Gelin icin kapisicaz 25 sene sonraBu arada erkek bebisler baya açmış arayi
Ben 2 gündür kesin olarak hissediyorum önceden gaz mı bağırsak hareketi mi diyordum ama eminim 2 gündürKizlarr bebeklerin hareketini hissedeniniz varmi? Kacinci haftada hissettiniz?
Geçmiş olsun canımBen hastaneden geldim. Merak eden arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler. Çok şükür bebeğim iyi 156 gr olmuş büyümüş. Gelişimi çok iyi dedi. Plesanta rahmin altına indiği için kanamam oluyormuş. Çok dikkat etmem gerektiğini söyledi. Yine progestan iğneye devamheyet raporu yazıcaktı korktum işten çıkartırlar diye. Şube müdürümle görüşücem inşallah sorun çıkartmazlar. Artık her hafta gibi gidicez kontrole sanırım. Plesenta ilerleyen haftalarda yerine geliyormuş ama kanamalı olması bu durumun risk oluşturuyormuş. Allah hakkımda hayırlısını nasip etsin. Sorunu olan tüm gebelerin.
Nerde ve ne kadarmış acaba4 yasina kadar kullanabilir dedi portbebe yok ama anakucagi hediyeli kampanyasi varmis suan
Evet sen kaldın bi tekYaaaa sende ogrendin demek masallah :)))
Ben olsam degistiririm ki degistirdim simdi gonlume gore bi doktor buldum cok sukurKızlar selam,
Bugün farklı bir forumda okudum da sizlere danışmak istedim. Bazı doktorlar her kontrolde kilo takibi, tansiyon ölçümü, ultrasonda da incelerken kolları, bacakları vs diye ayrıntılı bir şekilde anneye babaya gösteriyormuş.
Benim doktorum bunların hiç birini yapmıyor. Yalnızca ultrasonda bakıp herhangi bir problem yok diyor. Ben sormadan herhangi bir şey söylemiyor.
Sizce doktorumu değiştirmeli miyim? Sizlerin özel hastanedeki muayene deneyimlerini öğrenmek isterim.
Canım ne güzel benimkinin bacaklar çarpraz göstermiyordu doktor çok.ugrasti kız dedi 2 oğlandan sonra hala Inanamiyorum haftaya gidicem ben de bakalimBizimki de apış arasını açtı bakıııın burası booş kızım ben kızzz dedi dünÖzeldekinden sonra devletteki doktorumuz da kız dedi. Artık Kesin Kız diyorum. Bacak boyunu falan ölçtü ,kaç gram olduğunu vs söylemedi iyi dedi . Özele de haftaya gidicez bakalım o neler söyleyecek .
Demir kullanıyordum sadece birde Elevit yazdı.
MerhabaEvet canım bana da tam olarak aynı şeyi söyledi. Plasenta biraz aşağıda ama yavaş yavaş yukarı çıkar endişe edecek bir durum yok dedi. Ama insan endişe etmeden duramıyor seni anlıyorum. Mevlam hiç birimizi sevdiklerimizle evlatlarımızla imtihan etmesin
Canim cok gecmis olsun simdi nasilsin. Allah bebegini sana bagislasinKızlar yine kanamam başladıdoktora gidiyorum. Dua edin benim için
Ben de kaldım hala belli değil cinsiyetimizEvet sen kaldın bi tek
Oğlumda teşhisi var, bende testlerde çıkan yok ama bariz alerjik reaksiyonlar yaşıyorum, yaşıyoruz ikimiz de. Nevresim altlarında koruyucularimiz var. Doktor şiddetle tavsiye ederim demişti. Hava temizleme cihazları ve spreylere ise para tuzağı, fayda göremezsiniz deyince almadım hiç. Burnumuzu Eylül ayında başlayıp Mayıs'a kadar ya serum fizyolojik ve siringayla, yada hornve sinus rinse kitletiyle temizliyoruz. Çok teşekkür ederim yine de tavsiyenizeBurnunuzu tuzlu su yada serum fizyolojik ile temizleyin, bir de anlaşmalı eczanelerde akar spreyi var. Ben kullandığımdan yastık, yorgan, koltuklara perdelere kullandığımdan beri alerjim azaldı. Instagram hesabı @artdehuile_
Ya bende 28 yaşındayım sat 29 mayıs aynı gün mü doğacaklar bakalımHoney_86 beni de ekler misiniz listeye. Yaş 28, sat 30 Mayıs, tdt 5 Mart, cinsiyetimiz erkek. Listede ismim yokmuş şimfi farkettim.
Canım ben bahçeci zeki akkumda tüp bebekle hamileyim ben farklı bi hastanede yaptırmıştım.bana dediki boşuna yaptırmışsın artık o testler eskidi boşuna para vermişsin dedi.Kızlar toksoplazma testini ne kadarda bir tekrarlıyorsunuz? Ayda bir mi?
Evet canım İstanbul'da vakıf hastanesi diye geçiyor bildiğim kadarıyla. Muayene ücretleri, kan testleri falan daha uygun diğer özel hastanelere göre. Muayene ücreti 90 tl mesela. Hatta doktor muayene sırasında bazı tahliller istiyorsa ücret almıyorlar. Bundan önce Türkşye Hastanesine gidiyordum bir tane d vitamini değeri için bile 70-80 tl para almışlardı.Vakif hastanesimi ozel hastane mi bezmialem deyinxe kafam karisti istanbuldaki mi
Ben de tüp bebek Recai papuçcu doktorum. ama kendisi yaptırmamı söyledi. Ayrıca eğer böyleyse doktorun yanlış bilgilendirme yapmış bence seni çünkü internetten araştırırsan toksoplazmanın önemini görebilirsin. Ben özele gidiyorum ama devlete gittiğimde de yapılıp yapılmadığını sordular. Aynı testten bahsettiğimize emin misin? Arkadaşlar arasında en son hamile olan benim ve hepsi yaptırdı ve dılarda salata pişmemiş et yememek için çok dikkat ettiker ki ikisinin eşi de doktorduCanım ben bahçeci zeki akkumda tüp bebekle hamileyim ben farklı bi hastanede yaptırmıştım.bana dediki boşuna yaptırmışsın artık o testler eskidi boşuna para vermişsin dedi.
Ben de tüp bebek Recai papuçcu doktorum. ama kendisi yaptırmamı söyledi. Ayrıca eğer böyleyse doktorun yanlış bilgilendirme yapmış bence seni çünkü internetten araştırırsan toksoplazmanın önemini görebilirsin. Ben özele gidiyorum ama devlete gittiğimde de yapılıp yapılmadığını sordular. Aynı testten bahsettiğimize emin misin? Arkadaşlar arasında en son hamile olan benim ve hepsi yaptırdı ve dılarda salata pişmemiş et yememek için çok dikkat ettiker ki ikisinin eşi de doktorduCanım ben bahçeci zeki akkumda tüp bebekle hamileyim ben farklı bi hastanede yaptırmıştım.bana dediki boşuna yaptırmışsın artık o testler eskidi boşuna para vermişsin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?