- 17 Şubat 2019
- 140
- 293
- 23
- 31
Oynadikca dunyalar bizim oluyor sukur 10 gundur bende hissediyoum gecen uzun sure Yemek yemedim yok fena vurdu simdide gun icinde surekli oynuyorKizlar 3 akşamdır bebisim cok guzel oynuyor. Ve suan da da hattacok şükür
Bende elele allroad aldim onada bakabilirsin kotu bir yorum hic duymadim cok oneren oldu . Aldigimiz gun ilk bakarken bir kisi aldi sonra biz karar verip geri dondugumuzde 3 kisi burden aldik bedava sanki komik olmustu ama araba guzel :)Çok pahalıymışama netten baktım çok hoşuma gitti ☺ Amaaa alamam heralde çok pahalıııı
Eltimin 2017 martta oglu olmustu :) Benimde simdi kiz insaallah :)2017 Mart kız ayıydı ☺ Kızım oldu. Şimdi de kesin olmamakla beraber erkeğe benzetti doktor.
O anlayisa sahip olsaydi yaptıklarını yapmazdi. Suan da da devam ediyor..Kızlar eski konuları düşünüp üzmeyin kendinizi. Eşinizi karşınıza alın, ben bunları istemsizce düşünüyorum üzülüyorum, düşünmek istemiyorum ama elimde değil. Bunlara üzüldüğüm için stresli bir hamilelik geçireceğim ve bebek de etkilenecek diye korkuyorum diyin. Senden anlayış bekliyorum, destek bekliyorum diyin.
İyi dayanmissin sendeDevlet hastanesine gittigim icin doktor soylemiyor detayli ultrasyonda soyleyecegim dedi simdi babamiz bedelli askerlige gitti nasipse 18 gun sonra gelince gidicez o zaman ogrenicez
Ben zaten haftaarasi cay demlemem. Turk kahvesi de cok nadir iciyorum. Ondan hastalaninca ihlamur 2 kupa gecmeyecek sekilde 4 gun fakan ictim. Suan icmiyorum. Ama iyilesemedim hâla. Bu hafta iki kez nescafe ictim cok özlemişim
Benim doktorum toxoplazmayi aylik istiyor canim boylece kan degerlerimide gormus oluyor ,cunku bu bagisikliktan zoyade bizim yediklerimizle gelen birşey teklif etsen yazar belki tahlil
Kizlar ayni seyleri eltimde yasadi sinirli gergin surekli birseyleri kafasina takan gecmisi hatirlayan vs bir gebelik gecirdi dogumdan sonra lohusalikta eklenince ustune baya kotuydu . ogrendiki hasimato olmus ve bu ona sinir stres yapmis. Degeri duzene girip dusmeye basladiktan sonra kendine geldi neselendi kiz. Baktiriyosunuzdur elbet troitlere ama bununda derin testleri varmis tsh t3 t4 disinda unuttum suan antikor ve bir iki tane test vardi. Yaptirmadiysaniz yaptirin cunku oda tsh falan baktiriyodu normal cikiyoduBen çok gerginim çok sinirliyim ama sinir olacağım şeyler gibi geliyor sinirden ağlıyorum hatta o seviyede bağırıp çağırıyorum. Başa çıkamıyorum malesef sürekli kafamda aynı konu oluyor unutamıyorum durup durup sinirleniyorum
Bende valla doktor gobegimi sallamisti bebek hareket etmisti ultrasonda . oyle yapip nefesimi tutuyorum delirdim sanirim :)Arkadaşlar ben manyak oldum. Beni bırakın siz devam edinElimi karnıma koyuyorum hissedebilmek için sanki hissediyo gibi oluyorum sonra daha iyi hissetmek için nefesimi tutuyorum. Sonra bebeği öldürecem korkusuyla nefesimi bırakıp hızlıca birkaç nefes alıyorum Allahım ben napıyorum
Nefes tutma kismina kadar bende yapiyorum bence yalniz değilsinArkadaşlar ben manyak oldum. Beni bırakın siz devam edinElimi karnıma koyuyorum hissedebilmek için sanki hissediyo gibi oluyorum sonra daha iyi hissetmek için nefesimi tutuyorum. Sonra bebeği öldürecem korkusuyla nefesimi bırakıp hızlıca birkaç nefes alıyorum Allahım ben napıyorum
Benim hamilelik oncesi yeni bakilmisti. Tiroid usg bile cekildim. Benimki tamamen psikolojikKizlar ayni seyleri eltimde yasadi sinirli gergin surekli birseyleri kafasina takan gecmisi hatirlayan vs bir gebelik gecirdi dogumdan sonra lohusalikta eklenince ustune baya kotuydu . ogrendiki hasimato olmus ve bu ona sinir stres yapmis. Degeri duzene girip dusmeye basladiktan sonra kendine geldi neselendi kiz. Baktiriyosunuzdur elbet troitlere ama bununda derin testleri varmis tsh t3 t4 disinda unuttum suan antikor ve bir iki tane test vardi. Yaptirmadiysaniz yaptirin cunku oda tsh falan baktiriyodu normal cikiyodu
Gebelikle birlikte artabiliyomus duzeni bozulabiliyomus . Duzelir insaallah sorunlariniz .Benim hamilelik oncesi yeni bakilmisti. Tiroid usg bile cekildim. Benimki tamamen psikolojik
Benim zaten problemlerim hep vardi. Anksiyete hastasiyim. Depresyon surekli yokluyor. Kizimin hastaligindan sonra cok artti. Duzenli uykum yok, kizim uyusada uyuyamiyorum. Gunduzde o uyuduğunda uyuyamiyorum. Birde bu dusunceler eklendi iste gecmisten gelenler. Zaten Ekim de randevu aldim psikiyatri ye insallah faydasi olur diye umuyorumGebelikle birlikte artabiliyomus duzeni bozulabiliyomus . Duzelir insaallah sorunlariniz .
Ayy canım bu durum fiziksel şeylerden daha zor. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. 1 sene boyunca terapi ve ilaçla kendime geldim biraz ama tam olmuyor işte. Farklı bir bakış açısı kazandım, kendimi daha kolay rahatlatabiliyorum ama yine de yokluyor, kendimi kabul ediyorum. Yapacak bir şey yokBenim zaten problemlerim hep vardi. Anksiyete hastasiyim. Depresyon surekli yokluyor. Kizimin hastaligindan sonra cok artti. Duzenli uykum yok, kizim uyusada uyuyamiyorum. Gunduzde o uyuduğunda uyuyamiyorum. Birde bu dusunceler eklendi iste gecmisten gelenler. Zaten Ekim de randevu aldim psikiyatri ye insallah faydasi olur diye umuyorum
Anladim insaallah sifa bulursun allah yardimcin olsunBenim zaten problemlerim hep vardi. Anksiyete hastasiyim. Depresyon surekli yokluyor. Kizimin hastaligindan sonra cok artti. Duzenli uykum yok, kizim uyusada uyuyamiyorum. Gunduzde o uyuduğunda uyuyamiyorum. Birde bu dusunceler eklendi iste gecmisten gelenler. Zaten Ekim de randevu aldim psikiyatri ye insallah faydasi olur diye umuyorum
Benimde öyle.. once erkek yuksek ihtimal dedi sonraki muayenede yuksek ihtimal kız dedi öle de kaldı bakalım ne zaman netleşecek..Ben de kaldım hala belli değil cinsiyetimiz
Benimde kardeşimin çocugu için kullandı mamas papas ,şimdi bana verecek bende bir tek agır olmasından endşeliyim aslında ama varken yeni almakta sacma olur, ana kucagı alıcam bir tek. Her ana kucagı oluyormu arabaya ?Ben ilk kızımda mamas papas urbo 2 kullandım cok ama cok cok memnunum. Anakucagını vermistim bir arkadasıma simdi sadece be safe anakucagı alıcam. Yine mamas papasla devam edicem birde gerçekten ömürlük bebek arabası oluyorlar kızıma zaten baston kullanıyorum su anda.
Benimde kardeşimin çocugu için kullandı mamas papas ,şimdi bana verecek bende bir tek agır olmasından endşeliyim aslında ama varken yeni almakta sacma olur, ana kucagı alıcam bir tek. Her ana kucagı oluyormu arabaya ?
Koku olmasi enfeksiyona isaret bence bekleme Dr ara once danis bi derimKızlar çok akıntım var beyaz di sarıya döndü çok kaşıntı ve yanma yok ama çok pis kokulu normalde 1 hafta sonra doktora gidicem acaba daha mı erken gitsem acaba benim gibi akıntısı olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?