2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Aynen yapısal bakalım yine de dikkat edelim hayırlısı

Öyle yapıcam gibi canım bakalım sağlıkla gelsinlerde hepsi

Ben kardesimin kucuklerini giydiricem tabiki begendigim seyleri alicam soyle dusunuyorum cabuk buyucekler ve bir cok seyi giydiremeyecegim bile OYUZDEN icime siniyor giydirmek

Ben kullanırdım canım. Hoşuna giden şeyleri al yine içinde kalmasın. Zaten alınacak şeylerin sonu yok gibi :) Muhtemelen verilenlerde yeni gibidir bebekler çok kullanmadan büyüyorlarmış zaten.

Benim de eşim geçenlerde eltime bebek arabasını soruyordu. Eve gidince bir kızdım. 8 sene öncenin bebek arabasına mi yatıracağım çocuğu diye. Kılığı kıyafeti çok takmam ama öyle mıh yılın katırı şey de giydiremem çocuğuma kimse kusura bakmasın. Hadi benim daha önceden çocuğum var zaten eşimin ilk çocuğu o ozenecegine ben özeniyorum. Gecen gün komşumuz puset r bakma abla benimki duruyor dedi ki çocuğu 1.5 yasında onu alırım da eltimin bebek arabasını hayatta almam

Gecmis olsun canim. Ciddi risk olusturacak bi sey degildi ama sanirim demi ? Ilkinde de vardi dmistin ,? Tedavisi nasil acaba ?
Kizima hamileyken 20li haftalarda vardi. Bunda daha erken basladi. Eger buyume devam edip ilerlerse benim icin sikinti olabilir. Stent gerekebilir. Acikcasi bugunku dr cok lakayıtti hic beğenmedim sonucu ozelde baska dra gostermeyi dusunuyorun

Kızlar selam. geçen haftalarda bende iltihap çıkmıştı,yazmışımdır kesin size de. Dün tahlili tekrarladım ilaç içtim bakalım yaramışmı diye. Bu sefer de kum döküyormuşum Varmı yaşayan

mertugce35 merhaba. Bebegin nasil? ense kalinligi vardi.
Merhaba canım.bebeğimin vücudunun etrafında ve ciğerinde su var maalesef. Bugün amniyosentez yapıldı, sonucunu bekliyoruz hayırlıyla.. doktora kalsa şimdiye bebek ölmüştü.. ama yaşıyor kuzum hala .. allahım inşallah düzelir diye dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…