Bende bugun baktim mamas papas i begendim galiba onu alicam gule gule kullansin bebis insallah sizinkinide. Mamas papas kullanana varmi hicMerhaba ben yaklaşık 2 aydır araştırdım sadece bir model kullanışlı geldi şikayette yok travel sistem ama kol iki yönlü çoğu markada oturma ünitesi değişen bana kullanışsız geldi yolda giderken bebek içindeyken bana yada diğer yöne çevirmem zor geldi kolun iki tarafa döner olanını tercih ettim sizde inceleyin derim malloff avm civilimde indirimde 2000 aldım
bana da aynisini soylediler. 20 haftadan sonra yukari cikarmis bende onu bekliyorum.. birde kendi doktorum soylemedi baska doktor soylemisti. kendi doktorumla daha detayli gorusucem hu konuyu.Kızlar bebeğimin cinsiyetini öğrendik.Erkekmiş:)boyu kilosu her şey yolunda çok şükür.Plasenta biraz aşagıda ama sonraki aylarda düzelir dedi.Biraz kafama takıldı.Böyle bi durumla karşılaşan var mı
Amaan iyi yapmissin simdi alirsin gene en guzelinden ,,, sadakan olsunBenimde ilk cocuktu ne akla hizmet verdiysemSimdi bana kiziyorlar.
Teşekkür ederim ben genelde tek başıma çarşıya vs gideceğim için yön değişebilir olması önemliydiGüzelmiş güle güle kullanın bende araba bakıyordum iyi fikir oldu :)
Teşekkür ederim Ben mamas papas alıcaktım oturma alanı dar geldi bide ana kucağı vs olmasını istedim portbebesi olursa avantajlı diye düşündüm ama mamas papas lacivert bayılmıştımBende bugun baktim mamas papas i begendim galiba onu alicam gule gule kullansin bebis insallah sizinkinide. Mamas papas kullanana varmi hic
4 yasina kadar kullanabilir dedi portbebe yok ama anakucagi hediyeli kampanyasi varmis suanTeşekkür ederim Ben mamas papas alıcaktım oturma alanı dar geldi bide ana kucağı vs olmasını istedim portbebesi olursa avantajlı diye düşündüm ama mamas papas lacivert bayılmıştım
Yaaaa sende ogrendin demek masallah :)))
Vakif hastanesimi ozel hastane mi bezmialem deyinxe kafam karisti istanbuldaki miHastane canım dragos bezmialem'e gidiyorum şimdilik. Birde 2 kasımda central hospital a başlayacağım. Ordaki doktordan kuzenim çok memnun kalmıştı doğumda falan.
Ay en zoru o yaa. Ben hep altini açıp başında beklerdim direkt o kaba yaptirirdim. En son gecen ay bezi cikarmadan yaptirmaya calistim. Tam 1.5 saat basinda bekledim. Sonunda lazimligin beyaz kismini cikarip icine idrar kabini koyup alta koydum o sekilde yaptirdim. Artik bezi cikardik cok sukur bu sekilde aliriz
İlk gebelik 4ay almayıp 11 le bitirmissin ben ilk gebelik de çok hızlı aldım ama toplam 12 kilo ile kapattım . 36 haftalık tabi.
Şimdi yine ilk aylardan beri alıyorum bakalım toplam nasıl olacak
Valla ben de hala o balayı dönemine gelebilmiş değilim. Geçen gün yine kahvaltıyı aynen çıkarttım, öğürmelerim, tiksinmelerim devam ediyor. Bir de başım daha fazla ağrıyor, hemen elim ayağım kesiliveriyor. Doktora dedim ben hala kusuyorum diye artık kusmaman lazım enfeksiyon olabilir dediama 9 ay boyunca kusan da biliyorum yani bizimki normal
Yok canim daha kuzeni hamile degilken soylemisti bana seninde birgun kizin olursa veririm ama.geri alirim diye oan bisey demedim fol yok yumrta yok diye.gecen gun tekrar soyledi
Bende yokum listedeKuzucum ben listede yokmuşum yahuYaş 32, son adet 07-06-2019 ,tahmini doğum 13 mart, bebişim kız
Cok gecmis olsun canim insallah mudurun insafli bir insandirda dinlenme sansin olurBen hastaneden geldim. Merak eden arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler. Çok şükür bebeğim iyi 156 gr olmuş büyümüş. Gelişimi çok iyi dedi. Plesanta rahmin altına indiği için kanamam oluyormuş. Çok dikkat etmem gerektiğini söyledi. Yine progestan iğneye devamheyet raporu yazıcaktı korktum işten çıkartırlar diye. Şube müdürümle görüşücem inşallah sorun çıkartmazlar. Artık her hafta gibi gidicez kontrole sanırım. Plesenta ilerleyen haftalarda yerine geliyormuş ama kanamalı olması bu durumun risk oluşturuyormuş. Allah hakkımda hayırlısını nasip etsin. Sorunu olan tüm gebelerin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?