2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Masaallah ona annesi. Allah sifa versin sanada canim

Bizimki de apış arasını açtı bakıııın burası booş kızım ben kızzz dedi dün Özeldekinden sonra devletteki doktorumuz da kız dedi. Artık Kesin Kız diyorum. Bacak boyunu falan ölçtü ,kaç gram olduğunu vs söylemedi iyi dedi . Özele de haftaya gidicez bakalım o neler söyleyecek .
Demir kullanıyordum sadece birde Elevit yazdı.

Benimki bakiyor canim hatta ek olarak bebegin ve bebekle kordon arasindaki kan akis hizina bile bakiyo

Güzelmiş güle güle kullanın bende araba bakıyordum iyi fikir oldu :)

Benim Dr son kontrolumde bebeklerimin tek tek kafa burun gobus kalbi kollari diye gosterdi ve mutlu oldum Dr onemli icine sinmiyorsa alternatif bakabilirsin kilo tansion hep bakiliyor

Fetal dna yaptırmışsınız biye amniyosentez olabilirim demişsiniz anlamadım. Daha sonucunuz çıkmadan. Riskiniz kaçtı ki
Benim sadece yas riskim var 41.5 yasındayım İkili testim iyi cıktı ense kalınlıgı 1mm, sadece yaş riski var. Ben aslında amniyosentez ile kesin tanı konma taraftarıydım ama tabi o da bir risk olmasından sebep once dna yapalım ona gore karar verelim diye dusunduk.

Son düzenleme:
anladım.. inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebeklerimizi

Ense kalınlıgı gayet iyiymis canım. Devlet oldugu icin fetal dna yapmayalım dediler sanırım yani karşılamak isyemyr die anladım ben. Sen ozel olarak yaptırabilirain eger istiyorsan canım. İçin hangisiyle rahat edecekse onu yap. Sonucta niftydende sonuc pozitif gelirse o zaman direk amniyosentez yaptıracaksın. Sonucta hepsi tarama testi amniyosentez ile ancak tanı konulabilir.

Burda sizin yaslarinizda bi bayana devlet hastanesinde sanirim ucretsiz yapilmis kandan dna , sizin de aklinizda bulunsun

CANIM eltim 43 yasinda dogurdu onada sorunlu vs testler dediler birsuru ama yaptirmadi ve suan 7aylik cokta Saglikli bebisi senin bilecegin birsey ins saglikla alacaksin kucagina

Evet canım bana da tam olarak aynı şeyi söyledi. Plasenta biraz aşağıda ama yavaş yavaş yukarı çıkar endişe edecek bir durum yok dedi. Ama insan endişe etmeden duramıyor seni anlıyorum. Mevlam hiç birimizi sevdiklerimizle evlatlarımızla imtihan etmesin

Ozellikle tansiyon mutlaka bakilmasi gerekiyo. Nasil bakmıyorlar cok sasirdim. Ben 1 hafta arayla bile gitsem mutlka tansiyon kilo bakiliyo. Usg de heryerini ayrintili gosteriyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…