2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gozun aydin cok sevindim benimdr kiz kardesimle aramda 13 bucuk yas var aramda yani bu aksine guzel bisey size yardimci olur abla olmak guzel bisey :)

Hayırlı olsun. Ben ilk kızımda taravel sistem kullandım ancak kolun iki yöne dönmesi iki yönlü kullanımı sağlamıyor çünkü
Küçük teker önde büyük teker arkada sizin sureceginiz yönde iken araBa sürülüyor.
Yani on küçük teker yön veriyor.
Sap kısmı yön değiştirse büyük teker önde araç surulmuyor umarım anlatabildim.
Eşimle kaldırıp yön degistirirdik hep

Benim doktorum ilk kiloma bakiyor muayebe ediyor heryerini gosteriyor anlatiyor sadece gecen boyunu ben sorunca soylemisti. Kaldiriyor ozamanda tansiyonuma bakiyor . Yapmasi gerekir bencede

Benim doktorum dediğin gibi her gittiğimde kiloma, tansiyonuma bakıyor.
Ayrıca ultrasonundan çok memnunum. Kolu, bacağı, eli, kemik yapısı herşeyi inceliyor ve her muayenede cinsiyetine tekrar bakıyor. Bir muayene 30 dakikayı buluyor. Ben çok memnunum sende bu şekilde detaylı inceleyen bir doktor bulabilirsin canım.

Benim doktorum ilk kiloma bakiyor muayebe ediyor heryerini gosteriyor anlatiyor sadece gecen boyunu ben sorunca soylemisti. Kaldiriyor ozamanda tansiyonuma bakiyor . Yapmasi gerekir bencede
Bebimkide senin dedigin gibi.iyi diyor bakmiyor.
Görüşleriniz için teşekkür ederim. Sanırım doktorumu değiştireceğim.

Kızlar bana ikili test sonucuma göre cvs önerdiler. Nifty bu değerlerle yapılmaz dediler mutlaka plasentadan parça alacaklarmış. Aslında cut of değerinin altında çıktı ama riskin yüksek diyorlar. Benzer sonuçları olan var mi ne yaptınız

Eklentiler

• 57561504-A521-40A2-A15D-2FB4DAE96745.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 61

Benim bu doktoruma ikinci gidişim. Değiştirmiştim. İlk önce beni tartıyor. Bu sefer ultrasonda her şeyini gösterdi, kafatasını, ellerini, omurgasını. Tek tek ölçümlerini yaptı. Ama o da benim tansiyonuma bakmıyor. Aslında bakması gerekir ama ne bileyim bakmıyor işte.
Doktordan mutlu çıkmak çok önemli. Eğer bu yönde bir endişeniz, mutsuzluğunuz varsa bence de devam etmeyin. Ben iki defa gittim bu doktora, ikisinden de çok mutlu ayrıldım. Tansiyonumu da eczanede ölçtürüyorum artık ne yapayım

Hahah benim kizimda tepemden inmiyor :'( fitrat birazda :)

Amniyosentez daha az riskli , genetige dair herseyde cıkıyor. Kesin tanı. Başka bir dr ile de gorus canım mutlaka, perinatologdan destek al, ve uzman birine amniyosentez yaptır canım. Benimde yaş faktorum var amniyosentez olabilir bendede, fetal dna yaptırdım sonuclarını bekliyorm. Korkma ikili test cok da guvenli değil her zaman dogru cıkmıyor. Ense kalınlıgı fln kac cıkmıstı ?

Kilo ve tansiyon takibi genellikle oluyor. Usgde de henuz o sekilde bilgi verilmedi. Ama kizimdaki doktorum parmaklarini saymisti kizimin, cinsiyetini kendi söylemişti biz sormadan. Drun ilgili olmasi cok onemli. Ozellikle tansiyon takip edilmeli

Ay en zoru o yaa. Ben hep altini açıp başında beklerdim direkt o kaba yaptirirdim. En son gecen ay bezi cikarmadan yaptirmaya calistim. Tam 1.5 saat basinda bekledim. Sonunda lazimligin beyaz kismini cikarip icine idrar kabini koyup alta koydum o sekilde yaptirdim. Artik bezi cikardik cok sukur bu sekilde aliriz

Özel muayene mi, hastane mi? Hastanede 30 dk muayene edene hic denk gelmedimde

Canim ense kalınlığı 1.2 mm. Burun kemiğini gordu ama net olcemedigi icin net değerlendirilmedi yazdı raporda. Kardeşim Marmara’da anestezi bölümünde ona sordum yaptırma ek örneğe gerek yok her şey yasa göre iyi dedi. Ben de arada kaldım riskli bir iş neticede. Fetal DNA yapacaklardı normalde yüksek çıkınca yapmadılar anlamadım ben de.

Kızlar slm e bebekte çıtçıtlı badilerde kampanya varmış 6.90tl ve 5al 4öde imiş ben baktım sadece renkler düz olduğu için kararsız kaldım penyesi çok güzelmiş öyle diyorlar fikir olsun
Bende baktım ama kumaşı hoşuma gitmedi. Bide hep kısa kollu. Orda birde 9.99 tl olan var onun kumaşı yumuşacık onu tercih ederim gibi

Fetal dna yaptırmışsınız biye amniyosentez olabilirim demişsiniz anlamadım. Daha sonucunuz çıkmadan. Riskiniz kaçtı ki

Kızlar hastaneden geliyorum. Gece sancıdan uyuyamadım hiç. Hem kum döküyorum hemde sol böbreğimde kist varmış. Ama canımı en çok acıtan sol kasığıma giren kramplar. Kendi doktoruma da göründüm çok şükür bebiş iyi, rahimde açılma kasılma yok dedi. Minnak kızım gülücükler attı ultrasonda hemde bize

Kuzucum ben listede yokmuşum yahu Yaş 32, son adet 07-06-2019 ,tahmini doğum 13 mart, bebişim kız

Benim muayene 5 dk suruyor en fazla hatta esimle diyoryz herkesin uzun suruyor bizim kisa acaba bizemi kisa geliyo diye bu cuma gittigimizde dk tutalim bakalim diyoruz belkide ben cok soru soramiyorum esim kiziyor surekli aklinda ne varsa sor diye oyuzden olabilir busefer sorucam valla herseyini cunku cuma dan sonra 20 haftaya kadar zor giderim diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…