2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende durum daha fena. Gecmise takmıs durumdayim. Ağlama vs yok ama kendime sinir yapiyorum.niye o zaman soyle cevap vermedim niye öyle yapmadım vs gibi. Ve bu eşimle alakali daha cok. Aramizda suan iyi degil

Kızlar çok akıntım var beyaz di sarıya döndü çok kaşıntı ve yanma yok ama çok pis kokulu normalde 1 hafta sonra doktora gidicem acaba daha mı erken gitsem acaba benim gibi akıntısı olan var mı
Mutlaka idrar tahlili ver. Hatta gerekirse smeae yani vajinal kultur. Bende bastan beri vardi umursamadim sonra neler cektim. İlerlerse bebek icin tehlikeli. Suan akintim beyaza dondü

Ah ben bugun neler yaptim camlari sildim, perdeler yikattim utuledim. Uzun boydan bir camim var mahvetti beni. Her yanim agriyor. Aksam 10 dk uzanabildim kizimi yikadim kendim yikandim simdi oyun oynuyoruz. Uzanmama musade etmiyor
Dikkat et derim bende yapiyorum ama camlara girismiyorum dogumdan once kv yapicak bebisinden onemli degil hicbirsey cok yorma deri.Bir gune sigdirmak yerine 3 gine sigdirabilirsin nacizane fikrim :)

Ben zaten haftaarasi cay demlemem. Turk kahvesi de cok nadir iciyorum. Ondan hastalaninca ihlamur 2 kupa gecmeyecek sekilde 4 gun fakan ictim. Suan icmiyorum. Ama iyilesemedim hâla. Bu hafta iki kez nescafe ictim cok özlemişim

Benim doktorum toxoplazmayi aylik istiyor canim boylece kan degerlerimide gormus oluyor ,cunku bu bagisikliktan zoyade bizim yediklerimizle gelen birşey teklif etsen yazar belki tahlil

Dikkat et derim bende yapiyorum ama camlara girismiyorum dogumdan once kv yapicak bebisinden onemli degil hicbirsey cok yorma deri.Bir gune sigdirmak yerine 3 gine sigdirabilirsin nacizane fikrim :)
Evet suan cok yorgunum karnimda da biraz ağrı var. Hep dikkatli olmaya calistim. Ama doğuma daha yil var yapmam lazim. Eve aylardir bakamadim. Daha mutfak dolaplarim temizlenecek. Koltukları silicem.haftaya kadar yaya yaya yapicam. Yarin dolaplari silerim diyodum ama bu yorgunlukla cok zor. Bir odanin koltugunu silerim sonrada kapilari mobilyalari falan anca. Halilarimi da haftaya yikatmaya vercem. İş cok :'(

Ben çok gerginim çok sinirliyim ama sinir olacağım şeyler gibi geliyor sinirden ağlıyorum hatta o seviyede bağırıp çağırıyorum. Başa çıkamıyorum malesef sürekli kafamda aynı konu oluyor unutamıyorum durup durup sinirleniyorum

Kızlar eski konuları düşünüp üzmeyin kendinizi. Eşinizi karşınıza alın, ben bunları istemsizce düşünüyorum üzülüyorum, düşünmek istemiyorum ama elimde değil. Bunlara üzüldüğüm için stresli bir hamilelik geçireceğim ve bebek de etkilenecek diye korkuyorum diyin. Senden anlayış bekliyorum, destek bekliyorum diyin.

Is hic bitmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…