Ihlamuru da çok içmeyin diyolar ben günde üç çay bardağı içiyorum işte çok mu sizceCok dikkat etmelisin 4 fincan cok fazla icmissin. İhlamurdan baska bitki cayida icme. Bende persembeden beri hastayim.hicbisey yapamiyorum. Nane limon ihlamur bile az ictim 2 kez falan. Bol bol sicak su ictim
16 haftadayım kızım 36 da doğmuştu bakalım bu da 36 ya denk gelirse bi 20 haftam kaldı nasıl olacak hayal bile edemiyorum hayırla ve sağlıkla inşallahAz kaldi kizlar yuzde 43 unu tamamladik bir an once sagliklisiyla bitse bu gunleryavrularimizi kucagimiza alsak
Erkek bebek deyince aklıma direk kaynana olmak geliyor biraz soğuk bakıyorum sanki erkek bebeklere ön yargılı ama bilemiyorum hayırlısı demekten başka çare yokGelin icin kapisicaz 25 sene sonra
Senin ne zaman canım kontrolBen de kaldım hala belli değil cinsiyetimiz
Nasıl gidiyor ben bugün yoruldum sanki kasık ve bel ağrım oldu biraz yatınca hafifledi çok korkuyorum bi terslik olmasın Allah korusunBen senden daha ondeyim ama
benim de bağışıklığım yok. Dışarda salata vs yiyemiyorum. Çok zor oluyor. Dılarda yiyeceğim zaman iyice pişirtip yaktırıp yiyorum nerdeyse
Insallah cnm erkek cocuklari kizlara nazaran daha gec geliyormus o yuzden tam 40 hesapliyorum :)16 haftadayım kızım 36 da doğmuştu bakalım bu da 36 ya denk gelirse bi 20 haftam kaldı nasıl olacak hayal bile edemiyorum hayırla ve sağlıkla inşallah
Ben kan vermedim ama idrar çok defa verdim.Benim kacinciya yapildi bir bilsenen son gecen hafta kan idrar verdim yine urolojide
Bütün hepsi aynı şekilde ilgilenmiyor demek ki.Tekrarlandığını bilmiyordumbir dahaki gidişimde soracağım mutlaka. Bir kere yapıldı ikisi de negatif çıktı. Bağışıklığım olaydı iyiydi
Yoo buradaki sağlık ocağjnda her ay yapmıyorlar. Ben 2 aylıkken yaptırdım, 18. haftada tekrar çağıracaklarını söylediler tarama için. Sonraki kontrol be zamn olur bilmiyorum ama hamileliği bildirdikten sonra tarama yapılıyor, sonra tee 18.haftada
Ya aslında çok dikkatliyimdir nasıl oldu anlamadım inşallah bir şey olmaz offf stres yaptım yaCok dikkat etmelisin 4 fincan cok fazla icmissin. İhlamurdan baska bitki cayida icme. Bende persembeden beri hastayim.hicbisey yapamiyorum. Nane limon ihlamur bile az ictim 2 kez falan. Bol bol sicak su ictim
İyi düşünelim iyi olsun, inşallah bir şey olmaz ama su haricinde hiçbir şey 4 bardak kadar içilemez hamilelikteKızlar ya çok kötü griptim kuşburnu çayı yaptım meyvesinden iyi geldi diye içtikçe içTim bir baktım 4 fincan içmişim bir zararı olurmu ya böyle bir şeyi nasıl yaptım anlayamadım
Sınır iki kupa diye biliyorum ama bence 3 çay bardağından bir şey olmaz. Zaten anca 1 kupa eder.Ihlamuru da çok içmeyin diyolar ben günde üç çay bardağı içiyorum işte çok mu sizce
aslında yapacağım bir şey değil çocuklara ders çalıştırırken ayakta durmak için içi vermişim dönem yeni başladı malum kontrol şart biran önce iyleşmem gerek devamsızlıklarını etkilenmesin diyeİyi düşünelim iyi olsun, inşallah bir şey olmaz ama su haricinde hiçbir şey 4 bardak kadar içilemez hamilelikteıhlamur ve nane limona izin var sanırım sadece. Ben de geçen hafta rahatsızdım, ıhlamur ve siyah çayla idare ettim. Siyah çay da sakıncalı elbette ama çok açık ve limonlu içersek, çok da abartmazsak sıkıntı olmaz inşallah :)
Toxoplasma en onemli testlerden bence de. Dikkat ediyorum bende cunku negatif benim de. Disardan et ya da salata kesinlikle yemiyorum. Ama testi surekli tekrarlamiyorum. Herhangi bi belirtim vs yok. Ama rutin olarak idrar testi veriyorum zaten. Lokosit ya da kanda crp artmadigi surece pek sikinti olmaz zaten.Ben de tüp bebek Recai papuçcu doktorum. ama kendisi yaptırmamı söyledi. Ayrıca eğer böyleyse doktorun yanlış bilgilendirme yapmış bence seni çünkü internetten araştırırsan toksoplazmanın önemini görebilirsin. Ben özele gidiyorum ama devlete gittiğimde de yapılıp yapılmadığını sordular. Aynı testten bahsettiğimize emin misin? Arkadaşlar arasında en son hamile olan benim ve hepsi yaptırdı ve dılarda salata pişmemiş et yememek için çok dikkat ettiker ki ikisinin eşi de doktordu
malesef benim hem doktorum hem dahiliye uzmani sadece bir fincan onerdi.. fazlasini icmeyin dediler...Sınır iki kupa diye biliyorum ama bence 3 çay bardağından bir şey olmaz. Zaten anca 1 kupa eder.
Tekrarlamak gerekiyormu ben ilk hamileligimde doktor hic istemedi ben kendim kafama takip 3 drfa falan baktirmistim ara ara.. ama bunda daha rahatim galiba baktiraaim gelmedi tabiki dikkat ediyorum disarda salata zaten yemezdim et herzaman iyi pisirtirim evde de dikkat ederim boyle seylere insallah birsey olmazKızlar toksoplazma testini ne kadarda bir tekrarlıyorsunuz? Ayda bir mi?
2017 Mart kız ayıydıKızlar Mart ayı erkek ayı sanırımhastane çıkışında e -bebeğe uğradık.erkek reyonu çok az ya hep kızlara yönelik
Internetten rahatlatici muzik aciyorum cnm bende oyleyim iyi seyler dusunurken bi anda korkunc ve kotu seyler dusundugumu fark ediyorum.muzik bir tik da olsa rahatlatiyor oneririm.Merhaba kızlar size birşey danışacağım. Bu aralar çok huzursuzum. Herşeyi kafama takıp büyütüyorum. Gündüz yaşadığım sıradan bir olay akşam aklıma takılıyor, içim içimi yiyor. Abarttığımın farkındayım ama engel olamıyorum. Sizlerde durum ne ve nasıl başa çıkıyorsunuz?
25 ekimSenin ne zaman canım kontrol
Tekrarlama konusunu arkadaşlardan duydum. Gittiğimde hocama soracağım. Sende sor istersen çok da pimpirikli olmamak lazım ama öyle olmuyor işteTekrarlamak gerekiyormu ben ilk hamileligimde doktor hic istemedi ben kendim kafama takip 3 drfa falan baktirmistim ara ara.. ama bunda daha rahatim galiba baktiraaim gelmedi tabiki dikkat ediyorum disarda salata zaten yemezdim et herzaman iyi pisirtirim evde de dikkat ederim boyle seylere insallah birsey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?