2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok pahalıymış ama netten baktım çok hoşuma gitti ☺ Amaaa alamam heralde çok pahalıııı
Bende elele allroad aldim onada bakabilirsin kotu bir yorum hic duymadim cok oneren oldu . Aldigimiz gun ilk bakarken bir kisi aldi sonra biz karar verip geri dondugumuzde 3 kisi burden aldik bedava sanki komik olmustu ama araba guzel :)

O anlayisa sahip olsaydi yaptıklarını yapmazdi. Suan da da devam ediyor..

Ben zaten haftaarasi cay demlemem. Turk kahvesi de cok nadir iciyorum. Ondan hastalaninca ihlamur 2 kupa gecmeyecek sekilde 4 gun fakan ictim. Suan icmiyorum. Ama iyilesemedim hâla. Bu hafta iki kez nescafe ictim cok özlemişim

Valla ben çay içiyorum ya açık, limonlu. Mideme de iyi geliyor. İki incebelliyi aşmamaya çalışıyorum.

Benim doktorum toxoplazmayi aylik istiyor canim boylece kan degerlerimide gormus oluyor ,cunku bu bagisikliktan zoyade bizim yediklerimizle gelen birşey teklif etsen yazar belki tahlil

Toxoplazmadan çok korkuyorum valla. O istemese de yaptırayım ben en iyisi özeller de yapıyo nasılsa doktor isteğine ihtiyaç duymadan.

Kizlar ayni seyleri eltimde yasadi sinirli gergin surekli birseyleri kafasina takan gecmisi hatirlayan vs bir gebelik gecirdi dogumdan sonra lohusalikta eklenince ustune baya kotuydu . ogrendiki hasimato olmus ve bu ona sinir stres yapmis. Degeri duzene girip dusmeye basladiktan sonra kendine geldi neselendi kiz. Baktiriyosunuzdur elbet troitlere ama bununda derin testleri varmis tsh t3 t4 disinda unuttum suan antikor ve bir iki tane test vardi. Yaptirmadiysaniz yaptirin cunku oda tsh falan baktiriyodu normal cikiyodu

Bende valla doktor gobegimi sallamisti bebek hareket etmisti ultrasonda . oyle yapip nefesimi tutuyorum delirdim sanirim :)

Nefes tutma kismina kadar bende yapiyorum bence yalniz değilsin ama bu haftalarda disardan hareket gorulemez. Daha 100 gr oldular ancak :))) kizimda 21+5te ilk tekmeyi hissettim. Annemdeydim annemde hissetti saglam vurmustu. 450 grdi 1 gun once detaylı yaptirmistim

Benim hamilelik oncesi yeni bakilmisti. Tiroid usg bile cekildim. Benimki tamamen psikolojik

Gebelikle birlikte artabiliyomus duzeni bozulabiliyomus . Duzelir insaallah sorunlariniz .
Benim zaten problemlerim hep vardi. Anksiyete hastasiyim. Depresyon surekli yokluyor. Kizimin hastaligindan sonra cok artti. Duzenli uykum yok, kizim uyusada uyuyamiyorum. Gunduzde o uyuduğunda uyuyamiyorum. Birde bu dusunceler eklendi iste gecmisten gelenler. Zaten Ekim de randevu aldim psikiyatri ye insallah faydasi olur diye umuyorum

Ayy canım bu durum fiziksel şeylerden daha zor. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. 1 sene boyunca terapi ve ilaçla kendime geldim biraz ama tam olmuyor işte. Farklı bir bakış açısı kazandım, kendimi daha kolay rahatlatabiliyorum ama yine de yokluyor, kendimi kabul ediyorum. Yapacak bir şey yok

Anladim insaallah sifa bulursun allah yardimcin olsun

Kızlar bgn yoruldum sanırım, dısardaydım yurudum brz , gayette iyi hissediyordum tum gun, ama eve geldigimde yine kahve lekelenme gibi kanamam olmus ( çok canım sıkıldı, umarım ciddi bir durum olmaz..

Benimde kardeşimin çocugu için kullandı mamas papas ,şimdi bana verecek bende bir tek agır olmasından endşeliyim aslında ama varken yeni almakta sacma olur, ana kucagı alıcam bir tek. Her ana kucagı oluyormu arabaya ?

Onun anakucagi aparati var ayriyetten canim onu aliyorsun o aparatla birlikte her anakucagini kullanabiliyorsun. O aparatta en son 100 150 tl civari birseydi eger yanilmiyorsam. Eger boyle bir imkanin varsa hic yenisini alma zaten. Sonra bastona geciyorsun buyuk bebek arabasi kenarda kaliyor.

Kızlar çok akıntım var beyaz di sarıya döndü çok kaşıntı ve yanma yok ama çok pis kokulu normalde 1 hafta sonra doktora gidicem acaba daha mı erken gitsem acaba benim gibi akıntısı olan var mı
Koku olmasi enfeksiyona isaret bence bekleme Dr ara once danis bi derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…