2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ya aslında çok dikkatliyimdir nasıl oldu anlamadım inşallah bir şey olmaz offf stres yaptım ya
Olmaz Allahın izniyle. Bazen bende yapmamam gereken hareket yapıyorum. Geçen yatağın bazasını kaldırdım kasığıma ağrı girdi. Çok korktum. Çok şükür bişi olmadı ama ne kadar dikkat etsekte oluyor işte. Çok da stres yapma bebeğe zarar. Çok aklına takılırsa dr a danış bence arkadaşım boşuna stres yapıp üzme bebeğini

Kızlar çok akıntım var beyaz di sarıya döndü çok kaşıntı ve yanma yok ama çok pis kokulu normalde 1 hafta sonra doktora gidicem acaba daha mı erken gitsem acaba benim gibi akıntısı olan var mı

Herkes bişileri takıyor demek ki. Ben olayları değil de kan sonucunda mesela hemoglobin düşük çıkmış. Onu takıyorum kafaya araştırıyorum araştırıyorum sonra napıyorum ben diyorum. Sonra başka bişiyi takıyorum kafaya. Geçecek heralde

Çok tşkler canım moral oldun insanız sonuçta her an kendimizi koruyamıyoruz

Kızlar çok akıntım var beyaz di sarıya döndü çok kaşıntı ve yanma yok ama çok pis kokulu normalde 1 hafta sonra doktora gidicem acaba daha mı erken gitsem acaba benim gibi akıntısı olan var mı

Bende de aynı sekilde cok yogun degil ama yanma kasıntı agrı sızı yok sadece acık sarı kokulu akıntı var. 4 ekimde benimde randevum onu bekliyorum

Bende bugun baktim mamas papas i begendim galiba onu alicam gule gule kullansin bebis insallah sizinkinide. Mamas papas kullanana varmi hic

Ben ilk kızımda mamas papas urbo 2 kullandım cok ama cok cok memnunum. Anakucagını vermistim bir arkadasıma simdi sadece be safe anakucagı alıcam. Yine mamas papasla devam edicem birde gerçekten ömürlük bebek arabası oluyorlar kızıma zaten baston kullanıyorum su anda.

Benim de akıntım çok. Hatta o kadar çok ki idrar kaçırmışım hissi veriyor. Haftasonu kontrolüm var özelde ama bugün devlete gittim. Tuvalette de tam kalkacakken tekrar az birşey idrar geliyor. Hafif de yanma var. Sadece bu söylediklerime bakıp bir fitil bir toz saşe verdi. Tahlil istememesine canım sıkıldı. Kullanıp kullanmamak konusunda tereddütte kaldım

Bende de yeni basladi doktoruma mesaj attim. Mixovul die bi fitil verdi bu gece baslicam canim. Sen de mesaj at danis bence

Benimde ayni cnm banada verdi ben kullanmadim evde duruyor.

Bence erkene alın, hemen gidin. Tedbiri elden bırakmamak lazım.

Hamilelik tam bir delilik. Alt değerim sadece 4 birim yüksek çıkmıştı aman Allahım ne senaryolar yazdım eşim ultrason esnasında video çekmişti sürekli ölçümlere bakıyorum haftaya uygun mu diye. Net de görünmüyor, şeşbeş oldum

Nasıl gidiyor ben bugün yoruldum sanki kasık ve bel ağrım oldu biraz yatınca hafifledi çok korkuyorum bi terslik olmasın Allah korusun
Ah ben bugun neler yaptim camlari sildim, perdeler yikattim utuledim. Uzun boydan bir camim var mahvetti beni. Her yanim agriyor. Aksam 10 dk uzanabildim kizimi yikadim kendim yikandim simdi oyun oynuyoruz. Uzanmama musade etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…