2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Rabbim şifa versin inşallah duzelecek. Allah yardimcin olsun

insallah guzel haberler alirsin.. mevlam o kucucuk melegin yuzune baksin... safi ismiyle de sifasini versin...

kızlar dün bizde 2li testimizi yaptırdık. 10 gün sonra kan sonuclarımızı alacağız. Bebeğim 13 haftalık cıktı. doktorumuz cinsiyet tahmini yapmadı kızla erkek bu haftalarda birbirine çok benziyor dedi.
sizler cinsiyet öğrendiniz ya bende merak ettim

Son düzenleme:
Canım söyleme öyle, eşin de üzülmesin. Eltine kibarca teşekkür ederek, sonra alalım şimdilik zaten evde yer yok, bi temizlik düzen yapayım filan de eğer istemezsen. Zaten bu tarzda yapılan yardım teklifleri samimi oluyor çoğunlukla. Boşuna fazla masraf yapmayın istiyorlardır. ☺

Kizlae bebek arabasi baktnizmi yada tavsiye edebilecegniz bir model varmi

Misal ben ogrenmedim bugun 16+0 di :)))
Masallah sübhanallah

Rabbim şifa versin canım İnşallah çabucak iyileşir ve buradan güzel haberler verirsin bize

Kizlae bebek arabasi baktnizmi yada tavsiye edebilecegniz bir model varmi
Birkac kisi onceki sayfalarda resim atti.
Ben lorelli almistim.. ama hic memnun kalmadim. Suan yeni alamadigim icin onu tamirleyip kullanmaya calisicam. Tabi iki bebekle zor ihtimal benim kurtaricim kanguru olur. Dua ediyorum bebiş kanguruda dursun :)

İnsallah sonuc iyi gelir canim. Rabbim sana saglikla bagislasin yavrunu

Insallah icinizi ferahlatcak guzel haberler alirsiniz tez zamanda

Canım kullanırsın tabi ne olacak ☺ Hem bebis bu kusması , kakası derken sık sık kıyafet değiştirmek gerekebilir. Gezmeye çıkarken veya misafiriniz olacağı zaman yenilerden de giydirirsin.

Kuzum zaten eltim teklif bile etmedi eşim sordu direk. Sanırım Bodrum’da görmüş abisiyle bisiler yaparken aklında kalmış. Eltim teklif dahi etmedi kisaca. Ben de onun yanında yorum yapmadım. Ay kv cildiriyor bebek icin. Oğlumun kucağını boş koyma dedi çocuk da yaptık. E artık bir araba da hediye ediversin.

Bence de doğum hediyesi muhabbeti dönüyo sürekli, e bi araba da alıversinler valla

Otururken hissettim balon patlamasinin cok hafifi pıt pıt yaptı. Ama bugun hissedemedim daha bakalim
Bende sirf bunu yazmak icin girdim simdi. Sabah gidiklama gibi pitpit biseyler hissetmistim bebegin tam oldugu yerde degildir ya daha erken dedik cok uzun surdi baya garip oldum ama onemsemedim imaknsiz diyolar dedim aksam.yemegi yedim.ustune tatli yemistim yarim saat sonra otururken ayni sey bidaha oldu 15+5 erken ama bu gercek olmali

valla benim bebegimin tup bebek olmasina, gec gelen ozlenen aranan bir bebek olmasina ragmen ayiptir soylemesi herseyi alabilecek durumumuzun olmasina ragmen bende verilenleri alip kullanmaktan yanayim... heleki ilk ayda giydirilecekler.. 1 haftada beden degisiyor cunku yazik gunah verilen onca paraya... ona verecegim parayi ufak ufak da olsa bebegimizin niyetine sadaka vermekten yana...
fakat gecenlerde esimin cok yakin bir arkadasi durduk yere sizin bebek cok sansli olacak dedi bizde aa niyeymis hayirdir dedik benim oglanin kiyafetleri var dunya paralara almistim hepsi marka veririz giydirirsiniz dedi... esimde benim cocugum sizin kullanilmislarinizami kaldi dedi sakayla... uslubundan dolayi cok ayip etti... kirmamak adina alir giydirir resimde atardim ona ama oyle bir uslup olmaz ... marka giyen cocuk buyur de pazardan giydirilen buyumez mi? valla benim icin hic dert degil.. ciplak kalmasin yeter :) oda usumesin totosu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…