2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım ben bahçeci zeki akkumda tüp bebekle hamileyim ben farklı bi hastanede yaptırmıştım.bana dediki boşuna yaptırmışsın artık o testler eskidi boşuna para vermişsin dedi.
Ben de tüp bebek Recai papuçcu doktorum. ama kendisi yaptırmamı söyledi. Ayrıca eğer böyleyse doktorun yanlış bilgilendirme yapmış bence seni çünkü internetten araştırırsan toksoplazmanın önemini görebilirsin. Ben özele gidiyorum ama devlete gittiğimde de yapılıp yapılmadığını sordular. Aynı testten bahsettiğimize emin misin? Arkadaşlar arasında en son hamile olan benim ve hepsi yaptırdı ve dılarda salata pişmemiş et yememek için çok dikkat ettiker
Canım ben bahçeci zeki akkumda tüp bebekle hamileyim ben farklı bi hastanede yaptırmıştım.bana dediki boşuna yaptırmışsın artık o testler eskidi boşuna para vermişsin dedi.
Ben de tüp bebek Recai papuçcu doktorum. ama kendisi yaptırmamı söyledi. Ayrıca eğer böyleyse doktorun yanlış bilgilendirme yapmış bence seni çünkü internetten araştırırsan toksoplazmanın önemini görebilirsin. Ben özele gidiyorum ama devlete gittiğimde de yapılıp yapılmadığını sordular. Aynı testten bahsettiğimize emin misin? Arkadaşlar arasında en son hamile olan benim ve hepsi yaptırdı ve dışarda salata pişmemiş et yememek için çok dikkat ettiler ki ikisinin eşi de doktordu

Kızlar şu 2-3 gündür iştahım çok açıldı ya sürekli birşeyler yemek istiyor canım kendimi zor tutuyorum valla. Göbeğim baya kocaman oldu farkediliyor artık. Tam 3 kilo almışım.
Birde size birşey sorcam bana ilk yapılan testlerden sonra bir daha idrar, kan testi falan hiç yapılmadı. Bunlar her ay yaptırılıyor mu?

Aslinda yaptırmakta fayda var ama drlar istemiyor

Ben de tüp bebek Recai papuçcu doktorum. ama kendisi yaptırmamı söyledi. Ayrıca eğer böyleyse doktorun yanlış bilgilendirme yapmış bence seni çünkü internetten araştırırsan toksoplazmanın önemini görebilirsin. Ben özele gidiyorum ama devlete gittiğimde de yapılıp yapılmadığını sordular. Aynı testten bahsettiğimize emin misin? Arkadaşlar arasında en son hamile olan benim ve hepsi yaptırdı ve dılarda salata pişmemiş et yememek için çok dikkat ettiker
benim doktorum tekrarlama konusunda bili demedi bende sormadım ama arkadaşlarıma sordum dönem dönem veriyorlarmış. Gittiğimde bende sorcam hocama

Bana yapilmadi cnm bir kez yapildi o kadar.

Aslinda yaptırmakta fayda var ama drlar istemiyor
Kızlar sağlık ocağında her ay düzenli yapılıyor.
Ben riskli olduğum için gitmiyorum oraya ama arkadasim her ay gidiyor yapıyorlar kan ve idrar tahlili haberiniz olsun.

İnşallah senin için uygun olana çalıştığın yerde müsade eder. Riske atmamak lazım doktor rapor dediyse.inşallah herşey yolunda gider

Kızlar toksoplazma testini ne kadarda bir tekrarlıyorsunuz? Ayda bir mi?

Tekrarlandığını bilmiyordum bir dahaki gidişimde soracağım mutlaka. Bir kere yapıldı ikisi de negatif çıktı. Bağışıklığım olaydı iyiydi

Kızlar sağlık ocağında her ay düzenli yapılıyor.
Ben riskli olduğum için gitmiyorum oraya ama arkadasim her ay gidiyor yapıyorlar kan ve idrar tahlili haberiniz olsun.

Yoo buradaki sağlık ocağjnda her ay yapmıyorlar. Ben 2 aylıkken yaptırdım, 18. haftada tekrar çağıracaklarını söylediler tarama için. Sonraki kontrol be zamn olur bilmiyorum ama hamileliği bildirdikten sonra tarama yapılıyor, sonra tee 18.haftada

Bugün benimde iştahım fenaydı. Az önce o kadar çok yedim ki midemin şişinden uzanıyorum Sabahları çok aç uyanıyorum.Bana da ilk testlerden sonra hiç test yapılmadı. Haftaya doktora gidince soracağım. Kan testini en azından tekrarlayabilirler

Yaştan dolayı risk yüksek çıkmıştır, benim doktorum hiç ikili test yapmadı direk fetal DNA testi yaptırdım. Çünkü ikili de yaşı da hesapladığından risk yüksek çıkıyormuş. Başka bir doktora görün derim, fetal DNA testi yaptır.

Bugün benimde iştahım fenaydı. Az önce o kadar çok yedim ki midemin şişinden uzanıyorum Sabahları çok aç uyanıyorum.Bana da ilk testlerden sonra hiç test yapılmadı. Haftaya doktora gidince soracağım. Kan testini en azından tekrarlayabilirler

Kızlar ya çok kötü griptim kuşburnu çayı yaptım meyvesinden iyi geldi diye içtikçe içTim bir baktım 4 fincan içmişim bir zararı olurmu ya böyle bir şeyi nasıl yaptım anlayamadım

benim de bağışıklığım yok. Dışarda salata vs yiyemiyorum. Çok zor oluyor. Dılarda yiyeceğim zaman iyice pişirtip yaktırıp yiyorum nerdeyse

Kızlar ya çok kötü griptim kuşburnu çayı yaptım meyvesinden iyi geldi diye içtikçe içTim bir baktım 4 fincan içmişim bir zararı olurmu ya böyle bir şeyi nasıl yaptım anlayamadım
Cok dikkat etmelisin 4 fincan cok fazla icmissin. İhlamurdan baska bitki cayida icme. Bende persembeden beri hastayim.hicbisey yapamiyorum. Nane limon ihlamur bile az ictim 2 kez falan. Bol bol sicak su ictim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…