2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Basit dersinki emanet bisey olur falan sagol dersin kuzenim Geri istemio kullanir atarim dersin bunda kirilacak bisey yok hem esya verecek hem Geri istiycek diken ustundemi oturcaz bencede alma
Ben arkadasimdan kardeslerimden eltimden alicam sonucta ilkaylar cocuklar surekli buyuyor ve cogul gebelik surekli bir ust degistirme olacak istedigim seyleride alicam mesela hayvan figurlu tulumlar varya kulakli vs bayiliyorum onlara alicam mesela olanlar varken bosuna ayni seylere para vermektense baska birseylerini alirim diye dusunuyorum

Meraba benzer seyleri yasamisiz hep. Bende 10.haftadan beri ara ara hissettigimi dusunuyorum. İki aksamdir resmen oynuyor iceride 2 haftaya tam hissetmeye baslarim. ,1 ay sonrada saglam tekmeler gelir diyorum :))

Ya kızlar bugün okulda kızımı beklerken veliler erkek bebek zor olur gazlı olur diye korkuttu lar valla
Gerçekten erkekler öle mi oluyor?
Erkek bebek gazlı olur doğru, ama bebeğe ve dikkat etmene göre değişiyor. Erkek bebeğin alt değiştirmesi daha rahat, tuvalet eğitimi daha rahat şöyleki; tuvalet eğitimindeyken rahatlıkla dışarı çıkabiliyorsun ben pet bardakla gezerdim umumi yerlerde pet bardağa yaptırır wcye döker çöpe atardım. Kolaylıktı. Kızda zor oluyor. Kız çocuğuyla sessiz sakin evcilik oynarken, erkek çocuğu sırtından inmicek :) yani ikisininde kolaylığı zorluğu var. İkiside baştacı

Günaydın hanımlar Gece baya karışık rüyalar gördüm, hayrolsun inşallah. Ama düşünmemeye karar verdim zira gebelikte rüyalar malumunuz , karmakarışık.. Size birşey sormak istiyorum. Regenesis max omega vitamine başlayacağım inşallah. Aç mı kullanılır tok mu?

Ruyalara gelince cnm ben her aksam korkunc ruyalar goruyorum alismaya bile basladim gormesem yadirgarim heralde :) 2. Ye gelince ayni vitamini kullaniyorum sabah kahvaltisini yaptiktan sonra tok karnina aliyorum ben gunun herhangibir saatinde tok karnina alabilirsin

Tamam canım çok teşekkür ederim, ben de öyle kullanayım inşallah Ben çok rüya görmüyordum aslında ama arada bi görünce de karışıklığından gebeliğin verdiği ruhsal değişikliklerden olduğunu tahmin ediyorum. Yine de sevdiklerimi rüyamda görünce bi tuhaf oluyorum.

Ay cidden ne çok rüya görmeye başladım diyordum ben de. Hatta bugün bebişi gördüm kız olmasına rağmen erkek olarak gördüm sonradan değişirse şaşırmam

Bende amcalarina dedim arabayi biriniz pusetleri biriniz alicaksiniz diye malum 3cuz oldugu icin destek sart herkese yaptim yillarca Ben 12yilsonra yegenleri gelio yapsin herkes ama dimi
Eltimin de 8 sene sonra olmuş çocuğu. Doğal olarak cocugu el üstünde tutup çocukça şımartmışlar. Eşimin de 2. Evliliği ama cocugu olmamış hiç. Yanı koca ailede 1 torun var sadece. 2. De bizden gelecek allah nasip ederse. Hal böyle olunca insan bekliyor ister istemez

Vallahi tam tersi ben cok gazliymisim kucukken erkek kardesim de bi o kadar sakin bi bebekmis
Benim de oğlum çok gazlıydı.
Doktor cinsiyete kız deyince ilk aklıma gelenlerden biri belki bunun gazı olmaz oldu
Napalım herkes bir umuda tutunacak :)
Hastalık olmasın, gaz gelip geçici.
Ama biraz yıkıcı

Mide bulantilari geçmeyen bir ben miyim diye düşünüyorum :/ genelde sabahları istifra ederdim geceleri de bazen çıkarmaya başladım. Gün boyu mide bulantısı arada baş ağrısı oluyor . (
Bende mide bulantilari ogurmeler ve zaman zaman kusuyorum uc ogun kusarken simdi teke indirdim sukur.. Allahim cok zor gunlerden gectim.. kimse yasamasin. Allah kucaginiza almayi nasip etsin

Tuzcalimmm bir kiz bir erkek. Tanidik isimler gormek ne muhtesemm. Sen nasilsin nasil gidiyor? Neler yaptin?
Kuzum benim cinsiyet henüz belli olmadı. 2li testin sonucu bugün çıkacak su an hastanedeyim. Sıra bekliyorum. Bulantı durumu hiç olmadi. Bir kez bile istifra etmedim cok şükür. Yanlız 3 kilo aldım şimdiye kadar. Gerçi 1.5 kilo tedavi sırasındaydı ama olsun. Senin nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…