Benimde bilgilerde eksik var yaş 28Hayırlı olsun canım. Birkaç arkadaş daha var hepinizi biriktirip ekleyeceğim hafta sonundan önce. Evde bilgisayar sadece bu iş için açılıyor ☺
Cinsiyet erkek eklersen sevinirimHayırlı olsun canım. Birkaç arkadaş daha var hepinizi biriktirip ekleyeceğim hafta sonundan önce. Evde bilgisayar sadece bu iş için açılıyor ☺
Ayyy anca goruyorum canim senindemi erkek saglikla gelsinler insallaahBobrek tasi dusuruyormusum canlar.. Hastaneye yattim bu gece burdayiz. Bebek iyi cok sukur oraya bi erkek bebek daha eklemenizi rica ediciimmHoney_86
Aaaa şimdi gördüm dikkat etmemişim. Geçmiş olsun çok. Bende kum döküyormuşum. Ne tedavi uyguluyorlar hastanede?Bobrek tasi dusuruyormusum canlar.. Hastaneye yattim bu gece burdayiz. Bebek iyi cok sukur oraya bi erkek bebek daha eklemenizi rica ediciimmHoney_86
Alablirm kendim cok sukur kirmadan soylicem zamani gelnce :)Üzmeyin kendinizi, kabul etmeyin. Biz yeni alırız diyin. Ne gerek var, bir de geri alacakmış. E-bebekte o kadar güzel bebek kıyafetleri var ki, 3-5 parça alsanız yeter bile. Hediye de gelir.
Ben oğlumun kıyafetlerini saklıyorum onları kullanacağım, biraz da yeni alırım.
Düşürdüm canim taşı çok sükür buscopan metpamid bol bol. Metpamid alerjim varmis bide kasilma nobeti gecirdim ama atlattim cok sukur. Bi sure kalsiyumu ve yesilligi azaltmami istedi doktorAaaa şimdi gördüm dikkat etmemişim. Geçmiş olsun çok. Bende kum döküyormuşum. Ne tedavi uyguluyorlar hastanede?
Aminnn insallah cumlemizinki saglikla gelsinAyyy anca goruyorum canim senindemi erkek saglikla gelsinler insallaah
Vallahi tam tersi ben cok gazliymisim kucukken erkek kardesim de bi o kadar sakin bi bebekmisİyi düşün iyi olsun.
Şimdiden korkutmayalım kendimizi.
Hem gazlı bebek de öldürmüyor yani, ayaktayız yaşıyoruz hala
Ay buyume bende de cikti bu ne herkesin bobregi buyuyorTabi ilaçsız olmaz. Urolojiye de git mutlaka. Ben bugun usg cektirdim bobregimde buyume varmis
Cok erken aslinda. İlerleyen aylarda stent gerekmez umarım. Benim moralimAy buyume bende de cikti bu ne herkesin bobregi buyuyor
Valla ben de hala o balayı dönemine gelebilmiş değilim. Geçen gün yine kahvaltıyı aynen çıkarttım, öğürmelerim, tiksinmelerim devam ediyor. Bir de başım daha fazla ağrıyor, hemen elim ayağım kesiliveriyor. Doktora dedim ben hala kusuyorum diye artık kusmaman lazım enfeksiyon olabilir dediMide bulantilari geçmeyen bir ben miyim diye düşünüyorum :/ genelde sabahları istifra ederdim geceleri de bazen çıkarmaya başladım. Gün boyu mide bulantısı arada baş ağrısı oluyor .(
Anlattıklarını birebir hepsini yaşıyorum bende halsizlik de cabası. Perşembe doktora gideceğim bende bakalim o ne diyecek. Cinsiyet daha öğrenemedik dahaValla ben de hala o balayı dönemine gelebilmiş değilim. Geçen gün yine kahvaltıyı aynen çıkarttım, öğürmelerim, tiksinmelerim devam ediyor. Bir de başım daha fazla ağrıyor, hemen elim ayağım kesiliveriyor. Doktora dedim ben hala kusuyorum diye artık kusmaman lazım enfeksiyon olabilir dediama 9 ay boyunca kusan da biliyorum yani bizimki normal
Yok canim daha kuzeni hamile degilken soylemisti bana seninde birgun kizin olursa veririm ama.geri alirim diye oan bisey demedim fol yok yumrta yok diye.gecen gun tekrar soylediIyide eltininki daha tuafmis ama canim sonucta o direkt sana vermiyorki baska biri daha giymis ,ustelik geride alicakmis yurutec mama sandalyesi filan anlarimda giysiden bi leke bile cikmaya bilir bunu bilemezki belki o da kuzenine verdi bana vermedi demesinler diye teklif etmistir guzelce soylesen alinmaz belki cok mu yakinsiniz ? Yani surekli gelip gormuycekse hic almamak daha iyi gibi geldi .benim etrafımda oyle teklif edicek kimse yok olsa cok yakin tanidigimsa anca kabul ederdim ama kisinin samimeyetine inanarak abca abisinin kucukleri olucak minige onlarda gercekten ilk aykiler sapasaglam cok cabuk boy atmisti
Biz de öğrenemedik döndü poposunu uyuduAnlattıklarını birebir hepsini yaşıyorum bende halsizlik de cabası. Perşembe doktora gideceğim bende bakalim o ne diyecek. Cinsiyet daha öğrenemedik daha
Çok haklısın canım ben de çok severim paylaşmayı. Ne güzel birşey aslında.. Ama eltin bence ayıp etmiş. Geri alırım demesi hoş değil çünkü bebeği giydirirken aman kirlenmesin kıyafetler diye sürekli stres yapacak halin yok ya. Kibarca reddet canım.Bide su var ki diger eltim bir banyo kuveti alma bosa masraf ben veririm dedi diye ilk cocugum diyip istemedi . Simdi gelip bana 3. El kiyafetleri verip geri alirim demesi cok sacma giydirmek istemem bile 3. El olmasada geri alincaksa verilmemesi daha dogru olur benim gozum gormez. Gogus pompasi aldim simdiden kuzenime gonderdim dogumuma kadar kullan dedim erken aldigim icin . benjm gozum gormez hic kullanmadigim biseyi bile :) bakalim kibarca reddetmeyi dusunuyorum
Bende amcalarina dedim arabayi biriniz pusetleri biriniz alicaksiniz diyeKuzum zaten eltim teklif bile etmedi eşim sordu direk. Sanırım Bodrum’da görmüş abisiyle bisiler yaparken aklında kalmış. Eltim teklif dahi etmedi kisaca. Ben de onun yanında yorum yapmadım. Ay kv cildiriyor bebek icin. Oğlumun kucağını boş koyma dedi çocuk da yaptık. E artık bir araba da hediye ediversin.
aşırı pahalı kıyafetler mi cok merak ettimYok canim daha kuzeni hamile degilken soylemisti bana seninde birgun kizin olursa veririm ama.geri alirim diye oan bisey demedim fol yok yumrta yok diye.gecen gun tekrar soyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?