Olmaz Allahın izniyle. Bazen bende yapmamam gereken hareket yapıyorum. Geçen yatağın bazasını kaldırdım kasığıma ağrı girdi. Çok korktum. Çok şükür bişi olmadı ama ne kadar dikkat etsekte oluyor işte. Çok da stres yapma bebeğe zarar. Çok aklına takılırsa dr a danış bence arkadaşım boşuna stres yapıp üzme bebeğiniYa aslında çok dikkatliyimdir nasıl oldu anlamadım inşallah bir şey olmaz offf stres yaptım ya
Herkes bişileri takıyor demek ki. Ben olayları değil de kan sonucunda mesela hemoglobin düşük çıkmış. Onu takıyorum kafaya araştırıyorum araştırıyorum sonra napıyorum ben diyorum. Sonra başka bişiyi takıyorum kafaya. Geçecek heraldeMerhaba kızlar size birşey danışacağım. Bu aralar çok huzursuzum. Herşeyi kafama takıp büyütüyorum. Gündüz yaşadığım sıradan bir olay akşam aklıma takılıyor, içim içimi yiyor. Abarttığımın farkındayım ama engel olamıyorum. Sizlerde durum ne ve nasıl başa çıkıyorsunuz?
Bence erkene al. Enfeksiyon önemli diyorlarKızlar çok akıntım var beyaz di sarıya döndü çok kaşıntı ve yanma yok ama çok pis kokulu normalde 1 hafta sonra doktora gidicem acaba daha mı erken gitsem acaba benim gibi akıntısı olan var mı
Bende sonra satarm diye kiyicam sanirimÇok pahalıymışama netten baktım çok hoşuma gitti ☺ Amaaa alamam heralde çok pahalıııı
Of daha çok varmış ay inşallah öğrenirsin fetalde canım25 ekimAma fetal dna verdim ordan cinsiyeti söylerler inşallah
Evet bende çok memnunum.bundan önce dış gebelik geçirdim onun takibi sayesinde iğne bile olmadan atlattım.yoksa farklı bi hastane metotraks iğneyi bile aldırmıştı banaZeki hocaya ben de kontrole gitmiştim Canım.Mükemmel bir doktor
Çok tşkler canım moral oldun insanız sonuçta her an kendimizi koruyamıyoruzOlmaz Allahın izniyle. Bazen bende yapmamam gereken hareket yapıyorum. Geçen yatağın bazasını kaldırdım kasığıma ağrı girdi. Çok korktum. Çok şükür bişi olmadı ama ne kadar dikkat etsekte oluyor işte. Çok da stres yapma bebeğe zarar. Çok aklına takılırsa dr a danış bence arkadaşım boşuna stres yapıp üzme bebeğini
Amaan iyi yapmissin simdi alirsin gene en guzelinden ,,, sadakan olsun
Bize çok uzak kaldığı için kontrollere gidemiyoruz zeki hocaya.Diyarbakırda olsam kesin ona giderdimEvet bende çok memnunum.bundan önce dış gebelik geçirdim onun takibi sayesinde iğne bile olmadan atlattım.yoksa farklı bi hastane metotraks iğneyi bile aldırmıştı bana
Kızlar çok akıntım var beyaz di sarıya döndü çok kaşıntı ve yanma yok ama çok pis kokulu normalde 1 hafta sonra doktora gidicem acaba daha mı erken gitsem acaba benim gibi akıntısı olan var mı
2017 Mart kız ayıydı ☺ Kızım oldu. Şimdi de kesin olmamakla beraber erkeğe benzetti doktor.
Merhaba, hoşgeldinizcanım, benim yaşım 22,başladığım kilo 42,şehir Gaziantep, 2.çocuk ve cinsiyet kız
Bende bugun baktim mamas papas i begendim galiba onu alicam gule gule kullansin bebis insallah sizinkinide. Mamas papas kullanana varmi hic
Benim de akıntım çok. Hatta o kadar çok ki idrar kaçırmışım hissi veriyor. Haftasonu kontrolüm var özelde ama bugün devlete gittim. Tuvalette de tam kalkacakken tekrar az birşey idrar geliyor. Hafif de yanma var. Sadece bu söylediklerime bakıp bir fitil bir toz saşe verdi. Tahlil istememesine canım sıkıldı. Kullanıp kullanmamak konusunda tereddütte kaldımKızlar çok akıntım var beyaz di sarıya döndü çok kaşıntı ve yanma yok ama çok pis kokulu normalde 1 hafta sonra doktora gidicem acaba daha mı erken gitsem acaba benim gibi akıntısı olan var mı
Bende de yeni basladi doktoruma mesaj attim. Mixovul die bi fitil verdi bu gece baslicam canim. Sen de mesaj at danis benceKızlar çok akıntım var beyaz di sarıya döndü çok kaşıntı ve yanma yok ama çok pis kokulu normalde 1 hafta sonra doktora gidicem acaba daha mı erken gitsem acaba benim gibi akıntısı olan var mı
Benimde ayni cnm banada verdi ben kullanmadim evde duruyor.Benim de akıntım çok. Hatta o kadar çok ki idrar kaçırmışım hissi veriyor. Haftasonu kontrolüm var özelde ama bugün devlete gittim. Tuvalette de tam kalkacakken tekrar az birşey idrar geliyor. Hafif de yanma var. Sadece bu söylediklerime bakıp bir fitil bir toz saşe verdi. Tahlil istememesine canım sıkıldı. Kullanıp kullanmamak konusunda tereddütte kaldım
Kızlar çok akıntım var beyaz di sarıya döndü çok kaşıntı ve yanma yok ama çok pis kokulu normalde 1 hafta sonra doktora gidicem acaba daha mı erken gitsem acaba benim gibi akıntısı olan var mı
Herkes bişileri takıyor demek ki. Ben olayları değil de kan sonucunda mesela hemoglobin düşük çıkmış. Onu takıyorum kafaya araştırıyorum araştırıyorum sonra napıyorum ben diyorum. Sonra başka bişiyi takıyorum kafaya. Geçecek heralde
Bende 2 kupa ictim. Tabiki o da serbest degilIhlamuru da çok içmeyin diyolar ben günde üç çay bardağı içiyorum işte çok mu sizce
Ah ben bugun neler yaptimNasıl gidiyor ben bugün yoruldum sanki kasık ve bel ağrım oldu biraz yatınca hafifledi çok korkuyorum bi terslik olmasın Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?