Basit dersinki emanet bisey olur falan sagol dersin kuzenim Geri istemio kullanir atarim dersin bunda kirilacak bisey yok hem esya verecek hem Geri istiycek diken ustundemi oturcaz bencede almaBenim eltimde veririm diyor ama geri almak sartiyla kendi kizi giydi kuzeninin kizi oldu oda giydirdi geri aldi tabi. 3. El olarak veririm diyo . istemedim yani ama benim kuzenim vercek bana bir iki kere giydirdigi seyleri daha saglam ve geri alma gibi bisey soz konusu bile degil. Simdi eltimin malida cok kiymetlidir asla istemiyorum almamda giydirmemde kendi kuzenide giydirdi onlari sonucta . Ben kendim herseyini alicam zaten kuzenimde oyle saglam kaliteli olanlaei ayirdi bebegi daha kucuk zaten hersey yeni giydiremedikleri bile var iclerinde mevsim yuzunden yanlis aldiklari olmus hesaplayamamislar giydirilir giydirilmez diye . Bakalim zamani gelip getiricem falan dediginde reddetcem eltimi. Ben birine bisey versemgeri istemem kesinlikle. Imkanimda var alabilirim ama iste kirmaktanda korkuyorm ayrimcilik gibi kuzenimden alip ondan almamak
Merhabalar,
Çok giremeyenlerdenim ben de. Cinsiyet öğrenmeyen bir avuç gebe kalmışızBu pazar randevum var, ultrason teknisyeni ordaysa ben de baktırayım artık diyorum :)
Önceki gebeliğimde Palmer's Kakao yağlı krem kullanmıştım, bir de yine palmer's çatlaklar için losyon. Hiç çatlamadım. Şimdi de aynılarına başladım o yüzden.
2017 mart annesiyim aynı zamanda. Kızımın çoğu eşyasını saklamıştık o yüzden pek alışverişim olmayacak gibi:) İlk birkaç ay uzun kollu ve kısa kollu çıtçıtlılar ve ayaklı zıbınlar çok işimi gördü. Sonra boyu sürekli uzadığı için ayaksız zıbınlarla daha rahat ettim. Ben de doğar doğmaz ikinci el giydirdim, arada canımın çektiğini satın da aldım ama nasıl olsa hızlı büyüdüklerinden sonrasında bol bol yeni şeyler aldık. Yani aklınızda kalmasın hevesleniyorum yeni şeyler alasım var diye düşünmeyin, bool bol gidericeksiniz o hevesi :))
İkinci gebeliğim olduğu için sanırım 10. haftadan beri ara ara hissediyorum bebişi. 1-2 gündür şiddeti arttı ama hala daha ilerde hissedeceklerimizin onda biri değil tabi :)
Bir arkadaş bebek arabası için kolu öne arkaya çevrilenleri tavsiye etmiş, katılıyorum. Bebeğin kilosu arttıkça koltuğu kaldırıp çevirmek zorlaşacak. Biz bilmeden tesadüfen kolu çevrilenlerden aldık ama çok memnun kaldık. Kızım 30 aylık, hala daha güneş ve rüzgarın yönüne göre yolda giderken yön değiştiriyoruz kolayca.
Bende de kasık ağrıları başladı, geçen gece uykumdan uyandım 10 sn hareket edemedim, uygulamada 2. trimester için normal yazıyor, rahim büyüdüğü için bağları uzuyormuş, hareket ederken kasılıyormuş onlar da.
Bu arada ilk gebelikte ilk 4 ay hiç kilo almamıştım, toplamda 11le bitirmiştim. Şimdiiden 5 kilo adım, doktorum normal 2. gebelikte böyle olması dedi, ama hala 12 kilo al toplamda dikkat et dedi, nasıl olcaksaHaftada yarım kilo almam lazımmış
Az girince konular birikti, çok konuştum
Kolaylıklar herkese, balayılarınız başlasın tez zamanda
Erkek bebek gazlı olur doğru, ama bebeğe ve dikkat etmene göre değişiyor. Erkek bebeğin alt değiştirmesi daha rahat, tuvalet eğitimi daha rahat şöyleki; tuvalet eğitimindeyken rahatlıkla dışarı çıkabiliyorsun ben pet bardakla gezerdim umumi yerlerde pet bardağa yaptırır wcye döker çöpe atardım. Kolaylıktı. Kızda zor oluyor. Kız çocuğuyla sessiz sakin evcilik oynarken, erkek çocuğu sırtından inmicek :) yani ikisininde kolaylığı zorluğu var. İkiside baştacıYa kızlar bugün okulda kızımı beklerken veliler erkek bebek zor olur gazlı olur diye korkuttu lar valla
Gerçekten erkekler öle mi oluyor?
Ruyalara gelince cnm ben her aksam korkunc ruyalar goruyorum alismaya bile basladim gormesem yadirgarim heralde :) 2. Ye gelince ayni vitamini kullaniyorum sabah kahvaltisini yaptiktan sonra tok karnina aliyorum ben gunun herhangibir saatinde tok karnina alabilirsinGünaydın hanımlarGece baya karışık rüyalar gördüm, hayrolsun inşallah. Ama düşünmemeye karar verdim zira gebelikte rüyalar malumunuz , karmakarışık.. Size birşey sormak istiyorum. Regenesis max omega vitamine başlayacağım inşallah. Aç mı kullanılır tok mu?
Tamam canım çok teşekkür ederim, ben de öyle kullanayım inşallahRuyalara gelince cnm ben her aksam korkunc ruyalar goruyorum alismaya bile basladim gormesem yadirgarim heralde :) 2. Ye gelince ayni vitamini kullaniyorum sabah kahvaltisini yaptiktan sonra tok karnina aliyorum ben gunun herhangibir saatinde tok karnina alabilirsin
Hadi yaben herseyi sakladim pompa vs hepsi duruyo daha ilk cocuktu çünkü ikincisine lazim olur diye saklamistim
Ay cidden ne çok rüya görmeye başladım diyordum ben de. Hatta bugün bebişi gördüm kız olmasına rağmen erkek olarak gördümsonradan değişirse şaşırmam
Eltimin de 8 sene sonra olmuş çocuğu. Doğal olarak cocugu el üstünde tutup çocukça şımartmışlar. Eşimin de 2. Evliliği ama cocugu olmamış hiç. Yanı koca ailede 1 torun var sadece. 2. De bizden gelecek allah nasip ederse. Hal böyle olunca insan bekliyor ister istemezBende amcalarina dedim arabayi biriniz pusetleri biriniz alicaksiniz diyemalum 3cuz oldugu icin destek sart herkese yaptim yillarca Ben 12yilsonra yegenleri gelio yapsin herkes ama dimi
Benim de oğlum çok gazlıydı.Vallahi tam tersi ben cok gazliymisim kucukken erkek kardesim de bi o kadar sakin bi bebekmis
Bende mide bulantilari ogurmeler ve zaman zaman kusuyorum uc ogun kusarken simdi teke indirdim sukur.. Allahim cok zor gunlerden gectim.. kimse yasamasin. Allah kucaginiza almayi nasip etsinMide bulantilari geçmeyen bir ben miyim diye düşünüyorum :/ genelde sabahları istifra ederdim geceleri de bazen çıkarmaya başladım. Gün boyu mide bulantısı arada baş ağrısı oluyor .(
Ben hissediyorum cnm ama duzenli degil 15.haftada cok kucuk ilk hissetmistim.Kizlarr bebeklerin hareketini hissedeniniz varmi? Kacinci haftada hissettiniz?
Selam canım nasıl oldu Bebisler öğrendin mi cinsiyetleriniBende mide bulantilari ogurmeler ve zaman zaman kusuyorum uc ogun kusarken simdi teke indirdim sukur.. Allahim cok zor gunlerden gectim.. kimse yasamasin. Allah kucaginiza almayi nasip etsin
Senle son adet gunleriniz ayni sanirim. Dogacak gunleride ayni cikiyor.. bende 16. Haftada bi hissettim gibi daha yok sadece agirlasan bir ic organim oldugunu hissediyorum..Ben hissediyorum cnm ama duzenli degil 15.haftada cok kucuk ilk hissetmistim.
TuzcalimmmSelam canım nasıl oldu Bebisler öğrendin mi cinsiyetlerini
Benim gec dollenme cnm ama dogum tarihleri ayni tutuyor :)Senle son adet gunleriniz ayni sanirim. Dogacak gunleride ayni cikiyor.. bende 16. Haftada bi hissettim gibi daha yok sadece agirlasan bir ic organim oldugunu hissediyorum..
Ya benimde tup bebek ve ikizler. Bu tarihten once dunyaya gelecekler oyle gorunce yazmak istedimBenim gec dollenme cnm ama dogum tarihleri ayni tutuyor :)
Kuzum benim cinsiyet henüz belli olmadı. 2li testin sonucu bugün çıkacak su an hastanedeyim. Sıra bekliyorum. Bulantı durumu hiç olmadi. Bir kez bile istifra etmedim cok şükür. Yanlız 3 kilo aldım şimdiye kadar. Gerçi 1.5 kilo tedavi sırasındaydı ama olsun. Senin nasıl gidiyorTuzcalimmmbir kiz bir erkek. Tanidik isimler gormek ne muhtesemm. Sen nasilsin nasil gidiyor? Neler yaptin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?