2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yaaa yerimm seni bulantin olmasin zaten. Neler yasadim cok zordu.. tedavi sirasinda zaten aldik kilolalari 65 ten 4-5 ayda 70 e ciktim ve hamile kaldim 12 haftada kusmadan dolayi 8 kilo verdim.. serumlarla hastaanelerde kaldik, kanamalarim cok sukur Allah yasatmasin kimselere gitti. Bidaha gelmesin.. hep istirahat ediyordum son uc haftadir ayaga kalkiyorum. Bi saat ayakta kaliyorum nefesim kesiliyo.. verdigim kilolalardan sonra uc kilo aldim velki 2.5kg.. karaciger enzinlerim uc katina cikti troidlerde oyle.. zehirli guatr olmusum. Gebelikte olurmus.. cok korktuk iste.. cok sukur simdi degerlerim asagiya iniyor. Ya işe baslicam artik bakalim nasil olcak... nasil yapacam... iki evladim oldugunu simdi daha iyi hissediyorum.. alistim onlara varliklarini hissedemezsemde hala hayatim onlara endeksli.. kah aglayip kah guldum bu haftama kadar. Doktor progestana baslatti yine.. bulantilarim yine hafiften hissettiriyo Allah buyuktur. Cok uzun yazdim ama bayagdir konusmuyoruz. İnsallah testin sonucu guzel cikicak. Banada haber ver merak ederim simdi seni optum

Benim de oğlum çok gazlıydı.
Doktor cinsiyete kız deyince ilk aklıma gelenlerden biri belki bunun gazı olmaz oldu
Napalım herkes bir umuda tutunacak :)
Hastalık olmasın, gaz gelip geçici.
Ama biraz yıkıcı
Kizimda gaz yasadik ama cok surmedi neyseki. Umarım bu bebelerin hepsi gazsiz olur

Ya bende hala hissedemiyorum hele sabah karnım nerdyse eskisi gibi oldgu için hamile oldgunu bile anlamıyorum.Allahtan akşam biraz daha belirginleşiyor.geçen salı gittim doktora ama içim içimi yiyosiz nasıl evet ya hamileyim diyebiliyosunuz bebeği hissedemeyen arkadaşlarr

benim de aynı akşamları 5 aylık hamile gibiyim, gündüzleri dümdüz

Kizlae bebek arabasi baktnizmi yada tavsiye edebilecegniz bir model varmi
Merhaba ben yaklaşık 2 aydır araştırdım sadece bir model kullanışlı geldi şikayette yok travel sistem ama kol iki yönlü çoğu markada oturma ünitesi değişen bana kullanışsız geldi yolda giderken bebek içindeyken bana yada diğer yöne çevirmem zor geldi kolun iki tarafa döner olanını tercih ettim sizde inceleyin derim malloff avm civilimde indirimde 2000 aldım

Eklentiler

• F5E3B08C-C955-4CD4-8002-07F003304E36.webp
    48 KB · Görüntüleme: 48
  • 7995CD74-F879-4136-B8D9-7543EB98873D.webp
    62,9 KB · Görüntüleme: 50
  • 476DF91E-BF6E-4425-A489-F6F7F664C90F.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 40
  • E61646F5-8D7F-4962-A121-5437C288E205.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 36
Herkese merhabalar kısaca kendimden bahs edeyim 11 yaşında aşılama ile olan bir kızım var ikinci çocuk hiç düşünmemiştik zaten de olmuyordu yıllardır yani unumuzu eleyip eleğimizi asmıştık tam 40. Yaş günüme bir hafta kala 5 günlük gecikmem nedeniyle yaptığım idrar testi pozitif çıkınca şokkk olduk resmen doktora gittik dün itibariyle keseyi gördük şükür ama çok büyük endişelerim var yaşımın annelik için ileri bir yaş olması kızımla doğacak bebek arasında yaş farkı olması her şeyi unuttum sanki heyecanlıyım telaşıyım kızımda hamileliğim hep sorunlu geçti şükür sağlıkla kucağımıza aldık dilerim bu bebişi de sağlıkla kucağımıza alırız Allah hepimize çok güzel bir hamilelik nasip etsin amin SAT 7 Ağustos ama geç döllenme sanırım keseyi daha dün görebildik son bir senedir düzensizlik vardı zaten tahimini Doğum tarihi 13 Mayıs İstanbul öğretmenim

Kızlar slm e bebekte çıtçıtlı badilerde kampanya varmış 6.90tl ve 5al 4öde imiş ben baktım sadece renkler düz olduğu için kararsız kaldım penyesi çok güzelmiş öyle diyorlar fikir olsun
Aldim ben cnm 6 tane 3 yenidogan 3 tanede 3 6 ay arasi banada kullanisli oluyor baya dediler.sonucta kiyafet icine giydiricem renk onemli degil dedim

13 aylık bi oğlum var ilk 3 ayını hatırlamak istemiyorum bana kam kusturmustu gaz yüzünden, üstelik hiç bi şekilde de geçmedi. 3.ayında kendiliğinden geçti. Ama her bebek farklıdır belki sizinki fazla gazlı olmaz
İyi düşün iyi olsun.
Şimdiden korkutmayalım kendimizi.
Hem gazlı bebek de öldürmüyor yani, ayaktayız yaşıyoruz hala

Merhabalar çok sevindim adınıza hayırlı olsun :) Annem bana 40 yaşında hamile kalmış 41 yaşındayken dünyaya gelmişim 6 kardeşiz abimle aramda 11 ablamla aramda 13 yaş var diğer ablalarım daha büyükler :) kızınız el bebek gül bebek bakacaktır kardeşine çok da güzel anlaşırlar yaşları büyüdükçe inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Haklisin canim kuzenim verir ben zaten simdiden almaya basladim bile biseyler dayanamiyoruz :)

Kızlar selam,
Bugün farklı bir forumda okudum da sizlere danışmak istedim. Bazı doktorlar her kontrolde kilo takibi, tansiyon ölçümü, ultrasonda da incelerken kolları, bacakları vs diye ayrıntılı bir şekilde anneye babaya gösteriyormuş.

Benim doktorum bunların hiç birini yapmıyor. Yalnızca ultrasonda bakıp herhangi bir problem yok diyor. Ben sormadan herhangi bir şey söylemiyor.

Sizce doktorumu değiştirmeli miyim? Sizlerin özel hastanedeki muayene deneyimlerini öğrenmek isterim.

İlk gebelik 4ay almayıp 11 le bitirmissin ben ilk gebelik de çok hızlı aldım ama toplam 12 kilo ile kapattım . 36 haftalık tabi.
Şimdi yine ilk aylardan beri alıyorum bakalım toplam nasıl olacak

Bebimkide senin dedigin gibi.iyi diyor bakmiyor.

Kızımda daha 40 ı çıkamadan ateslenince ısrarla idrar tahlili istediler
Kaç kere veremedik küçücük prematüre bebek .
Kız çocukta idrar tahlili vermek çok zor.
Ateş olunca hemen idrar isterlerdi.
Kızım 4 yaşına geldi Rabbim onları sağlıkla büyütmeyi bize nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…