2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Geçmiş olsun canım Önemli olan bebişin iyi olması. Ben de bıraktım işi bu sene, kendine çok dikkat etmen lazım

Ben olsam degistiririm ki degistirdim simdi gonlume gore bi doktor buldum cok sukur

Canım ne güzel benimkinin bacaklar çarpraz göstermiyordu doktor çok.ugrasti kız dedi 2 oğlandan sonra hala Inanamiyorum haftaya gidicem ben de bakalim

Merhaba
Benim ilk çocuğumda öyle söylemişti doktor. Hatta öyle kötü bir üslupla söylemişti ki birkaç hafta kendime gelememistim. Kendi doktorum değildi. Sonra doktorum da benzer bir durumdan bahsetti ama herhangi bir uyarı yapmadı fakat 28.haftada erken doğum riskiyle hastaneye yattım. Bekliyordum demişti doktor. Nasıl sinir olmuştum. Hareketlerinize biraz dikkat etmenizi tavsiye ederim size. Benim gibi hamile olduğunuzu unutup kendinizi yoracak şeylerden sakının. Elbette bu sebep oldu diyemeyiz ama siz yine de tedbirli olun

Oğlumda teşhisi var, bende testlerde çıkan yok ama bariz alerjik reaksiyonlar yaşıyorum, yaşıyoruz ikimiz de. Nevresim altlarında koruyucularimiz var. Doktor şiddetle tavsiye ederim demişti. Hava temizleme cihazları ve spreylere ise para tuzağı, fayda göremezsiniz deyince almadım hiç. Burnumuzu Eylül ayında başlayıp Mayıs'a kadar ya serum fizyolojik ve siringayla, yada hornve sinus rinse kitletiyle temizliyoruz. Çok teşekkür ederim yine de tavsiyenize

Vakif hastanesimi ozel hastane mi bezmialem deyinxe kafam karisti istanbuldaki mi
Evet canım İstanbul'da vakıf hastanesi diye geçiyor bildiğim kadarıyla. Muayene ücretleri, kan testleri falan daha uygun diğer özel hastanelere göre. Muayene ücreti 90 tl mesela. Hatta doktor muayene sırasında bazı tahliller istiyorsa ücret almıyorlar. Bundan önce Türkşye Hastanesine gidiyordum bir tane d vitamini değeri için bile 70-80 tl para almışlardı.

Canım ben bahçeci zeki akkumda tüp bebekle hamileyim ben farklı bi hastanede yaptırmıştım.bana dediki boşuna yaptırmışsın artık o testler eskidi boşuna para vermişsin dedi.
Ben de tüp bebek Recai papuçcu doktorum. ama kendisi yaptırmamı söyledi. Ayrıca eğer böyleyse doktorun yanlış bilgilendirme yapmış bence seni çünkü internetten araştırırsan toksoplazmanın önemini görebilirsin. Ben özele gidiyorum ama devlete gittiğimde de yapılıp yapılmadığını sordular. Aynı testten bahsettiğimize emin misin? Arkadaşlar arasında en son hamile olan benim ve hepsi yaptırdı ve dılarda salata pişmemiş et yememek için çok dikkat ettiker ki ikisinin eşi de doktordu

Canım ben bahçeci zeki akkumda tüp bebekle hamileyim ben farklı bi hastanede yaptırmıştım.bana dediki boşuna yaptırmışsın artık o testler eskidi boşuna para vermişsin dedi.
Ben de tüp bebek Recai papuçcu doktorum. ama kendisi yaptırmamı söyledi. Ayrıca eğer böyleyse doktorun yanlış bilgilendirme yapmış bence seni çünkü internetten araştırırsan toksoplazmanın önemini görebilirsin. Ben özele gidiyorum ama devlete gittiğimde de yapılıp yapılmadığını sordular. Aynı testten bahsettiğimize emin misin? Arkadaşlar arasında en son hamile olan benim ve hepsi yaptırdı ve dılarda salata pişmemiş et yememek için çok dikkat ettiker ki ikisinin eşi de doktordu

Kızlar şu 2-3 gündür iştahım çok açıldı ya sürekli birşeyler yemek istiyor canım kendimi zor tutuyorum valla. Göbeğim baya kocaman oldu farkediliyor artık. Tam 3 kilo almışım.
Birde size birşey sorcam bana ilk yapılan testlerden sonra bir daha idrar, kan testi falan hiç yapılmadı. Bunlar her ay yaptırılıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…