Baska belirtin yokmu. Ben cok agrili döktüm gecen ayKızlar selam. geçen haftalarda bende iltihap çıkmıştı,yazmışımdır kesin size de. Dün tahlili tekrarladım ilaç içtim bakalım yaramışmı diye. Bu sefer de kum döküyormuşumVarmı yaşayan
Rabbim şifa versin inşallah duzelecek. Allah yardimcin olsunMerhaba canım.bebeğimin vücudunun etrafında ve ciğerinde su var maalesef. Bugün amniyosentez yapıldı, sonucunu bekliyoruz hayırlıyla.. doktora kalsa şimdiye bebek ölmüştü.. ama yaşıyor kuzum hala .. allahım inşallah düzelir diye dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden..
Tersine çıkmışBende hep erkek bebek gördüm ama bnmde kız
insallah guzel haberler alirsin.. mevlam o kucucuk melegin yuzune baksin... safi ismiyle de sifasini versin...Merhaba canım.bebeğimin vücudunun etrafında ve ciğerinde su var maalesef. Bugün amniyosentez yapıldı, sonucunu bekliyoruz hayırlıyla.. doktora kalsa şimdiye bebek ölmüştü.. ama yaşıyor kuzum hala .. allahım inşallah düzelir diye dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden..
Canım söyleme öyle, eşin de üzülmesin. Eltine kibarca teşekkür ederek, sonra alalım şimdilik zaten evde yer yok, bi temizlik düzen yapayım filan de eğer istemezsen. Zaten bu tarzda yapılan yardım teklifleri samimi oluyor çoğunlukla. Boşuna fazla masraf yapmayın istiyorlardır. ☺Benim de eşim geçenlerde eltime bebek arabasını soruyordu. Eve gidince bir kızdım. 8 sene öncenin bebek arabasına mi yatıracağım çocuğu diye. Kılığı kıyafeti çok takmam ama öyle mıh yılın katırı şey de giydiremem çocuğuma kimse kusura bakmasın. Hadi benim daha önceden çocuğum var zaten eşimin ilk çocuğu o ozenecegine ben özeniyorum. Gecen gün komşumuz puset r bakma abla benimki duruyor dedi ki çocuğu 1.5 yasında onu alırım da eltimin bebek arabasını hayatta almam
Misal ben ogrenmedimkızlar dün bizde 2li testimizi yaptırdık. 10 gün sonra kan sonuclarımızı alacağız. Bebeğim 13 haftalık cıktı. doktorumuz cinsiyet tahmini yapmadı kızla erkek bu haftalarda birbirine çok benziyor dedi.
sizler cinsiyet öğrendiniz ya bende merak ettim
Eki Görüntüle 2539023
Rabbim şifa versin canımMerhaba canım.bebeğimin vücudunun etrafında ve ciğerinde su var maalesef. Bugün amniyosentez yapıldı, sonucunu bekliyoruz hayırlıyla.. doktora kalsa şimdiye bebek ölmüştü.. ama yaşıyor kuzum hala .. allahım inşallah düzelir diye dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden..
Birkac kisi onceki sayfalarda resim atti.Kizlae bebek arabasi baktnizmi yada tavsiye edebilecegniz bir model varmi
İnsallah sonuc iyi gelir canim. Rabbim sana saglikla bagislasin yavrunuMerhaba canım.bebeğimin vücudunun etrafında ve ciğerinde su var maalesef. Bugün amniyosentez yapıldı, sonucunu bekliyoruz hayırlıyla.. doktora kalsa şimdiye bebek ölmüştü.. ama yaşıyor kuzum hala .. allahım inşallah düzelir diye dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden..
Hadi yaa cok gecmis olsun canim iyiki gittin sendeBenim bobregimde yine buyume baslamis. Takipte olcaz
Merhaba canım.bebeğimin vücudunun etrafında ve ciğerinde su var maalesef. Bugün amniyosentez yapıldı, sonucunu bekliyoruz hayırlıyla.. doktora kalsa şimdiye bebek ölmüştü.. ama yaşıyor kuzum hala .. allahım inşallah düzelir diye dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden..
Canım kullanırsın tabi ne olacak ☺ Hem bebis bu kusması , kakası derken sık sık kıyafet değiştirmek gerekebilir. Gezmeye çıkarken veya misafiriniz olacağı zaman yenilerden de giydirirsin.İlk bebişini bekleyenlere bir sorum var kızlar bebiş için kardeşinizin ya da görümcenizin çocuğunun küçüklerini kullanmayı düşünür müsünüz? Dün biz 1 poşet dolusu ayırdık renkleri olabilecek zıbın badi vs. Ama bi yandan da içimden sürekli yepyeni şeyler almak geçiyor
Kuzum zaten eltim teklif bile etmedi eşim sordu direk. Sanırım Bodrum’da görmüş abisiyle bisiler yaparken aklında kalmış. Eltim teklif dahi etmedi kisaca. Ben de onun yanında yorum yapmadım. Ay kv cildiriyor bebek icin. Oğlumun kucağını boş koyma dedi çocuk da yaptık. E artık bir araba da hediye ediversin.Canım söyleme öyle, eşin de üzülmesin. Eltine kibarca teşekkür ederek, sonra alalım şimdilik zaten evde yer yok, bi temizlik düzen yapayım filan de eğer istemezsen. Zaten bu tarzda yapılan yardım teklifleri samimi oluyor çoğunlukla. Boşuna fazla masraf yapmayın istiyorlardır. ☺
Bence de doğum hediyesi muhabbeti dönüyo sürekli, e bi araba da alıversinler vallaKuzum zaten eltim teklif bile etmedi eşim sordu direk. Sanırım Bodrum’da görmüş abisiyle bisiler yaparken aklında kalmış. Eltim teklif dahi etmedi kisaca. Ben de onun yanında yorum yapmadım. Ay kv cildiriyor bebek icin. Oğlumun kucağını boş koyma dedi çocuk da yaptık. E artık bir araba da hediye ediversin.
Bende sirf bunu yazmak icin girdim simdi. Sabah gidiklama gibi pitpit biseyler hissetmistim bebegin tam oldugu yerde degildir ya daha erken dedik cok uzun surdi baya garip oldum ama onemsemedim imaknsiz diyolar dedim aksam.yemegi yedim.ustune tatli yemistim yarim saat sonra otururken ayni sey bidaha oldu 15+5 erken ama bu gercek olmaliOtururken hissettim balon patlamasinin cok hafifi pıt pıt yaptı. Ama bugun hissedemedim daha bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?