2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim eltimde veririm diyor ama geri almak sartiyla kendi kizi giydi kuzeninin kizi oldu oda giydirdi geri aldi tabi. 3. El olarak veririm diyo . istemedim yani ama benim kuzenim vercek bana bir iki kere giydirdigi seyleri daha saglam ve geri alma gibi bisey soz konusu bile degil. Simdi eltimin malida cok kiymetlidir asla istemiyorum almamda giydirmemde kendi kuzenide giydirdi onlari sonucta . Ben kendim herseyini alicam zaten kuzenimde oyle saglam kaliteli olanlaei ayirdi bebegi daha kucuk zaten hersey yeni giydiremedikleri bile var iclerinde mevsim yuzunden yanlis aldiklari olmus hesaplayamamislar giydirilir giydirilmez diye . Bakalim zamani gelip getiricem falan dediginde reddetcem eltimi. Ben birine bisey versemgeri istemem kesinlikle. Imkanimda var alabilirim ama iste kirmaktanda korkuyorm ayrimcilik gibi kuzenimden alip ondan almamak

Cok ayip etmis. Benim kizim markada giydi pazar malıda. Hâla da oyle. Cok sukur bisey olmuyor. Hele bizler pazardan alinanlarla buyuduk

Benimde tup bebek elhamdulillah herseyini kendim alma imkanim var ama bizde bu sekilde buyuduk kuzenlerimzle. Gocunmam yani giydiririm kisa sure giycekler zaten . kuzeniminde bebegi var o ayiriyor simdiden bana :) bizde oyleydik cocuklarimizda oyle buyucek heralde :) Sadece eltim konusu sknti biraz ya o verdigi seyi geri alir kuzenine verdi giydirdi kuzenide geri aldi smdi sanada veririm ama geri alirim diyo. Yani gerek yok diyemedim 3. El kuzeni giydirmis bide geri vercem cok kiymetli parcalari cok sacma geliyor bana yani giydirmem hic kirmadan soylicem artik zamani Gelince istemedigimi

Geri isterse alma tabi. Bazi lekeler cikmiyor, yirtilabilir,yipranabilir. Hani bebek arabasi besik vs geri istenir belkide kiyafette neden geri istenirki. Hem 3. El icin baya yipranmistir onlar. Alsan bile birer kere giydir ayir sonra geri ver

evet geri verilecekleri bende alamam... emanet mal oluyor... emanet in cani agzinda olur derler... rahat rahat kullanamaz bile insan icine sinmez...

Aurıca birçok çatlak kreminde kötü maddeler var ben arkadaşım eczacı ona hazırlattım göbeğim için bacak ve diğer yerlerede aktardan çatlak bakım yağı aldım

Geri isterse alma tabi. Bazi lekeler cikmiyor, yirtilabilir,yipranabilir. Hani bebek arabasi besik vs geri istenir belkide kiyafette neden geri istenirki. Hem 3. El icin baya yipranmistir onlar. Alsan bile birer kere giydir ayir sonra geri ver
Bide su var ki diger eltim bir banyo kuveti alma bosa masraf ben veririm dedi diye ilk cocugum diyip istemedi . Simdi gelip bana 3. El kiyafetleri verip geri alirim demesi cok sacma giydirmek istemem bile 3. El olmasada geri alincaksa verilmemesi daha dogru olur benim gozum gormez. Gogus pompasi aldim simdiden kuzenime gonderdim dogumuma kadar kullan dedim erken aldigim icin . benjm gozum gormez hic kullanmadigim biseyi bile :) bakalim kibarca reddetmeyi dusunuyorum

evet geri verilecekleri bende alamam... emanet mal oluyor... emanet in cani agzinda olur derler... rahat rahat kullanamaz bile insan icine sinmez...
Kesinlikle oyle emanet yani birde mali kiymetli bir insan giydirdinmi diye sorsr gormek ister bir ortamda aa benm verdigim der falan istemiyorum yani kisaca zamani gelince kibarca reddetmeyi dusunuyorum havali gozukmem umarim ama kendide bir banyo kuvetini bile kabul etmemisti benide anlamali

Üzmeyin kendinizi, kabul etmeyin. Biz yeni alırız diyin. Ne gerek var, bir de geri alacakmış. E-bebekte o kadar güzel bebek kıyafetleri var ki, 3-5 parça alsanız yeter bile. Hediye de gelir.
Ben oğlumun kıyafetlerini saklıyorum onları kullanacağım, biraz da yeni alırım.

Canım maddi durumum iyi olmasına rağmen ben de çocuklarımı yeğenlerimin kıyafetleriyle büyüttüm tabi ki yeni de alırsın ama bebek kıyafetleri çok giyilmiyor zaten ve cok ihtiyaç oluyor evde bildirebilirsin ben öyle yapıyordum

Iyide eltininki daha tuafmis ama canim sonucta o direkt sana vermiyorki baska biri daha giymis ,ustelik geride alicakmis yurutec mama sandalyesi filan anlarimda giysiden bi leke bile cikmaya bilir bunu bilemezki belki o da kuzenine verdi bana vermedi demesinler diye teklif etmistir guzelce soylesen alinmaz belki cok mu yakinsiniz ? Yani surekli gelip gormuycekse hic almamak daha iyi gibi geldi .benim etrafımda oyle teklif edicek kimse yok olsa cok yakin tanidigimsa anca kabul ederdim ama kisinin samimeyetine inanarak abca abisinin kucukleri olucak minige onlarda gercekten ilk aykiler sapasaglam cok cabuk boy atmisti

Ya kızlar bugün okulda kızımı beklerken veliler erkek bebek zor olur gazlı olur diye korkuttu lar valla
Gerçekten erkekler öle mi oluyor?
İyi düşün iyi olsun.
Şimdiden korkutmayalım kendimizi.
Hem gazlı bebek de öldürmüyor yani, ayaktayız yaşıyoruz hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…