2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende bugun baktim mamas papas i begendim galiba onu alicam gule gule kullansin bebis insallah sizinkinide. Mamas papas kullanana varmi hic

bana da aynisini soylediler. 20 haftadan sonra yukari cikarmis bende onu bekliyorum.. birde kendi doktorum soylemedi baska doktor soylemisti. kendi doktorumla daha detayli gorusucem hu konuyu.

Bende bugun baktim mamas papas i begendim galiba onu alicam gule gule kullansin bebis insallah sizinkinide. Mamas papas kullanana varmi hic
Teşekkür ederim Ben mamas papas alıcaktım oturma alanı dar geldi bide ana kucağı vs olmasını istedim portbebesi olursa avantajlı diye düşündüm ama mamas papas lacivert bayılmıştım

Teşekkür ederim Ben mamas papas alıcaktım oturma alanı dar geldi bide ana kucağı vs olmasını istedim portbebesi olursa avantajlı diye düşündüm ama mamas papas lacivert bayılmıştım
4 yasina kadar kullanabilir dedi portbebe yok ama anakucagi hediyeli kampanyasi varmis suan

Bezi çıkarınca da kızım kaba işemeye korkmuştum yarısı içeri dışarı bir test vermiştik

Sen de hızlı başlamama rağmen çok iyi bitirmişsin. Ben de merak ediyorum valla sonumuz nolcak bakalım :))
İlk gebelik 4ay almayıp 11 le bitirmissin ben ilk gebelik de çok hızlı aldım ama toplam 12 kilo ile kapattım . 36 haftalık tabi.
Şimdi yine ilk aylardan beri alıyorum bakalım toplam nasıl olacak

.

Bende hala ayniyim yemekten sonra bile birden halsizlesiyorum bilmiyorum tansiyonum mu dusuyor noluyor fazla yememe ragmen birden betim benzim atiyor ,benim doktoruma gorede hepsi normal ama insan iyi olmak istiyor artik

Yok canim daha kuzeni hamile degilken soylemisti bana seninde birgun kizin olursa veririm ama.geri alirim diye oan bisey demedim fol yok yumrta yok diye.gecen gun tekrar soyledi

Hmm anladim canim huyu oyle demekki bosver biz fazla almisiz filan diyip gecistirrsin

Ben hastaneden geldim. Merak eden arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler. Çok şükür bebeğim iyi 156 gr olmuş büyümüş. Gelişimi çok iyi dedi. Plesanta rahmin altına indiği için kanamam oluyormuş. Çok dikkat etmem gerektiğini söyledi. Yine progestan iğneye devam heyet raporu yazıcaktı korktum işten çıkartırlar diye. Şube müdürümle görüşücem inşallah sorun çıkartmazlar. Artık her hafta gibi gidicez kontrole sanırım. Plesenta ilerleyen haftalarda yerine geliyormuş ama kanamalı olması bu durumun risk oluşturuyormuş. Allah hakkımda hayırlısını nasip etsin. Sorunu olan tüm gebelerin.

Kızlar tansiyon klilo vb kayıtlı olduğunuz sağlım ocağı bakıyor aslında beni heray çağırıyorlar hatta geçen ay kan tahlilime baktılar bende özel hast gidiyorum normalde ama drum tansiyon kilo bakmıyor. Ayrıca birde tetenoz aşısı var tam tarihini bilmiyorum ama onuda sağlık ocağı takip ediyor sanırım.

Cok gecmis olsun canim insallah mudurun insafli bir insandirda dinlenme sansin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…