2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cok dikkat etmelisin 4 fincan cok fazla icmissin. İhlamurdan baska bitki cayida icme. Bende persembeden beri hastayim.hicbisey yapamiyorum. Nane limon ihlamur bile az ictim 2 kez falan. Bol bol sicak su ictim
Ihlamuru da çok içmeyin diyolar ben günde üç çay bardağı içiyorum işte çok mu sizce

Az kaldi kizlar yuzde 43 unu tamamladik bir an once sagliklisiyla bitse bu gunler yavrularimizi kucagimiza alsak
16 haftadayım kızım 36 da doğmuştu bakalım bu da 36 ya denk gelirse bi 20 haftam kaldı nasıl olacak hayal bile edemiyorum hayırla ve sağlıkla inşallah

benim de bağışıklığım yok. Dışarda salata vs yiyemiyorum. Çok zor oluyor. Dılarda yiyeceğim zaman iyice pişirtip yaktırıp yiyorum nerdeyse

Sorma canım dışarıda yemeye korkar oldum zaten. Et desen büyüteçle içine bakacağım neredeyse çiğlik var mı diye, salata zaten yok dediğin gibi

Benim kacinciya yapildi bir bilsen en son gecen hafta kan idrar verdim yine urolojide
Ben kan vermedim ama idrar çok defa verdim.
Aslında hangisinde sıkıntı varsa ona yöneliyorlar sadece.
Bütün hepsi aynı şekilde ilgilenmiyor demek ki.

Cok dikkat etmelisin 4 fincan cok fazla icmissin. İhlamurdan baska bitki cayida icme. Bende persembeden beri hastayim.hicbisey yapamiyorum. Nane limon ihlamur bile az ictim 2 kez falan. Bol bol sicak su ictim
Ya aslında çok dikkatliyimdir nasıl oldu anlamadım inşallah bir şey olmaz offf stres yaptım ya

Kızlar ya çok kötü griptim kuşburnu çayı yaptım meyvesinden iyi geldi diye içtikçe içTim bir baktım 4 fincan içmişim bir zararı olurmu ya böyle bir şeyi nasıl yaptım anlayamadım
İyi düşünelim iyi olsun, inşallah bir şey olmaz ama su haricinde hiçbir şey 4 bardak kadar içilemez hamilelikte ıhlamur ve nane limona izin var sanırım sadece. Ben de geçen hafta rahatsızdım, ıhlamur ve siyah çayla idare ettim. Siyah çay da sakıncalı elbette ama çok açık ve limonlu içersek, çok da abartmazsak sıkıntı olmaz inşallah :)

aslında yapacağım bir şey değil çocuklara ders çalıştırırken ayakta durmak için içi vermişim dönem yeni başladı malum kontrol şart biran önce iyleşmem gerek devamsızlıklarını etkilenmesin diye

Toxoplasma en onemli testlerden bence de. Dikkat ediyorum bende cunku negatif benim de. Disardan et ya da salata kesinlikle yemiyorum. Ama testi surekli tekrarlamiyorum. Herhangi bi belirtim vs yok. Ama rutin olarak idrar testi veriyorum zaten. Lokosit ya da kanda crp artmadigi surece pek sikinti olmaz zaten.

Kızlar toksoplazma testini ne kadarda bir tekrarlıyorsunuz? Ayda bir mi?
Tekrarlamak gerekiyormu ben ilk hamileligimde doktor hic istemedi ben kendim kafama takip 3 drfa falan baktirmistim ara ara.. ama bunda daha rahatim galiba baktiraaim gelmedi tabiki dikkat ediyorum disarda salata zaten yemezdim et herzaman iyi pisirtirim evde de dikkat ederim boyle seylere insallah birsey olmaz

Merhaba kızlar size birşey danışacağım. Bu aralar çok huzursuzum. Herşeyi kafama takıp büyütüyorum. Gündüz yaşadığım sıradan bir olay akşam aklıma takılıyor, içim içimi yiyor. Abarttığımın farkındayım ama engel olamıyorum. Sizlerde durum ne ve nasıl başa çıkıyorsunuz?

Internetten rahatlatici muzik aciyorum cnm bende oyleyim iyi seyler dusunurken bi anda korkunc ve kotu seyler dusundugumu fark ediyorum.muzik bir tik da olsa rahatlatiyor oneririm.

Tekrarlama konusunu arkadaşlardan duydum. Gittiğimde hocama soracağım. Sende sor istersen çok da pimpirikli olmamak lazım ama öyle olmuyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…