- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Benim eltimde veririm diyor ama geri almak sartiyla kendi kizi giydi kuzeninin kizi oldu oda giydirdi geri aldi tabi. 3. El olarak veririm diyo . istemedim yani ama benim kuzenim vercek bana bir iki kere giydirdigi seyleri daha saglam ve geri alma gibi bisey soz konusu bile degil. Simdi eltimin malida cok kiymetlidir asla istemiyorum almamda giydirmemde kendi kuzenide giydirdi onlari sonucta . Ben kendim herseyini alicam zaten kuzenimde oyle saglam kaliteli olanlaei ayirdi bebegi daha kucuk zaten hersey yeni giydiremedikleri bile var iclerinde mevsim yuzunden yanlis aldiklari olmus hesaplayamamislar giydirilir giydirilmez diye . Bakalim zamani gelip getiricem falan dediginde reddetcem eltimi. Ben birine bisey versemgeri istemem kesinlikle. Imkanimda var alabilirim ama iste kirmaktanda korkuyorm ayrimcilik gibi kuzenimden alip ondan almamakCanim karar senin ama bence cok almak istediklerini yinede kendin al kibarca soylersin bunlari kullanicam ama şunu cok begendim diye ,bi tanidigimiz cocuk arabasi setini vermek istemisti ilk bebegimde bende kabul etmemistim sonucta hevesleniyoruz kendi begendigimiz olsun istiyoruz giysileri en kotu ihtimal onlar geldiginde filan evde giydirrsin gorucekleri kaadr
Erken onlem almak her zaman icin iyidirHadi yaa cok gecmis olsun canim iyiki gittin sende
Cok ayip etmis. Benim kizim markada giydi pazar malıda. Hâla da oyle. Cok sukur bisey olmuyor. Hele bizler pazardan alinanlarla buyudukvalla benim bebegimin tup bebek olmasina, gec gelen ozlenen aranan bir bebek olmasina ragmen ayiptir soylemesi herseyi alabilecek durumumuzun olmasina ragmen bende verilenleri alip kullanmaktan yanayim... heleki ilk ayda giydirilecekler.. 1 haftada beden degisiyor cunku yazik gunah verilen onca paraya... ona verecegim parayi ufak ufak da olsa bebegimizin niyetine sadaka vermekten yana...
fakat gecenlerde esimin cok yakin bir arkadasi durduk yere sizin bebek cok sansli olacak dedi bizde aa niyeymis hayirdir dedik benim oglanin kiyafetleri var dunya paralara almistim hepsi marka veririz giydirirsiniz dedi... esimde benim cocugum sizin kullanilmislarinizami kaldi dedi sakayla... uslubundan dolayi cok ayip etti... kirmamak adina alir giydirir resimde atardim ona ama oyle bir uslup olmaz ... marka giyen cocuk buyur de pazardan giydirilen buyumez mi? valla benim icin hic dert degil.. ciplak kalmasin yeter :) oda usumesin totosu diye
Benimde tup bebek elhamdulillah herseyini kendim alma imkanim var ama bizde bu sekilde buyuduk kuzenlerimzle. Gocunmam yani giydiririm kisa sure giycekler zaten . kuzeniminde bebegi var o ayiriyor simdiden bana :) bizde oyleydik cocuklarimizda oyle buyucek heralde :) Sadece eltim konusu sknti biraz ya o verdigi seyi geri alir kuzenine verdi giydirdi kuzenide geri aldi smdi sanada veririm ama geri alirim diyo. Yani gerek yok diyemedim 3. El kuzeni giydirmis bide geri vercem cok kiymetli parcalari cok sacma geliyor bana yani giydirmem hic kirmadan soylicem artik zamani Gelince istemedigimivalla benim bebegimin tup bebek olmasina, gec gelen ozlenen aranan bir bebek olmasina ragmen ayiptir soylemesi herseyi alabilecek durumumuzun olmasina ragmen bende verilenleri alip kullanmaktan yanayim... heleki ilk ayda giydirilecekler.. 1 haftada beden degisiyor cunku yazik gunah verilen onca paraya... ona verecegim parayi ufak ufak da olsa bebegimizin niyetine sadaka vermekten yana...
fakat gecenlerde esimin cok yakin bir arkadasi durduk yere sizin bebek cok sansli olacak dedi bizde aa niyeymis hayirdir dedik benim oglanin kiyafetleri var dunya paralara almistim hepsi marka veririz giydirirsiniz dedi... esimde benim cocugum sizin kullanilmislarinizami kaldi dedi sakayla... uslubundan dolayi cok ayip etti... kirmamak adina alir giydirir resimde atardim ona ama oyle bir uslup olmaz ... marka giyen cocuk buyur de pazardan giydirilen buyumez mi? valla benim icin hic dert degil.. ciplak kalmasin yeter :) oda usumesin totosu diye
Benim eltimde veririm diyor ama geri almak sartiyla kendi kizi giydi kuzeninin kizi oldu oda giydirdi geri aldi tabi. 3. El olarak veririm diyo . istemedim yani ama benim kuzenim vercek bana bir iki kere giydirdigi seyleri daha saglam ve geri alma gibi bisey soz konusu bile degil. Simdi eltimin malida cok kiymetlidir asla istemiyorum almamda giydirmemde kendi kuzenide giydirdi onlari sonucta . Ben kendim herseyini alicam zaten kuzenimde oyle saglam kaliteli olanlaei ayirdi bebegi daha kucuk zaten hersey yeni giydiremedikleri bile var iclerinde mevsim yuzunden yanlis aldiklari olmus hesaplayamamislar giydirilir giydirilmez diye . Bakalim zamani gelip getiricem falan dediginde reddetcem eltimi. Ben birine bisey versemgeri istemem kesinlikle. Imkanimda var alabilirim ama iste kirmaktanda korkuyorm ayrimcilik gibi kuzenimden alip ondan almamak
evet geri verilecekleri bende alamam... emanet mal oluyor... emanet in cani agzinda olur derler... rahat rahat kullanamaz bile insan icine sinmez...Benimde tup bebek elhamdulillah herseyini kendim alma imkanim var ama bizde bu sekilde buyuduk kuzenlerimzle. Gocunmam yani giydiririm kisa sure giycekler zaten . kuzeniminde bebegi var o ayiriyor simdiden bana :) bizde oyleydik cocuklarimizda oyle buyucek heralde :) Sadece eltim konusu sknti biraz ya o verdigi seyi geri alir kuzenine verdi giydirdi kuzenide geri aldi smdi sanada veririm ama geri alirim diyo. Yani gerek yok diyemedim 3. El kuzeni giydirmis bide geri vercem cok kiymetli parcalari cok sacma geliyor bana yani giydirmem hic kirmadan soylicem artik zamani Gelince istemedigimi
Bide su var ki diger eltim bir banyo kuveti alma bosa masraf ben veririm dedi diye ilk cocugum diyip istemedi . Simdi gelip bana 3. El kiyafetleri verip geri alirim demesi cok sacma giydirmek istemem bile 3. El olmasada geri alincaksa verilmemesi daha dogru olur benim gozum gormez. Gogus pompasi aldim simdiden kuzenime gonderdim dogumuma kadar kullan dedim erken aldigim icin . benjm gozum gormez hic kullanmadigim biseyi bile :) bakalim kibarca reddetmeyi dusunuyorumGeri isterse alma tabi. Bazi lekeler cikmiyor, yirtilabilir,yipranabilir. Hani bebek arabasi besik vs geri istenir belkide kiyafette neden geri istenirki. Hem 3. El icin baya yipranmistir onlar. Alsan bile birer kere giydir ayir sonra geri ver
Sol böbreğim ağrıyor. Bide bugün baya baya sol kasığıma kramp tarzı ağrılar giriyor. Şuan bile otururken birden zıplıyorum yerimden..İlaç falan verdimi sanaBaska belirtin yokmu. Ben cok agrili döktüm gecen ay
Kesinlikle oyle emanet yani birde mali kiymetli bir insan giydirdinmi diye sorsr gormek ister bir ortamda aa benm verdigim der falan istemiyorum yani kisaca zamani gelince kibarca reddetmeyi dusunuyorum havali gozukmem umarim ama kendide bir banyo kuvetini bile kabul etmemisti benide anlamalievet geri verilecekleri bende alamam... emanet mal oluyor... emanet in cani agzinda olur derler... rahat rahat kullanamaz bile insan icine sinmez...
Tabi ilaçsız olmaz. Urolojiye de git mutlaka. Ben bugun usg cektirdim bobregimde buyume varmisSol böbreğim ağrıyor. Bide bugün baya baya sol kasığıma kramp tarzı ağrılar giriyor. Şuan bile otururken birden zıplıyorum yerimden..İlaç falan verdimi sana
Üzmeyin kendinizi, kabul etmeyin. Biz yeni alırız diyin. Ne gerek var, bir de geri alacakmış. E-bebekte o kadar güzel bebek kıyafetleri var ki, 3-5 parça alsanız yeter bile. Hediye de gelir.Kesinlikle oyle emanet yani birde mali kiymetli bir insan giydirdinmi diye sorsr gormek ister bir ortamda aa benm verdigim der falan istemiyorum yani kisaca zamani gelince kibarca reddetmeyi dusunuyorum havali gozukmem umarim ama kendide bir banyo kuvetini bile kabul etmemisti benide anlamali
Hayırlı olsun canım. Birkaç arkadaş daha var hepinizi biriktirip ekleyeceğim hafta sonundan önce. Evde bilgisayar sadece bu iş için açılıyorcanım, benim yaşım 22,başladığım kilo 42,şehir Gaziantep, 2.çocuk ve cinsiyet kız
Canım maddi durumum iyi olmasına rağmen ben de çocuklarımı yeğenlerimin kıyafetleriyle büyüttüm tabi ki yeni de alırsın ama bebek kıyafetleri çok giyilmiyor zaten ve cok ihtiyaç oluyor evde bildirebilirsin ben öyle yapıyordumİlk bebişini bekleyenlere bir sorum var kızlar bebiş için kardeşinizin ya da görümcenizin çocuğunun küçüklerini kullanmayı düşünür müsünüz? Dün biz 1 poşet dolusu ayırdık renkleri olabilecek zıbın badi vs. Ama bi yandan da içimden sürekli yepyeni şeyler almak geçiyor
Benim eltimde veririm diyor ama geri almak sartiyla kendi kizi giydi kuzeninin kizi oldu oda giydirdi geri aldi tabi. 3. El olarak veririm diyo . istemedim yani ama benim kuzenim vercek bana bir iki kere giydirdigi seyleri daha saglam ve geri alma gibi bisey soz konusu bile degil. Simdi eltimin malida cok kiymetlidir asla istemiyorum almamda giydirmemde kendi kuzenide giydirdi onlari sonucta . Ben kendim herseyini alicam zaten kuzenimde oyle saglam kaliteli olanlaei ayirdi bebegi daha kucuk zaten hersey yeni giydiremedikleri bile var iclerinde mevsim yuzunden yanlis aldiklari olmus hesaplayamamislar giydirilir giydirilmez diye . Bakalim zamani gelip getiricem falan dediginde reddetcem eltimi. Ben birine bisey versemgeri istemem kesinlikle. Imkanimda var alabilirim ama iste kirmaktanda korkuyorm ayrimcilik gibi kuzenimden alip ondan almamak
Hayırlı olsun canım. Birkaç arkadaş daha var hepinizi biriktirip ekleyeceğim hafta sonundan önce. Evde bilgisayar sadece bu iş için açılıyor ☺
İyi düşün iyi olsun.Ya kızlar bugün okulda kızımı beklerken veliler erkek bebek zor olur gazlı olur diye korkuttu lar valla
Gerçekten erkekler öle mi oluyor?
Hayırlı olsun canım. Birkaç arkadaş daha var hepinizi biriktirip ekleyeceğim hafta sonundan önce. Evde bilgisayar sadece bu iş için açılıyor ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?