2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Alablirm kendim cok sukur kirmadan soylicem zamani gelnce :)

Aaaa şimdi gördüm dikkat etmemişim. Geçmiş olsun çok. Bende kum döküyormuşum. Ne tedavi uyguluyorlar hastanede?
Düşürdüm canim taşı çok sükür buscopan metpamid bol bol. Metpamid alerjim varmis bide kasilma nobeti gecirdim ama atlattim cok sukur. Bi sure kalsiyumu ve yesilligi azaltmami istedi doktor

Mide bulantilari geçmeyen bir ben miyim diye düşünüyorum :/ genelde sabahları istifra ederdim geceleri de bazen çıkarmaya başladım. Gün boyu mide bulantısı arada baş ağrısı oluyor . (

Mide bulantilari geçmeyen bir ben miyim diye düşünüyorum :/ genelde sabahları istifra ederdim geceleri de bazen çıkarmaya başladım. Gün boyu mide bulantısı arada baş ağrısı oluyor . (
Valla ben de hala o balayı dönemine gelebilmiş değilim. Geçen gün yine kahvaltıyı aynen çıkarttım, öğürmelerim, tiksinmelerim devam ediyor. Bir de başım daha fazla ağrıyor, hemen elim ayağım kesiliveriyor. Doktora dedim ben hala kusuyorum diye artık kusmaman lazım enfeksiyon olabilir dedi ama 9 ay boyunca kusan da biliyorum yani bizimki normal

Anlattıklarını birebir hepsini yaşıyorum bende halsizlik de cabası. Perşembe doktora gideceğim bende bakalim o ne diyecek. Cinsiyet daha öğrenemedik daha

Yok canim daha kuzeni hamile degilken soylemisti bana seninde birgun kizin olursa veririm ama.geri alirim diye oan bisey demedim fol yok yumrta yok diye.gecen gun tekrar soyledi

Çok haklısın canım ben de çok severim paylaşmayı. Ne güzel birşey aslında.. Ama eltin bence ayıp etmiş. Geri alırım demesi hoş değil çünkü bebeği giydirirken aman kirlenmesin kıyafetler diye sürekli stres yapacak halin yok ya. Kibarca reddet canım.

Merhabalar,
Çok giremeyenlerdenim ben de. Cinsiyet öğrenmeyen bir avuç gebe kalmışız Bu pazar randevum var, ultrason teknisyeni ordaysa ben de baktırayım artık diyorum :)
Önceki gebeliğimde Palmer's Kakao yağlı krem kullanmıştım, bir de yine palmer's çatlaklar için losyon. Hiç çatlamadım. Şimdi de aynılarına başladım o yüzden.
2017 mart annesiyim aynı zamanda. Kızımın çoğu eşyasını saklamıştık o yüzden pek alışverişim olmayacak gibi:) İlk birkaç ay uzun kollu ve kısa kollu çıtçıtlılar ve ayaklı zıbınlar çok işimi gördü. Sonra boyu sürekli uzadığı için ayaksız zıbınlarla daha rahat ettim. Ben de doğar doğmaz ikinci el giydirdim, arada canımın çektiğini satın da aldım ama nasıl olsa hızlı büyüdüklerinden sonrasında bol bol yeni şeyler aldık. Yani aklınızda kalmasın hevesleniyorum yeni şeyler alasım var diye düşünmeyin, bool bol gidericeksiniz o hevesi :))
İkinci gebeliğim olduğu için sanırım 10. haftadan beri ara ara hissediyorum bebişi. 1-2 gündür şiddeti arttı ama hala daha ilerde hissedeceklerimizin onda biri değil tabi :)
Bir arkadaş bebek arabası için kolu öne arkaya çevrilenleri tavsiye etmiş, katılıyorum. Bebeğin kilosu arttıkça koltuğu kaldırıp çevirmek zorlaşacak. Biz bilmeden tesadüfen kolu çevrilenlerden aldık ama çok memnun kaldık. Kızım 30 aylık, hala daha güneş ve rüzgarın yönüne göre yolda giderken yön değiştiriyoruz kolayca.
Bende de kasık ağrıları başladı, geçen gece uykumdan uyandım 10 sn hareket edemedim, uygulamada 2. trimester için normal yazıyor, rahim büyüdüğü için bağları uzuyormuş, hareket ederken kasılıyormuş onlar da.
Bu arada ilk gebelikte ilk 4 ay hiç kilo almamıştım, toplamda 11le bitirmiştim. Şimdiiden 5 kilo adım, doktorum normal 2. gebelikte böyle olması dedi, ama hala 12 kilo al toplamda dikkat et dedi, nasıl olcaksa Haftada yarım kilo almam lazımmış

Az girince konular birikti, çok konuştum

Kolaylıklar herkese, balayılarınız başlasın tez zamanda

Bende amcalarina dedim arabayi biriniz pusetleri biriniz alicaksiniz diye malum 3cuz oldugu icin destek sart herkese yaptim yillarca Ben 12yilsonra yegenleri gelio yapsin herkes ama dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…