- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Masaallah ona annesi. Allah sifa versin sanada canimKızlar hastaneden geliyorum. Gece sancıdan uyuyamadım hiç. Hem kum döküyorum hemde sol böbreğimde kist varmış. Ama canımı en çok acıtan sol kasığıma giren kramplar. Kendi doktoruma da göründüm çok şükür bebiş iyi, rahimde açılma kasılma yok dedi. Minnak kızım gülücükler attı ultrasonda hemde bize
Benimki bakiyor canim hatta ek olarak bebegin ve bebekle kordon arasindaki kan akis hizina bile bakiyoKızlar selam,
Bugün farklı bir forumda okudum da sizlere danışmak istedim. Bazı doktorlar her kontrolde kilo takibi, tansiyon ölçümü, ultrasonda da incelerken kolları, bacakları vs diye ayrıntılı bir şekilde anneye babaya gösteriyormuş.
Benim doktorum bunların hiç birini yapmıyor. Yalnızca ultrasonda bakıp herhangi bir problem yok diyor. Ben sormadan herhangi bir şey söylemiyor.
Sizce doktorumu değiştirmeli miyim? Sizlerin özel hastanedeki muayene deneyimlerini öğrenmek isterim.
Güzelmiş güle güle kullanın bende araba bakıyordum iyi fikir oldu :)Merhaba ben yaklaşık 2 aydır araştırdım sadece bir model kullanışlı geldi şikayette yok travel sistem ama kol iki yönlü çoğu markada oturma ünitesi değişen bana kullanışsız geldi yolda giderken bebek içindeyken bana yada diğer yöne çevirmem zor geldi kolun iki tarafa döner olanını tercih ettim sizde inceleyin derim malloff avm civilimde indirimde 2000 aldım
İyi haberlerle gelin inşallahKızlar yine kanamam başladıdoktora gidiyorum. Dua edin benim için
Benim Dr son kontrolumde bebeklerimin tek tek kafa burun gobus kalbi kollari diye gosterdi ve mutlu oldum Dr onemli icine sinmiyorsa alternatif bakabilirsin kilo tansion hep bakiliyorKızlar selam,
Bugün farklı bir forumda okudum da sizlere danışmak istedim. Bazı doktorlar her kontrolde kilo takibi, tansiyon ölçümü, ultrasonda da incelerken kolları, bacakları vs diye ayrıntılı bir şekilde anneye babaya gösteriyormuş.
Benim doktorum bunların hiç birini yapmıyor. Yalnızca ultrasonda bakıp herhangi bir problem yok diyor. Ben sormadan herhangi bir şey söylemiyor.
Sizce doktorumu değiştirmeli miyim? Sizlerin özel hastanedeki muayene deneyimlerini öğrenmek isterim.
Benim sadece yas riskim var 41.5 yasındayım İkili testim iyi cıktı ense kalınlıgı 1mm, sadece yaş riski var. Ben aslında amniyosentez ile kesin tanı konma taraftarıydım ama tabi o da bir risk olmasından sebep once dna yapalım ona gore karar verelim diye dusunduk.Fetal dna yaptırmışsınız biye amniyosentez olabilirim demişsiniz anlamadım. Daha sonucunuz çıkmadan. Riskiniz kaçtı ki
anladım.. inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebeklerimiziBenim sadece yas riskim var 41.5 yasındayım(78şubat) İkili testim iyi cıktı ense kalınlıgı 1mm, sadece yaş riski var. Ben aslında amniyosentez ile kesin tanı konma taraftarıydım ama tabi o da bir risk olmasından sebep once dna yapalım ona gore karar verelim diye dusunduk.
Ense kalınlıgı gayet iyiymis canım. Devlet oldugu icin fetal dna yapmayalım dediler sanırım yani karşılamak isyemyr die anladım ben. Sen ozel olarak yaptırabilirain eger istiyorsan canım. İçin hangisiyle rahat edecekse onu yap. Sonucta niftydende sonuc pozitif gelirse o zaman direk amniyosentez yaptıracaksın. Sonucta hepsi tarama testi amniyosentez ile ancak tanı konulabilir.Canim ense kalınlığı 1.2 mm. Burun kemiğini gordu ama net olcemedigi icin net değerlendirilmedi yazdı raporda. Kardeşim Marmara’da anestezi bölümünde ona sordum yaptırma ek örneğe gerek yok her şey yasa göre iyi dedi. Ben de arada kaldım riskli bir iş neticede. Fetal DNA yapacaklardı normalde yüksek çıkınca yapmadılar anlamadım ben de.
İnşallah canımanladım.. inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Burda sizin yaslarinizda bi bayana devlet hastanesinde sanirim ucretsiz yapilmis kandan dna , sizin de aklinizda bulunsunBenim sadece yas riskim var 41.5 yasındayım(78şubat) İkili testim iyi cıktı ense kalınlıgı 1mm, sadece yaş riski var. Ben aslında amniyosentez ile kesin tanı konma taraftarıydım ama tabi o da bir risk olmasından sebep once dna yapalım ona gore karar verelim diye dusunduk.
CANIM eltim 43 yasinda dogurdu onada sorunlu vs testler dediler birsuru ama yaptirmadi ve suan 7aylik cokta Saglikli bebisi senin bilecegin birsey ins saglikla alacaksin kucaginaCanim ense kalınlığı 1.2 mm. Burun kemiğini gordu ama net olcemedigi icin net değerlendirilmedi yazdı raporda. Kardeşim Marmara’da anestezi bölümünde ona sordum yaptırma ek örneğe gerek yok her şey yasa göre iyi dedi. Ben de arada kaldım riskli bir iş neticede. Fetal DNA yapacaklardı normalde yüksek çıkınca yapmadılar anlamadım ben de.
Ole mi :))Burda sizin yaslarinizda bi bayana devlet hastanesinde sanirim ucretsiz yapilmis kandan dna , sizin de aklinizda bulunsun
Rabbim Şafî ismi hürmetine şifa versin kardeşim inşallah bir sıkıntı yokturKızlar yine kanamam başladıdoktora gidiyorum. Dua edin benim için
Evet canım bana da tam olarak aynı şeyi söyledi. Plasenta biraz aşağıda ama yavaş yavaş yukarı çıkar endişe edecek bir durum yok dedi. Ama insan endişe etmeden duramıyor seni anlıyorum. Mevlam hiç birimizi sevdiklerimizle evlatlarımızla imtihan etmesinKızlar bebeğimin cinsiyetini öğrendik.Erkekmiş:)boyu kilosu her şey yolunda çok şükür.Plasenta biraz aşagıda ama sonraki aylarda düzelir dedi.Biraz kafama takıldı.Böyle bi durumla karşılaşan var mı
Evet bide pahalı seyler bunlarBenimde ilk cocuktu ne akla hizmet verdiysemSimdi bana kiziyorlar.
Ozellikle tansiyon mutlaka bakilmasi gerekiyo. Nasil bakmıyorlar cok sasirdim. Ben 1 hafta arayla bile gitsem mutlka tansiyon kilo bakiliyo. Usg de heryerini ayrintili gosteriyo.Kızlar selam,
Hastane canım dragos bezmialem'e gidiyorum şimdilik. Birde 2 kasımda central hospital a başlayacağım. Ordaki doktordan kuzenim çok memnun kalmıştı doğumda falan.Özel muayene mi, hastane mi? Hastanede 30 dk muayene edene hic denk gelmedimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?