirimdeydi
Ben kullanırdım canım. Hoşuna giden şeyleri al yine içinde kalmasın. Zaten alınacak şeylerin sonu yok gibi :) Muhtemelen verilenlerde yeni gibidir bebekler çok kullanmadan büyüyorlarmış zaten.İlk bebişini bekleyenlere bir sorum var kızlar bebiş için kardeşinizin ya da görümcenizin çocuğunun küçüklerini kullanmayı düşünür müsünüz? Dün biz 1 poşet dolusu ayırdık renkleri olabilecek zıbın badi vs. Ama bi yandan da içimden sürekli yepyeni şeyler almak geçiyor
Kizima hamileyken 20li haftalarda vardi. Bunda daha erken basladi. Eger buyume devam edip ilerlerse benim icin sikinti olabilir. Stent gerekebilir. Acikcasi bugunku dr cok lakayıtti hic beğenmedim sonucu ozelde baska dra gostermeyi dusunuyorunGecmis olsun canim. Ciddi risk olusturacak bi sey degildi ama sanirim demi ? Ilkinde de vardi dmistin ,? Tedavisi nasil acaba ?
Merhaba canım.bebeğimin vücudunun etrafında ve ciğerinde su var maalesef. Bugün amniyosentez yapıldı, sonucunu bekliyoruz hayırlıyla.. doktora kalsa şimdiye bebek ölmüştü.. ama yaşıyor kuzum hala .. allahım inşallah düzelir diye dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden..mertugce35 merhaba. Bebegin nasil? ense kalinligi vardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?