İnternette 2 kupayı geçmesin diyorlar ama doktorlar bu konuda farklı düşüncede olabiliyorlar. 3 farklı doktor da çay kahve bitki çayı konusunda, miktar olarak yakın olmakla beraber farklı düşüncelere sahipti.Bende 2 kupa ictim. Tabiki o da serbest degil
Bende durum daha fena. Gecmise takmıs durumdayim. Ağlama vs yok ama kendime sinir yapiyorum.niye o zaman soyle cevap vermedim niye öyle yapmadım vs gibi. Ve bu eşimle alakali daha cok. Aramizda suan iyi degilMerhaba kızlar size birşey danışacağım. Bu aralar çok huzursuzum. Herşeyi kafama takıp büyütüyorum. Gündüz yaşadığım sıradan bir olay akşam aklıma takılıyor, içim içimi yiyor. Abarttığımın farkındayım ama engel olamıyorum. Sizlerde durum ne ve nasıl başa çıkıyorsunuz?
Mutlaka idrar tahlili ver. Hatta gerekirse smeae yani vajinal kultur. Bende bastan beri vardi umursamadim sonra neler cektim. İlerlerse bebek icin tehlikeli. Suan akintim beyaza dondüKızlar çok akıntım var beyaz di sarıya döndü çok kaşıntı ve yanma yok ama çok pis kokulu normalde 1 hafta sonra doktora gidicem acaba daha mı erken gitsem acaba benim gibi akıntısı olan var mı
Dikkat et derim bende yapiyorum ama camlara girismiyorum dogumdan once kv yapicak bebisinden onemli degil hicbirsey cok yorma deri.Bir gune sigdirmak yerine 3 gine sigdirabilirsin nacizane fikrim :)Ah ben bugun neler yaptimcamlari sildim, perdeler yikattim utuledim. Uzun boydan bir camim var mahvetti beni. Her yanim agriyor. Aksam 10 dk uzanabildim kizimi yikadim kendim yikandim simdi oyun oynuyoruz. Uzanmama musade etmiyor
Ben zaten haftaarasi cay demlemem. Turk kahvesi de cok nadir iciyorum. Ondan hastalaninca ihlamur 2 kupa gecmeyecek sekilde 4 gun fakan ictim. Suan icmiyorum. Ama iyilesemedim hâla. Bu hafta iki kez nescafe ictim cok özlemişimİnternette 2 kupayı geçmesin diyorlar ama doktorlar bu konuda farklı düşüncede olabiliyorlar. 3 farklı doktor da çay kahve bitki çayı konusunda, miktar olarak yakın olmakla beraber farklı düşüncelere sahipti.
Tekrarlandığını bilmiyordumbir dahaki gidişimde soracağım mutlaka. Bir kere yapıldı ikisi de negatif çıktı. Bağışıklığım olaydı iyiydi
Yoo buradaki sağlık ocağjnda her ay yapmıyorlar. Ben 2 aylıkken yaptırdım, 18. haftada tekrar çağıracaklarını söylediler tarama için. Sonraki kontrol be zamn olur bilmiyorum ama hamileliği bildirdikten sonra tarama yapılıyor, sonra tee 18.haftada
Bakalım ben de merak ettim canım ☺Ya bende 28 yaşındayım sat 29 mayıs aynı gün mü doğacaklar bakalım
Evet suan cok yorgunum karnimda da biraz ağrı var. Hep dikkatli olmaya calistim. Ama doğuma daha yil var yapmam lazim. Eve aylardir bakamadim. Daha mutfak dolaplarim temizlenecek. Koltukları silicem.haftaya kadar yaya yaya yapicam. Yarin dolaplari silerim diyodum ama bu yorgunlukla cok zor. Bir odanin koltugunu silerim sonrada kapilari mobilyalari falan anca. Halilarimi da haftaya yikatmaya vercem. İş cok :'(Dikkat et derim bende yapiyorum ama camlara girismiyorum dogumdan once kv yapicak bebisinden onemli degil hicbirsey cok yorma deri.Bir gune sigdirmak yerine 3 gine sigdirabilirsin nacizane fikrim :)
Amin inşallah cümlemizin. İlk tahmin erkekti cumartesi günü belli olcak inşallah.Bakalım ben de merak ettim canım ☺Sağlıkla selametle gelsinler de inşallah Peki cinsiyeti belli mi sizin?
Ben çok gerginim çok sinirliyim ama sinir olacağım şeyler gibi geliyor sinirden ağlıyorum hatta o seviyede bağırıp çağırıyorum. Başa çıkamıyorum malesef sürekli kafamda aynı konu oluyor unutamıyorum durup durup sinirleniyorumMerhaba kızlar size birşey danışacağım. Bu aralar çok huzursuzum. Herşeyi kafama takıp büyütüyorum. Gündüz yaşadığım sıradan bir olay akşam aklıma takılıyor, içim içimi yiyor. Abarttığımın farkındayım ama engel olamıyorum. Sizlerde durum ne ve nasıl başa çıkıyorsunuz?
Bişey yediğinde mı oynuyor daha çok canım. Masallah annesi maşallahKizlar 3 akşamdır bebisim cok guzel oynuyor. Ve suan da da hattacok şükür
Ben sizden de öndeyim hala ogrenemedimBen senden daha ondeyim ama
Bize de erkek dedi canım. Hayırlısı olsun inşallah ☺Amin inşallah cümlemizin. İlk tahmin erkekti cumartesi günü belli olcak inşallah.
Gunduz uzanamadigim icin cok anlayamasamda aksamlari oluyor 3 gündür. Ve sanirim biseyker yiyince cosuyoBişey yediğinde mı oynuyor daha çok canım. Masallah annesi maşallah
Seninde dr mu bakmiyor bebismi gostermiyor. Sonraki kontrol ne zamanBen sizden de öndeyim hala ogrenemedim
Ayy nasi güzel duygular ya hep hissedelim bebişlerimizi. Çünkü çok hasretiz onlara. Sağlıkla gelsinlerGunduz uzanamadigim icin cok anlayamasamda aksamlari oluyor 3 gündür. Ve sanirim biseyker yiyince cosuyo
Devlet hastanesine gittigim icin doktor soylemiyor detayli ultrasyonda soyleyecegim dedi simdi babamiz bedelli askerlige gitti nasipse 18 gun sonra gelince gidicez o zaman ogrenicezSeninde dr mu bakmiyor bebismi gostermiyor. Sonraki kontrol ne zaman
Is hic bitmez :)Evet suan cok yorgunum karnimda da biraz ağrı var. Hep dikkatli olmaya calistim. Ama doğuma daha yil var yapmam lazim. Eve aylardir bakamadim. Daha mutfak dolaplarim temizlenecek. Koltukları silicem.haftaya kadar yaya yaya yapicam. Yarin dolaplari silerim diyodum ama bu yorgunlukla cok zor. Bir odanin koltugunu silerim sonrada kapilari mobilyalari falan anca. Halilarimi da haftaya yikatmaya vercem. İş cok :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?